ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΣ



ΑΘΗΝΑ 6-4-2015.

Το κατοχικό καθεστώς τής αστικής δημοκρατίας έχει μετατρέψει την ζωή τού ελληνικού λαού σ’ έναν ατελείωτο βούρκο. Οι αποφάσεις που αφορούν το Έθνος λαμβάνονται από τα γνωστά μισελληνικά κέντρα τού σιωνιστικού νεοταξισμού και οι αλυσίδες τής Φυλής μας είναι καμωμένες από παλιόχαρτα που τα λένε σύμφωνα και προγράμματα σωτηρίας. Οι δε Τούρκοι έχουν μετατραπεί σε στρατιωτική τανάλια τού παγκοσμιοποιητή τυράννου και το ψευτορωμέϊκο έχει γεμίσει με ρουφιάνους πεμπτοφαλαγγίτες.

Το κράτος συμπεριφέρεται ως μια μίζερη και επικίνδυνη συμμορία που έχει βαλθεί να στραγγαλίσει το ελληνικό έθνος. Επικαλείται την ασφάλεια τού πολιτικού και τραπεζικού συστήματος όταν έχει βάλει φωτιά στην εθνική ασφάλεια. Γιατί εθνική ασφάλεια έχουν μονάχα τα μεγάλα και δυνατά κράτη, τα κράτη που έχουν φροντίσει να θωρακίσουν την εθνική ανεξαρτησία, ισοπεδώνοντας εκείνους που τούς σηκώνουν ανάστημα και επιθετικές αξιώσεις. Και η μικρή Ελλάς, η Ελλάς που έχει συρρικνώσει την μεγάλη εθνική της προσωπικότητα μέσα στα στενά όρια που τής επέβαλλαν δεν έχει μέλλον.

Η Ελεύθερη Θράκη Μας δέχεται πιέσεις συντονισμένου εκτουρκισμού σε όλα τα επίπεδα. Βολευτάδες τού ελληνόφωνου κυνοβουλίου από την μια πλευρά συμμετέχουν σε συναντήσεις τουρκικής συνείδησης με πράκτορες τής Άγκυρας και ζητούν αντίστοιχη προσαρμογή τής μαρξιστικής ψευτοκυβερνήσεως. Από την άλλη πλευρά Τούρκοι ψευτοεπενδυτές επιζητούν την αγορά ελληνικής γης εκμεταλλευόμενοι την έξαρση τής ανεργίας των μνημονίων στις ακριτικές πύλες τού Ελληνισμού. Κατάσταση που θυμίζει έντονα τούς πραματευτάδες τού Αλή Πασά που γύρευαν να αγοράσουν τα ζωντανά τού Σουλίου ώστε να καμφθούν από την πείνα οι Σουλιώτες.

Τα τουρκικά στρατεύματα απλώνουν την βάρβαρη σκιά τους πέριξ των ελληνικών υδάτων. Θέλουν λένε να κάμουν στρατιωτικές ασκήσεις στον Θερμαϊκό, τον Ευβοϊκό και τον Πατραϊκό Κόλπο. Η τουρκική ακρίδα, βλέποντας ότι ο αμερικανοσιωνιστικός παράγοντας παίζει έντονα το χαρτί τού ισλαμικού τζιχαντισμού και τού κουρδικού παράγοντα ταυτόχρονα, διαπιστώνει πως είναι αναλώσιμη. Και έτσι η Τουρκία, στριμωγμένη στην γωνία σαν τη γάτα μέσα στο σκοτεινό δωμάτιο, περνάει στην επίθεση σε μια μάχη δίχως αύριο.

Η ασφάλεια τού Ελληνικού Έθνους έχει μονάχα ένα όνομα. Λέγεται Μεγάλη Ελλάς. Η ενδεδειγμένη στρατηγική είναι η ταχεία μετατροπή τής Ελλάδος σε μια Εθνικιστική και Στρατιωτική Δύναμη. Εθνικιστική Διακυβέρνηση στην Εξουσία. Συνεκτική εθνοφυλετική κοινωνία δίχως διεθνιστικούς διχαστικούς σπόρους ανάμεσά της. Στρατιωτική παρουσία με επιθετικό προσανατολισμό στις χερσαίες και θαλάσσιες διαβάσεις τής ακριτικής Ελλάδος που θα αποτρέψουν την επιδιωκόμενη εισβολή τού Τούρκου στο χρονικό σημείο τού οικονομικού στραγγαλισμού από τούς νεοταξίτες τοκογλύφους τής Παγκοσμιοποίησης.

Η κινητικότητα στους τομείς τής λαθρομετανάστευσης και τού παρακράτους σε βάρος των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος είναι απολύτως ενδεικτική τού σχεδιασμού ενός στρεβλού και προδοτικού κράτους που κινείται σε παράλληλες ράγες με τούς Βαρβάρους και τούς Σταυρωτήδες ενάντια στην Φυλή μας.

Απελευθέρωση και βούληση ενσωμάτωσης των ισλαμιστών κατά κύριο λόγο λαθρομεταναστών, όταν η είσοδος αυτών στην Πατρίδα μας αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο. Και παράλληλα οι αριστεροί προστάτες των λαών πλην Ελλήνων διαδηλώνουν καθημερινά το μίσος τους κατά των εθνικιστών υπερασπιστών τής Πατρίδος ενάντια στην νεοταξική λαίλαπα. 

Την ίδια στιγμή οι αναρχοκομμουνιστές αντιρρησίες στρατιωτικής συνειδήσεως, οι αντιρρησίες δηλαδή τής εθνικής συνειδήσεως και ελευθερίας με το όνομα Σπάρτακος, διακηρύσσανε ενυπογράφως ότι σκοπός τους είναι η αποδόμηση τού αξιόμαχου τού Ελληνικού Στρατού. Και ακόμη σκοπός τους είναι η διάλυση τού Στρατού μας και η απαγόρευση των εμβατηρίων τής Μεγάλης Ιδέας, τής Εθνικής Ολοκληρώσεως τού Ελληνισμού.

Οι στρεβλώσεις τού ανθελληνικού καθεστώτος και η περικύκλωση τού Ελληνικού Έθνους θα λάβουν το τέλος τους διά παντός. Εχθρός ακίνδυνος είναι μονάχα ο εχθρός που δεν ζει. Η μεγαλύτερη νομιμοποίηση για το μεγάλωμα τής Φυλής μας είναι η ανακατάληψη τού ζωτικού χώρου που μολύνει ο εισβολέας. Τα απαράγραπτα ιστορικά δικαιώματα τού Ελληνισμού στις αιώνιες κοιτίδες του και το κορυφαίο δικαίωμα τής ζωής και τής αναπτύξεως των Ελλήνων δείχνουν ξεκάθαρα το δρόμο τής εθνικής αντεπίθεσης.

Το μεγάλο βήμα πρέπει να ξεκινήσει από την ενημέρωση των ραγιάδων που νομίζουν πως όλος ο καβγάς γίνεται μονάχα για τα φράγκα. Να ανοίξουμε τα κοιμισμένα μάτια ώστε να δουν πως ο εχθρός έχει βρει ανοικτή για μια ακόμη φορά μια νέα κερκόπορτα. Να υποτάξουμε με επαναστατικό δίκαιο τούς ψευτορωμιούς συνεργάτες του. Και να οδηγηθούμε ταχέως στις επάλξεις τού Κάστρου τής Ελληνικής Φυλής, όχι για να βρεθούμε μπροστά στα βαρβαρικά στίφη τούτη τη φορά, αλλά για να βυθίσουμε το τουρκικό θράσος στον υγρό τάφο του.

Λαός, Στρατός και Εθνικισμός συναντιούνται στο ενιαίο πεδίο τής Τιμής για Ελλάδα Ελεύθερη, Ένδοξη και Μεγάλη. Οι κουβέντες τελείωσαν μέσα στην καθαρτήρια φωτιά τής ιστορικής δικαιοσύνης. Τα δάκρυα και τα αίματα των Ελλήνων θα βρουν λύτρωση μέσα από την Νέμεση και την ανάσταση τής ελληνικής συνείδησης.

Η Επανάσταση των Ελλήνων θα συνεχιστεί από εκεί που την ανέκοψαν ψευτοπεριούσιοι και ψευτοεθνάρχες. Και στην Κεφαλή τής Φυσικής και Αυτοκρατορικής Ελλάδος δεν θα είναι πλέον τα ναυάγια των δήθεν μεγάλων δυνάμεων, αλλά οι Θωρακοφόροι Έλληνες με τις Πολεμικές Σημαίες στην πρώτη γραμμή τού αγώνα.

Το Ατσάλι των Πολεμιστών τής Ελλάδος θα συντρίψει τον εσμό των Νεοταξιτών και των Τούρκων που καθοδηγούνται από τα δολοφονικά τους μα και αντικρουόμενα ένστικτα. Ελλάς ενωμένη και ισχυρή, με την εθνική κυριαρχία μας και πάλι στα τείχη τής Κωνσταντινουπόλεως και την Αγία Ρωμανία.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: