ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ

ΑΘΗΝΑ 30-3-2019.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα». Υπεύθυνος Τύπου τής παρατάξεως «Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα».

Ολάκερο το κατοχικό καθεστώς τής αστικής δημοκρατίας εκτελεί την αποστολή τού αφανισμού τού Ελληνισμού μας ως δούρειος ίππος τού σιωνιστικού νεοταξισμού. Είναι το μακρύ χέρι των σταυρωτήδων που καλύπτει τόσο το ψευτορωμέϊκο κράτος, όσο και το παρακράτος του. Και στην κορύφωση τού μισερού σχεδίου και τής μεγάλης μάχης ζωής που καλείται να δώσει ο Ελληνισμός μας, οι εχθροί μας προβαίνουν στην τρομοκρατία για τον αφελληνισμό τής κοινωνίας μας.

Βλέπουμε λοιπόν το ψευτορωμέϊκο, με αριστερή κυβέρνηση και φιλελεύθερη ανοχή, να απαγορεύει την ανάκρουση τού εμβατηρίου τής Μακεδονίας μας και τού Τραντέλληνα Μεγαλέξανδρου. Να δίνει την προδοτική εντολή στις μπάντες τού στρατού και το ελληνικό στράτευμα ολάκερο. Τον λαό να αντιστέκεται με την ψυχική ορμή και τον πατριωτισμό του ενάντια στον εσωτερικό εχθρό, ενάντια στους πολιτικούς. Και επειδή ο Λαϊκός Εθνικισμός μας εκφράζει πολιτικά την γνήσια ελληνική φωνή, το «κράτος» βάζει το αριστερό του παρακράτος να κινήσει τον φόβο τού συμμοριτισμού του.

Το παρακράτος επιδιώκει να εκπορθήσει το Εθνικιστικό μας Κίνημα και να προκαλέσει την απαγόρευση τής πολιτικής μας δράσης. Παράλληλα, οι ανθέλληνες αρνητές τής Φυλής μας θέλουν να σκορπίσουν στις ελληνικές καρδιές τον φόβο για να κλειστούν στον εαυτό τους και να παραδοθούν οι Έλληνες αμαχητί.

Μιλούν οι εχθροί Ελληνισμού και Εθνικισμού για κρεμάλες ενάντια στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και φρίττουν όταν βλέπουν πανό ελληνικά που αναφέρονται στην φωτιά και το τσεκούρι που ζήτησε ο Εθνάρχης Θεόδωρος Κολοκοτρώνης ενάντια στους προσκυνημένους πολύ σωστά. Διότι οι προδότες πρέπει να ξεκουμπιστούν προκειμένου να ζήσει ο Ελληνισμός.

Όμως οι προδότες που τόλμησαν να δικάσουν τον Κολοκοτρώνη και να τού σκοτώσουν το γιο του Πάνο είναι ακόμη εδώ. Δώσανε το όνομα τής Μακεδονίας και ψευτοεθνική υπόσταση στα Σκόπια. Μιλάνε με την Αλβανία που προωθεί την ψευτοεθνότητα των Τσάμηδων που θέλουνε την ελεύθερη Ήπειρό μας και για την έκταση τής ΑΟΖ με το προσωρινά γειτονικό ψευτομόρφωμα τής Αλβανίας, εκεί όπου υπάρχει η ελληνικότατη Βόρειος Ήπειρος. Διότι ολάκερη η Ιλλυρία είναι ελληνική επαρχία. Μιλάνε με την Τουρκία, αναγνωρίζοντας τον ψευτοτουρκικό εθνικό προσδιορισμό για την Θράκη και τούς Έλληνες μουσουλμάνους.

Ιδού λοιπόν ο λόγος που το ψευδοκράτος και το παρακράτος του κυνηγάνε εμάς τούς Έλληνες Εθνικιστές. Διότι οι πραγματικοί εντολείς των προσωρινών γειτονικών μας εχθρών είναι οι νεοταξίτες παγκοσμιοποιητές. Αυτοί έχουν τοποθετήσει τα γεωπολιτικά όσο και τα οικονομικά και κοινωνικά αγκάθια στα πλευρά μας. Οι αιώνιοι ψευτοσύμμαχοι και τοκογλύφοι που είδαμε το Εικοσιένα και βλέπουμε και σήμερα. Οι ίδιοι όμως παγκόσμιοι εντολείς είναι αυτοί που κυβερνούνε τούς ελληνόφωνους πολιτικούς στη συνειδητά επιχειρούμενη διάλυση τού Ελληνισμού.

Η κάθαρση τής ελληνικής κοινωνίας ξεκινάει από τούς θεσμικούς εκφραστές της στις τοπικές κοινωνίες και στην Ευρώπη, για να απλωθεί σε ολάκερο το κράτος που θα γίνει απόλυτα ελληνικό. Το αληθινό και απόλυτα ελληνικό κράτος έχει σαφή εθνική και θρησκευτική ταυτότητα. Είναι Ορθόδοξο και Ελληνικό, είναι Κράτος Πιστό και Εθνικιστικό. Ο Ελληνισμός φτιάχνει τις Εθνικές του Κοινότητες που ανήκουν αποκλειστικά στους Έλληνες. Διότι η Ελληνική Αυγή είναι η φύση μας, είναι δικαίωμα ελληνικό, είναι ιερό μας χρέος.

Το αστικό δημοκρατικό καθεστώς δεν είναι λοιπόν ελληνικό. Είναι μισελληνικό. Δεν έχει μήτε ιδεολογία μήτε συγκεκριμένο κομματικό σχήμα μήτε φραγμό. Πούλησε τη Μακεδονία. Ναρκοθετεί Ήπειρο, Θράκη και Νησιά. Αντικαθιστά τούς Έλληνες με ξένους λαθροεποικιστές.

Η Ελλάς δεν παραχωρεί σπιθαμή αιματοπότιστου από αίμα ηρώων χώμα. Η Ελλάς δεν υποθηκεύει το μέλλον της και δεν σκορπά τα παιδιά της. Η Ελλάς βαστά τα προσκυνήματά της όρθια και κάνει κάστρο τη γη της για πολιτισμό, για λευτεριά, για τράνεμα. Διοίκηση, εργάτες και πολεμιστές που ανθοβολούμε την Πατρίδα μας είμαστε εμείς οι ενωμένοι Έλληνες που έχουμε Βασιλέα τον Ιησού Χριστό και Θεό μας και κρυστάλλινη φωνή τον Εθνικισμό μας. Οι τοπικές κοινωνίες ανήκουν μονάχα στους Πιστούς Έλληνες. Και η Ελλάς διεκδικεί τη λευτεριά πάσης προσωρινά σκλαβωμένης Ελλάδος. Ελλάς το Κράτος, Ελλάς η Τοπική Αυτοδιοίκηση, Ελλάς η γη μας ίσαμε τον Τραντέλληνα Πόντο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: