ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ

ΑΘΗΝΑ 21-8-2018.

Ο άνθρωπος που προσέχει και διατηρεί την πνευματική του καθαρότητα, διατηρεί και τη Θεία Χάρη. Έτσι βλέπει τα πάντα καθαρά, αλλά και τα ακάθαρτα τα αξιοποιεί.
Άγιος Παίσιος Αγιορείτης

Η καθαρή σκέψη και οι ηθικές αξίες συνθέτουν τον χαρακτήρα τής ελεύθερης προσωπικότητας που χτίζει πολιτισμό και εφαρμόζει δίκαιο με τον δικό της αγώνα. Η αρετή και η τόλμη, η αγάπη και η προσήλωση στο Θεό και την Πατρίδα είναι το ισχυρότερο και πλέον ανίκητο οχυρό ενάντια στην κακία και την τυραννία. Διότι στους καιρούς τής καταχνιάς τού διαβόλου, η ελευθερία τού νου γιγαντώνει την καρδιά και το σώμα κατατροπώνει τα πλήθη τής αλαζονείας.

Στους μοντέρνους καιρούς τής παγκοσμιοποίησης, το βήμα τής αληθείας και η κοινωνία τής πληροφορίας έχουν παραδοθεί σε αλλότρια χέρια και σκοτεινές ψυχές με την επίκληση ανθρωπισμού και ψήφων. Εξισώθηκαν οι θύτες με τα θύματα. Εγκαταλείφτηκαν χώματα καθαγιασμένα από θυσιών αίματα αντί χρημάτων. Μπήκε η αλήθεια σε διάλογο με το ψέμα. Οι κλέφτες τού μόχθου και των συνειδήσεων κάνανε εξουσία, σπάζοντας σύνορα και ιερά για το καλό μας καθώς λένε…

Λένε πως είναι άθεοι, ενώ στην πραγματικότητα είναι σατανολάτρες. Λένε πως είναι ανθρωπιστές, ενώ στην πραγματικότητα είναι προδότες. Λένε πως όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι, ενώ θέλουν τον κόσμο όλο μια παγκόσμια φυλακή. Λένε τον διεθνισμό τους υγεία, ενώ τα έθνη αποτελούν τού Θεού ευλογία και κληρονομία. Ονομάζουν την αίρεση και την παραπλάνηση, συμπληρωματική αλήθεια και δημοκρατία, για να μάς πουν αναγκαία και δίκαιη την παγκοσμιοποίηση. Μάς αντικαθιστούν με αλλοφύλους και αλλοθρήσκους και το αληθινό τους όνομα είναι αντίχριστοι μισέλληνες.

Ο Άγιος Πατέρας Παίσιος ο Αγιορείτης, ο Άγιος τής οσονούπω αναγεννημένης Μεγάλης Ελλάδος όπως τον ονομάζω, είχε πει ότι ο άνθρωπος που προσέχει και διατηρεί την πνευματική του καθαρότητα, διατηρεί και τη Θεία Χάρη. Κι ακόμη, πως έτσι βλέπει τα πάντα καθαρά, αλλά και τα ακάθαρτα τα αξιοποιεί. Έτσι είναι, αφού ο Θεός δημιούργησε τον άνθρωπο κατ’ εικόνα και ομοίωσή Του και ελεύθερο στις εστίες που Τον τοποθέτησε. Να διατηρεί τον Οίκο του καθαρό, σε ευταξία, με τον κανόνα και την πατρίδα στα χέρια τής αγιοσύνης και τής αξιοσύνης, ισιώνοντας τις στρεβλότητες των κακών, νουθετώντας τούς πλανημένους και λευτερώνοντας τούς αιχμαλωτισθέντες εκ των τυράννων.

Ο Έλλην ορθοτομεί και εκπολιτίζει. Είναι παις Θεού σε μια ευλογημένη γη που γεννάει Αγίους και Ήρωες. Βαστάει απαραβίαστο το προσκύνημα Ελλάς από τούς θεομπαίχτες και τούς πλαστογράφους που ενεχυριάζουν την Ελληνική Φυλή με την μετατροπή της σε πεισιθάνατη μάζα. Διότι ο Ελληνισμός ενωμένος και προσηλωμένος στην αποστολή του είναι ανίκητος. Όταν βαστάει ανόθευτες τις γραφές του ο Έλλην, δίδει ασφαλή σκυτάλη στην φλογισμένη φυλετική ψυχή τής νέας γενιάς να μεταλαμπαδεύσει τα δίκαια, εκριζώνοντας από προσώπου γης επίορκους και εισβολείς.

Προσπάθησαν να κάνουν τη Φυλή μας αμνήμονα και επαίτη των ξένων αυλών και το κατάφεραν εν πολλοίς. Μάς φέρανε τις κατοχές ως στρατιωτικές λόγχες, ως αντίχριστους σκοταδιστές, ως ψευτοσυμμάχους, ως ξένους επιτρόπους και ως ψευτορωμέϊκες εταίρες. Ίδιο το ανθελληνικό τέρας, με εναλλακτικά προσωπεία. Ουδέν κακόν αμιγές καλού. Διότι οι κρίσεις και οι προκλήσεις θρυμματίζουν τούς παραμορφωτικούς καθρέφτες. Η ψυχική θέληση υπό τις αγριότερες συνθήκες διακρίνει τούς αληθινούς Έλληνες από τούς εραστές τής πλάνης. Και η Ελλάς ήρθε η ώρα να πάρει πίσω τον κόσμο της με τον νόμιμο τόκο τής ιστορίας.

Η Ελλάς έδωσε το έναυσμα τής ένθεης ζωής και τής πολιτισμικής ανθήσεως επάνω στην οικουμένη ολάκερη Ουρανόθεν. Η Ελλάς έθεσε τείχη ανάμεσα στον κόσμο τής ανθρώπινης αξίας και κείνον τής σαρκικής εκμετάλλευσης. Η ίδια η Ελλάς υποχώρησε, όταν εγκατέλειψε τις αξίες της και έφερε στο βήμα των αποφάσεων τούς πραματευτάδες τής ύλης και τούς κοσμοπολίτες που αγοράζουν ελευθερίες και θεοποιούν τον Σταυρωτή τής Ορθής Δόξας.

Ο Θεός είναι Ένας. Μία η Αλήθεια. Ένα το Ελληνικό Έθνος και κάθε έθνος χωριστά. Η πίστη και η αγάπη ενυπάρχουν ενιαία και αδιαίρετα στην γνήσια ελληνική καρδιά. Η ταυτότητα και η περιουσία μας δεν διαμοιράζονται και δεν υποθηκεύονται. Όλοι μαζί θα βγάλουμε στην επιφάνεια το σκάφος που λέγεται Ελλάς, για να το οδηγήσουμε από τη φουρτούνα στη νηνεμία. Και για να συμβεί τούτο, ενωνόμαστε όλοι όσοι πιστεύουμε σε Χριστό και Ελλάδα, συντρίβοντας τούς ενάντιους.

Στους καιρούς τής μεγάλης καθάρσεως που βιώνουμε, οι σκλαβωτές επιχειρούν να διασπάσουν το μέτωπο των υπερασπιστών τού Ελληνισμού, την ίδια στιγμή που οι ίδιοι ενώνουν τούς κομματικούς τους εκφραστές. Κάποιοι μάλιστα νεόκοποι «υπερασπιστές» έχουν συνομιλήσει και συγκατοικήσει πιο πριν με τούς τυράννους. Την ίδια στιγμή όμως πόλεις και χωριά τής ιερής πατρίδος μας κινδυνεύουν από στοχευμένες λαθροκαταλήψεις και πολεμικές απειλές εν μέσω πωλητών τής γης μας.

Η Ελλάς δεν είναι υπόθεση κομματική, αλλά εθνική. Η Ελλάς είναι πνευματικός ναός και πολεμίστρα δικαιοσύνης. Έχουμε οριστεί με τη Θεία Χάρη στον ομφαλό τής γης ως μύστες τής ορθοκανονικότητας και εμπνευστές τής ελευθερίας στην πράξη, άνευ αντιλόγου. Οι μνήμες και τα μνημεία τής ηρωικής περιόδου είναι οδοδείκτες πρώτα χρέους απαράγραπτου κι ύστερα δικαίωμα απαράγραπτο.  

Ένωσις των Ελλήνων. Αποφάσεις εις χείρας μας. Λευτεριά για άπαντες τούς Έλληνες. Ελλάς Τρανή στο πρώτο σκαλί τού κόσμου μεταξύ λεύτερων εθνών. Με τον διασκορπισμό των εχθρών Χριστού και Ελλάδος. Ιδού η αποστολή μας ως Ελλήνων Εθνικιστών.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: