ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ



ΑΘΗΝΑ 12-12-2014.

Πολύ κακή στιγμή διάλεξαν οι αναθεωρητές τής ιστορίας για να χτυπήσουν την Πατρίδα μας, είχε πει προφητικά και με επίγνωση παράλληλα τής πραγματικότητας ο Μακαριστός Εθνάρχης Αρχιεπίσκοπος τού Ελληνισμού μας Χριστόδουλος. Είχε σημάνει εγκαίρως τον συναγερμό για την τελική επίθεση τού σιωνιστικού νεοταξισμού σε βάρος μας. Και είχε μιλήσει στην Κύπρο, λίγους μήνες πριν την δολοφονία του, για την ενίσχυση τού πολυφυλετισμού, για την ανάληψη των εξουσιών από τούς διεθνείς τραπεζίτες, για την παραποίηση τής ιστορίας μας. https://www.youtube.com/watch?v=gle2z4gJHu4

Ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος ήξερε πως δεν θα βρίσκεται ανάμεσά μας στις στιγμές τής μεγαλύτερης μάχης τής ζωής μας. Όμως δήλωσε το βροντερό παρών του και μάς άφησε ύψιστη κληρονομιά την εντολή και την παρότρυνση να αγωνιστούμε για τα παιδιά μας, για τις εστίες μας, για την Πατρίδα μας, για την Ελευθερία και για την Τιμή των Προγόνων μας. Δεν είχε στραφεί ποτέ ενάντια στον Εθνικισμό μας. Και δεν είχε αποδεχτεί ποτέ τα πρωτεία και τις φιλίες παπικών, σταυρωτήδων και γειτονικών νεοταξικών μορφωμάτων. Ήταν Αληθινός Ορθόδοξος Έλλην που γιγάντωνε την φλόγα τής Πίστης και τής επιστροφής τού Ελληνισμού στις Αλύτρωτες Πατρίδες.

Το μέγα ζητούμενο λοιπόν είναι να αποφασίσουμε άμεσα αν θέλουμε να μείνουμε Ζωντανοί Έλληνες. Ζωντανοί ως προς το Αίμα, την Θρησκεία, την Ελευθερία. Και αυτή η απόφαση περνάει μέσα από την αποβολή τής πολιτικής λέρας που σέρνεται στα πόδια μας και την κατανίκηση τής μιαρής παγκοσμιοποίησης που αποτελεί το μυαλό τής σύγχρονης λερναίας ύδρας που επιζητά την εξουσία την τρανή στην οικουμένη και τον ομφαλό της, την Αγία Ελλάδα.

Οι βρωμερές συναλλαγές των ψευτορωμιών πολιτικάντηδων απλώνονται στον αέρα, όταν η θηλιά γύρω από την κοινωνία σφίγγεται με τα μνημόνια και τούς ληστρικούς φόρους και τα παλιόχαρτα που στερούν τον ιδρώτα τού καματάρη Έλληνα, προκειμένου να σκύψει αυτός το πρόσωπο στο χώμα. Οι Αλβανοί και οι Σκοπιανοί γυροφέρνουν την Πατρίδα μας οπλοφορώντας και προπαγανδίζοντας τις διεκδικήσεις τους. Και οι Τούρκοι κράζουν σε Αιγαίο και Θράκη όλο και πιο δυνατά τον νεοοθωμανισμό τους.

Στα σχολειά μας το διεθνιστικό δηλητήριο απλώνει τούς μύθους τής ειρηνικής συνύπαρξης και τις συνενοχές τάχα των Ηρώων μας που κάμανε το «έγκλημα» να αντισταθούνε σε κάθε κατακτητή, γυρεύοντας πίσω τα πατρογονικά χώματα τής αυτοκρατορίας μας. Δεν ακούγονται βέβαια τα δώδεκα ευζωνάκια που τραγουδούσε δακρύζοντας ο μακαριστός Χριστόδουλος. Ο δε εθνικός ύμνος και η ελληνική σημαία μένουν φυλακισμένα λάβαρα στις νοητές φυλακές τού κατοχικού καθεστώτος. Και στους χάρτες τούς σχολικούς βλέπουμε τα Σκόπια να αναγράφονται ως «ΠΓΔΜ». Τα βιβλία τής ιστορίας δεν έχουν λέξη για τούς καθαγιασμένους από αίμα ελληνικό αγώνες για την λευτεριά τής Βορείου Ηπείρου, Β. Μακεδονίας και Κύπρου Μας έως τον Πόντο που μείνανε προσωρινά έξω από τα ελληνικά σύνορα.

Οι τραπεζίτες τού σιωνισμού γίνανε όντως οι αληθινοί κυβερνήτες τού κράτους, με τούς πολιτικούς να αποτελούν τούς κατά δικούς τους φοροεισπράκτορες. Η λαθρομετανάστευση κατέστη το όχημα τού πολυφυλετισμού και τής καταλήψεως τής Πατρίδος μας από τούς αλλογενείς και αλλόθρησκους στρατιώτες τής παγκόσμιας ανθρωποχοάνης. Και από κοντά ο οικουμενισμός κάποιων ψευτοχριστιανών και ψευτοιερωμένων διαστρέφει την οικουμενική αλήθεια και την οικουμενικότητα τού Ελληνισμού με τούς διαλόγους των αιρετικών και κακοδόξων.

Ο Ελληνισμός μας είναι Οικουμενικός και όχι οικουμενιστής. Προστρέχει στα Νάματα τής Πίστης του που είναι απαράγραπτα. Υψώνει τον ανθρωπισμό του που αντανακλά στα εθνοφυλετικά του γεννήματα και την εθνική του ολοκλήρωση. Για να νοιαστείς για την επικράτηση τού δικαίου, πρέπει πρώτα από όλα να νοιώσεις τούς δικούς σου ανθρώπους. Να αισθανθείς την ελληνική ιστορία να συνεπαίρνει το είναι σου σαν αιμάτινος ποταμός. Να συγκροτήσεις κοινωνία επάνω στα ήθη, τα έθιμα και τον πολιτισμό σου. Να γίνεις τρισυπόστατη προσωπικότητα Εργάτη και Πολεμιστή και Μύστη τής Ελληνικής Φυλής.

Πρέπει να γίνουμε δυνατοί και άκαμπτοι στις θέσεις και τις προθέσεις μας. Ελεύθερον είναι το εύψυχον και η ψυχή τού Έλληνα είναι που αποτελεί το σημαντικότερο ατσάλι τού κόσμου. Η ψυχή μας ζυμωμένη μαζί με την πίστη που είναι πιο δυνατή και από τη φωτιά. Τα οικονομικά και τα κοινωνικά και τα θρησκευτικά ζητήματα τού εσχατολογικού καιρού μας, άπαντα τα εργαλεία τής καθημερινότητας είναι συμπυκνωμένα στο Μέγα Εθνικό Ζήτημα που λέει πως η μόνη οδός είναι η επιστροφή στις επάλξεις και την αποστολή μας. Και η αποστολή μας είναι να κάμουμε την Ελλάδα κατοικητήριο Θεού και Ελλήνων, το δε Ελληνικό Έθνος μια Οικουμενική Υπερδύναμη.

Δεν με νοιάζει αν κάποιος με πει ουτοπιστή ή ότι βαράω το χέρι στο μαχαίρι. Δεν με νοιάζει η μετριότητα. Θέλω την Ελληνική Φυλή να απολαμβάνει τούς καρπούς τής γης και τής εργασίας της, να φτιάχνει την εξωτερική πολιτική της πάνω στην Μεγάλη Ιδέα για την ενσωμάτωση όλων των σκλάβων ελληνικών πατρίδων από δυσμάς έως ανατολάς. Την Ορθή Πίστη των Αγίων Πατέρων μας να ίσταται ως θρίαμβος τής Αλήθειας επί των απίστων και των σταυρωτήδων.

Στα σχολειά τα παιδιά μας πρώτο μάθημα να σπουδάζουν την Τρανή Ελληνική Γενιά τους, τον Ηρωισμό και την Αυτοθυσία. Στα ελληνικά στρατόπεδα να ηχούν από άκρη σε άκρη οι Παιάνες και να πάλλεται Ζωντανό το Κορμί τού Ανίκητου Ελληνισμού για νέες Νίκες. Οι Έλληνες όπου γης να διαπρέπουν και να ρυθμίζουν καταστάσεις και επιρροές. Ελληνική Αυγή να απλώνεται πάνω από ευτυχισμένα ελληνικά πρόσωπα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: