ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΛΛΑΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΣΣΑ



ΑΘΗΝΑ 15-4-2015.

Ελλάς τής οικουμένης το στέμμα και κοσμοπλάστρα, τής πίστης το μέγα αγίασμα και τής πολεμικής αρετής το κοφτερό ατσάλι, έπρεπε να δεις τον εχθρό στης εξουσίας το ψηλό το σκαλοπάτι την ψυχή σου να γυρεύει να σού πάρει. Δεν σού έφτανε όταν σού έφερε τον βάρβαρο στην αυλή σου, δεν σού έφτανε όταν διέβη την κερκόπορτα για να σού γκρεμίσει Ελληνική Αυτοκρατορία Χιλιόχρονη και Ένδοξη. Τώρα απέναντι σε προδότες, σε βέβηλους και εισβολείς ξιφούλκησε και πάρε την ψυχή τους.

Ελλάς Αυτοκρατόρισσα, ξεχέρσωσε το Οικόπεδο τής φυλής από τις παραφυάδες τής απιστίας και τού μισελληνισμού. Και εκεί πάνω στήσε πάλι το Κάστρο τής Φυλής για πόλεμο, για νίκη, για την Μεγάλη Ελλάδα των ονείρων μας πιο ένδοξη από πρώτα. Δίχως έλεος, δίχως φόβο στην καρδιά και ξεπροβόδισε εκείνους που σε περιτριγυρίζουν έως τού χαμού το βάραθρο. Ότι εκείνο που χάθηκε με αίμα, με αίμα το παίρνεις πίσω.

Μάς είπαν πως το μεγαλύτερο τάχα πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ελλάς είναι το οικονομικό. Πως δίχως ενέσεις ρευστότητας από τούς «συμμάχους» τής σιωνιστικής Εσπερίας θα πεινάσουμε. Και ενώ οι πόροι τού Έθνους μας έχουν δεσμευτεί ως εγγύηση σκλαβιάς από το Νεοταξικό Κτήνος, ξαμοληθήκανε οι τουρκικές οι λόγχες για να γυρέψουν μερτικό και να αρπάξουν νέα εδάφη ελληνικά, να τα προσθέσουν σε κείνα που βαστούν και αμελήσαμε πίσω να τα πάρουμε.

Το έχει πει ο Εθνάρχης Στρατηγός Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, πως η γενιά η ελληνική που θα αμελήσει τα σκλαβωμένα αδέρφια της και θα εγκαταλείψει την Μεγάλη Ιδέα, την εθνική μας ολοκλήρωση και το αίμα που ζητάει το δίκιο του, αυτή θα είναι η τελευταία. Κι έτσι είδαμε τα τουρκικά πολεμικά πλοία να φτάνουν στο Σούνιο, να πιάνουν ελληνικά λιμάνια, να δένουν επάνω στο πολύφερνο για τα γεωφυσικά προικιά του Αγαθονήσι. Ακούσαμε τούς Τούρκους Πασάδες να απαιτούν πάλι «Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης» με αντάλλαγμα την προδιαγεγραμμένη ωστόσο έξοδο των πολεμικών τους μέσων για άσκηση, πάει να πει για κρούση και πόλεμο αληθινό.  

Η εμπιστοσύνη που μάς είπανε τα μεμέτια μα και η εμπιστοσύνη που γυρεύουν οι σιωνιστές σε στρατιωτικό, σε γεωπολιτικό και οικονομικό επίπεδο αμφότεροι, έχει να κάνει με την μόνιμη στρατοπέδευση στα ιερά μας χώματα, με την ποδηγέτηση των επιλογών μας και τον βιολογικό μας θάνατο. Μιλάνε για συγκυριαρχία, για συνεκμετάλλευση, για γενοκτονία των Ελλήνων. Μάς ζητούν να γενούμε πολυφυλετικός πολτός δεχόμενοι τούς διώκτες τού Ελληνισμού και τής Ορθοδοξίας, τούς μπραίμηδες λαθρομετανάστες ως συμπολίτες μας. Κι ακόμη να δώσουμε τουρκικότητα στην Θράκη Μας και σλαβικότητα στην Μακεδονία Μας.

Μάς στήνουν μνημεία τού Σατανά μετά από αιτήματα τής ψευτοεκκλησίας του μέσα στα πόδια τής προσωρινής πρωτεύουσας Αθήνας. Να ανοίξουμε παλιά και να φτιάξουμε καινούργια Τζαμιά. Μάς μιλούν για μεταρρυθμίσεις με πρόσχημα την κρίση που φέρανε προδότες πολιτικάντηδες και ψευτοσύμμαχοι. Και δεν μάς λέγουν πως μέσα σ’ αυτές τις αλλαγές είναι η συρρίκνωση τής εδαφικής μας κυριαρχίας στα μέτρα τής μειωμένης εθνικής μας κυριαρχίας. Και από κοντά οι Κάρτες τού Πολίτη που θα μάς οδηγήσουν στην παγκόσμια δικτατορία τού Αντίχριστου.

Σύρατε ελληνική σπάθη και σαλπίστε οι σάλπιγγες τού χαλασμού. Οι πολεμικές σημαίες να βγουν από τα σεντούκια τής λήθης. Σηκώνεται ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς από τού ύπνου τη σιγή. Εμείς όλοι οι Πολεμιστές τής Πίστης και τής Φυλής, εμείς και οι εκφραστές τής σιδερόφρακτης Αυτοκρατορικής Ελλάδος, όλοι εμείς είμαστε ο στρατός τού Βασιλιά, είμαστε ο ίδιος ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς.

Το Εθνικό Φρόνημα μήτε δολοφονείται μήτε πισωγυρνά, μονάχα εφαρμόζει το Θείο Δίκαιο και τον Νόμο τής Φυλής. Πως τα σκοτάδια τού μισελληνισμού δεν πιάνουν τόπο και ο Κραταιός Ελληνισμός θα πάρει πίσω τον κόσμο του με το παραπάνω. Και τις συμμαχίες τις φτιάχνουμε σύμφωνες με τις ορμές τού Ανίκητου Ελληνισμού.

Όταν στην Ελληνίδα Χερσόνησο τού Αίμου οι ψευτοευρωπαίοι ζητούν από την Σερβία να μην πάει στην Ρωσία για τον εορτασμό τής λήξης τού Β Παγκόσμιου Πολέμου και ο εχθρός γυροφέρνει τα νερά μας, τότε μπροστά στον επόμενο Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο που σκαρώνει ο Παγκοσμιοποιητής Τύραννος εμείς οι Αληθινοί Έλληνες καθαρίζουμε τις πλάτες τού Έθνους από Εφιάλτες. Και από την Καθαρή και Εθνικιστική Ελλάδα ετοιμάζουμε πολεμική μηχανή που από την Μητροπολιτική Ελλάδα θα φέρει την Αγία Ρωμανία στην Αληθινή μας Πρωτεύουσα, την Βασιλεύουσα Κωνσταντινούπολη.

Ο Στρατός μας αιχμή τού δόρατος. Δεν θα γίνουμε ποτέ οι έσχατοι μιας τρανής γενιάς. Είμαστε τρανών προγόνων ιχνηλάτες, λαμπρών αγωνιστών παιδιά. Με την γενναία μας καρδιά θα σκορπήσουμε τον τρόμο στην λαίλαπα των πραματευτάδων και των δούλων τους σε ανατολή και δύση. Η Ελλάς προορίζεται να ζήσει και επομένως να μεγαλουργήσει. Ό,τι μάς ενοχλεί, ό,τι μάς φράζει τον δρόμο, αποψιλώνεται πάραυτα. Σ’ αυτήν την αποψίλωση βρισκόμαστε.

Η Ελλάς ασφυκτιά. Νέα σύνορα ζητά. Δικαιοσύνη είναι το σπαθί. Βασιλιάς μας ο Χριστός και Βασίλισσα η Ελλάς. Το Έθνος είναι η μοναδική οδός προς την Ελευθερία. Και το Ελληνικό Αίμα ο ορμητικός χείμαρρος που μάς οδηγεί στης φωτιάς το πεδίο, στο άγιο βήμα τής Μεγάλης, Λαϊκής και Εθνικιστικής Ελλάδος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: