ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΛΛΑΣ ΚΑΤΑ ΑΙΩΝΙΟΥ ΕΧΘΡΟΥ

ΑΘΗΝΑ 4-11-2019.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

Αυξάνονται και πληθύνονται οι είσοδοι και οι μετακινήσεις λαθροεισβολέων εντός ελληνικού εδάφους με γεωμετρική πρόοδο τούς τελευταίους μήνες. Παράλληλα αυξάνονται τα περιστατικά εγκληματικότητας και βίας λαθραίων και παρακράτους κατά Ελλήνων και Αρχών Ασφαλείας. Ο νεοταξισμός δεν νοθεύει απλώς τον Ελληνισμό, αλλά ετοιμάζει την εισβολή για την αιμορραγία εθνικών ψυχών και χωμάτων.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν ενταθεί ομοίως οι προκλήσεις των Τούρκων τόσο σε στρατιωτικά επεισόδια όσο και σε έγερση τουρκικού μειονοτικού ζητήματος σε Θράκη και Δωδεκάνησα. Τούρκοι πράκτορες εξεγείρουν αντανακλαστικά αυτονομίας των τουρκόψυχων που ελέγχουν και τα τουρκικά πολεμικά σκάφη ενεργούν υπερπτήσεις πάνω από τα νησιά τού Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου, εκεί που η Άγκυρα αποβιβάζει τούς ισλαμιστές λαθρομετανάστες και λαθροπρόσφυγες.

Την ίδια στιγμή, τουρκικά ερευνητικά πλοία επιχειρούν για υδρογονάνθρακες εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων στην ίδια περιοχή, από το βορειοανατολικό Αιγαίο έως και τα κυπριακά ύδατα. Τα ερευνητικά πλοία τής Τουρκίας συνοδεύουν μόνιμα, με το πρόσχημα τής ασφάλειας και τής προασπίσεως τάχα των ψευδεπίγραφων τουρκικών δικαιωμάτων, αντίστοιχα πολεμικά πλοία.

Εις ό,τι αφορά την έκρηξη τής παρουσίας υπεράριθμων λαθρομεταναστών στα κέντρα υποδοχής, προκαλείται έκρηξη βίαιων περιστατικών με αιτιολογία την προώθηση των ισλαμιστών στην ελληνική ενδοχώρα και την ενσωμάτωση σ’ αυτήν. Πρέπει να προσθέσουμε για την ορθή ερμηνεία των εχθρικών σε βάρος τής Ελλάδος μας προθέσεων ότι η μετακίνηση των ξένων δούρειων ίππων σημειώνεται με μεγάλη έμφαση στην Ήπειρο, στη Μακεδονία, ακόμη και στην Θράκη και την Κομοτηνή μας, όπου λαμβάνει χώρα κίνηση τουρκικής αυτονομικής διαθέσεως.

Την ίδια στιγμή, οι Αλβανοί διακινούν παρόμοιες αξιώσεις ανακινήσεως τού λεγομένου Τσάμικου Ζητήματος, με αναφορές σε ελληνική γενοκτονία και αξιώσεις για την επιστροφή Αλβανών στην δήθεν αλβανική ελεύθερη Ήπειρό μας. Ήδη η καταπίεση τής Ελληνικής Κοινότητος στην προσωρινά σκλαβωμένη και καθάρια Ελληνική Βόρειο Ήπειρό μας έχει προ πολλού ενταθεί μετά και την δολοφονία τού Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα στις Βουλιαράτες Αργυροκάστρου. Να προσθέσουμε εδώ την ύπαρξη αλβανικών ναυστάθμων σε Δυρράχιο και Αυλώνα, με τον ελλιμενισμό τουρκικών πολεμικών πλοίων.

Οι χώροι υποδοχής των λαθρομεταναστών και λαθροπροσφύγων έχουν δημιουργηθεί πλησίον ελληνικών στρατιωτικών εγκαταστάσεων, εντός ελληνικών στρατοπέδων, σε συμβολικούς ιστορικούς χώρους παλαιών μαχών, σε νοσοκομεία, στις εισόδους των ελληνικών πόλεων. Έχουν επιπλέον από πολλού χρόνου καταργηθεί επαρχιακά στρατόπεδα και μάλιστα στην ελληνική παραμεθόριο, σε κάποια σημεία όπως στην Ήπειρο, αλλά και ευρύτερα στην ζώνη τού ελληνικού βορρά. Και εδώ αποδεικνύεται η προδοτική συνεργασία, πλάι σε τούρκους, αλβανούς, σκοπιανούς και νεοταξίτες, των ψευτορωμιών πολιτικών.

Οι Τούρκοι έχουν εκφράσει την προστατευτική τους διάθεση υπέρ των Ελλήνων μουσουλμάνων στη Θράκη που αναγορεύουν ψευδεπίγραφα σε Τούρκους και των ισλαμιστών λαθρογυρολόγων και τζιχαντιστών που η Άγκυρα προωθεί στην Πατρίδα μας βάσει σχεδίου πολεμικού. Οι Τούρκοι έχουν εκφράσει την επιθυμία τους προς τούς ελληνόφωνους πολιτικούς να ανοίξουν τα οθωμανικά Τζαμιά και να φτιαχτούν νέα για τούς ισλαμιστές λαθροεποικιστές. Την ίδια στιγμή, εκβιάζουν τούς ηρωικούς Έλληνες Πομάκους για να δεχτούν επίπλαστη τουρκικότητα.

Είναι σαφές λοιπόν ότι οι πληροφορίες που υπάρχουν και έχουν τεθεί σε γνώση όλων των αρμοδίων αρχών τού κράτους μας για την εξέγερση τούρκων πρακτόρων και λαθροεποικιστών με επιθέσεις ενάντια στην Ελληνική Αστυνομία και τον Ελληνικό Στρατό μόνον τυχαίες δεν είναι, όπως ίσως θελήσουν εκφραστές τού ψευτορωμέϊκου να πουν. Στην ίδια χορεία προμελετημένων στρατιωτικού τύπου εξεγέρσεων εντάσσονται και αλβανικοί ισλαμικοί κύκλοι. Όλα τούτα με τον συντονισμό των αντίστοιχων μυστικών υπηρεσιών.

Η συγκεκριμένη μέθοδος παραστρατιωτικών εξεγέρσεων των εχθρών τής Ελλάδος μας έχει εφαρμοσθεί ξανά στον καιρό τού μακαρίτη Σαδίκ στην ελεύθερη Θράκη μας και σε εκτεταμένο βαθμό στην περίπτωση τής τουρκικής εισβολής τού Αττίλα στην Κύπρο μας. Η Τουρκία εξέθρεψε την επιθετικότητα των πρακτόρων τής οργάνωσης τού Ντενκτάς στους θύλακες που είχαν ελέγξει οι επονομαζόμενοι δήθεν τουρκοκύπριοι και όταν η Κύπρος μας υπεραμύνθηκε τού εθνικού μας εδάφους, ο τουρκικός στρατός εισέβαλε κατακτώντας τα βόρεια κυπριακά εδάφη, εκμεταλλευόμενος την προδοσία των υποστηριχτών τής ρήσεως ότι η Κύπρος κείται μακράν.

Αυτό που ζει λοιπόν η Ιερή Ελλάς στις μέρες μας είναι μια εισβολή εν καιρώ ειρήνης για το άνοιγμα των πυλών τού Κάστρου εκ των έσω. Από την μια πλευρά έχουμε την πληθυσμιακή μετάλλαξη και την εθνολογική αλλοίωση τής Ελληνικής Φυλής. Και από την άλλη πλευρά έχουμε την πρόκληση – πρόσκληση των γειτονικών προς βορρά και ανατολή ψευδοκρατών.

Ο Ελληνικός Στρατός πρέπει να λάβει στα χέρια του όλα τα απενεργοποιημένα στρατόπεδα και να τα επανδρώσει εκ νέου. Να απομακρύνει τούς λαθροεισβολείς από τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις και να αναλάβει την αποβολή των ξένων σωμάτων με σαφή επιχειρησιακό σχέδιο υποβληθέν προς την Πολιτεία, με σκοπό την υπεράσπιση τού ελληνικού λαού. Οι Έλληνες μήτε μεταλλάσσονται μήτε εκχωρούν εθνικό έδαφος. Οι Έλληνες αγωνίζονται για τού Χριστού την Πίστη την Αγία και τής Πατρίδος την Ελευθερία, λευτερώνοντας εθνικά εδάφη και αποκαθιστώντας Μεγάλη Ελλάδα.

Ο Ελληνικός Εθνικισμός συνίσταται από την πίστη, την εθνική ισχύ και την ενότητα των Ελλήνων Πατριωτών. Η Ορθοδοξία και η Ελληνοσύνη είναι τα συστατικά στοιχεία τού Ελληνικού Κράτους. Η προάσπιση των παιδιών μας με την διασφάλιση τής ελληνικής ζωής είναι το ύψιστο και ιερό χρέος που υπαγορεύει η ελληνική συνείδηση, η ελληνική ψυχή, το ελληνικό αίμα, η ελληνική Παράδοση, ομού και αδιαιρέτως. Κι όταν μάς ζητούν οι εχθροί να κλέψουν ελληνικό χώμα, εμείς θυμίζουμε και λέμε στους εχθρούς μας ότι το χώμα που πατούν τα ψεύτικα κράτη τους είναι και θα ξαναγίνει ελληνικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: