ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΛΠΙΔΑΣ

ΑΘΗΝΑ 24-9-2019.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.
https://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Στους καιρούς τούς πονηρούς που ασκείται το ιδιότυπο εμπόριο τής ανθρώπινης αξιοπρέπειας, υπάρχουν οι παραισθησιογόνες ουσίες τού σώματος μα και τού νου. Υπάρχουν τα υλικά και τα πνευματικά ναρκωτικά. Υπάρχει η αδράνεια τής ύλης και τής ψυχής. Είναι το εμπόριο ελπίδας των νεοταξιτών που παράγει νεκροζώντανους και εθελόδουλους υπηκόους τής παγκοσμιοποίησης.

Τα ναρκωτικά είναι βιοχημικά δηλητήρια που λαμβάνονται με διάφορους τρόπους από τον ανθρώπινο οργανισμό, με τον παραπλανητικό σκοπό τής ψυχικής «ευωχίας» και τής λήθης των προβλημάτων. Αυτά τα ψεύτικα δώρα τάζουν οι ναρκέμποροι εντολοδόχοι των διεθνών εντολέων τής παγκοσμιοποίησης, προκειμένου να κερδίζουν χρήμα και να σκορπούν το θάνατο.

Τα σύγχρονα παραισθησιογόνα τής οικονομίας είναι οι ηλεκτρονικές συναλλαγές που τάζει αυτή στον πολίτη – καταναλωτή ως μέσο εκπτωτικών διευκολύνσεων. Στην αρχή μπήκαν στη ζωή μας οι πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες με την αιτιολόγηση τής αμεσότητας των πληρωμών μέσω των αυτόματων τραπεζικών μηχανημάτων. Παγιώθηκαν οι παράλληλες πληρωμές χρημάτων και καρτών. Κατόπιν ήρθαν οι φορολογικές ελαφρύνσεις στις ηλεκτρονικές συναλλαγές. Και τώρα το ψευτορωμέϊκο εισήγαγε την συναλλαγή με τραπεζικό λογαριασμό για την λήψη κωδικού κλήρωσης με έπαθλο την δωρεά 1000 ευρώ μέσω τής Εφορίας και τής Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων!!!

Η εγκαθίδρυση τής παγκόσμιας τυραννίας επελαύνει με την σπορά σκλάβων εν καιρώ ειρήνης. Η ερήμωση των ιδανικών και των αντιστάσεων είναι το σχοινί που βαστάει τον σκλάβο με την μούρη στο χώμα. Η μετατροπή τού πολίτη σε αναλώσιμο προϊόν τής καταναλωτικής αγοράς έχει πάρει τη θέση των παλαιών ιπποδρόμων περασμένων εποχών και των νεότερων συσσιτίων. Ο άνθρωπος πουλάει τον ίδιο του τον εαυτό στους τυράννους που τον διοικούν με αντάλλαγμα την ελευθερία του.

Οι σταυρωτήδες τού νεοταξισμού, έχοντας μέσα από τις πολιτικές συναλλαγές και τα πλαστά χρέη δεσμεύσει κράτη και υλικές αξίες, θέλουν να εξουδετερώσουν αθόρυβα τις ανθρώπινες αντιστάσεις στα δεινά που έρχονται. Πτώχευση, πόλεμος, ανακήρυξη παγκόσμιας διακυβέρνησης. Το πρώτο στάδιο τής πτώχευσης προϋποθέτει την αποδοχή τού ελέγχου νου και συναλλαγών ως υποχρεωτικού σταδίου δήθεν αποτροπής τής καταστροφής. Με επόμενο βήμα την έλευση τής ηλεκτρονικής κάρτας τού πολίτη και έσχατο το ένσαρκο χάραγμα τού Διαβόλου.

Μάς λένε πως το κάνουνε για το καλό μας. Το κάνανε τάχα για την καταπολέμηση τής γραφειοκρατίας. Τώρα το κάνουνε για να προσδώσουν διαπιστωμένα οφέλη στους καταναλωτές. Και κατόπιν μετατρέπουν τούς καταναλωτές σε ύποπτους οικονομικής ληστείας σαν τούς πολιτικούς απατεώνες, λέγοντας πως οι ηλεκτρονικές διατραπεζικές κάρτες θα φέρουν τάχα δίκαιη φορολόγηση.

Έτσι λοιπόν η ηλεκτρονική συναλλαγή μετατράπηκε σε ηλεκτρονική διακυβέρνηση. Το πλαστό χρέος δέσμευσε την εθνική κυριαρχία και διεθνοποίησε την οικονομία. Το ενιαίο νόμισμα πιο πριν έκαμε την τοπική κυβέρνηση, κατοχική αρχή. Η παγκόσμια τοκογλυφική οικονομία έγινε πραγματική κυβέρνηση. Και τώρα το ηλεκτρονικό χρήμα γίνεται κάρτα τού πολίτη που παρακολουθεί τον κάτοχό της επί εικοσιτετραώρου βάσεως προκειμένου να επιβιώσει.

Ο Θεός έπλασε τον άνθρωπο ελεύθερο και κυρίαρχο. Οι αξίες και τα ιδανικά είναι τα εφόδια και η πυξίδα για την ανάπτυξη τής εθνικής κοινότητος από τον δημιουργικό άνθρωπο που ορίζει με τα δικά του έργα τη ζωή του. Είναι η πίστη και η ικανότητα που αναπτύσσουν την πνευματική καθαρότητα, το συναισθηματικό δέσιμο και την επιθυμία για την πολιτισμική έκφραση. Και η πολιτισμική έκφραση δίνει αυτάρκεια και ενέργεια, κάνοντας τον άνθρωπο κυρίαρχο τής πλάσης, μαχητή τού Έθνους, κι όχι προϊόν μιας άχρωμης αγέλης.

Ο Ελληνικός Εθνικισμός είναι ο οδικός χάρτης τού ενεργού και ζωντανού στη διάνοια και τις πράξεις Έλληνα. Είναι η φωνή τής Φυλής και ο τοποτηρητής τής φυσικής τάξης πραγμάτων. Ο Εθνικισμός μας είναι ο διαρκής και διαχρονικός Ελληνισμός. Και ο Ελληνισμός είναι μύστης, είναι διδάχος, είναι εργάτης, είναι πολεμιστής, είναι χτίστης τής ζωής ως οδηγός των έργων του και όχι ως σκλάβος ξένων ορέξεων.

Ο Έλλην είναι κατακτητής τής ωραιότητος και τής γης του και όχι τεμπέλης κοσμοπολίτης. Ο Έλλην είναι κοσμοπλάστης και πρόμαχος τής Θείας Προγονικής Νομοτέλειας. Λέμε όχι στην παγκοσμιοποίηση που φέρνουν οι λαθρέμποροι ελπίδας τού νεοταξισμού. Λέμε ναι στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την εθνική ελευθερία. Λέμε όχι στον παγκόσμιο σατανά και την αριθμοποίηση τού ανθρώπου. Λέμε ναι στην Ορθόδοξη Πίστη στο Θεό, στο Ελληνικό Έθνος, στον Πολιτισμό των Καματάρηδων. Φωτιά στην παγκοσμιοποίηση. Τράνεμα στην ελληνοποίηση τού βίου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: