ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της 24ης Μαρτίου 2019, μια οφειλόμενη απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ Καλλιθέας.


ΑΘΗΝΑ 24-3-2019.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της 24ης Μαρτίου 2019, μια οφειλόμενη απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ Καλλιθέας. Δημοτική Παράταξη Καλλιθέας «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ». Υποψήφιος Δήμαρχος Καλλιθέας ΤΡΥΦΩΝ ΜΠΟΥΓΑΣ.
Γραφείο Τύπου.  Υπεύθυνος Τύπου: Καραχάλιος Σπυρίδων του Κωνσταντίνου. Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα».
Τηλ : 6977279628 Email : karachalios.spiros@gmail.com

Οι υβριστές της πίστης και της πατρίδας μας κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια και προσπαθούν να μας προσάψουν τα δικά τους διαχρονικά κουσούρια. Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, εσείς που διαγράφεται την ελληνική ιστορία και σβήνεται την εθνική μνήμη όπως ακριβώς σας ζητά ο διεθνής νεοταξισμός, εσείς και τα λοιπά αριστερά συντροφάτα είστε που αμαυρώνετε τις εθνικές επετείους Τιμής και Μνήμης. Όπως για παράδειγμα συμβαίνει τακτικά στην Δοξολογία των ιερέων και την κατάθεση στεφάνων στην Πλατεία Κύπρου. Σε ό,τι αφορά τους Αγώνες του Έθνους, οι Έλληνες Εθνικιστές έχουν πει όλα τα Όχι, όταν οι κομμουνιστές πάσης κοπής κρύβονταν πίσω από τα ποικίλα σοβιετικά σύμφωνα φιλίας με τους εχθρούς του Ελληνισμού, όταν σε όλα τα μέτωπα του εθνικού αγώνα λέγανε στους προγόνους του Ελληνισμού να πετάξουν τα όπλα, όταν λέγανε τάχα όχι στους Οθωμανούς και ναι στη φιλία με διαφόρους υποστηρικτές των Κεμαλιστών Τούρκων. Την 25η Μαρτίου οι Αληθινοί Έλληνες στο Αίμα, στο Πνεύμα και την Συνείδηση γιορτάζουμε τον ξεσηκωμό των Ελλήνων με λάβαρα την Πίστη την Αγία τού Χριστού, τής Πατρίδος την Ελευθερία και την Ανάσταση τής Ελληνικής Φυλής σε όλα τα πατρογονικά μας χώματα.
Υστερόγραφο. Η Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα βρίσκεται σε όλες τις γειτονιές της πόλης και τις καρδιές του καλλιθεάτικου λαού. Είμαστε η καθαρή και κρυστάλλινη φωνή των συμπολιτών μας και μετουσιώνουμε τους δικούς τους πόθους. Και επειδή μαθαίνουμε πως οι συριζαίοι έχουν καημό που δεν ασχολούμαστε μαζί τους, την επαύριο των εκλογών θα τους προσφέρουμε μαντήλι να κλάψουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια: