ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ


ΑΘΗΝΑ 12-1-2019.

Γράφει ο Σπυρίδων Κ. Καραχάλιος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα» και μαχόμενος Έλλην και συναγωνιστής των πλέρια Ελλήνων Εθνικιστών!

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019 θα συγκαλούσε υποτίθεται ο «Ανεξάρτητος Έλληνας» Καμμένος το κομματικό του μαντρί για να απεμπλακεί τάχα μου από την ενδοτική κυβέρνηση και την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, με την προδοσία όμως να έχει συντελεστεί από τον Ιούνιο τού 2018! Επομένως, η παράδοση τής Μακεδονίας σε σιωνιστές και κομιτατζήδες έγινε με την άδεια και κυβερνητική συμμετοχή Καμμένου στο πλευρό τόσο τού ΣΥΡΙΖΑ όσο και τού υπολοίπου κομματικού συρφετού τού συνταγματικού λεγομένου τόξου ή αστικού δημοκρατικού τόξου. Αλλά η σύγκλιση των οργάνων των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» δεν πραγματοποιήθηκε τελικά λόγω ελλείψεως… οργάνων!

Το δε Σύμφωνο των Πρεσπών μετά την ψήφιση στο σκοπιανό κοινοβούλιο, εισέρχεται ευθύς αμέσως, τούτο τον Ιανουάριο, στο κυνοβούλιο τού ψευτορωμέϊκου, με τις ψήφους ήδη προσημειωμένες υπέρ των Σκοπίων, συμπεριλαμβανομένων των περισσότερων «ανεξάρτητων» και απάντων των διεθνιστών γραικύλων στις αριστερές, στις δεξιές και τις κεντρώες κλίνες. Στημένοι λοιπόν όλοι οι ελληνόφωνοι νεοταξίτες, τούς οποίους ήρθε να επιθεωρήσει η σιωνίστρια και γερμανόφωνη νεοταξίτισσα Μέρκελ. Για να γίνει έτσι η σύγκλιση όλων των εθελόδουλων τής παγκοσμιοποίησης των σταυρωτήδων. Και απέναντι από τού διαβόλου το ασκέρι, στέκεται σε άγρυπνο συναγερμό ελευθέρων Ελλήνων στο κυνοβούλιο τής ντροπής μονάχα η Χρυσή Αυγή.

Κάποιοι λέγουν ότι θα γίνουν εθνικές εκλογές είτε στις 17 Μαρτίου είτε στις 26 Μαΐου τρέχοντος έτους. Η δημόσια ασφάλεια στην ελληνική κοινωνία είναι πλήρως εγκαταλελειμμένη, με την εγκληματικότητα από τούς λαθραίους που τούς θέλει μόνιμα στην Πατρίδα μας το νεοταξικό κονκλάβιο, να αυξάνεται ραγδαία και με ειδικό συντονισμό από το παρακράτος. Η οικονομία παραπέει και η φτωχοποίηση τού λαού μας βαθαίνει. Η ξενοκρατία ανθεί και ο Ελληνισμός γίνεται μειοψηφία στην Πατρίδα μας. Και το σχέδιο εδαφικού ακρωτηριασμού και παντελούς απώλειας εθνικής κυριαρχίας σε βορρά και νερά αντίστοιχα είναι προ των πυλών.

Το κράτος τελειώνει με οικουμενικό τρόπο. Οι νεοταξίτες θέλουν γενική παγκόσμια πτώση συνόρων, παγκόσμια χρεοκοπία, χάος, πολεμική φωτιά και παγκόσμια διακυβέρνηση, με τούς δούλους τους μέσα στα ελεύθερα έθνη. Τα δε Σκόπια και η Αλβανία συνιστούν μαζί με την Τουρκία το εμπόδιο στην κάθοδο τής Ρωσίας στα Θερμά Νερά, από το Αιγαίο έως την Ανατολική Μεσόγειο,  τα οποία οι προσωρινοί δυνατοί τα θέλουν για διάδρομο πλούτου και εξουσίας.

Το Ελληνικό Έθνος όμως είναι ο Φύλαξ τής Πίστης και τής Ελευθερίας, ο μόνος Δίκαιος που θα γενεί Δυνατός με τον Θεό στην Κεφαλή. Και το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα καλεί σε διαρκή έγερση και εθνικό συναγερμό, σε εθνική πανστρατιά τον Ελληνισμό. Διότι ο Ελληνισμός σχηματίζει σωστές κυβερνήσεις με μόνο κριτήριο την αυτοτέλεια και την πλάτυνση Προσκυνήματος και Κάστρου εις χείρας αποκλειστικώς και μόνον τού Ελληνικού Αίματος. Με την Φώτιση τού Θεού, με την άγρυπνη λαϊκή διαφώτιση και συσπείρωση, προχωράμε μπροστά στην Νίκη! Χριστός – Ελλάς – Εθνικισμός!  

Δεν υπάρχουν σχόλια: