ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΣΑΡΩΤΙΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ



ΑΘΗΝΑ 22-2-2016.

Το τέλμα τής κοινωνίας μας συμπληρώθηκε. Το ψευτορωμέϊκο συμπεριφέρεται στον Ελληνισμό χειρότερα και από συμβατικός κατοχικός στρατός. Και μπορεί μεν η αρπαγή τού λαϊκού εισοδήματος να μην έγειρε τα εθνικά αντανακλαστικά, όμως το πλήγμα στην αξιοπρέπεια, η επίθεση σε βάρος τής Πίστης μας και οι μεθοδευμένοι κίνδυνοι σε βάρος τής ανθρώπινης ζωής θα εξεγείρουν το ελληνικό φιλότιμο. Αλλά το αιματοκύλισμα που μεθοδεύει ο σιωνιστικός νεοταξισμός σε βάρος τής ελληνικής κοινωνίας δεν θα μείνει αναπάντητο.

Ένας σαρωτικός άνεμος ελληνικής κυριαρχίας προετοιμάζεται από καιρό μέσα στις καρδιές μας, στις καρδιές των Ελλήνων τής θυέλλης, ώστε να δράσουμε με ορμητικό εθνικό φρόνημα ενάντια στους φρόνιμους συνεργάτες τού μισελληνισμού. Εκείνοι που επιδιώκουν τούς εσωτερικούς χαλασμούς, εκείνοι που θέλουν νέους διχασμούς και ψεύτικους εμφυλίους για να εμφανιστούν ως πολιτικοί σωτήρες που ξεπουλάνε και ακρωτηριάζουν οικουμενικά την Ελλάδα, όλοι τούτοι οι ψευτορωμιοί και οι νεοταξίτες εντολείς τους θα συντριφτούν από μια καθάρια ελληνική πολιτεία που θα βαδίσει στα ερείπια τής απερχόμενης.

Οι γραικύλοι των κιναιδοσύμφωνων και τής υποθήκευσης τού ελληνικού μόχθου, οι διεφθαρμένοι που διορίζουν εν μέσω κρίσης τούς βαστάζους τους και απεμπολούν ελληνικότητα και ορθοδοξία, έχουν επιδοθεί σε ένα απηνές κυνηγητό σε βάρος των Ελλήνων που εξαθλίωσαν. Είδαμε τις προάλλες την σύλληψη μιας ηλικιωμένης Ελληνίδος καρκινοπαθούς ως ένοχο φοροδιαφυγής, επειδή πουλούσε τα υπάρχοντά της άνευ παραστατικού, προκειμένου να πάρει τα φάρμακά της. Είδαμε ακόμη την δολοφονική επίθεση στον Πειραιά τού αναρχικού παρακράτους σε βάρος 16χρονου Έλληνα Εθνικιστή, πλησίον αστυνομικού τμήματος. Δεν συναντήσαμε όμως την επιβολή τού Δικαίου.  

Οι κατοχικές αρχές τού ψευτορωμέϊκου όμως σπεύσανε να καλύψουν επικοινωνιακά με πάσα λεπτομέρεια τις εκλογές που κάμανε τις προάλλες στο φιλελεύθερο μαντρί για την ανάδειξη νέου τσοπάνη. Εκείνου που θα συμπράξει με τον δήθεν αντίπαλο σοσιαλδημοκράτη μαρξιστή στην οικουμενική ποδηγέτηση τού ραγιά. Οι εγχώριοι προπαγανδιστές τής παγκοσμιοποίησης σπεύσανε επιπλέον να μάς δείξουν την κατευθυνόμενη επίθεση των αναρχικών φρουρών τού καθεστώτος ενάντια σε κάποιο νεοδημοκρατικό εκλογικό κέντρο με κόκκινες μπογιές. Μια φτηνή δηλαδή και ψεύτικη πόλωση, όταν οι δύο πολιτικοί «εχθροί» χύνουν το ελληνικό αίμα για να σπαραχθεί η κοινωνία.

Αλλάζει το πολιτικό κλίμα στην ιερή πατρίδα μας λοιπόν. Διότι στο κομβικό σημείο που έχουμε φθάσει, έχοντας προσεγγίσει στον απόλυτο βαθμό τον πάτο, ή θα κοντύνει το εθνικό μας έδαφος με καθαρά ξένη πολιτική διοίκηση ή θα αποκτήσουμε ταιριαστή ηγεσία ελληνική σε μια κοινωνία απόλυτα ελληνική και ακμάζουσα. Ας γνωρίσουμε κατά συνέπεια βαθιά πολιτειακή αλλαγή, αφού οι τύραννοι πρέπει να ανατραπούν και να εκλείψουν. Διότι εμάς τούς Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές δεν μάς νοιάζουν τα πολιτεύματα και τα συντάγματα τής πολιτικής ορθότητας. Σύνταγμά μας είναι η Πίστη των Ελλήνων. Πολίτευμά μας είναι η Ελλάς. Και κοινοβούλιό μας είναι η Ελληνική Φυλή.

Η εθνική ορθότητα για την Ισχύ τού Ελληνισμού είναι το μέλημά μας. Η Ορθοδοξία και η διασφάλιση τής ζωής των Ελλήνων, η ταυτότητά μας και η κοινωνική συνοχή τής Φυλής μας ενάντια στις εξωτερικές απειλές και τούς δούρειους ίππους τους είναι τα πρωτοτόκια που μάς ενώνουν και μάς οδηγούν στην απελευθέρωση τής Ελλάδος. Ακριβώς όπως μάς το είχε επισημάνει εγκαίρως ο Αρχιεπίσκοπος Κεραυνός, ο Μακαριστός Εθνάρχης Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος. Να φυλάξουμε όσα μάς έχουν απομείνει. Να λάβουμε πίσω όσα μάς έχουν κλέψει. Αυτό μάς είχε πει ο Χριστόδουλος τής καρδιάς μας.

Η αρχέγονη εντολή τής Ελληνικής Φυλής για αυτοσυντηρησία, για ελευθερία, για έναν διαρκή αγώνα επικράτησης δικαίου και πολιτισμού ελληνικού είναι το δικό μας προσκλητήρι των καιρών. Είναι ο ήχος τής πολεμικής σάλπιγγας που καλεί το Έθνος μας σε μια επανάσταση ανακατάληψης τού ελληνικού κάστρου από τούς μόνους ιδιοκτήτες του. Τούς Πιστούς και τούς Πολεμιστές τού Ανίκητου Ελληνισμού. Τούς Στρατιώτες τού Ελληνικού Αίματος που δίδουν τα πάντα για να λευτερώσουν ελληνικές ψυχές και να φορέσουν και πάλι στην κώμη τής Ελληνικής Φυλής το Αυτοκρατορικό της Στέμμα.

Ο κόσμος αλλάζει. Μια μεγάλη αναμέτρηση έρχεται. Είναι η επερχόμενη φοβερή σύγκρουση ανάμεσα στις Δυνάμεις τού Χριστιανισμού και τής Εθνικής Ελευθερίας από την μια πλευρά και τις Δυνάμεις τής Παγκόσμιας Σιωνιστικής Τυραννίας τού Αντίχριστου από την άλλη. Οι πιστωτές των κυβερνήσεων, οι βασιλείς τού χρήματος δεν είναι πλέον κραταιοί. Οι στρατοί τής Δύσεως δεν θα μείνουν ορθοί και η σκοτεινιά δεν έχει μέλλον.

Η Ρωσία καλπάζει ενάντια στους ισλαμιστές τρομοκράτες τής παγκοσμιοποίησης εξ ανατολών. Και η επέτειος των χιλίων χρόνων φέτος από ιδρύσεως ρωσικής μοναστικής κοινότητας στο Άγιο Όρος φέρνει την Ρωσική κυβέρνηση και το Πατριαρχείο Μόσχας στα νερά μας. Πανηγυρικοί εορτασμοί προετοιμάζονται από την μια πλευρά έως την άνοιξη. Και από την άλλη πλευρά προαναγγέλλεται πως αν η Ορθοδοξία απειληθεί, ο ρωσικός στρατός θα απαντήσει. Επιπλέον, υπάρχει πρόταση για την προστασία τού Αγίου Όρους από Ελλάδα, Ρωσία, Σερβία, Ρουμανία, Βουλγαρία.

Η αλλαγή τού γεωπολιτικού περιβάλλοντος θέλει ενωμένο λαό και δυνατό έθνος. Η ισχυροποίηση τής Ορθοδοξίας θέλει την άνοδο τής Οικουμενικής Ελλάδος στον Θρόνο τής Πίστης. Η ζωή τού Ελληνικού Έθνους διασφαλίζεται με την απόκτηση ενός αποφασιστικού σχεδίου στρατηγικής ανάπτυξης τής Φυλής μας. Να αξιοποιήσουμε το εδαφικό μας πλεονέκτημα μες στο σταυροδρόμι τής οικουμένης. Να στρέψουμε τούς γεωφυσικούς μας πόρους στην τροφοδοσία τής κοινωνίας. Να αναπτύξουμε εθνική πολιτική πολεμικής ισχύος και διείσδυσης στα εδάφη τής Μεγάλης Ελλάδος με γνώμονα ελληνοορθοδοξία και απελευθέρωση ελληνικών κοινοτήτων.

Η Ελλάς δεν είναι ζήτημα κομματικών συναλλαγών. Η Ελλάς είναι ζήτημα κυρίαρχων και ψυχωμένων Ελλήνων. Η Ελλάς είναι το Στέμμα τής Ελευθερίας και τού Δικαίου. Ηγεμονία Θεού και Ηρώων. Ελλάς – Στρατός – Εθνικισμός.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: