ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΙ ΘΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

ΑΘΗΝΑ 21-9-2019.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Η ανθρωπότητα οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια σ’ έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο εν μέσω και πάλι μιας παγκόσμιας οικονομικής κρίσης. Η αιώνια σύγκρουση τού καλού με το κακό δίδει μια παγκόσμια θύελλα που θα φέρει νομοτελειακά τη θεία δικαιοσύνη. Αιτία είναι η γεωπολιτική σύγκρουση για τον έλεγχο των ενεργειακών πηγών στο δρόμο για την παγκόσμια εξουσία.

Πριν μιλήσουν τα όπλα, θα προηγηθούν λίαν συντόμως η παγκόσμια έκρηξη των τιμών, η φτώχια και η διασάλευση τής κοινωνικής σταθερότητας, με τη βοήθεια διεθνισμού και λαθρομετανάστευσης. Ήδη στη Σαουδική Αραβία, χώρα που συνδέεται άμεσα με τον εξτρεμιστικό ισλαμισμό και τις ΗΠΑ, χτυπήθηκαν πετρελαϊκές εγκαταστάσεις από πυραύλους και μη επανδρωμένα πολεμικά αεροσκάφη, με άγνωστους δράστες.

Κι όμως, οι νεοταξίτες σταυρωτήδες σπεύσανε να αποδώσουν τον χαρακτήρα τού δράστη στο Ιράν. Οι λόγοι είναι πολλοί και διάφοροι. Οι Ιρανοί είναι στρατηγικής σημασίας σύμμαχοι των Ρώσων. Επιπλέον, στο Ιράν οι τράπεζες και η ενέργεια ανήκουν στο κράτος. Το Ιράν έχει υγιές και αποσβέσιμο χρέος, την ίδια στιγμή που η Ελλάς είναι η δεύτερη πιο χρεωμένη και επομένως εν δυνάμει χρεοκοπημένη χώρα στον κόσμο.

Η Σαουδική Αραβία είναι χώρα που διαθέτει σημαντικό μερίδιο τής παγκόσμιας αγοράς πετρελαίου, όπως και το Ιράν, και είναι στρατηγικής σημασίας σύμμαχος χώρα των ΗΠΑ. Η δε Ευρώπη ελέγχεται απόλυτα από τον διεθνή χρηματοπιστωτικό παράγοντα, την ίδια στιγμή που ενεργειακά είναι απόλυτα εξαρτημένη. Το δε κοινό νόμισμα, το γνωστό μας ευρώ, εξισώνει τις κρατικές οικονομίες προς τα κάτω, δίχως την παραμικρή πιθανότητα διορθωτικών κινήσεων.

Η Ελλάς διαθέτει πλήθος υδρογονανθράκων και ορυκτού πλούτου. Η αξία τού γεωφυσικού μας πλούτου και τής συνολικής εθνικής μας περιουσίας είναι υπερπολλαπλάσια τού πλαστού οικονομικού χρέους τής χώρας μας. Αυτός είναι άλλωστε ο ένας λόγος που το δήθεν ελληνικό χρέος δεν έχει πιστοποιηθεί με λογιστικό έλεγχο. Ο άλλος λόγος είναι η ύπαρξη ελληνόφωνων πολιτικών και ευρύτερων θεσμικών παραγόντων που έχουν κλέψει δημόσιο χρήμα. Και ο τρίτος λόγος είναι η δέσμευση υπέρ των σιωνιστών των ελληνικών ενεργειακών πηγών.

Όλες λοιπόν οι παγκόσμιες ενεργειακές πηγές βρίσκονται στα χέρια των αμερικανοσιωνιστών και των συμμάχων τους. Οι κυριότεροι, όπως είπαμε, σύμμαχοι των παγκοσμιοποιητών είναι οι Σαουδάραβες. Η πρόκληση μιας έστω προσωρινής και τοπικής σύγκρουσης συμφερόντων προκαλεί το σταμάτημα τού εμπορίου των πετρελαιοειδών, με αποτέλεσμα την μείωση των κρατικών αποθεμάτων και την έκρηξη τής διεθνούς τιμής τού πετρελαίου. Ακολουθούν το πάγωμα στις μεταφορές των αγαθών, η φτώχια και η πείνα.

Η Σαουδική Αραβία λοιπόν, έχοντας στο πλευρό της ΗΠΑ και Ισραήλ, απειλεί με πόλεμο το Ιράν. Ο νεοταξικός συμμαχικός παράγοντας διακινεί τα τεράστια κύματα των λαθρομεταναστών που είναι στη συντριπτική τους πλειοψηφία ισλαμιστές τζιχαντιστές. Οι χώρες από τις οποίες προέρχονται αυτοί ουδόλως καλύπτονται από το διεθνές δίκαιο περί νόμιμης μετακίνησης πληθυσμών, δεδομένου ότι δεν διάγουν αυτές υπό καθεστώς πολέμου, εσωτερικού ή εξωτερικού.

Η Ελλάς έχει πολλούς λόγους να αποκτήσει εθνικό στρατηγικό σκοπό στην πολιτική της πλέον. Ο ενεργειακός μας πλούτος είναι η σημαντικότερη πηγή εθνικών εσόδων για την επανεκκίνηση τής οικονομικής και τής παραγωγικής μας μηχανής. Παράλληλα, έχουμε την δυνατότητα να ενισχύσουμε την διεθνή γεωπολιτική μας θέση. Πρέπει όμως να αποδιώξουμε τούς τυχοδιώκτες που έχουν καταλάβει το εθνικό μας κράτος και απειλούν με ακρωτηριασμό την Πατρίδα μας. Και εννοώ τούς ριψάσπιδες πολιτικούς, τούς τοκογλύφους και τούς λαθροεισβολείς.

Είναι σαφές λοιπόν ότι πρέπει συντόμως να απαλλαγούμε από τον υπαρξιακό κίνδυνο αφανισμού τής Φυλής μας, στον οποίο έχουμε έως σήμερα οδηγηθεί. Να ενώσουμε τον λαό μας και να αποκτήσουν Πολιτεία και Πολίτες κοινό σκοπό και στόχο. Να γίνουμε κράτος αυτάρκες, κράτος παραγωγικό, κράτος στρατιωτικά ισχυρό, κράτος ασφαλές και ευθύς αμέσως κράτος μεγάλο που θα ελέγξει τη διεθνή γεωστρατηγική και οικονομία. Να γίνουμε δηλαδή κράτος απόλυτα ελληνικό και απαιτητικό.

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, στο κρατικό μόρφωμα τής Αλβανίας υπάρχει ένα στρατόπεδο στρατιωτικής και τρομοκρατικής εκπαιδεύσεως μουτζαχεντίν έξω από τα Τίρανα. Παράλληλα, ήδη δρομολογείται η ύπαρξη ενός παρόμοιου στρατοπέδου στην αλύτρωτη και πάντα ελληνική Βόρειο Ήπειρο, με τον κίνδυνο αφανισμού των αδερφών μας Βορειοηπειρωτών. Στο «ελεύθερο» κράτος μας, οι λαθρομετανάστες έχουν ναρκοθετήσει την κοινωνική μας λειτουργία και έχουν δημιουργήσει πολλά περιστατικά εγκληματικότητας και δημόσιας ανασφάλειας, συνεπικουρούμενοι από αναρχοπράκτορες. Οι πολιτικοί και οι νεοταξίτες θέλουν την αφομοίωση των λαθροεισβολέων. Και οι Τούρκοι προστάτες τους διεκδικούν χώμα ιερό και ελληνικό.

Βρισκόμαστε ένα βήμα πριν τη γενίκευση τής φτωχοποίησης των δήθεν ελεύθερων εθνών. Το ενεργειακό ζήτημα και οι διεθνείς μεταφορές διέρχονται από τα νερά μας. Η κρίση πλέει από την Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο και εισέρχεται στα ευρωπαϊκά έθνη και την πύλη εισόδου τους, την Ελλάδα μας. Τα στρατόπεδα των προσωρινών μεγάλων, ΗΠΑ, Ρωσίας και των συμμάχων τους θα φλέξουν. Η Ελλάς πρέπει να θωρακισθεί, να αναγεννηθεί και να τρανωθεί ΑΜΕΣΑ. Επομένως, πρέπει να κάνουμε ΑΜΕΣΑ τον Εθνικισμό μας Διοίκηση τού Ελληνικού Έθνους και τον Στρατό μας δύναμη αιχμής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: