ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΙΤΕ ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ



ΑΘΗΝΑ 20-9-2017.

Όταν ένα κράτος έχει υποθηκεύσει τον επισιτιστικό και τον στρατιωτικό του παράγοντα, την παραγωγική του δραστηριότητα και την αμυντική του θωράκιση, τότε απλώς δεν διαθέτει νομική υπόσταση. Δεν είναι κράτος, αλλά αιχμάλωτο προτεκτοράτο. Διότι κραταιά ύπαρξη έχουν μονάχα τα ελεύθερα έθνη και τα προτεκτοράτα δεν είναι ελεύθερα. Σ’ αυτή την περίπτωση ο λαός εξεγείρεται ή πεθαίνει.

Η Ελλάς στον καιρό των μνημονίων βρέθηκε για πολλοστή φορά σε καθεστώς οικονομικής και διαχειριστικής κηδεμονίας. Θα μπορούσαμε να συγκρίνουμε τα μνημόνια με τα δάνεια τού Εικοσιένα. Υπάρχουν πράγματι ομοιότητες, αφού τότε προδότες πολιτικοί εγκατέλειψαν εθνικά εδάφη και λάβανε ψίχουλα αντί μιας επίπλαστης απελευθέρωσης από τον τουρκικό ζυγό. Υπάρχει όμως και μια τεράστια διαφορά. Το καθεστώς τής υποδούλωσης βάθυνε, με τις απαιτήσεις σε βάρος των δήθεν ελεύθερων εδαφών και των πόρων τους, από τυράννους που κάμουν τούς συμμάχους και ψευτορωμιούς πολιτικούς που αποτελούν ξενοκίνητη και κατοχική διοίκηση.

Με άλλα λόγια, η Ελλάς υπέστη δραματικές απώλειες που αντιστοιχούν μονάχα σ’ ένα κράτος που υπέστη πολεμική ήττα. Είναι μια συγκυρία που μάς θυμίζει τις δήθεν εμφυλιοπολεμικές συρράξεις, τούς συμμοριτοπόλεμους τού παρελθόντος, όταν οι κομμουνιστές ψευτοαντιστασιακοί και συνεργάτες τού εχθρού προκαλούσαν στον ελληνικό λαό περισσότερα θύματα από όσα προκάλεσαν οι εισβολείς. Η Ελλάς κατακτήθηκε από τον σιωνιστικό παράγοντα με τα οικονομικά όπλα που ενεργοποίησαν τις πολιτικές υποθήκες ως δήθεν εθνικές, προκαλώντας ξεσπιτώματα, αυτοκτονίες, νεομεταναστεύσεις Ελλήνων και εγκατάσταση ξένων στην διοίκηση και την κοινωνία.

Δεν έχουμε γνωρίσει μονάχα μια και δυο φορές κηδεμονία ξένων. Δεν έχουμε γνωρίσει μονάχα μια και δυο φορές κατοχές. Δεν έχουμε γνωρίσει αποκλεισμούς στις θάλασσές μας μονάχα για να εξοριστεί ο βασιλεύς. Έχουμε τεθεί κάτω από ξένα συμφέροντα όλα τα χρόνια που μάς ζητούσαν κάποιοι μεγάλοι να τεθούμε υπό τη δική τους συμμαχία. Έχουμε τεθεί σε κατοχή διαρκή από τότε που μάς ζήτησαν να αφήσουμε θρησκεία και πατρίδες. Διάγουμε διαρκή βίο ραγιά από τότε που πέσανε τα τείχη τής αυτοκρατορίας μας και πήρανε εξουσίες έως και τις μέρες μας εξουσιαστές που πέραν από μια λαλιά ξύλινη, τίποτα άλλο ελληνικό δεν έχουν.

Κάθε φορά που κάποιος δυνατός έβαζε πλάτη σε κάποια δύσκολη στιγμή τού Ελληνικού Έθνους, ξωπίσω του ερχόταν ένας Σταυρωτής. Κάθε φορά που προέλαυνε ένας στρατός σκλάβων τής ύλης, οι ελεύθεροι βαστούσαν άνισο το βάρος τής οικουμένης στις πλάτες τους. Μέχρις ότου οι υλιστές έπεισαν τούς ρωμιούς ότι είναι τάχα γεννημένοι για σκλάβοι, αφού πάψανε να γιορτάζουνε πλέον επικές νίκες και μάθανε να κάνουνε διαρκώς εθνικά μνημόσυνα. Κι έπειτα, όταν οι αντίχριστοι ανθέλληνες πήραν τα ηνία, τότε θάψανε μνημοσύνη και φυσικό πλούτο και ελληνικά όπλα μαζί. Γιατί όλα τα χρωστάμε τάχα σ’ αυτούς που μάς κάνανε κράτος…

Δεν έχουμε λένε οι νατοϊκοί προστάτες τη δυνατότητα να καταρρίψουμε τα πολεμικά μέσα τού Τούρκου, διότι οι σφαίρες κοστίζουν και μάς τις δίνουν οι δανειστές που λαμβάνουν αποφάσεις για τούς σκλάβους τους. Πρέπει να μοιραστούμε την ιστορία και τα ονόματα και τα εδάφη με τα μορφώματα που μάς ζώνουν βόρεια και ανατολικά για λόγους ειρηνικής και συμμαχικής συνύπαρξης. Να χρωστάμε ψεύτικα χρέη, αλλά να μην βγάλουμε ορυκτό και υποθαλάσσιο πλούτο, καίτοι ανυπέρβλητος σε αξία. Να διαλύσουμε τα στρατιωτικά κέντρα εκπαίδευσης, όταν ο κοινωνικός ιστός πόλεων και χωριών απειλείται από λαθρομετανάστες ψευτοπρόσφυγες…

Να φορολογείται το αγροτικό εισόδημα σκληρά, όταν η επαρχία ξεγυμνώνεται από ελληνικές ψυχές και να πετσοκόβονται συντάξεις, όταν υπάρχει αγροτικό εισόδημα. Να φορολογείται δίκην επιχείρησης το κατάστημα το ελληνικό που δίδει θέσεις εργασίας ελληνικές, προκειμένου αυτές να χαθούν. Να φορολογούνται τα ελληνόπουλα από την πρώτη στιγμή που βλέπουν το φως τής ημέρας σε μια Ελλάδα που πεθαίνει από υπογεννητικότητα…

Αντίσταση και ανάκαμψη. Τούτα μάς προέτρεψε και μάς ζήτησε να κάνουμε, προτού σφαλίσει τα μάτια του δολοφονημένος από τούς νεοταξίτες ο Μακαριστός Εθνάρχης Ιεράρχης Χριστόδουλος. Να βαστήξουμε γερά τα πρωτοτόκια, τις Παραδόσεις, τις ρίζες μας. Και να πάρουμε πίσω τον κόσμο μας, όλα όσα μάς κλέψανε οι σιωνιστές σταυρωτήδες και οι προδότες διεθνιστές. Να πάρουμε στα χέρια μας τη γη μας. Να την διοικήσουμε και να την βλαστήσουμε με τα δικά μας καθάρια ελληνικά χέρια. Να κάνουμε πλέρια τα εδάφη μας, τις ψυχές, τα προσκυνήματα και τα κάστρα τού ελληνισμού.

Ένωση, ανάκτηση, κατάκτηση, αναδημιουργία και κραταίωση. Ιδού η κλίμακα που πρέπει να ανεβούμε, ώστε να ανταποκριθούμε στη φύση και την αποστολή μας, στην πατερική και την εθνοφυλετική μας συνέχεια. Να γκρεμίσουμε τα ψεύτικα τείχη και να ενώσουμε τούς πιστούς και τούς πολεμιστές τής Φυλής μας. Να ανακτήσουμε τον Οίκο τής Φυλής, την Ιερή Πατρίδα μας και να την κάνουμε Κράτος Ελλήνων και μόνον. Να εργαστούμε για ανάπτυξη αληθινή, δηλαδή για αυτάρκεια και πολιτισμό ελληνικό. Να πάρουμε πίσω γεωπολιτική αυλή και πληθυσμούς. Και τότε να κραταιωθούμε ως Μεγάλη Δύναμη.

Ίτε Παίδες Ελλήνων για μια φορά ακόμη, στην πλέον σημαντική αναμέτρηση τής οικουμένης από την αρχή τής πλάσης των εθνών από τον Θεό. Να συντρίψει ο πατριωτισμός τούς ριψάσπιδες. Να συντρίψει η θεοσέβεια το διαβολικό σκοτάδι και η εθνοπρέπεια την προδοσία. Να κατανικήσει η Εθνική Ιδέα την παγκοσμιοποίηση. Ο ιδεαλισμός να καθυποτάξει τον υλισμό. Η εργατικότητα και η πολεμική αρετή να εξαλείψουν την οκνηρία και τον βαρβαρισμό.

Οι Ελεύθεροι τής Πίστης και τού Έθνους, οι Απόστολοι τού Χριστού, οι Στρατιώτες τής Ελλάδος, να θέσουμε σε επανεκκίνηση το Έθνος μας. Και η επανεκκίνηση τής Ελλάδος, η Αναγέννηση τού Φωτός δεν γίνεται μήτε με κάλπες μήτε με διαπραγματεύσεις μήτε με θολές συγκατοικήσεις με τούς μισητές μας. Είναι υπόθεση επαναστατική μέσα σ’ ένα τοπίο απαλλαγμένο από κακορίζικους και εθισμένους νεοταξίτες. Είναι ζήτημα συμπόρευσης τής κοινωνίας και τού έθνους. Είναι ζήτημα απαιτητικών και Εθνικοκοινωνιστών Ελλήνων.

Εμείς πάλι οι Έλληνες θα σταματήσουμε τον βάρβαρο μπροστά στις πύλες τού πολιτισμένου κόσμου. Εμείς πάλι οι Έλληνες θα φωτίσουμε τον κόσμο με την αλήθεια και τα δίκαια τής Φυλής μας. Ελληνικό στέμμα θα φορέσει πάλι η οικουμένη με τις εστίες μας ανέγγιχτες, κάτω από στέγη ελληνική.

Δεν χαρίζουμε μήτε ιδρώτα μήτε αίμα μα μήτε και λίθο και βήμα άγιο πουθενά. Και τα σύνορά μας θα ανοίξουν μονάχα για να διπλασιάσουν ελληνικές στρατιωτικές λόγχες την Πατρίδα μας. Τότε ο Θεός θα ευλογήσει με χαρά μεγάλη την απόδοση αληθινής δικαιοσύνης. Χριστός – Ελλάς – Εθνικισμός!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: