ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΛΛΑΣ Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ!


ΑΘΗΝΑ 22-2-2019.

Γράφει ο Σπυρίδων Κ. Καραχάλιος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα».

Το «ελληνικό» κράτος δεν είναι διόλου ελληνικό στην πολιτική τάξη και τούς θεσμούς του από τον καιρό τής Αλώσεως τής Βασιλεύουσας των Ελλήνων Κωνσταντινουπόλεως, αφού οι πολιτικοί προκρίνονται στην εξουσία με γνώμονα τις υπηρεσίες τους στον ξένο παράγοντα. Κι αφού ο ελληνικός λαός τούς κουβαλάει στην πλάτη του, τώρα ήρθε η ώρα να χάσει τη γη του και να χαθεί κι ο ίδιος. Ή να λάβει επιτέλους τις ευθύνες στα χέρια του.

Άνοιξαν τα σύνορα που πάψανε να είναι εθνικά και βάλανε λαθρεποίκους που τούς κάνανε νόμιμους ψηφοφόρους. Δώσανε μακεδονικά και ηπειρωτικά δικαιώματα σε Σκοπιανούς και Αλβανοτσάμηδες. Δώσανε βήμα στους Τούρκους, λέγοντας πως η θάλασσα τού Αιγαίου μας δεν έχει σύνορα. Τώρα ψηφίσανε οι ελληνόφωνοι πολιτικοί τής αστικής δημοκρατίας το κράτος που οι παππούδες μας λευτερώσανε για τού Χριστού την Πίστη την Αγία και τής Πατρίδος την Ελευθερία ως ουδετερόθρησκο… Αποβάλλανε την Ορθοδοξία και συνεχίζουνε για να αποβάλλουνε οι ψευτορωμιοί την Ελληνικότητα. Και ο Ερντογάν θέλει το Φετχιγιέ Τζαμί κάτω από την Ακρόπολη και 19 ακόμη Τζαμιά στην Πατρίδα μας, για να μάς δώσει τη Θεολογική Σχολή τής Χάλκης που είναι κατεχόμενη από τούς Τούρκους. Και μόλις πάρουν τα Τζαμιά οι Τούρκοι, θα ενσωματωθούν και όλοι οι λαθρομετανάστες που ελέγχουν Τούρκοι και Σιωνιστές, για να προστεθούν στην τουρκοποίηση τής ελληνικής μουσουλμανικής μειονότητας τής Ελεύθερης Θράκης μας.

Η αλήθεια είναι μονάχα μία και δεν παραχαράσσεται. Η Ελλάς είναι αποκλειστικώς και μόνον το Κράτος των Ελλήνων και οι Έλληνες είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι. Οι μόνοι μη ορθόδοξοι που είναι αποδεκτοί είναι οι Έλληνες Μουσουλμάνοι τής Θράκης μας. Η Ελλάς έχει κατοχυρωμένα σύνορα κατά ξηρά, αέρα και θάλασσα. Τα μνημεία των κατοχών διαγράφονται και δεν επανέρχονται ποτέ, αφού η κατοχή μηδέποτε παράγει δίκαιο. Αυτό σημαίνει ότι οι προσωρινοί μας γείτονες έχουν στην κατοχή τους εδάφη ελληνικά που χρήζουν απελευθερώσεως και ενώσεως με τη Μητέρα Ελλάδα.

Τα σύνορα λοιπόν πρέπει να αλλάξουν και εκείνα που πρέπει να μεγαλώσουν είναι τα ελληνικά. Αλλά οι αλήθειες αποκαθίστανται και εφαρμόζονται από εμάς τούς Πιστούς Έλληνες Εθνικιστές. Ελλάς ή ταν ή επί τας λοιπόν πλέον. Ή θα εφαρμόσουμε το Δίκαιο ή θα σβήσουμε. Ή Εθνικιστική Ελλάς ή καθόλου Ελλάς. Εμπρός Έλληνες, αποφασίστε άμεσα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: