ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο ΑΘΕΑΤΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ


ΑΘΗΝΑ 12-1-2015.

Η μεγάλη αναμέτρηση ξεκίνησε και η μάχη είναι διμέτωπη. Από την μια πλευρά είναι οι δυνάμεις τού Έθνους και τής Ελευθερίας και από την άλλη πλευρά είναι οι δυνάμεις τής Παγκοσμιοποίησης και τού Νεοταξικού Ολοκληρωτισμού. Αυτό σημαίνει αυτομάτως πως ο Ελληνισμός μας και κατά συνέπεια κάθε ελεύθερο έθνος έχουν να αντιπαλέψουν τον σιωνιστικό νεοταξισμό και τα κόμματα τής αστικής δημοκρατίας.

Πατρίδα και Αίμα από την μια πλευρά και ο παγκοσμιοποιητής τύραννος με τα φυτευτά πιόνια του από την άλλη. Ιδού οι παρατάξεις και οι διαφορές διακριτές πλέον. Είναι το Έθνος που θέλει να διατηρήσει την Ταυτότητα και τις Παραδόσεις του, να ζήσει δηλαδή μέσα από την αδιάσπαστη ενότητα τής φυσιογνωμίας και τής πίστης του στον εδαφικό παράγοντα που έχουν ποτίσει με πολιτισμό και θυσίες οι ιεροί του πρόγονοι. Και απέναντί μας είναι οι άπιστοι και οι γυρολόγοι τής αλλοτρίωσης και τού χρήματος που έχουν γίνει και οι δύο μια άμορφη μάζα που θέλει να μάς παρασύρει στην παρακμή της και την εξάλειψη.

Ο Ελληνισμός και το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα έχουμε το σθένος και την αποφασιστικότητα να υποστηρίξουμε και να επιβάλλουμε τις Αρχές μας έναντι όλων των τυράννων τής γης. Ο πόλεμος που έχει ανοιχθεί σε βάρος μας είναι ο πιο βρώμικος που έχει γίνει ποτέ. Η Ανδρεία των Πολεμιστών τού Φωτός ενάντια στην δειλία τού αθέατου εχθρού. Διότι εκείνος που προβάλλει οικονομικά κριτήρια, ψεύτικα χρέη, ειρηνική εισβολή συνύπαρξης και ανύπαρκτη εθνικότητα δεν αποτελεί τίποτα άλλο παρά ένα άθλιο παράσιτο, μια ελεεινή ολιγαρχία που θέλει να πάρει στα χέρια του ξένη εξουσία σε βάρος των λαών.

Αυτοί που υποκρίνονται τούς αντιρατσιστές είναι εκείνοι που μισούν την διαφορετικότητα και τις ανθρώπινες ελευθερίες, διότι μονάχα με την υπεράσπιση τής φυλετικής ταυτότητας γίνεται σεβαστή η μοναδικότητα τού προσώπου και η προαγωγή των δικαίων που ενώνουν τούς πολίτες με κοινή καταγωγή και κοινές επιδιώξεις. Αυτές οι κοινές επιδιώξεις μαζί με την γλώσσα, το αίμα και τις δοξασίες είναι που δένουν σε μια καλά δεμένη συλλογική προσωπικότητα τον λαό. Κι όταν αυτός ο δεσμός σπάει με αλλογενείς παρεμβάσεις, τότε τα τείχη πέφτουν και οι διαπροσωπικές σχέσεις γίνονται στυγνό εμπόριο.

Όποιος διαθέτει περισσότερο χρήμα και όποιος οδηγείται από ηδονές και αναξιοπρέπεια, αποκτηνώνεται και επικρατεί εκείνου που αδυνατεί να διατηρήσει το άβατο τής Φυλής. Κι αυτή η αποκτήνωση έχει δύο μονάχα όψεις. Η μια και πλέον αισχρή όψη είναι αυτή τής φτιαχτής οικονομικής κρίσης. Ένα οικονομικό ναρκοπέδιο που στήθηκε από τούς εξ επίτηδες και όχι κατά λάθος επιλεγμένους ψεύτικους συμμάχους, εκείνους που διορίσανε στους καιρούς τής δήθεν απελευθέρωσης τούς ψευτορωμιούς πολιτικάντηδες. Και η άλλη όψη είναι οι γειτονικοί εχθροί με τις λόγχες που σε όλες τις περιόδους «τυγχάνει» να διαθέτουν φιλοσιωνιστική διοίκηση και άριστες σχέσεις με τούς Σταυρωτήδες. Όταν μάλιστα επικρατεί η ύλη, σκοτώνει την Ιδέα και εν τέλει τον άνθρωπο.

Η άλλη ανοικτή θύρα που βρίσκει ο Εμποράκος των Εθνών είναι η Θρησκεία. Η εγκατάλειψη τής Ορθόδοξης Πίστης οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην ανοχή προς την εισβολή ξένων δοξασιών. Το έχουμε βιώσει αυτό με το φαινόμενο τής λαθρομετανάστευσης που τροφοδοτείται με πληθυσμούς που έχουν συνδέσει τις αντιανθρώπινες θρησκείες τους με την δημιουργία ξένων ζωνών μέσα στο έθνος που έκανε το λάθος να τούς υποδεχτεί. Κι αν ξένοι πληθυσμοί θέλουν να δέσουν μες στα πόδια μου, δεν θα το επιτρέψω. Δεν θα κάνω το Έθνος μου πολυφυλετική χοάνη και την πανθρησκεία δική μου. Το δε «λάθος» είναι σχέδιο που δεν θα περάσει.

Ο Λαϊκός Εθνικισμός διακηρύσσει ξεκάθαρα και προς πάσα κατεύθυνση πως δεν θα περάσουν μήτε οι διεθνείς τοκογλύφοι μήτε η βαρβαρότητα. Δεν υπάρχει επιπλέον χώρος μήτε για τον φιλελεύθερο μήτε για τον μαρξιστικό διεθνισμό. Η Ελλάς είναι το Έθνος τού Πολιτισμού και τής Πολεμικής Αρετής. Είμαστε το Έθνος των Σοφών και των Πολεμιστών που μπαίνουμε στην πρώτη γραμμή τής μάχης με γνώμονα Εθνική Υπεροχή και Κοινωνική Δικαιοσύνη. Αίμα και Τιμή, στον δρόμο των προγόνων και στον δρόμο τής νέας γέννας, τής καινούργιας και πιο φωτισμένης Ελλάδος που ορίζει την μοίρα μας ως Έλληνες και Εθνικοκοινωνιστές.

Σε όλη την Ευρώπη το Εθνικό Φρόνημα κερδίζει συνεχώς έδαφος. Δεν πρόκειται να υστερήσει η Μεγάλη Πατρίδα μας Ελλάς. Είμαστε το Έθνος τής Πίστης που καίει άσβεστο καντήλι και λυγίζει την φωτιά τού Άνομου. Είμαστε Σιδερόφρακτη Φρουρά τής Ανθρωπότητος που φέρει ανεξίτηλα το σημάδι τού Ελληνικού Έθνους πάνω της. Έχουμε μέγα χρέος να διαφυλάξουμε το Άβατο τής Ελληνικής Φυλής. Γινόμαστε μια γαλανόλευκη γροθιά που επελαύνει για την ευημερία τού λαού μας, για την ανάπτυξη τής Ελληνίδας Γης, για τον θρίαμβο τού Ήθους και τού Αίματος, ενάντια στους κοσμοπολίτες και ψευτοανθρωπιστές.

Ελληνική Αντεπίθεση εναντίον όλων όσων μάς μισούν. Θέλουμε να Νικήσουμε το νεοταξικό κτήνος και να στήσουμε σκήπτρο ελληνικό. Επομένως δεν πρόκειται να δείξουμε καμία ανοχή μήτε στον εξωτερικό εχθρό μήτε στον εσωτερικό. Βασιζόμαστε στον πλούτο τής γης και την εργατικότητα τού λαού μας. Σχηματίζουμε Άξονα Ελευθέρων Εθνών με Ελληνική Ηγεμονία. Θέτουμε ζώνες επιρροής στην γεωπολιτική σκηνή και την εξωτερική πολιτική μας.

O ελληνικός λαός έλαβε στερεή απόφαση να δώσει επαναστατική εντολή και ορμή στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Να φέρει αληθινή ελληνική εξουσία και μια πλέρια ελληνική αυγή στη Φυλή μας. Νίκη – Νίκη – Νίκη! ΘΕΟΣ – ΕΛΛΑΣ – ΣΤΡΑΤΟΣ – ΛΑΪΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

2 σχόλια:

Cornelius Krissilas είπε...

ΝΙΚΗ! ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ! ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ!ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ! Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΡΧΙΣΕ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΧΑΣΗΜΟ! ΛΑΙΚΟ,ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ!

polapopsis είπε...

ΧΑΙΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ Cornelius Krissilas!!!