ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΩΡΑ ΓΙΑ ΕΓΕΡΤΗΡΙΟ ΣΑΛΠΙΣΜΑ

ΑΘΗΝΑ 7-9-2019.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.
https://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Η Πατρίς χάνεται και ο Έλλην γίνεται πρόθυμος ραγιάς για ψίχουλα σε μια Ελλάδα που την διαχειρίζονται βάρβαροι και ελληνόφωνοι νεοταξίτες. Η εθνική κυριαρχία έχει παραδοθεί σε ξένους κηδεμόνες και η εδαφική επικράτεια οδηγείται στους παλιούς κατακτητές με συμφωνίες και συνεκμεταλλεύσεις, με θεσμικές προδοσίες. Οι Έλληνες λιγοστεύουν και ο Πατριωτισμός διχοτομείται.

Η γλαύξ και πάλι οδύρεται επί των ερειπίων. Άλλη χώρα σαν και την Ελλάδα να ηττάται σε καιρούς ειρηνικούς, να αφελληνίζεται και να δημοπρατείται η εθνική της αυθυπαρξία, να οδεύει στο έσχατο σκαλί τού χαμού, δεν υπάρχει. Να κλέπτεται ο πλούτος ο φυσικός και να ξεχερσώνεται η γη εγκαταλελειμμένη, να γιομίζουμε ξένους και να αδειάζουμε από ελληνοσύνη που ξέχασε να γεννά. Να γεμίζει η Πατρίς τρομοκρατία ισλαμική και αναρχική. Να κυβερνά ο σύγχρονος Εφιάλτης. Και να γκρινιάζει ο Έλληνας, ενώ ο Πατριωτισμός βαστά κομματικά βιλαέτια κάμποσα με συνεννόηση καμία.

Είμαστε τάχα φτωχή χώρα, αλλά το χρέος πιστοποίηση δεν έχει. Και το χρέος δεν το πληρώνουν οι λίγοι κατέχοντες τού πολιτικού συστήματος, αλλά οι πολλοί, οι καματάρηδες Έλληνες και μη κατέχοντες. Το 82% των φορολογηθέντων εισοδημάτων προέρχονται από τούς μισθωτούς και το 100% των εθνικών μας πόρων έχουν δεσμευτεί στα χέρια των διεθνών τοκογλύφων. Αφορολόγητοι μονάχα σταυρωτήδες, γάτες και γυρολόγοι τού κόσμου. Και οι λαθρεπιβάτες τής Πατρίδος, σε εξουσία και σε κοινωνία, γίνηκαν τοποτηρητές σε μια Ελλάδα ερείπιο ψυχών.

Από την άλλη πλευρά, σε Πέλλα και Αριδαία λειτουργούν με οργανωμένες δομές μη κυβερνητικών οργανώσεων και εταιριών φροντιστήρια «μακεδονικής» γλώσσας. Τούρκοι και ψευτοσύμμαχοι διακινούν και πριμοδοτούν χάρτες με την Ελλάδα ακρωτηριασμένη, άνευ νήσων και βορρά. Στα αστικά κέντρα και τα χωριά λαθροκαταυλισμοί και σχολειά που λειτουργούν με λαθρομετανάστες. Πολιτικοί μάς οδηγούν στα δίχτυα τής παγκοσμιοποίησης και οι αναρχικοί περιπολούν και διαδηλώνουν.

Όχι, ο Εθνικισμός και ο Πατριωτισμός μας δεν έχει το δικαίωμα να αφωνεί, να μοιρολογεί, να ψάχνει δικαιολογίες, να μεμψιμοιρεί και να ακροβολίζεται σε συντροφιές και κόμματα. Από τον διεθνιστή, από τον βάρβαρο, από τον ανθέλληνα και τον μισέλληνα, ευθύνες δεν γυρεύω. Αυτοί κάνουν τα κέφια τού εντολέα τους σταυρωτή.

Ο Εθνικισμός μας όμως ασκεί την αφύπνιση τού λαού, έχει χρέος να δώσει όραμα, να ενωθεί και να ενώσει τον Έλληνα. Να καλέσουμε τον Ελληνισμό σε εγερτήριο σάλπισμα. Όποιος αγαπά τούτον τον άγιο τόπο, όπου κι αν βρίσκεται, τούτη την ώρα είναι εταίρος μας και συμμαχητής. Να αναγεννηθεί χριστιανικός, ελληνικός, ατόφιος και πλέριος ο τόπος μας. Τώρα είναι η ώρα. Αύριο θα υπάρχουν μοναχά αποκαΐδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: