ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΧΥΣ



ΑΘΗΝΑ 24-9-2017.

Η ασφάλεια και η άμυνα τού Έθνους είναι το κορυφαίο καθήκον τού κράτους για την διαιώνιση τής Φυλής. Το καθήκον αυτό γίνεται επιτακτικότερο και αυστηρότερο στο χειρισμό του, όταν το κράτος διαθέτει φυσικό πλούτο, πολιτισμό και κεντρική γεωστρατηγική θέση στον παγκόσμιο χάρτη.

Η Ελλάς διαθέτει και τούς τρεις αυτούς ηγετικούς παράγοντες. Ως εκ τούτου, οφείλει να ισχυροποιηθεί, ενώνοντας το Έθνος ολάκερο, εξαφανίζοντας τούς ανταγωνιστές της και χτίζοντας άμεσα ελεγχόμενη ζώνη ασφαλείας πέριξ τής γεωπολιτικής της αυλής. Για να συμβεί τούτο, οφείλουμε να εξαλείψουμε πρωτίστως τον διεθνισμό και να χαράξουμε νέα συμμαχική πολιτική.

Η Ελλάς είναι κράτος εθνικό, κράτος συνεκτικό, κράτος που πρέπει να θέσει κοινούς σκοπούς μεταξύ των πολιτών της. Η κοινωνική συνοχή είναι αποκλειστικό προνόμιο των εθνικών και φυλετικών κρατών. Τώρα μπορούμε να δούμε τον λόγο τής φτωχοποίησης που επέβαλλαν οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι στον χάρτη των εθνών. Διότι η υγιής οικονομία και η εθνική ανεξαρτησία συνυπάρχουν μονάχα στα δυνατά κράτη.

Εθνική ανεξαρτησία βιώνει ένας λαός όταν βγάζει μονάχος του τις αποφάσεις, με γνώμονα το εθνικό συμφέρον και δίκαιο. Εθνική ανεξαρτησία διαθέτει ένας λαός όταν διαθέτει αυτάρκεια αγαθών και εθνική άμυνα απροσπέλαστη, όταν διαθέτει επισιτισμό και στρατιωτική ισχύ. Τότε διαθέτει δικό του εθνικό πορτοφόλι και μηδενική εξάρτηση, επομένως και μηδενικούς εχθρούς.

Κάποιοι ωστόσο βάλθηκαν να δέσουν την ελληνική οικονομία στο άρμα των σιωνιστών τραπεζιτών. Αυτό τέθηκε σε ισχύ από τον καιρό των πολεμικών αγώνων τού Ελληνισμού. Κάθε πολεμικός αγών άφηνε πίσω του πάντα δάνεια δεσμά, ανεξαρτήτως των νικών ή των ηττών τού Έθνους μας. Λιγότερα χρήματα, λιγότεροι εξοπλισμοί και στην κεφαλή πάντα οι υπεύθυνοι τής καταστροφής, οι προδότες πολιτικοί.

Η κατεστραμμένη οικονομία δημιούργησε έναν λαό με μηδενική εμπιστοσύνη στον εαυτό του και λιγότερη συλλογική υπευθυνότητα. Οι εθνικές ευαισθησίες αμβλύνθηκαν. Ο αγών για την απόκτηση τού ψωμιού έκλεισε τον ελεύθερο τάχα Έλληνα στο καβούκι του. Που καιρός για τούς αλύτρωτους αδερφούς. Στα πρώην ελληνικά εδάφη οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι βάλανε ξένους πλιατσικολόγους λαούς και προξενεία μισελλήνων ως δήθεν φίλους.

Η γεωστρατηγική θέση όμως τής Ελλάδος δεν μεταβλήθηκε μήτε τα αγαθά και οι ενεργειακές πηγές που αντιστοιχούν πάντα σε δύναμη μεγάλη και παγκόσμια. Αυτό όμως που μεταβλήθηκε είναι ο διαχειριστής τού πλούτου, των επικοινωνιακών οδών και τής γεφύρωσης των ηπείρων. Είναι ο νεοταξικός τύραννος που κινεί τα πιόνια του, τούς αιώνιους εχθρούς τής Πατρίδος μας ως λαθρομετανάστες, ως φοροεισπράκτορες, ως στρατούς. Και εμείς οφείλουμε να γιατρέψουμε την πηγή τού προβλήματος από την μέσα πλευρά των συνόρων.

Να καθαρίσουμε την σύγχρονη κόπρο τού Αυγεία. Να διώξουμε τα λύματα από τον Οίκο τής Φυλής μας και να σφραγίσουμε τούς πολιτικούς υπονόμους που τα γεννούν. Να συντρίψουμε τον αστικό δημοκρατικό εσμό τής σιωνιστικής ξενοκρατίας. Να φτιάξουμε κράτος στηριγμένο ολοκληρωτικά στην ορθόδοξη, εθνική και στρατιωτική του φυσιογνωμία. Και να φτιάξουμε πλήρους επάρκειας παραγωγική και πολεμική βιομηχανία.

Εν συνεχεία οφείλουμε να λειτουργήσουμε με γνώμονα το ορθόδοξο τόξο και το κοινοτικό στοιχείο τής Ελληνικής Φυλής. Να φτιάξουμε εθνική παιδεία και να χτίσουμε ελληνική νεολαία με βαθιά γνώση των Παραδόσεών μας και ασυγκράτητη φιλοδοξία να δομήσουν την νέα Ελλάδα καλύτερη από πρώτα, επάνω στην συλλογική ενέργεια. Στο δε στράτευμα να εμπεδωθεί το πνεύμα τής Ελλάδος που διεκδικεί και που κατακτά κείνον που τολμάει να την απειλήσει.

Η Ελλάς διαθέτει παγκοσμίως στον ελεύθερο κόσμο κοινότητες με σημαντική παρουσία και έργο στις χώρες διαμονής τους. Την ίδια στιγμή διαθέτουμε σύνορα με εχθρικές χώρες που κατακρατούν ελληνικά χώματα και ψυχές, ζητώντας περαιτέρω αίμα. Όλα τούτα συμβαίνουν, ενώ βρισκόμαστε στο σταυροδρόμι τριών ηπείρων που έχουν αποικιστεί από τα παλιά χρόνια από κατά δικούς μας λαούς. Στην περίπτωση αυτή ή καταπίνεις τούς εχθρούς σου ή σε καταπίνουν εκείνοι.

Η Τουρκία στηρίζεται στη συστράτευση ισλαμικών πληθυσμών, προσδίδοντάς τους πλαστό και ανύπαρκτο τουρκισμό. Οι φίλοι τους, σύμμαχοί τους και εντολείς τους σιωνιστές στηρίζονται στον εβραϊκό παράγοντα. Εμείς οι Έλληνες πρέπει να φτιάξουμε τον Πανελληνισμό στηριγμένο επάνω σε αληθινά δεδομένα. Είμαστε οι μόνοι που υπερέχουμε στην γειτονιά μας, τόσο στο φυλετικό όσο και στο θρησκευτικό παράγοντα. Να ενισχύσουμε τις κοινότητές μας, ώστε να διατρανώσουν τον εθνικό τους αυτοπροσδιορισμό και να επιτύχουμε αυτονομία και εν συνεχεία ενσωμάτωση στην Μητέρα Ελλάδα.

Να εγγυηθούμε την πολιτική, την θρησκευτική και την γλωσσική ελληνικότητα των προσωρινά αλύτρωτων πατρίδων μας. Να παράσχουμε στρατιωτικές εγγυήσεις και συναφείς διπλωματικές συμφωνίες. Να συμμαχήσουμε με χώρες που διαθέτουν συμπληρωματικές εγγυήσεις και κοινά συμφέροντα επάνω στην οικονομική και στρατιωτική φυσιογνωμία.

Η Ελλάς, ως θαλασσινή χώρα με πλεονέκτημα στον υδάτινο παράγοντα, δύναται να συμμαχήσει με την Ρωσία που είναι χερσαία δύναμη και ομόδοξη με μας χώρα. Στη Ρωσία υπάρχουν από το απώτατο παρελθόν ακμάζουσες ελληνικές κοινότητες, όπως στην Κριμαία, δηλαδή την δική μας Ταυρική, και όχι μόνον εκεί. Η έξοδος των Ρώσων στη Μεσόγειο συνδέεται με την ελληνική έξοδο στη Μαύρη Θάλασσα. Ο δε αγροτικός, ο ενεργειακός, ο εμπορικός, ο τουριστικός και ο στρατιωτικός εξοπλιστικός τομέας είναι πεδία που προφέρουν σταθερό εύρος συνεργασίας.

Οι συμμαχίες ωστόσο δεν είναι μόνιμη υπόθεση. Είναι υπόθεση δούναι και λαβείν. Είναι υπόθεση ανοικτή και απαιτητική. Τούς συμμάχους της η Εθνικοκοινωνική Ελλάδα μας θα τούς επιλέξει δίχως περιορισμούς και μονομέρεια προσδιοριστικών στοιχείων. Συμμαχείς με πάντες όσους δεν έχουν απαιτήσεις σε βάρος σου και αποδέχονται την νομιμότητα των δικών σου απαιτήσεων.

Σερβία λέγεται, Αμερική λέγεται, Ιράν λέγεται, όπως και να λέγεται ο συνομιλητής μας, θα αποδεχτεί από Αδριατικής έως Ελληνίδος Ανατολής την εδαφική μας ολοκλήρωση, την ισχυρή γεωπολιτική μας θέση, την αδέσμευτη αξιοποίηση τού γεωφυσικού μας πλούτου, την ενίσχυση των ανά την οικουμένη Ελλήνων ομογενών μας και την άμεση σύνδεσή τους με την Μητέρα Πατρίδα. Ο πλέον βέβαιος σύμμαχος τού Ελληνικού Έθνους είναι ο Μείζων και Οικουμενικός Ελληνισμός και η κοινή εργασία τους θα φέρει την Φυλή μας στην κορυφή τής οικουμένης.

Η Ορθοδοξία και ο Ελληνικός Πολιτισμός είναι αξίες οικουμενικές. Η ελληνοποίηση είναι η πλέον αποτελεσματική απάντηση στην παγκοσμιοποίηση. Η ελευθερία και η πρόοδος των εθνών με εμπνευστή και καθοδηγητή τον Ενωμένο Ελληνισμό είναι η καλύτερη απάντηση απέναντι στους σιωνιστές σατανάδες. Με τον Χριστό και την Πολεμική Αρετή την ίδια στιγμή μέσα, με το Δίκαιο και το Ατσάλι, να κατακτήσουμε την κορυφή τής πλάσης.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: