ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ



ΑΘΗΝΑ 16-10-2016.

Ένας ζωντανός οργανισμός αναφύεται και αναπτύσσεται από τις ρίζες του και από την ενέργεια που προσλαμβάνει από το περιβάλλον του. Ο άνθρωπος, το Έθνος, ο πανώριος Έλλην γεννιέται και κυριαρχεί παίρνοντας δύναμη από τις Παραδόσεις και τα Ιδανικά του. Είναι η ταυτότητά του, είναι οι αφηγήσεις των προγονικών μεγαλείων, είναι η θεογνωσία, είναι η γλώσσα η ελληνική με τα άπειρα νοήματα των αισθημάτων του, το παιχνίδισμα των αισθημάτων και τής γης που τον θρέφει, η προστατευτική ματιά και η κατακτητική του ορμή για νέους ορίζοντες.

Το απόλυτο ιδανικό τού Ελληνικού Έθνους είναι να διατηρήσει την ανθρώπινη του φύση και την εθνοφυλετική του διάσταση. Αυτός είναι ο χαρακτήρας και η αποστολή μαζί τού αληθινού Έλληνα, όπως λέγω, στο αίμα και την ψυχή. Να παραμείνει μέσα από όλα τα γυρίσματα τού καιρού, εύκολα και δύσκολα, όρθιος και υπερήφανος Έλληνας, ελεύθερος και αυτεξούσιος, πολεμικός και απαιτητικός, δημιουργικός και εμπνευστής τού ωραίου. Να διαιωνίσει την υπέροχη ράτσα του όπως την παρέλαβε γενναιόδωρα από τον δωρεοδότη Θεό, την κορμοστασιά του, τον γενετικό του κώδικα, την ευγενή ψυχή του, το διερευνητικό του βλέμμα, τον πολλαπλασιασμό τής φάρας του.

Ναι λοιπόν, θέλουμε να παραμείνουμε πολεμιστές τού φωτός στην χώρα που ανέτειλε το φως τής γνώσεως, τής δημιουργίας και τού ηρωισμού. Θέλουμε ο Ναός τού Πλάστη να διατηρηθεί Ελληνορθόδοξος. Θέλουμε το Κάστρο τής Φυλής να διατηρηθεί στα χέρια των κτιστών και υπερασπιστών του Ελλήνων. Απαιτούμε να προστεθεί κάτι που έχει λείψει δυστυχώς σε πολλές σκοτεινές, σαν την σημερινή, περιόδους τής ζωής μας. Είναι η σύμπνοια τού λαού, η συμπόρευση και η πειθαρχία στον κοινό σκοπό τής αποστολής μας, ακόμη και με την τελεία συντριβή και απάλειψη των απείθαρχων. Να μείνουν εκείνοι που θέλουν το καθαρό και σφριγηλό Ελληνικό Έθνος και να σβήσουν όσοι δεν το θέλουν.

Εμείς οι Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές, υπέρμαχοι τής εθνικής ισχύος και τής κοινωνικής δικαιοσύνης, διακηρύττουμε με σαφήνεια πως είμαστε Εθνικιστές διότι σεβόμαστε και αγαπούμε το Έθνος μας. Και ακόμη πως είμαστε φυλετιστές διότι σεβόμαστε και αγαπούμε την φύση μας. Η φύση και το Έθνος μας είναι τα συστατικά στοιχεία που σώζουν την ανθρώπινη προσωπικότητα και όχι το αντίθετο. Διότι για να μπορείς να προασπίσεις, να εξελίξεις και να αναπτύξεις ένα κοινωνικό σύνολο, πρέπει πρωτίστως αυτό το σύνολο να υπάρχει στην θέση του κι εσύ να έχεις βαθιά γνώση του. Δέσιμο μαζί του και διάθεση προόδου του με τα δικά σου χέρια.

Η Πατρίδα μας λοιπόν, το λιμάνι μας και ο ωκεανός τής περιπέτειας που μάς ωθεί να ξανοιχθούμε, η πανώρια Ελλάς είναι η σωτηρία μας. Και εμείς οι Έλληνες είμαστε οι απόστολοι τής ελευθερίας, τού πολιτισμού, τής αλήθειας που σμιλεύεται με το δίκαιο και το ατσάλι. Υπάρχουμε γιατί αγαπούμε την Ελληνική Φυλή και έτσι μπορούμε με πάσα ειλικρίνεια να αγαπήσουμε και τούς άλλους ανθρώπους που θέλουμε να παραμείνουν όπως είναι, με την δική τους φυλή, στα δικά τους μέρη και ιδανικά. Ακριβώς όπως κάνουμε εμείς οι Έλληνες. Διότι αυτοί που πραγματικά μισούν δεν είναι οι φυλετιστές, αλλά οι αντιρατσιστές που θέλουν να ανακατέψουν λαούς και ήθη κάτω από το εβραιοσιωνιστικό σπαθί τού αντίχριστου, διαλύοντας την ανθρώπινη μοναδικότητα.

Τα τού Θεού τω Θεώ λοιπόν και τα τού καίσαρος τω καίσαρι. Ο Θεός κτίζει και ο άνθρωπος εξαπλώνει την κτίση τού Πατρός και των Ηρώων. Μα για να υπάρξει πρόοδος, πρέπει να υπάρξει συνέχεια στα ιδανικά και δημιουργία έργων εξελιγμένων για την βελτίωση τής ζωής τού Έθνους. Να αξιοποιήσουμε την γη και την τεχνολογία για να εξασφαλίσουμε αυτάρκεια, ενέργεια και εργασία στον λαό μας. Να επενδύσουμε το προϊόν τής εργασίας μας στα γεννήματά μας, στα σχολειά, στην υγεία, στην αναζωογόνηση τού πληθυσμού σε κάθε γωνιά τής Πατρίδος μας. Να γίνουμε στρατιωτικά δυνατοί για να κραταιώσουμε τον Ελληνισμό και να λευτερώσουμε πάσα ελληνική Πατρίδα.

Να δώσουμε πάσα ικμάδα, να δαπανήσουμε ιδρώτα και αίμα για να κάνουμε ωραιότερο και μεγαλύτερο το Οικόπεδο τής Ελληνικής Φυλής. Να ηχούν σε κάθε αρχέγονη ελληνική εστία χαρμόσυνες καμπάνες, γλυκολάλητη ελληνική γλώσσα, χαμόγελα ελληνόπουλων. Να σηκώσουμε έναν νέο ελληνικό πολιτισμό, διαφορετικό και λαμπρότερο από τούς περασμένους. Τον Πολιτισμό τού Ενιαίου Οικουμενικού Ελληνισμού. Ο αδερφός εταίρος και σύμμαχος τού αδερφού του.

Η ικανότης και η οξύνοια τού Έθνους να αποδίδουν καρπούς στον Ελληνισμό κι όχι στα διάφορα μη κυβερνητικά και υπερεθνικά όργανα των νεοταξικών «συμμαχιών». Να φέρουμε το όραμα τής αναδημιουργίας στα ελληνικά νιάτα στηρίζοντας την Εθνικοκοινωνική Ελλάδα στην σφριγηλότητα και την φιλοδοξία τους, εκεί που το δημοκρατικό καθεστώς τής ξενοκρατίας πληρώνεται για να αντικαταστήσει τον ελληνισμό με τον βαρβαρισμό. Να στεγάσουμε τον Έλληνα καματάρη εκεί που οι κατοχικοί πολιτικοί στήνουν καταυλισμούς αναζωπύρωσης ασθενειών και τζιχαντισμών.

Περισσότεροι Έλληνες κάτω από τα ελληνικά λάβαρα το λοιπόν. Εθνική συνέχεια, ηθική ανάταση, αναζωπύρωση τής φιλαλληλίας τού ελληνισμού μας. Μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια ελεύθερη ανθρωπότητα που θα διάγει τον βίο της μέσα στα Ελληνικά Ιδανικά με Ελληνικά Σκήπτρα. Οικουμενικότητα Ελληνισμού και Ορθοδοξίας. Με Αρετή διδάχου και τόλμη πολεμιστή. Μια Ελλάδα ως το ωραιότερο δώρο για τα παιδιά μας. Ιδού το απόλυτο ιδανικό τού Έθνους μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: