ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ



ΑΘΗΝΑ 13-9-2017.

Μόνο όταν συμφιλιωθεί ο άνθρωπος με το Θεό, έρχεται και η εσωτερική ειρήνη και η εξωτερική.
Γέροντας Παίσιος.

Ο σεβασμός τού ανθρώπου προς τον Πατέρα Θεό και η ορθοκανονική συμπεριφορά των ανθρώπων εξασφαλίζουν την αρμονία στις διαπροσωπικές σχέσεις και την λειτουργία τής Πολιτείας. Η πίστη, το ήθος και η απαραβίαστη αυτοδιάθεση τού λαού επί των προσκυνημάτων και τού εδάφους, η πλέρια ελευθερία επί τής Θείας και φυσικής νομοτέλειας, θεμελιώνουν το δίκαιο. Αν αυτή η νομοτέλεια διαρρηχθεί, εισχωρεί το άδικο με τα παιδιά του, την αθεΐα, τη φιλοχρηματία και τούς πολέμους.

Ο Άγιος Γέροντας Παίσιος ο Αγιορείτης είχε πει με σοφία Θεού ότι μόνο όταν συμφιλιωθεί ο άνθρωπος με το Θεό, έρχεται και η εσωτερική ειρήνη και η εξωτερική. Αληθώς, ο άνθρωπος, είτε ως χωριστή προσωπικότητα είτε ως μέλος τής εθνικής κοινότητας και άλλων συλλογικοτήτων, έχει να αντιμετωπίσει ελαττώματα και βλαπτικές επιρροές μα και εισδοχές βαρβαρικών ηθών. Και η ισχυρότερη ασπίδα μα και το πλέον αποδοτικό όπλο είναι οι σταθερές αξίες και η διάδοση τής αληθείας, είναι το φως που διαλύει το σκοτάδι, είναι η νίκη κατ’ αρχήν ενάντια στον δικό του κακό εαυτό.

Η εσωτερική ειρήνη είναι το αποτέλεσμα τής αυτογνωσίας, είναι ο σεβασμός τής ανθρώπινης φύσης, η τήρηση τού Οίκου τής Πατρίδος στα χέρια των εντίμων, η τήρηση τού Οίκου τού Θεού στα χέρια των Πιστών, είναι η αξιοσύνη που συνίσταται στην πίστη και την τιμιότητα. Ο ιδρώτας, η φιλαλληλία, η αγάπη προς το Θεό και τον συνάνθρωπο. Η δε εξωτερική ειρήνη είναι το αποτέλεσμα τής εθνικής αυτογνωσίας, ο σεβασμός στην ιστορία τού Έθνους και τούς αγώνες των ηρώων τής Φυλής, η πλήρης ελευθερία τής Πατρίδος με την πληθυσμιακή και εδαφική πληρότητα τού Έθνους. Το θυσιαστικό αίμα, η φιλοπατρία, η απόλυτη προσήλωση στα δίκαια και την υπεροχή τού Ελληνικού Έθνους.

Η ειρήνη είναι η ιδανική συνθήκη ευημερίας και ευτυχίας των ανθρώπων, όταν εδράζεται στην βούληση τού λαού, στην τήρηση τής εθνικής του ταυτότητας και την ολοσχερή εξάλειψη τής αμετροέπειας και τής αλαζονείας. Δεν στερεώνεται η ειρήνη μήτε με την αποδοχή πολεμικών τετελεσμένων μήτε με την εξαγορά συνειδήσεων μέσω υλικών αγαθών. Δεν χαρίζεται, παρά μονάχα κατακτιέται με την εξασφάλιση ή και την επιβολή ακόμη τής δικαιοσύνης επί τού εχθρού και των προδοτών, εφόσον ο άδικος είναι αμετανόητος.

Η εγκατάλειψη προσκυνημάτων, ψυχών και εδαφών είναι πράξη ατιμωτικής δειλίας που τής πρέπει μονάχα το αιώνιο ανάθεμα τής Φυλής. Δεν υπάρχει κανένα δικαιολογητικό και καμία ανοχή που να ορίζουν την παρανοϊκή σκέψη τής έναντι κάθε τιμήματος ειρηνικής παραδοχής των μισητών Θεού και ανθρώπων προκειμένου να μην χυθεί αίμα. Δεν νοείται η συνύπαρξη των δημιουργών τού πολιτισμού με κείνους που γκρεμίζουν πολιτισμούς και οικειοποιούνται ξένους κόσμους. Και δεν εξαγοράζεται η Πίστη και η Πατρίδα μήτε με όλους τούς θησαυρούς τής γης.

Κάποιοι θέλουν να μπερδέψουν οι άνθρωποι την έννοια τής οικουμενικότητας με την έννοια τού οικουμενισμού. Θέλουν να μπερδέψουν ακόμη οι άνθρωποι την έννοια τής αρμονικής συμβίωσης των εθνών με την έννοια τής παγκοσμιοποίησης. Να βάλουν στην θέση τού κοινοτικού τρόπου διαβίωσης και επικοινωνίας των όμαιμων και ομόθρησκων εθνών που σηματοδοτεί την οικουμενικότητα, την παραδοχή διαφορετικών θρησκευτικών αντιλήψεων και πολιτισμών. Και να βάλουν επιπλέον στη θέση τής ιστορικής αληθείας και τής ελευθερίας των εθνικών εστιών που σηματοδοτεί την αρμονία μεταξύ των εθνών, την οικονομική κηδεμονία και τον πολυφυλετισμό τής ασύνορης παγκοσμιότητας.

Είναι οι σιωνιστές και οι σιωνιστοπροσήλυτοι εξουσιαστές τού νεοταξισμού που έχουν σκορπιστεί μέσα στα ελεύθερα έθνη για να γκρεμίσουν θεμέλια βάθρα και ιερά. Είναι οι σκοτεινοί ψεύτικοι άγγελοι τού διαβόλου που θέλουν το γκρέμισμα των άβατων τής πίστης και την τεχνητή αποτυχία τού εθνικού κράτους. Είναι οι προάγγελοι τού από αιώνων Άνομου που επιδιώκουν την αποκοπή τού λαού από τις ρίζες του και την στείρωση τής Φυλής από την εθνική της συνέχεια και συνοχή. Κι αυτός είναι ο λόγος που εισέρχονται ξένα σώματα ως δήθεν οικεία, ώστε να διαγράψουν την αλήθεια και την ιστορία μέσα από τις κρίσεις αξιών και οικονομιών.

Η λοβοτομή των συνειδήσεων και ο τρόμος είναι τα δύο όπλα που ξεδιάντροπα μετέρχεται ο παγκοσμιοποιητής τύραννος και τα δημοκρατικά του εξαπτέρυγα. Να εμφανιστούν δηλαδή οι τύραννοι ως τάχα ανθρωπιστές και εκφραστές των λαϊκών ελευθεριών. Ένας ανελέητος πόλεμος ασκείται ενάντια στην ελευθερία τού πνεύματος από μια αισχρή αστυνομία συνειδήσεων και μια απειλητική συμμορία δυνατών τού χρήματος και των όπλων που εγκαθίσταται στα φυσικά και προσοδοφόρα όρια τού Ελληνισμού.

Οι αλυσίδες που μάς έχουν φορέσει η παγκοσμιοποίηση και τα πολιτικά της πιόνια πρέπει να σπάσουν άμεσα και δια παντός. Το Εθνικοκοινωνικό μας Κίνημα αγωνίζεται για την θωράκιση και την υπερίσχυση τής Αληθινής Ελλάδος των Ελλήνων χριστιανών και εθνικιστών. Πίστη και Ήθος. Εδραίωση τής αλήθειας και σύνδεση των εθνικών μας κοινοτήτων με την μητρόπολη τής Φυλής μας, την πλέρια και ελεύθερη Ελλάδα, μέσω τού Πανελληνισμού μας. Η οικουμενική ισχύς σε πνεύμα ενότητας τής ελληνικότητας και τής ορθοδοξίας, η κραταίωση τής ελληνοορθοδοξίας μας ως δύναμη κοινωνικής συνοχής και εθνικής υπεροχής.

Συμφιλίωση τού Θεού με τον άνθρωπο επέρχεται όταν το ευαγγέλιο και η ιστορία, οι δύο Θείες και μεγαλειώδεις γραφές, αποκαθάρονται από τις πλαστογραφίες τού πονηρού και των ακαθάρτων δούλων του. Όταν οι ανέστιοι και οι άθεοι τυμβωρύχοι αποδιώκονται από τούς νοικοκυραίους και από τούς πολεμιστές τής εθνικής νομοτέλειας και ασφάλειας.

Ανέγερση παλαιών και νέων Προσκυνημάτων. Περισσότερα Κάστρα Ελληνισμού στην Ελληνίδα γεωπολιτική αυλή. Επιστροφή ψυχών και εδαφών κάτω από τα αυτοκρατορικά λάβαρα τής Μεγάλης Ελλάδος. Με τα δικά μας χέρια. Με τούς δικούς μας αγώνες. Με τον Εθνικισμό μας προς δόξα Χριστού και Ελλάδος. Με την συγκρότηση τής κοινωνίας μας ως ενιαίο πλήρωμα, ως ενιαίο σώμα, ως ενιαίο στράτευμα. Με τον ιδρώτα και το αίμα μας. Με τον Ηγεμονικό Ελληνισμό μας να εμπνέει τα βήματα των ελεύθερων λαών.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: