ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΣΧΕΔΙΟ



ΑΘΗΝΑ 22-4-2015.

Η κομματοκρατία οδήγησε το Ελληνικό Έθνος στην εθελούσια σκλαβιά διά τής διαιρέσεως τού λαού σε ξενοκίνητα πολιτικά φέουδα. Έδωσε στον ελληνικό λαό την ψευδαίσθηση τής ελευθερίας μέσα από την καθοδηγούμενη από την καθεστωτική προπαγάνδα και την οικειοποιούμενη από ξενοκίνητους πολιτικάντηδες ψήφο. Τα δε έξοδα τής συντηρήσεως τού πολιτικού συστήματος φορτώθηκαν στις πλάτες των ραγιάδων που βρέθηκαν μέσα από μνημόνια και χαράτσια να παραχωρούν κενό χώρο στους εισβολείς τού κράτους και τής γεωπολιτικής μας αυλής.

Η Ελλάς βαδίζει στον όλεθρο και την γενοκτονία μέσα από ένα στρατηγικό σχέδιο που στήθηκε μακριά από την πατρίδα μας δια ξένων χεριών. Τα διάφορα «σωστικά» προγράμματα, η καλλιέργεια τής ανασφάλειας και η προσάρτηση σε συμμαχικές παρέες μισελληνικές εξυπηρετούν την εξασθένηση των φυλετικών μας δυνάμεων και τον διαμελισμό τής Ελλάδος.

Το ατομικό συμφέρον και οι ομαδοποιήσεις των Ελλήνων γίνονται από το ψευτορωμέϊκο που λειτουργεί ως εντολοδόχος τού διεθνούς σιωνισμού που εξάπτει τις διεκδικήσεις τις οικονομικές και τις εδαφικές των βαρβάρων ανατολής και δύσης σε βάρος τού Ελληνικού Έθνους, όταν ο ίδιος λειτουργεί ως συσπειρωτικός πυρήνας των δικών του ανθρώπων που λειτουργούν όπου γης ως στρατιώτες τής νέας τάξης πραγμάτων.

Πρέπει να γίνει απολύτως κατανοητό ότι η παγκοσμιοποίηση και η εθνική μας ανεξαρτησία είναι έννοιες απολύτως ασύμβατες, αφού το παγκόσμιο υπερκράτος χτίζεται επάνω στα ερείπια των εθνών. Πρέπει επιπλέον να κατανοήσουμε πως ο μόνος εχθρός τής παγκοσμιοποίησης είναι η ενότητα, η αντίδραση και η εθνική αντεπίθεση τού γεννήτορα τού πολιτισμού, τού κράτους που δέχεται πληγές στα εθνικά και κοινωνικά του ζητήματα. Ο μόνος εχθρός τής Παγκοσμιοποίησης είναι η Ελληνοποίηση των βουλήσεων και των κέντρων λήψεως αποφάσεων. Ο Πανελληνισμός είναι το δικό μας αληθινά εθνικό σχέδιο αφού κοινή γαρ είναι η μοίρα των Ελλήνων στο αίμα και την ψυχή.

Λευτεριά δίχως εθνική ανεξαρτησία και φιλοδοξία δεν υφίσταται. Η δε εθνική μας ανεξαρτησία αφορά το αυτοδιοίκητο, την εθνική ασφάλεια, τον πλέριο εδαφικό παράγοντα και την διεθνή επιρροή μέσω τής παγκόσμιας ελληνικής κοινότητας. Το αυτοδιοίκητο αφορά την διαμόρφωση ελληνικής εξουσίας με βάση το Εθνικό Φρόνημα, με βάση δηλαδή την ταύτιση των επιδιώξεων πολιτείας και πολιτών μέσα από την ταύτιση τής εθνικής ισχύος και τής κοινωνικής δικαιοσύνης. Η δε εθνική ασφάλεια επιτυγχάνεται με την κοινή φυλετική συνείδηση και την κοινωνική συνοχή. Η ασφάλεια τού Ελληνικού Έθνους είναι συνάρτηση τής προσηλώσεως στην εθνική κοινότητα. 

Ο πλέριος εδαφικός παράγοντας σημαίνει την επίλυση των εθνικών μας ζητημάτων με την απορρόφηση των ψευδοκρατών που μάς περιβάλλουν. Είναι η επαναφορά τής Μεγάλης Ιδέας για την εθνική μας ολοκλήρωση με την ενσωμάτωση αυτής στην εξωτερική πολιτική τής Ελλάδος. Η σύμπτυξη των ελληνικών δικαίων με το χτίσιμο ευρείας ελληνικής ζώνης επιρροής, μια γεωπολιτική γέφυρα που θα χτιστεί επάνω στα συντρίμμια των κρατικών δορυφόρων τής νέας τάξης. Η δε παγκόσμια ελληνική κοινότητα υπό την καθοδήγηση και με την πλήρη συμμετοχή τής Μητροπολιτικής Ελλάδος θα σχηματίσει ένα Ελληνικό Διευθυντήριο που θα ξεκινήσει από την Μάγκνα Γκρέτσια και την Ελληνική Χερσόνησο τού Αίμου ίσαμε την Κύπρο και τον Πόντο και ίσαμε την Ελληνική Ομογένεια σε όλες τις ηπείρους τής γης.

Ο Ελληνισμός είναι μια συμπαγής πλειονότητα που έχει δώσει εξουσίες σε μειοψηφικές ασημαντότητες. Σε γραικύλους με υπέρμετρο ατομικισμό και ανηθικότητα που σηκώνουν διαχωριστικά τείχη κρετινισμού και δωσιλογισμού ανάμεσα στον λαό που τού ζητούν να σηκώσει διεθνιστές, λαθρογυρολόγους και βαρβάρους στην πλάτη του. Στο δε εξωτερικό περιβάλλον έχουν μετατρέψει τον μεν στρατό σε παρακολούθημα «συμμαχικών ασκήσεων», τούς δε ελληνικούς και ελληνόριζους πληθυσμούς σε βράχους εγκαταλελειμμένους που δίδουν μονάχοι τους την μάχη τής ελληνικότητας βαστώντας όρθια πίστη και εθνική ταυτότητα.

Πολιτική διοίκηση στο Έθνος τού Θεού και των Ηρώων ασκούν οι Έλληνες που έχουν τον Πανελληνισμό ως ιδεολογία και σκοπό τους. Ελληνική Ηγεμονία με Δίκαιο και Ατσάλι, με γνώμονα το Ελληνικό Αίμα που εκμηδενίζει διχασμούς και νεοταξικά φέουδα. Η επιβολή τού Ελληνικού Πολιτισμού με την καθαρτήρια πυρά και την συγκολλητική δύναμη.

Οι ταγοί που νοθεύουν και πλειστηριάζουν το Ελληνικό Έθνος μού προκαλούν σιχασιά και πρέπει να εκλείψουν. Και εκείνος που ζητάει την υποταγή τού λαού μου ζητάει να βρει τον θάνατο.

Μέχρι σήμερα άλλοι τοποθετούσαν στην Ιερή Ελλάδα ξωμερίτες τοποτηρητές για εξουσία και για πλάτες. Αυτό που επιδιώκουμε και θα επιτύχουμε το δίχως άλλο είναι να μετατρέψουμε τον Οικουμενικό Ελληνισμό σε μια τεράστια και σφιχτή αλυσίδα μαχητών και δουλευτήδων τής Ελληνικής Φυλής.

Να πετάξουμε έξω από το ελληνικό κράτος λοιπόν τούς υπολογιστές τού άνομου κέρδους και τούς δολοφόνους τού Έθνους. Κοινωνιστές εργάτες και εξουσιαστές τής Φυλής μια γροθιά, δύο άκαμπτες και ενωμένες ράβδοι. Εθνικιστές Πολιτικοί Στρατιώτες τού Ελληνισμού που βλέπουν σε κάθε μια ελληνική ψυχή και μια Ελλάδα. Τοποτηρητές στην κορυφή τής οικουμένης με διευρυμένες εξουσίες οι Έλληνες Ομογενείς. Στρατιωτική πυγμή και εγγύηση για τα αδέρφια μας πέριξ των σημερινών συνόρων μέσα από μια Ελλάδα με διευρυμένα εθνικά σύνορα. Πανελληνισμός για μια Μεγάλη και Εθνικιστική Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: