ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ



ΑΘΗΝΑ 3-12-2014.

Είναι κάποιοι ανήθικοι τύποι που εκμεταλλεύονται τούς ταραγμένους καιρούς όχι ως σημείο συστράτευσης τού λαού, αλλά ως ευκαιρία γενικής υποχωρήσεως τού έθνους. Φροντίζουν να υποστείλουν τα λάβαρα τής Ελληνικής Φυλής στα σχολεία, όταν έχουν αλλοιώσει τον χαρακτήρα τής δήθεν εθνικής παιδείας. Είναι οι ψευτορωμιοί πολιτικάντηδες τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας που διώκουν το εθνικό φρόνημα, ενώ παραδίδουν με συνομιλίες εθνική κυριαρχία και εθνικό έδαφος σε Τούρκους και Σιωνιστές.

Το ελληνικό σχολείο έχει κρατήσει όρθιο το ελληνικό έθνος σε καιρούς χαλεπούς, είτε ως φανερό είτε ως κρυφό σχολειό, την ύπαρξη τού οποίου έχουν αρνηθεί πολλάκις τα διεθνιστικά μικρόβια που έχουν εισρεύσει στο Σώμα τού Ελληνισμού. Ο Πατροκοσμάς ο Αιτωλός είχε τονίσει την ανάγκη τής δημιουργίας πολλών σχολείων προκειμένου να καλλιεργηθούν ελεύθερα ελληνικά πνεύματα με πίστη στην λύτρωση τής Πατρίδος μέσα από την αποστολή τής εκπαιδευτικής διαδικασίας. Και η αποστολή τής εκπαίδευσης είναι να παρέχει άρτια εθνική αυτογνωσία σε συνάρτηση με το ορθόδοξο φρόνημα.

Η υποχρέωση τής ελεύθερης και αληθινά ελληνικής πολιτείας είναι να μεταλαμπαδεύει στο ελληνόπουλο πλήρη γνώση για την διαδρομή τής Ελληνικής Φυλής σ’ ολόκληρο το ιστορικό της διάβα, παράλληλα με τις δεξιότητες που πρέπει να έχει στην κοινωνική του ένταξη το νεαρό μέλος. Να γνωρίζει τούς ανθρώπους, τα γεγονότα και τα εδάφη που ανδρώθηκε ο Ελληνισμός από την πρώτη στιγμή που έκαμε την παρουσία του στην οικουμένη. Να έρθει σε πνευματική επαφή με τον Θεό και με το Τάμα τής Ελληνικής Φυλής, με τούς Αγίους και τούς Ήρωες. Να τιμά την αγιοσύνη και τη φύση του μέσα από την Ελληνική Σημαία και τον Εθνικό Ύμνο. Να μην παραχωρεί τίποτα και να διεκδικεί πίσω τον κόσμο του.

Κι όμως, οι προδότες και τα σιωνιστικά αφεντικά τους μαζί με τούς βάρβαρους που κοπρίζουν για λογαριασμό τού νεοταξισμού έχουν μάθει να προσβάλλουν τον Ελληνισμό μας τόσο στο πεδίο τής εκπαίδευσης και τής πίστης όσο και στο πεδίο των θυσιών και τής στρατιωτικής τιμής. Αυτό κάμουν από τον καιρό τής υποκριτικής και στημένης «επανάστασης» τού Πολυτεχνείου, όταν κάποιοι φοιτητοπατέρες φυλάκισαν το έθνος μας και την ελευθερία του στο όνομα τής ψευτοδημοκρατίας τους, όταν οι εντολείς τους  ξαρμάτωναν την Ελλάδα και παρέδιδαν την Κύπρο μέσα από αίματα ελληνικά σε Τουρκία και Εμποράκο των Εθνών. Αυτό κάμανε όταν με την ίδια στημένη «εξέγερση» παρέδιδαν το ψωμί στους ψευτοσυμμάχους και στερώντας το από τούς Έλληνες, φτάσανε στην ξεφτιλισμένη μεταπολίτευση και τα μνημόνια τόκων και ψευτοφιλιών.

Ρίξανε τον Παπαδόπουλο και την αληθινή Επανάσταση τής 21ης Απριλίου ως ανελεύθερη και αμερικανοκίνητη τάχα για να φέρουν οι αστικοδημοκράτες διεθνιστές, δεξιοί, αριστεροί και κεντρώοι, με τον ψεύτικο αντιαμερικανισμό τους τον παγκοσμιοποιητή τύραννο ως μόνιμο ίσαμε τώρα αφεντικό τής διαρκώς αιμορραγούσας Ελλάδος. Αλλά το κακό συνεχίστηκε και βάθυνε.

Βγάλανε από το σχολειό αρχικά τόνους και γραμματική σωστή. Αφαίρεσαν τις ελληνικές διεκδικήσεις για να αποδεχτούμε μια νέα γεωγραφία μορφωμάτων με αρπακτικές διαθέσεις. Προέκριναν την συνύπαρξη μην τυχόν και ματώσουμε πολεμικά. Και φτάσαμε να ματώσουν την ψυχή και την περηφάνια μας με την έξοδο από τα σχολεία τού εθνικού μας ύμνου και την περιθωριοποίηση τής ελληνικής σημαίας.

Ακόμη και τούς νόμους τού κράτους τούς έχουν κάνει οι γραικύλοι κουρέλι στην διάθεση τής παγκοσμιοποίησης και τής μικρής Ελλάδος δίχως Έλληνες. Υπάρχει ένας νόμος που επιβάλλει την έπαρση τής Γαλανόλευκης και την ανάκρουση τού Εθνικού μας Ύμνου στα σχολεία. Που να χωρέσει όμως ο Ύμνος προς την Ελληνίδα Ελευθερία στο ψευτορωμέϊκο τής ανηθικότητας, τής απιστίας και τής υποταγής! Κι έτσι είδαμε τις προάλλες να αποβάλλεται ένας μαθητής στην Κατερίνη επειδή ζήτησε την εφαρμογή τής Τιμής προς το Ελληνικό Έθνος. Και σε ένα άλλο σχολείο στην Κέρκυρα, όταν οι μαθητές ζήτησαν την έμπρακτη αφοσίωση σε Σημαία και Έθνος, άκουσαν καθηγητή της αναρχοκουλτούρας να αναρωτιέται «γιατί, φασισμό έχουμε;»!

Δημοκρατικό φασισμό σαφέστατα και έχουμε. Αποδείχτηκε ξεκάθαρα στις εκλογές των εκπαιδευτικών που έγιναν τις προάλλες, όταν οι παρακρατικοί τού Κατοχικού Συστήματος επιτέθηκαν και τραυμάτισαν δύο υποψήφιους εκπαιδευτικούς τού Εθνικιστικού Μετώπου Εκπαιδευτικών. Ένας λυσσαλέος πόλεμος που εξαπολύθηκε ενάντια στον εκπαιδευτικό Λαϊκό Εθνικισμό και τη Χρυσή Αυγή από υπουργείο, καθηγητές τού μισελληνισμού και συνδικαλιστές που μάχονται τάχα τα μνημόνια στην παιδεία και τον λαό, στρεφόμενοι ενάντια στην αγάπη και την προσήλωση στο Ελληνικό Έθνος.

Τα μεγάλα πνεύματα τού μισελληνισμού, σοσιαλφιλελεύθερου και μαρξιστικού, συναντιούνται παντού. Από τα γραφεία των ψευτοκαθηγητών και τις συναθροίσεις τις γραικυλοτουρκικές κάτω από τα πορτραίτα τού Κεμάλ μέχρι τις τιμές των τουρκομογγόλων για τον ψόφο τού σφαγέα Κεμάλ στο δήθεν σπίτι του στη Θεσσαλονίκη. Και από τις διελεύσεις Τούρκων και άλλων πρακτόρων σε Θράκη και Αιγαίο μέχρι τα ανώτατα συμβούλια των ψευτορωμιών και των Τούρκων πολιτικάντηδων για να μοιράσουν πλούτο και ζώνες κυριαρχίας και εδάφη και αίματα ελληνικά σε χώμα ελληνικό.  

Σκοπός τού Έλληνα είναι να δίδει ακέραια την Πατρίδα και την Ιερή Αποστολή στα παιδιά του μαζί με την υπέρτατη Εντολή. Να δείξει στο νεαρό μέλος τού Ελληνικού Έθνους την οδό τής Αλήθειας και τού Χρέους προς το Θεό και την Ελληνική Ράτσα. Να γίνει δάσκαλος και πολεμιστής τού Θεϊκού Ελληνισμού. Να ανάβει την φλόγα τής φιλοπατρίας και τού σεβασμού σε καρδιές ελληνικές.

Να κρατάει ασύλητα τα προσκυνήματα. Να σμιλεύει την Ιερή Γη και να ανοίγει τούς δρόμους προς την δικαιοσύνη και το μεγάλωμα τού Οικοπέδου τής Ελληνικής Φυλής. Προορισμός τού Έλληνα είναι να δικαιώσει τις γενιές που προηγήθηκαν και να φτιάξει με τα δικά του συγκαιρινά χέρια Ελλάδα Μεγάλη και Δυνατή, την πιο λαμπρή Ελλάδα που θα σκεπάσει με την σκιά της ολάκερη την οικουμένη.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: