ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο ΕΛΛΗΝ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ


ΑΘΗΝΑ 16-2-2019.


Γράφει ο Σπυρίδων Κ. Καραχάλιος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα».

Κάποτε οι νοθείες τής κάλπης γινόντουσαν με τις ψήφους των πεθαμένων και των δέντρων. Στις μέρες τής αστικής δημοκρατίας τού νεοταξισμού οι νοθείες γίνονται με την πολιτογράφηση των λαθρομεταναστών. Οι πολιτικοί ακόμη και των ακριτικών σημείων τής χώρας που κινδυνεύουν πρώτες από τον Τούρκο, λέγουν πως πρέπει να «ελληνοποιηθούν» οι ξένοι λαθρογυρολόγοι γιατί εργάζονται, πληρώνουν … φόρους και κρατούν ανοικτά τα ελληνικά σχολεία…

Η ακριβής πραγματικότητα, η μία και μόνη αλήθεια είναι ότι οι ελληνόφωνοι πολιτικοί προωθούν τούς παρανόμως εισερχόμενους ξένους στην ελληνική κοινωνία μετά το εξίσου παράνομο άνοιγμα των εθνικών συνόρων, νομοθετούν την παρανομία, εξωθούν τούς Έλληνες υπό το καθεστώς τής φτώχιας στη νεομετανάστευση, δίδουν τις εργασίες των Ελλήνων στους ξένους, δίδουν επιδοτήσεις και απαλλαγές στους λαθρογυρολόγους. Στη συνέχεια βάζουν τα παιδιά των λαθρομεταναστών και λαθροπροσφύγων στα ελληνικά σχολεία και χρησιμοποιούν την ελληνική παιδεία για να δώσουν κατά τρόπο ανήθικο και παρανοϊκό … ελληνικές ιθαγένειες, αφού η ιθαγένεια συνδέεται παγκοσμίως με το Δίκαιο τού Αίματος, το οποίο κι αυτό καταργούν οι διεθνείς Σταυρωτήδες ανά την οικουμένη.

Η αλήθεια είναι ότι την ιθαγένεια τη δίδει μονάχα ο Θεός κι όχι οι άπιστοι εθνομηδενιστές. Ο Έλλην γεννιέται και δεν γίνεται. Η Ελλάς ανήκει αποκλειστικά και μόνον στους Αληθινούς Έλληνες στο αίμα, την πίστη και τη συνείδηση, ομοούσια και αδιαίρετα. Τις εκλογές, τις αποφάσεις και τις ενέργειες τού κράτους τις πράττουν αποκλειστικά και μόνον οι Αληθινοί Έλληνες. Τότε και μόνον οι πράξεις αυτές είναι νόμιμες. Σε διαφορετική περίπτωση το κράτος είναι παράνομο και τυραννικό. Το ψευτορωμέϊκο είναι όντως παράνομο και τυραννικό. Και η Ελλάς των Αληθινών Ελλήνων, η Εθνικιστική Ελλάς θα αποκαταστήσει τη νομιμότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: