ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ



ΑΘΗΝΑ 10-12-2014.

Η συνεννόηση τού έθνους και η εξυπηρέτηση των σκοπών και των δικαίων του συνίστανται στην ύπαρξη ενός αυτόνομου και αυτόβουλου κεντρικού καθοδηγητικού οργάνου. Η αντιπροσώπευση τού λαού σ’ αυτό το καθοδηγητικό όργανο οφείλει να αντανακλάται σε όλες τις κοινωνικές δυνάμεις τής Φυλής και να αποτελείται από τα γεννήματα αυτής. Η εθνική αντιπροσωπευτικότητα τού ελεύθερου κράτους είναι το συμβουλευτικό όργανο, η διαρκής διαβούλευση των πολιτών του και το στρατηγείο υλοποίησης των δικών του και μόνο αποφάσεων.

Στην περίπτωση που η έκκληση προς το πανελλήνιο έχει δεσμευτεί σε χέρια τρίτων και η εκκλησία τού δήμου έχει γίνει βουλή κατασχετήριος των κοινωνικών δικαιωμάτων, τής λαϊκής φωνής και τής εθνικής κυριαρχίας, ο ελληνικός λαός έχει χρέος και δικαίωμα να ανατρέψει τούς τυράννους. Η βουλή έχει μετατραπεί σε βολή τού σιωνιστικού νεοταξισμού και τής διεθνούς τοκογλυφίας. Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες έχουν κατά μια παγκόσμια πρωτοτυπία μετατρέψει μια ναυτική δύναμη με το πλέον πλούσιο οικόπεδο τής γης, σε πένητα μόνον και μόνο για να μάς εξαθλιώσουν και να εξαλείψουν το Ελληνικό Έθνος. Κι αυτό αποτελεί πολεμική πρόκληση σε βάρος μας.

Μάς λέγουν πως χρωστάμε δημόσιο χρέος μέγα και μάς πήγαν σε οικονομική τοποτηρητεία. Μάς κατήργησαν το κοινωνικό κράτος και μάς έβαλαν πολλαπλούς φόρους στις περιουσίες μας. Ταυτόχρονα συντήρησαν τα προνόμια των συνταγματικών κομμάτων και των θεσμικών τους βαστάζων στην δημόσια διοίκηση, κουβαλώντας άπλετη ξενοκρατία στην κοινωνία και στην πολιτεία με λαθρομετανάστες και τοκογλύφους. Μάς βάλανε διορισμένες κυβερνήσεις και στήσανε ταγούς σε όλο το εύρος τής πολιτικής ζωής με χαρτοφυλάκια σε τράπεζες και χαμηλά γόνατα σε στοές και προπαγανδιστές.

Αυτοί που σκούζουν για την προστασία τού δημοκρατικού πολιτεύματος και τα δημοκρατικά δικαιώματα είναι οι ανατροπείς τής λαϊκής κυριαρχίας και οι καταχραστές τής λαϊκής εντολής. Εκείνοι που εισβάλλουν στον χώρο ευθύνης τής δικαιοσύνης και προβάλλουν στημένες έρευνες γνώμης είναι εκείνοι που καθυβρίζουν, δολοφονούν και φυλακίζουν Εθνικό Φρόνημα και ελληνική κοινωνία, εκείνοι που φτιάχνουν διευρυμένο κοινοβουλευτικό πραξικόπημα για να φυλακίσουν και να εξοντώσουν τα αφεντικά τους ένα ολάκερο έθνος.

Θαυμάσαμε την αθλιότητα και το θράσος τού παγκοσμιοποιητή τυράννου να μάς θέτει χρονοδιαγράμματα υπογραφής στο ξεσπίτωμα, στην ανεργία, στην ισόβια καταναγκαστική εργασία, στο περαιτέρω ξεθεμελίωμα σε παιδεία, υγεία και εθνική άμυνα. Να παραχωρήσουμε τούς εθνικούς μας πόρους και τον ιδρώτα μας που συνεπάγεται κατάργηση τής ελληνικής κυριαρχίας στη γη και τη θάλασσα που περικλείουν τον πλούτο μας. Να δουλεύουμε περισσότερο με αντιπαροχή ψίχουλων και να δίδουμε λόγο και φόρο όχι στην πολιτεία μας αλλά σε κείνους που μάς μισούν. Να βλέπουμε την περιφέρεια να ερημώνει από Έλληνες και τούς λαθροεισβολείς των καταπατητών ελληνικών εδαφών να κάμουν πλιάτσικο και δολοφονίες και διεκδικήσεις περαιτέρω ελληνικής γης. Από τα μαγαζιά των Αθηνών ίσαμε τα χωράφια και τα σπίτια στην Ήπειρο και την λοιπή ακριτική Ελλάδα.

Οι δημοσκοπήσεις των δυτικών χωρών πάντως δεν τα λένε τόσο ρόδινα για τις κομματικές συμμορίες τού «συνταγματικού τόξου». Ελεγχόμενη πρωτιά τού ΣΥΡΙΖΑ και διαρκή άνοδο τής Χρυσής Αυγής στην δεύτερη θέση τής αξιωματικής αντιπολίτευσης. Καταβαράθρωση ασταμάτητη τής ΝΔ που ξεμένει από πατριωτικές φωνές και καματάρηδες που βλέπουν πως ο πατριωτισμός και η κοινωνική δικαιοσύνη είναι αδιάσπαστα ζητήματα ελευθερίας.

Η προσωπική ελευθερία και η ενδυνάμωση τού Έθνους είναι σύμφυτα αγαθά. Και τα αγαθά τής ζωής, η Μεγάλη και Αιώνια Ελλάς είναι η αποστολή και το έργο τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Η Ελλάς είναι προορισμένη να ζήσει, να ανθήσει και να δώσει όμορφους καρπούς κάμνοντας το δέντρο τής Ελλάδος ψηλότερο και το χώμα αυτόβουλο και πλατύτερο.

Η βουλή τού ελληνισμού δεν εκφράζεται κάθε τέσσερα χρόνια και μέσα σε κλειστούς και αποστειρωμένους χώρους. Δεν είναι οδός πλουτισμού και δεν γίνεται από χορηγούμενους τής πλουτοκρατίας και τής εικονικής πραγματικότητας. Η διαβούλευση τού έθνους γίνεται άμεσα και διαρκώς. Με επιτροπές αντιπροσώπων που εδράζονται στις τοπικές κοινωνίες και αποστέλλουν εκπροσώπους τους στο ανώτατο συμβουλευτικό όργανο τής κυβέρνησης που είναι ελληνική κι όχι ξενοκίνητη.

Η λαϊκή κυριαρχία είναι ζήτημα πίστης, ήθους και πατριωτισμού. Σκοπός τού Έλληνα είναι η Αρχή των Αρίστων κι όχι η οχλοκρατία, η εγκαθίδρυση μιας Εθνικής και Λαϊκής Αριστοκρατίας κι όχι η κατευθυνόμενη ψευτοδημοκρατία τής συστημένης ψήφου. Στο εθνικοκοινωνικό σύστημα πολιτικής διοίκησης κουμάντο κάμουν η εργατική και η παραγωγική τάξη, με ζύμη δημιουργίας την ελληνική νεολαία και αιχμή τού δόρατος τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Το χρήμα δεν αναδεικνύει ηγεσίες, αλλά υπηρετεί κοινωνική ευημερία και δυνατή Ελλάδα. Τις αποφάσεις τής Φυλής τις βγάζουν και τις υλοποιούν Έλληνες. Η δε κατάργηση των αποφάσεων από τούς ταγούς στέλνει τούς επίορκους στην φυλακή ή στο εκτελεστικό απόσπασμα, όταν οι ενέργειες των επίορκων απειλούν το Ελληνικό Έθνος με γενοκτονία και συρρίκνωση.

Σκοπός τού Εθνικοκοινωνικού Κινήματος είναι η σύνδεση όλων των Ελληνικών Κοινοτήτων με το Εθνικό Μητροπολιτικό Κέντρο, από τις προσωρινά αλύτρωτες πατρίδες μας έως την πιο απομακρυσμένη ομογενειακή παροικία. Συμμετοχή στην εκλογή εθνικού κέντρου λήψης αποφάσεων και την κεντρική διοίκηση τού Έθνους, κοινή εργασία με τούς αδερφούς μας για την προκοπή και την αυξημένη επιρροή εντός και εκτός συνόρων.

Η Ελλάς δεν άγεται, αλλά άγει. Η Ελλάς δεν κατακτιέται, αλλά κατακτά. Η Ελλάς δημιουργεί και απελευθερώνει. Με Πίστη στο Θεό και τούς Έλληνες. Με δίκαιο και ατσάλι. Έχει Φωνή Λαϊκή και Εθνικιστική.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: