ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΑΞΙΩΝ


ΑΘΗΝΑ 26-2-2019.

Γράφει ο Σπυρίδων Κ. Καραχάλιος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα».

Η Ελλάς των αξιών και των άξιων ένωνε τούς Έλληνες και τράνωνε τη Φυλή μας με την γνώση και το ατσάλι. Κι όταν ξεφύτρωναν ανάμεσά μας οι εμποράκοι τής σάρκας και τής γης, οι άξιοι εξαφάνιζαν τον κακό σπόρο δια παντός. Διότι ή θα ζήσει η Φυλή ή ο κακός ο σπόρος. Και οι δύο μαζί αποκλείεται.

Ο λαός δεν λαμβάνει εύκολα τις αποφάσεις τής κοινωνίας και τού κράτους. Ακολουθεί τις ολίγες και θαρραλέες ηγεσίες. Όταν η κοινωνία διαιρείται σε βιλαέτια, είτε πολιτείες είναι αυτά είτε κόμματα, τότε καθείς κοιτάζει να ευνοηθεί περισσότερο αυτός και οι ακόλουθοί του ανάμεσα στα άλλα βιλαέτια. Αυτό συνέβαινε και στην αρχαιότητα. Έως ότου ο Μεγαλέξανδρος ένωσε με την δύναμη τής σπάθης όλους τούς Έλληνες, εξαφανίζοντας ανάξιους και βάρβαρους, πριν εξοντώσουν τον ίδιο δόλια οι νεοταξίτες τού καιρού εκείνου…

Ό,τι δεν λύνεται κόπτεται, είπε ο Μέγιστος των Ελλήνων. Κι αυτό ακριβώς εφάρμοσε ο Αλέξανδρος τόσο στο Κράτος όσο και στην Ελληνίδα Ανατολή. Το Δίκαιο και το Ατσάλι εξαπλώνονται, όταν η οδός καθαρίζει από τούς ληστές των ψυχών και τούς χρυσοκάνθαρους. Διότι, όπως είπε πολύ σωστά ο Μεγαλέξανδρος, δεν υπάρχει τίποτα το αδύνατο γι’ αυτόν που θα το προσπαθήσει. Φτάνει να ορίζει ο Έλλην απόλυτα και σωστά την ίδια του τη φύση.

Έκανε λοιπόν ο Αλέξανδρος την Ελλάδα ολάκερη Έθνος Ενωμένο, εξαλείφοντας φατρίες και εγωισμούς. Και κατόπιν την έκαμε Κοσμοκρατορία. Είχε όμως μαζί του ένα πολύ μεγάλο όπλο, την Γνώση των Αρετών και τής Αποστολής τού Ελληνισμού μέσα από σπουδαίους δασκάλους, με κορυφαίο τον Αριστοτέλη. Έλαβε μαζί γνώσεις και αξίες. Κι έτσι είπε ο Μεγαλέξανδρος ότι στους γονείς χρωστάμε το ζειν και στους δασκάλους το ευ ζειν. Διότι όταν γνωρίζεις τι σημαίνει Αγάπη για την Πατρίδα, τη Φυλή και την Οικογένεια, όταν μαθαίνεις ότι ο Θεός ορίζει την πορεία σου, όταν ξέρεις τι έκαμε πρωτύτερα ο Ελληνισμός, τότε γίνεσαι εσύ ο ίδιος ολάκερος ο Ελληνισμός για να φτιάξεις ακόμη πιο λαμπρά έργα και κοσμοκρατορίες.

Ένας Έλλην μαθητής στις μέρες των μαθητικών καταλήψεων υπέρ τής Μακεδονίας που πρόδωσαν οι ανάξιοι και προδότες πολιτικοί, όταν τον αποδοκίμασαν οι δάσκαλοί του, είπε μια μεγάλη αλήθεια. Αναφερόμενος στους δασκάλους στους οποίους κατά τον Αλέξανδρο χρωστάμε το ευ ζειν, ο μαθητής είπε με ευθύτητα ότι λυπάται που δεν μπορεί να ασπαστεί σήμερα αυτή τη ρήση. Κι αν ακόμη το κράτος είναι τυραννικό και μισελληνικό και προδοτικό, ο ταγός τής γνώσης οφείλει να φωτίζει με θάρρος τον νου τού ελληνόπουλου, για να φτάσει η σπίθα να γίνει φλόγα λευτεριάς ολάκερης τής κοινωνίας. Αλλιώς ο δάσκαλος γίνεται όντως συμμέτοχος τής προδοσίας.

Δυστυχώς ολάκερη η κοινωνία μας ζει μέσα σ’ ένα πλέριο σκοτάδι που σκορπίζουν δειλοί και σάπιοι. Το ψέμα σκιάζει τις καρδιές των Ελλήνων. Ο δωσιλογισμός εξουσιάζει και σκοτώνει τον Ελληνισμό μαζί με τον κατακτητή που δεν πολεμά πλέον ανδρείους, αλλά εξαγοράζει συνειδήσεις μαζί με τον σύγχρονο Εφιάλτη. Είναι η ισορροπία τού τρόμου. Και μέσα σ’ αυτό το κλίμα, ακούμε τούς Αλβανούς να λένε για τον Εθνομάρτυρα τής προσωρινά αλύτρωτης Βορείου Ηπείρου μας Κατσίφα ότι το υπουργείο των εσωτερικών τους έλαβε εντολή από την Ελλάδα να εξοντώσουν τον Κώστα, μιας και οι ίδιοι δεν είχαν την πρόθεση να δημιουργήσουν τέτοιας έκτασης επεισόδιο. Ο πρωθυπουργός τους δεν μπορούσε να αγνοήσει την εντολή και το ψευτορωμέϊκο κρύβεται…

Ελλάδα, πως ανέχεσαι τούς ολετήρες να εξουσιάζουν την αλλοτινή γενιά των ηρώων; Ελλάδα, πως ανέχεσαι το κομμάτιασμα να σού το λένε λαϊκή κυριαρχία, με τη δική σου ψήφο και άδεια; Ελλάδα, πως δέχεσαι να σού σχίζουν Πίστη, Πατρίδα και Οικογένεια; Η Δύναμη των Αξίων είναι η μόνη νόμιμη εξουσία τής Πατρίδος. Η ελληνική σπάθη είναι η απάντηση σε κείνους που θέλουν να πάρουν την Ελληνική γη. Ότι σ’ αυτήν την περίπτωση, λευτερώνεις ψυχές και τρανώνεις την γη σου. Η Γνώση θεριεύει τα χαρίσματα τής Ελληνικής Φυλής και οδηγεί στην εξίσωση τής ιστορίας με την σύγχρονη καθημερινότητα. Ο Θεός είναι στη Κεφαλή τού Ελληνισμού. Ο Ελληνισμός διαβουλεύεται άμεσα και κραταιώνεται ως Εθνοκρατία Αξίων κι όχι δημοδουλεία αναξίων, κόπτοντας τον σύγχρονο Γόρδιο Δεσμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: