ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΝΙΚΗ ΠΡΟΣ ΔΟΞΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΙΩΣΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΘΗΝΑ 25-8-2018.

Το ελληνικό κράτος δεν έχει υπάρξει επί τής νεώτερης ιστορίας του, επί τής αστικής κομματοκρατίας, ούτε μια φορά μήτε εθνικό μήτε κράτος. Δεν υπήρξε μήτε ελεύθερο μήτε αυτοκρατορικό. Μήτε το Έθνος διοίκησε την ύπαρξή του μήτε η πολιτεία υπήρξε κραταιά. Η ξενόδουλη πολιτεία υποδούλωσε το Έθνος και το κράτος υπήρξε ετεροκρατορική παλλακίδα, τμήμα δηλαδή μιας παγκόσμιας υπερεθνικής συμμορίας.

Όμως η αληθινή Ελλάς, η Ελλάς που έλαβε Χρίσμα Θεού και έχτισε πολιτισμούς, έχει σαφές ιδανικό που καταδεικνύει διαχρονικά την αποστολή και την ορθοκανονική τάξη τού Ελληνικού Έθνους. Είναι Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών και Εθνικιστών. Κι αν κάποιος με ρωτήσει πως μπορούν να βρεθούν τόσοι πολλοί Έλληνες Εθνικιστές, θα τού απαντήσω πως ο Ελληνικός Εθνικισμός είναι η συμπεριφορά και η εργασία τού Έλληνα σύμφωνα με τα δίκαια και τα συμφέροντα τού Έθνους του, με βάση τις αλήθειες τού Θεού και τις παρακαταθήκες των προγόνων του. Τούτο σημαίνει ότι Εθνικιστής είναι αναμφίβολα εκείνος που προασπίζει την ταυτότητα και διασφαλίζει την διαιώνιση τής Φυλής του, εκείνος που αγαπά τον Ελληνισμό του. Επομένως, είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα, ο Έλλην είναι οπωσδήποτε Εθνικιστής. Άλλωστε, εκείνος που αγαπάει τούς ανθρώπους του, εκείνος μονάχα δεν μισεί κανέναν.

Διά τούτο δηλώνω ρητά και κατηγορηματικά ότι άπαντες οι γνήσιοι Έλληνες λέγουμε ξεκάθαρα και με σαφήνεια: εις Αρχηγός μας, Ιησούς Χριστός μας. Διότι η αλήθεια είναι μονάχα μία και απαράγραπτη. Το έδαφος που γεννηθήκαμε είναι κληρονομιά τού Πατρός Θεού που μάς όρισε να το βαστήξουμε ατόφιο και ακέραιο, λαμπρύνοντας την οικουμένη με την Ορθή Δόξα Του. Το Ελληνικό Έθνος είναι μια μεγάλη και αδιαίρετη οικογένεια που είτε θα ενωθεί και θα αξιοποιήσει τη γεωστρατηγική του θέση που αντιστοιχεί σε μεγάλη δύναμη είτε θα παραμείνει διαιρεμένο και ετεροδιοίκητο, οδεύοντας στο σίγουρο θάνατο.

Ως εκ τούτου, θα αποδιώξουμε πάσα ξένη παρέμβαση και παν τύραννο, όλους όσους βεβηλώνουν τα ιερά και τα πάτρια τής Ελληνικής Φυλής. Διότι η παράταξις των Ελλήνων είναι μία, η Ιερή Ελλάς. Αποστολή ημών των Ελλήνων είναι η διατήρηση και η επέκταση τού Ιδανικού τής Ελληνικής Φυλής. Αποστολή μας είναι η Πίστις, η Μεγάλη Ελλάς και η Ελληνική Οικογένεια. Η Ορθοδοξία, η κοινή δράση και επέκταση τού απολύτως ελεύθερου και ισχυρού Ελληνισμού, η προστασία τού οικογενειακού θεσμού. Προς δόξαν Χριστού λοιπόν και κραταίωση αυτοκρατορικής Ελλάδος, όπερ σημαίνει πως στο Θεό μονάχα απολογούμαστε και τα δίκαιά μας οι ίδιοι κρατούμε και επιβάλλουμε. Ιδού λοιπόν σκοπός. Και αυτός ακριβώς ο σκοπός είναι πολιτική μας απόφαση και οδός. Επομένως η νίκη είναι δεδομένη.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: