ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΨΕΥΤΟΡΩΜΙΩΝ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


ΑΘΗΝΑ 8-3-2019.

Γράφει ο Σπυρίδων Κ. Καραχάλιος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα».

Τα θεριά της οικουμένης όλης, οι εσωτερικοί και οι εξωτερικοί εχθροί τού Ελληνισμού, οι πολιτικοί θεσμοί τής κατεχόμενης χώρας μας, οι «σύμμαχοι» και οι βάρβαροι, όλοι τους μαζί από κοινού, σπεύδουν να ρημάξουν την Ελλάδα και να κατασπαράξουν τη Φυλή μας. Είναι μια απόλυτη σύγκλιση ψευτορωμιών και βαρβάρων που εφορμούν κατά τής Πατρίδος μας για πολλοστή φορά και με ακόμη πιο ιταμό τρόπο στις εσχατολογικές ημέρες τής παγκοσμιοποίησης.

Δεν είναι η πρώτη φορά που μάς είπαν οι εχθροί μας ότι ήρθαν ως φίλοι. Τα τελευταία χρόνια έχει συμβεί τούτο με την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο το 1974. Οι Τούρκοι, από τον καιρό τής Αλώσεως τής Βασιλεύουσας των Ελλήνων Κωνσταντινουπόλεως ίσαμε τις μέρες μας, προωθήθηκαν και στηρίχθηκαν από τον Σιωνισμό και την Εσπερία και μεταβλήθηκαν στους καλύτερους τοποτηρητές των «συμμαχικών» συμφερόντων. Οι ψευτοσύμμαχοι κάλυψαν πλήρως τα τουρκικά εγκλήματα. Συνέβη πάλι η ίδια υποκρισία, όταν στον καιρό των Ιμίων και με την βεβήλωση των τιμίων αιμάτων των Βλαχάκου, Γιαλοψού και Καραθανάση, αλλοιώθηκαν και γκριζαρίστηκαν τα σύνορα στο Αιγαίο, για να μοιραστούν τα νερά μας και ο πλούτος τους στους εισβολείς και στους «συμμάχους» με τη συνδρομή τής προδοτικής άρχουσας πολιτικής τάξης.

Είδαμε λοιπόν τούς ελληνόφωνους πολιτικούς τής αστικής δημοκρατίας και τού αριστερισμού να κάνουν οικονομικά φόρουμ στους Δελφούς, βεβηλώνοντας έναν ιστορικό και μυστηριακό χώρο τού αρχαίου Ελληνισμού. Το πράξανε αυτοί οι αχρείοι που τόλμησαν να στήσουν λαθροκαταυλισμό στο Πεδίο των Ηρώων στις Θερμοπύλες. Ακούσαμε στην συνεύρεση για συμμαχία αριστερών και σοσιαλιστών που κατέστρεψαν την οικονομία, να μιλούν για τη συστράτευση ενάντια σ’ εμάς τούς Έλληνες Εθνικιστές, όταν όλοι οι εργατικοί νόμοι τής Ελλάδος φέρουν εθνικιστικές υπογραφές.

Ακούσαμε όμως επιπλέον τον πρωθυπουργεύοντα των νεοταξιτών Τσίπρα να αποκαλεί την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών ως διπλωματικό αριστούργημα. Διπλωματικό αριστούργημα η τρίτη νεώτερη ήττα μετά τον Αττίλα 1974 και τα Ίμια 1996. Σ’ αυτό το «αριστούργημα» παραδόθηκε το όνομα τής Μακεδονίας μας μαζί με την επίπλαστη μακεδονική εθνότητα και γλώσσα στους Σκοπιανούς που διαθέτουν κόμμα εν Ελλάδι και μιλάνε για «μακεδονική» μειονότητα στην Πατρίδα μας!

Τώρα λοιπόν οι προδότες τού ψευτορωμέϊκου θέλουν να εφαρμόσουν μια αντίστοιχη προδοτική Συμφωνία τύπου Πρεσπών στο Αιγαίο και τη Θράκη για να ικανοποιήσουν την Τουρκία που ζητάει ανοικτά την συνεκμετάλλευση τού γεωφυσικού μας πλούτου. Αυτό απαίτησαν οι Τούρκοι βουλευτές που ήρθαν στο κοινοβούλιο τής ντροπής στα πλαίσια των εργασιών των υποεπιτροπών τής Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης τού ΝΑΤΟ που έχουν βάλει σκοπό τους να πάρουν ολάκερη την Κύπρο μας και τα μισά τουλάχιστον χωρικά μας ύδατα.

Είπαν λοιπόν οι Τούρκοι μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο ότι η Κύπρος έχει μια ελληνική κοινότητα και μια τουρκική κοινότητα που έχουν ήδη αναγνωρίσει οι γραικύλοι στην Μητέρα Ελλάδα και τη Θυγατέρα Κύπρο, με μόνους εθνικούς αγωνιστές εμάς τούς Έλληνες Εθνικιστές. Είπαν ακόμη ότι το φυσικό αέριο που βρέθηκε στον υποθαλάσσιο χώρο τής Κύπρου πρέπει να μοιραστεί στις δύο … κοινότητες, διότι αλλιώς θα υπάρξουν συνέπειες, προφανώς στρατιωτικές. Στο δε Αιγαίο, οι Τούρκοι που δεν έχουν υπογράψει το Διεθνές Δίκαιο τής Θάλασσας, ζητούν συγκυριαρχία και παρόμοιο μοίρασμα τού πλούτου.

ΝΑΤΟ και Τουρκία υποτίθεται ότι είναι σύμμαχοι και εταίροι τής Ελλάδος μας. Οι Τούρκοι όμως μάς έχουν κλέψει Κύπρο, Ίμβρο, Τένεδο, Ιωνία και Πόντο και οι ψευτοσύμμαχοι με την συνδρομή και τις υπογραφές ελληνόφωνων πολιτικάντηδων, εθναρχών και όλων μαζί από κοινού, έρχονται πάντα να επισφραγίσουν τα εγκλήματα των Τούρκων. Τώρα λοιπόν ήρθαν οι κυβερνητικοί βουλευτές να αποδεχθούν τις νέες απαιτήσεις τής Τουρκίας με την πρόταση μιας νέας Συμφωνίας τύπου Πρεσπών για να κάνουν λένε έναν έντιμο… συμβιβασμό, να αποδεχθούν δηλαδή συγκυριαρχία από τη Θράκη έως τα Νησιά μας. Ο δε πρωθυπουργεύων θέλει να τιμήσει στα 200 χρόνια από την Εθνική Επανάσταση τού Εικοσιένα την Τουρκία με την παρουσία της στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης!

Οι Τούρκοι ασκούνται και μάς απειλούν στρατιωτικά στα νερά μας, τα αστυνομικά τμήματα βάλλονται από αναρχοπράκτορες και οι κυβερνητικοί περιοδεύουν στην Μακεδονία μας για την αποδοχή τής προδοσίας από το λαό που αντιστεκόμενος υπέρ Πατρίδος, δέρνεται και συλλαμβάνεται από το καθεστώς. Λοιπόν, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Η Ελλάς βρίσκεται σε αιχμαλωσία τυράννων και διεξάγει έναν νέο και κρίσιμο εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα. Επί τής ουσίας, είναι η συνέχεια τού Εικοσιένα που είχε ανακοπεί μ’ έναν αντίστοιχο … έντιμο συμβιβασμό!

Η Ελλάς έχει ιερή αποστολή να παραμείνει Κράτος Ελλήνων Χριστιανών Ορθόδοξων. Να γίνει αποκλειστικά Κράτος Ελλήνων στην Πίστη, στο Αίμα και τη Συνείδηση. Να ασκήσει ελληνική κοινωνική πολιτική και εθνικό στρατηγικό σκοπό. Να αξιοποιήσουμε εμείς οι ίδιοι οι Έλληνες τούς πλουτοπαραγωγικούς μας πόρους για να θρέψουμε τα παιδιά μας και τις οικογένειές μας. Να εφαρμόσουμε τα διεθνώς κατοχυρωμένα δικαιώματα τής Πατρίδος μας, να εφαρμόσουμε τον υπέρτατο Νόμο τής Υπεροχής τού Ελληνικού Έθνους, να ασκήσουμε συμμαχίες και εθνική γεωπολιτική για την λευτεριά ελληνικών ψυχών. Να δυναμώσουμε και να ενώσουμε τον Ελληνισμό μας για να πάρουμε πίσω δυνατή την Πατρίδα μας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: