ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΧΥΣ

ΑΘΗΝΑ 31-10-2019.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

Τα εθνικά και τα κοινωνικά ζητήματα φλογίζουν με επικίνδυνες διαστάσεις για την εθνική μας ασφάλεια. Η γεωπολιτική μας γειτονιά, ευλογημένη από το Θεό και τα αίματα Ελλήνων Ηρώων, θα γενεί πάλε το πολεμικό πεδίο ανάμεσα στην πίστη και τον σκοταδισμό, την λευτεριά και την σιωνιστική τυραννία. Εδώ βρίσκονται οι σταυρωτήδες και από εδώ θα υψωθεί η ανάσταση δικαίου και αληθείας ελληνικής.

Μακρύς λόγος γίνεται για την περίφημη γεωπολιτική σταθερότητα που θέλουν να φέρουν στην Χερσόνησο τού Αίμου, στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο ξωμερίτες βάρβαροι και κερδοσκόποι. Όμως την Μητέρα Πατρίδα την ορίζουν αποκλειστικά τα γεννήματα Τρανών Ελλήνων που έχουν ανατραφεί με τη γη τους, με τις Παραδόσεις τους, με το ζωντάνεμα τού Κραταιού Ελληνισμού. Διότι γεωπολιτική σταθερότητα σημαίνει ελληνική ισχύς.

Έχουν βαλθεί οι μισέλληνες προαιώνιοι εχθροί μας να φοβίσουν τον λαό μας με το ενυπόθηκο χρήμα, με τον ψεύτικο ανθρωπισμό που εξαιρεί τον Έλληνα, με τα όπλα που στήνουν ακρωτηριασμούς και μοιρασιές εδαφών, με τις επιβολές στημένων ελληνόφωνων προδοσιών. Από την μέσα πλευρά λοιπόν των τειχών τής Ελληνικής Καστροπολιτείας θα κινήσει η αποκατάσταση τής ορθής ιστορίας και τής εθνικής μας αναγέννησης. Και η απόδοση τής δικαιοσύνης θα έρθει μέσα από φωτιά και σίδερο.

Οι πολιτικές εξελίξεις οδηγούν αναπόφευκτα σε πολεμική σύγκρουση. Το κέντρο βάρους αυτής τής γενικευμένης σύγκρουσης ωστόσο μετατοπίζεται διαρκώς γεωπολιτικά. Δεν είναι εύκολο να πει κανείς ποια θα είναι η εκκίνηση τής ενώσεως των αναταραχών που εστιάζονται σε ξηρά και θάλασσα, βορρά και ανατολή. Μπορεί να είναι το συριακό μέτωπο. Μπορεί όμως να είναι και τα Βαλκάνια. Μπορεί να δοθεί έναυσμα στα Θερμά Νερά. Μπορεί και να γίνει η έκπληξη όπως λέγανε οι Γέροντες τής Ορθοδοξίας μας και ο Τρίτος Γενικός Πόλεμος να ξεκινήσει για ασήμαντη αιτία από τη Βουλγαρία.

Το σίγουρο είναι ότι όπου υπάρχει διεθνής καυγάς, όπου υπάρχει διεκδίκηση εδαφών από πολλούς μνηστήρες, όπου σηκώνονται μέσα από απειλές όπλα, εκεί πάντα υπάρχει πλούτος και προσοδοφόρο πέρασμα. Εκεί πάντα στήνονται εμπόριο ανθρωπισμού και πλαστά δικαιώματα. Εκεί γίνονται και στρατιωτικές ασκήσεις κρατικών τρομοκρατών. Κι έτσι ακριβώς πραγματοποιούνται οι ασκήσεις των Τούρκων ανατολικά τής Ρόδου και οι παράνομες υπερπτήσεις τους πάνω από Ρω και Καστελόριζο με μαχητικά και με μη επανδρωμένα αεροσκάφη.

Το ψευτορωμέϊκο δεν αντιδρά στις εισβολές των Τούρκων. Αφήνουν τη διχοτόμηση τού Αιγαίου στον 25ο μεσημβρινό να παγιώνεται σκόπιμα, αφού οι ελληνόφωνοι πολιτικοί έχουν αποδεχτεί τα τουρκικά δικαιώματα στο Αιγαίο και έχουν παραχωρήσει την εθνική κυριαρχία στους ψευτοσυμμάχους τής Εσπερίας. Ταυτόχρονα, οι προδότες τής αστικής δημοκρατίας έχουν αποδεχτεί την ενσωμάτωση των λαθροεισβολέων στην ελληνική κοινωνία, με τις παραβατικές συμπεριφορές των ισλαμιστών να κορυφώνονται, παρέχοντας το προσχεδιασμένο πάτημα τής Τουρκίας για εισβολή ομόθρησκης προστασίας…

Είδαμε στο παράδειγμα τής Χίου, 150 όπως λέγεται λαθρομετανάστες να ζητούν με κινητοποιήσεις τους καλύτερες συνθήκες διαμονής και μεταφορά σε ξενοδοχεία. Φωτιές και εξεγέρσεις στην Λέσβο και τη Σάμο. Σκόπιμες εισδοχές λαθρογυρολόγων υπεράριθμων σε καταυλισμούς. Λαθροκαταυλισμούς ακόμη και στη γη τής αντρειοσύνης, στις Θερμοπύλες και την Αλαμάνα. Μετακινήσεις λαθροεισβολέων με τη σύμφωνη γνώμη όλων των πολιτικών σε κάθε γεωγραφικό διαμέρισμα τής Πατρίδος μας, σε στρατόπεδα, ακόμη και στην Κομοτηνή όπου βρίθει και κάνει κουμάντο ανεξέλεγκτος ο τουρκικός παράγοντας με το προξενείο του.

Ακούσαμε τον Κύπριο Πρόεδρο Αναστασιάδη, γνωστό οπαδό τού αλήστου μνήμης σχεδίου Ανάν, να μιλάει στον τηλεοπτικό σταθμό Σίγμα και να ζητάει «να κόψουμε τον ομφάλιο λώρο με τις μητέρες πατρίδες»! Οι καθεστωτικοί πολιτικοί τής Κύπρου μας, ανεξαρτήτως ιδεολογίας όπως και οι αντίστοιχοι στην Μητέρα Ελλάδα, άπαντες Εφιάλτες, εξομοιώνουν τον Κυπριακό Ελληνισμό με τούς Τούρκους πράκτορες και εισβολείς, μιλώντας για ευθύνες ελληνικές και τουρκικές. Έχουν το θράσος να μιλάνε για συνιστώσες κοινότητες, αναγνωρίζοντας τουρκικά δικαιώματα σε γη και θάλασσα τής Κύπρου μας και δήθεν νόμιμη τουρκική συνδιοίκηση!!!

Μα και στη Μακεδονία Μας οι σκοπιανοί με τούς πράκτορές τους κάνουν φροντιστήρια «μακεδονικής» γλώσσας και σλαβικής προπαγάνδας. Χαρακτηριστική περίπτωση η σκοπιανή οργάνωση Κρστε Μισίρκοβ με τον αποσχηματισθέντα ψευτοπαπά Τσαρκνιά και την Ευγενία Νατσουλίδου που είδαμε να λαμβάνει σάρκα και οστά μέσα στα χώματα τής Πέλλας που ανάθρεψαν τον Μέγιστο των Ελλήνων Στρατηλάτη Βασιλιά μας Αλέξανδρο. Περιστατικά τέτοιου είδους τροφοδοτήθηκαν από την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών που αποδέχτηκαν όλοι οι καθεστωτικοί ελληνόφωνοι πολιτικοί και αναγνωρίζει «μακεδονική» γλώσσα και εθνότητα.

Κι όμως, οι ανταγωνισμοί ανάμεσα σε Ευρωπαίους, Ρώσους και Αμερικανούς έφεραν την γαλλική άρνηση εισόδου σκοπιανών και αλβανών στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Αυτομάτως η προδοτική συμφωνία των Πρεσπών κωλύεται. Κι όμως, οι ψευτορωμιοί αρνούνται να πετάξουν την προδοσία στα σκουπίδια από δήθεν σεβασμό στο… ελληνικό εθνόσημο!!! Οι Σκοπιανοί όμως θα πάνε σε εκλογές και σε δημοψήφισμα, θέλοντας στα χέρια τους Μακεδονία και μάλιστα μεγάλη. Υπάρχουν ρωσοκίνητοι δήθεν εθνικιστές και αμερικανοκίνητοι διεθνιστές, πλην όμως όμοιοι σκοπιανοί εχθροί. Κι εκεί πάνω στα κατευθυνόμενα μεγάλα σχέδια των Σκοπιανών, εμπλέκονται ακόμη και οι Βούλγαροι.

Η Ελλάς δεν επιτρέπεται να απουσιάσει από τις γεωγραφικές πολιτικές μεταβολές. Η Ελλάς δεν επιτρέπεται να μετατραπεί σε πολυεθνική Βαβέλ. Η Ελλάς δεν θα παραχωρήσει σπιθαμή εθνικού εδάφους. Η γεωπολιτική σταθερότητα διέρχεται μέσα από την ενότητα των Ελλήνων, την στρατιωτική μας θωράκιση, την αποβολή ξένων σωμάτων και αρνησιπάτριδων, την δημιουργία μιας ελληνικής και αδιαπέραστης γεωπολιτικής ζώνης ασφαλείας σε βορρά και νησιά.

Ο σχηματισμός Εθνικής Κυβερνήσεως από τον Ελληνικό Εθνικισμό θα δώσει τον λόγο στον ελληνικό λαό και θα προχωρήσει ευθέως σε κοινή πορεία λαού και στρατού ελληνικού. Η συμμαχική μας πολιτική οφείλει να αναθεωρηθεί και να χαραχτεί επάνω στη σαφή προοπτική τής ελληνικής παρουσίας και κυριαρχίας σε εδάφη με σαφή ελληνική πληθυσμιακή ταυτότητα, ιστορία και εθνική για την Ελλάδα μας σημασία. Με τον σαφή ελληνικό έλεγχο και την αποδοχή τού στρατηγικού μας σχεδίου από τούς συμμάχους που θα επιλέξουμε για την απελευθέρωση των πατρίδων μας.  

Δεν θα περιμένουμε τις πρωτοβουλίες των εχθρών μας. Δεν θα επιτρέψουμε τα χτυπήματα λαθραίων και παρακρατικών να βαθύνουν στο εσωτερικό τής ελληνικής κοινωνίας. Έξω από το Κάστρο που λέγεται Ελλάς, το σκηνικό ήδη φλογίζει. Οι εκεχειρίες οι στρατιωτικές στη Συρία είναι απλά προπομπός χειρότερων εξελίξεων. Η δε παγκόσμια οικονομική χρεοκοπία που παραδέχονται ακόμη και καθεστωτικοί δημοσιογράφοι, ανοίγει το δρόμο σε μια βολική για τούς νεοταξίτες πολιτειακή ανωμαλία, με τα στρατεύματα τού εχθρού να ζητούν εισβολή στα χώματα τής Πατρίδος μας.

Ήρθε η ώρα να μιλήσει η καρδιά και η πυγμή τού ορμητικού Ελληνισμού. Να λάβουμε το τιμόνι τής Πατρίδος στα χέρια μας. Να φτιάξουμε ενωμένο Πατριωτικό και Εθνικιστικό Κίνημα. Να κινηθούμε προς τον ελληνικό λαό και να τού ζητήσουμε να γίνει κοινωνός και σύμμαχός μας. Να σταθούμε εμπράκτως στο πλευρό του. Και να λάβουμε από τον ίδιο τον ελληνικό λαό το χρίσμα για να κάνουμε Ελλάδα Μεγάλη και Ασφαλή. Και τότε με κοινωνική συναίνεση, θα βαδίσουμε στην γεωπολιτική σταθερότητα που σημαίνει κάθαρση και πλάτεμα ελληνικών χωμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: