ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΟΙ ΤΑΞΙΚΟΙ «ΕΧΘΡΟΙ» ΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ



ΑΘΗΝΑ 10-6-2015.

Το νέο μνημόνιο κίνησε για να έρθει στην εξοχή τής μικρής αιχμάλωτης Ελλάδος. Που την κάμανε μικρή πετσοκόβοντας σάρκα εθνική από την σάρκα της. Και την κάμανε αιχμάλωτη στερώντας της κυριαρχία εθνική για τον παρά. Κινήσεις που γινήκανε από τούς δήθεν προστάτες της, τούς τάχα ταξικούς εχθρούς που τώρα αγκαλιάστηκαν φιλιωμένοι,  νεοταξίτες τοκογλύφους και κυβερνητικούς μαρξιστές.

Τι θα πούνε άραγε στον ελληνικό λαό; Μα το λένε ήδη. Μάς ζητήσατε με την ψήφο ασφάλεια στην αγκάλη τής ψευτοευρώπης με πιο ήπιο μαστίγιο και περισσότερο καρότο. Δεν τούς βγήκε των συριζαίων το σκίσιμο τού μνημονίου. Δεν περιείχε η συμφωνία ανόδου τους στην εξουσία κάτι τέτοιο. Κι έτσι έμεινε το καλτσόν στην αποθήκη με τα προς καταστροφή προεκλογικά υλικά.

Τούς βγήκε όμως των αμερικανοκομμουνιστών κάτι άλλο. Αυτό το είχαν προϋπολογίσει, αφού συμπεριλαμβάνεται στο κρυφό μνημόνιο που προηγήθηκε τού φανερού. Το ξέρουν καλά και οι σοσιαλφιλελεύθεροι τού πασόκ και τής νουδούλας που τούς άνοιξαν το δρόμο. Οι εντολές τού σιωνισμού ώστε να επιτευχθεί το άδειασμα τής Ελλάδος από Έλληνες. Να καμφθεί η Ορθόδοξη Πίστη και να αφανιστεί το Εθνικό Φρόνημα.

Οι προηγούμενες κυβερνήσεις τής ξενοκίνητης αστικής δημοκρατίας κατέστρεψαν την ελληνική παραγωγή και δέσμευσαν την εθνική περιουσία στους τοκογλύφους. Η σημερινή κυβέρνηση πήρε την σκυτάλη από το ένα και ενωμένο κόμμα των πολιτικών κομμάτων ώστε να δώσει ιθαγένεια στους λαθρομετανάστες χάριν των οποίων οι ενωμένοι ψευτορωμιοί σκάρωσαν πιο πριν τον αντιρατσιστικό νόμο. Ήρθε για να φτάσει στο τελικό του στάδιο το Ισλαμικό Τέμενος που θα στεγάσει νέους ψηφοφόρους και τζιχαντιστές. Ήρθε για να φέρει το πλαστικό χρήμα και τις Κάρτες τού Πολίτη τής αντίχριστης παγκοσμιοποίησης στην Γη Θεού, Αγίων και Ηρώων.

Μια μη ελληνική Ελλάδα όμως θέλει ένα δυνατό προπέτασμα καπνού για να περάσει κάτω από τα μάτια των ραγιάδων που θέλουν μια γερή κάθαρση και ένα γερό χαστούκι για να συνέρθουν. Και έτσι ήρθε ως προπέτασμα καπνού η δανεική ρευστότητα.

Ο λαός μας φέρει τις ευθύνες του. Πρέπει να τιμωρηθεί για να γυρίσουμε όλοι μαζί στον ίσιο δρόμο, στον δρόμο τής Πίστης, τής Ελευθερίας και τής Τιμής. Κι αν θέλουμε να το επιτύχουμε, αν θέλουμε να σώσουμε την Ελλάδα και να σωθούμε, διεθνιστικό ρουθούνι μαρξιστικής και φιλελεύθερης φύσης μές στην ελληνική κοινωνία, από την λαϊκή βάση και πάνω, σ’ όλο το εύρος της, πρέπει να αποβληθεί.

Συμφωνήσανε, μάς είπανε, οι τοκογλύφοι τού Εμποράκου και Σταυρωτή των Εθνών με τα μέτρα που «πρότεινε» η μαρξιστική κυβέρνηση, αυτά δηλαδή που τούς βάλανε κρυφά οι δανειστές στα χέρια και τούς είπανε να κάμουν πως είναι δικά τους. Βαθύ χέρι στα εργασιακά και στο ασφαλιστικό, παραμονή των χαρατσιών και άλλα «όμορφα».

Που είναι λοιπόν οι συνδικαλισταράδες πάσης συνταγματικής και κομματικά μεταλλαγμένης όψης και άποψης; Γιατί δεν χαλούν τον κόσμο για το δίκιο τού εργάτη; Μα γιατί ο θιγόμενος εργάτης είναι ο Έλληνας Εργάτης που παράγει και βαστάει όρθια την Ελλάδα. Όμως οι διεθνιστές τής «δημοκρατίας» δεν θέλουν τον Έλληνα Εργάτη, γιατί πιστεύει στην Πατρίδα του. Θέλουν τον ελληνοποιημένο που εκτελεί εντολές ξένων αφεντικών. Και την Ελλάδα την θέλουν καθιστή στα τέσσερα να μοιράζει πλούτο και εδάφη και γεωστρατηγικούς ελέγχους στον παγκοσμιοποιητή τύραννο.

Οι πρώην «ταξικοί εχθροί» ενώνονται. Ήδη πήραν εντολές από τον σιωνισμό να τα βρουν. Να ψηφίσουν συμφωνίες. Να ενώσουν τα κομματικά μαντριά για να μαζέψουν γυρολόγους και τυχόν γραικύλικα γίδια. Γι’ αυτό βλέπουμε να γίνονται μαζικές πολιτικές και κοινωνικές επιθέσεις σε βάρος τής Ορθοδοξίας και τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος τής Χρυσής Αυγής. Βλέπουμε να επιχειρείται η διαπόμπευση των Αγίων και η απόσυρση των εικόνων. Βλέπουμε να μιλούν και να δικάζουν για ολοκληρωτισμό τούς Εθνικιστές οι λάτρεις τού πολυφυλετισμού που στήνει με τούς ίδιους πάντα εντολείς τις ψεύτικες επαναστάσεις.

Για εμάς τούς Εθνικοκοινωνιστές δεν υφίστανται τάξεις ανάμεσα στους Έλληνες στο αίμα και την ψυχή. Υπάρχει μονάχα ένα κοινό και αδιαίρετο Σώμα Ελληνισμού που για να ζήσει πρέπει να διατηρήσει όλα του τα όργανα και τις ζωτικές λειτουργίες σε ενέργεια. Στο νου και το σώμα, στην κεφαλή και το κορμί, όλα ανήκουν στο Ελληνικό Έθνος και υπηρετούν μονάχα τον σκοπό τής αυθυπαρξίας και τής κραταιώσεως αυτού.

Από την εξουσία έως την εργασία, από την κοινωνία έως τούς προμαχώνες τού Ελληνισμού, όλοι μαζί εξουσιαστές, εξουσιαζόμενοι και πολεμιστές τής Ελληνικής Φυλής. Εργοδότες και Εργάτες που επενδύουμε στην Ιερή Ελληνική Γη και βαστούμε τούς καρπούς της μονάχα για τα παιδιά μας. Μύστες τού Λόγου τού Θεού. Καθάρια Ελληνοσύνη που έχει χρέος ιερό να άγει την ανθρωπότητα και να υποτάσσει τούς εχθρούς της.

Ενότης υπό το βλέμμα τού Θεού και τον αδιάρρηκτο δεσμό τής Ελληνικής Φυλής. Ο κομματισμός και ο νεοταξισμός είναι η γάγγραινα. Ο Ελληνισμός και ο Λαϊκός Εθνικισμός είναι η ακεραιότητα που προκύπτει από την αποκοπή τού σάπιου και ξένου σώματος. Η αποκατάσταση τής λαϊκής, εθνικής και εδαφικής κυριαρχίας τού Ελληνικού Έθνους διά των δικών μας δυνάμεων είναι στόχος απαρέγκλιτος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ