ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΘΗΝΑ 11-10-2019.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com 

Στον έσχατο καιρό τής σατανικής παγκοσμιοποίησης, η ανθρώπινη αξιοπρέπεια εξαγοράζεται με το βρώμικο χρήμα τού εμπορίου ψυχών και πατρίδων. Οι αλήθειες διαστρέφονται και το παρακράτος των μη κυβερνητικών οργανισμών είναι το μακρύ χέρι τού σιωνιστικού νεοταξισμού. Η δε προδοσία έχει θεσμικό ρόλο και διοικεί τη χώρα.

Στην ΝΔ ακούσαμε τον Βορίδη να λέει ότι οι μετανάστες δεν δικαιούνται ανθρωπιστική βοήθεια. Φυσικό και επόμενο, αφού σύμφωνα με το εγχώριο και το διεθνές δίκαιο, οι μετανάστες μεταβαίνουν στον τόπο αναζήτησης εργασίας εφόσον υπάρχει ζήτημα συμπληρώσεως εργασιακών κενών με την άδεια τής χώρας υποδοχής. Με τη διαφορά όμως ότι η συντριπτική πλειοψηφία των εισερχόμενων αλλοδαπών δεν είναι μήτε μετανάστες μήτε διωκόμενοι πρόσφυγες, αλλά λαθρομετανάστες και άνευ αδείας λαθροεισβολείς που σιτίζονται και υιοθετούνται από το πολιτικό σύστημα τού ψευτορωμέϊκου.

Οι αριστεροί συνέταιροι τού ψευτορωμέϊκου που καμώνονται στην παρούσα φάση την αντιπολίτευση, ο ΣΥΡΙΖΑ, μιλάει για απαράδεκτες δηλώσεις και για υπό νομοθέτηση παραβίαση τής συνθήκης τής Γενεύης, ενώ κάμει διαμαρτυρίες παγκοσμιοποιητικές με τον ανθρωπιστικό του τομέα. Με τη διαφορά όμως ότι στη Μόρια τής Λέσβου, οι αμειβόμενοι από τούς σταυρωτήδες μη κυβερνητικοί διακινητές ανθρώπων ξεσηκώσανε τις προάλλες τούς μπραίμηδες για να τούς προωθήσουν στην ελληνική ενδοχώρα, σύμφωνα με πληροφορίες όπως λέγεται τής ΕΥΠ.

Ο δε Τσίπρας από το διεθνές συνέδριο τού Economist στην «Βόρεια Μακεδονία» τού αντίχριστου νεοταξισμού μιλούσε για τη δήθεν μεγάλη ευκαιρία τής προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών και τον ηγετικό ρόλο τάχα μιας Ελλάδος που διαμοιράζουν τα ιμάτιά της οι πολιτικοί σε ιστορία, εδάφη και ψυχές. Κατά τ’ άλλα, ερίζουν όλοι ετούτοι οι κατοχικοί διαχειριστές για τούς διεθνείς τοκογλύφους και τα Σκόπια οδεύουν με την άδεια των ψευτορωμιών στην ψευτοευρώπη με διαβατήρια που γράφουν … Μακεδονία!!!

Κατηγορούν όλοι οι λεγόμενοι πολιτικώς ορθοί την προάσπιση τής εθνικής κυριαρχίας, την εθνική ταυτότητα και την εδαφική αποκατάσταση Πατρίδος και λαού ως ακροδεξιά πρακτική. Όμως η αλήθεια και το δίκαιο εκφράζουν και ανήκουν σε ολάκερο τον Ελληνισμό. Δεν είναι μήτε δεξιά μήτε αριστερά μήτε κεντρώα ή άλλως πως. Είναι ο Εθνικισμός των Ελλήνων. Και ο Εθνικισμός μας είναι η φωνή τής θείας νομοτέλειας και τής ελληνοσύνης. Και δεν παζαρεύει αξιοπρέπεια και ελευθερία.

Η Ελλάς είναι κράτος ελεύθερων και κυρίαρχων Ελλήνων. Η Ελλάς είναι κράτος ορθόδοξο, εθνικό, λαϊκό και φυλετικό. Επάνω από όλες τις διεθνείς συνθήκες και συμφωνίες, στέκει ανώτερο όλων το Δίκαιο τού Ελληνικού Έθνους. Και όταν μια ξένη συνθήκη απειλεί τον Ελληνισμό, τότε αυτή καταργείται αυτομάτως και ισχύει σε βαθμό απόλυτο και ολοκληρωτικό το Δίκαιο τού Έθνους.

Τις εξουσίες στο ελληνικό κράτος τις ασκεί ο ελληνικός λαός. Η Ελληνική Πατρίδα ανήκει μονάχα στους Έλληνες. Οι καταπατητές τής γης και κείνοι τής οικονομίας απομακρύνονται με την ερμηνεία τού δικαίου. Και από την στιγμή που ζητείται η αλλοίωση τού πληθυσμιακού και τού ιδιοκτησιακού καθεστώτος τής Πατρίδος, οι εισβολείς αντιμετωπίζονται ως εχθροί τής Ελλάδος και καταστέλλονται με τούς μηχανισμούς Εθνικής Διοικήσεως και Εθνικού Στρατού.

Στο ζήτημα τής Βόρειας Μακεδονίας, η αναγνώριση τής ονομασίας αυτής συνεπάγεται δικαιώματα ελληνικής φυσικής παρουσίας. Το κατοχυρωμένο αυτό δικαίωμα τής Μεγάλης και Φυσικής Ελλάδος μας ενδυναμώνεται από τις περιοχές που συνθέτουν το ψευδοκράτος των Σκοπίων. Είναι η Αχρίδα, είναι η Δοϊράνη, είναι το Μοναστήρι, είναι ακόμη και τα ίδια τα Σκόπια. Είναι οι ελληνικοί πληθυσμοί. Είναι τα ελληνικά μνημεία. Είναι η ελληνοορθοδοξία. Είναι η δική μας Ελληνική Πατρίδα. Η εθνική συνείδηση καταστέλλει την εξαγορά συνειδήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: