ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΕΡΙ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ

ΑΘΗΝΑ 20-11-2019.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

Στους εσχατολογικούς χρόνους τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης ανθεί στον υπερθετικό βαθμό το αισχρό εμπόριο τού ψεύτικου ανθρωπισμού. Είναι επί τής ουσίας το δουλεμπόριο ψυχών μαζί με το χτίσιμο σύγχρονων δούρειων ίππων που παραδίδουν την Πατρίδα αμαχητί στους εχθρούς της με την σύμφωνη γνώμη και τη συνδιοίκηση κατακτητή και προδοτικού πολιτικού κόσμου.

Οι θεσμικοί εκφραστές τής πολιτείας τού ψευτορωμέϊκου που ανέχονται και νομιμοποιούν τις παράνομες μετακινήσεις ξένων πληθυσμών είναι καταχραστές τής λαϊκής βουλήσεως και παραβάτες τού ποινικού κώδικα και τού διεθνούς δικαίου εν γνώσει τους και εν συνειδήσει. Η μεταφορά πληθυσμιακών μαζών με την υπαγωγή τους στην συναλλακτική διαδικασία τής πολιτικής εκμετάλλευσης και τής κερδοσκοπίας εμπόρων, κρατικών αρχών και μη κρατικών διακινητών συνιστά το ειδεχθές έγκλημα τού λαθροεποικισμού. Ένα έγκλημα που αναγνωρίζει η ποινική διαδικασία, αλλά παραμένει ασύδοτο προκειμένου να εκτοπιστεί ο Ελληνισμός μας από την προγονική και ποτισμένη με αίμα αγίων και ηρώων γη του.

Ο πολιτικός κόσμος, τα επικοινωνιακά του φερέφωνα και τα θεσμικά του όργανα σε όλα τα επίπεδα εξουσίας και οικονομίας προωθούν την αποδοχή των λαθροεισβολέων, προκαλώντας την συναισθηματική φόρτιση τού ελληνικού λαού. Συγκρίνουν τούς Έλληνες μετανάστες και πρόσφυγες τής μικρασιατικής τραγωδίας και των μεταπολεμικών χρόνων, όταν τα τότε πολιτικά εγκλήματα άφησαν την χώρα να κυλιστεί σε διχασμούς και σε καμένη γη, στο έγκλημα και τη φτώχια, ώστε να σκορπίσει ο λαός μας μέσα από φωτιά και σίδερο. Συγκρίνουν πολέμους και εγκλήματα με τις αποβάσεις ισλαμιστών γυρολόγων και με τις στημένες ή και ανύπαρκτες κρίσεις χωρών και «συμμάχων» που μάς κυκλώνουν για να μάς κατακτήσουν εν καιρώ ειρήνης.

Αιδώς αχρείοι, εσείς που εγκαταλείψατε τον Ιωνικό και τον Ποντιακό Ελληνισμό στις φλόγες των Νεότουρκων και των ψευτοσυμμάχων, στο μαχαίρι πορθητή και κεμαλιστών και στο πετσόκομμα από τούς δήθεν φίλους των αδερφών μας που τούς κόβανε τα χέρια στις κουπαστές των καραβιών τους. Αιδώς αχρείοι, εσείς που οι πολιτικοί σας πρόγονοι και οι σημερινοί επίγονοι διαχρονικά ερίζετε, προκαλείτε στημένες έριδες, ακυβερνησίες και αναρχίες συμμορίτικες, για να δώσετε τη χώρα μας σκυτάλη από τον ένα εχθρό στον άλλο, μετατρέποντας την εξωτερική σε εσωτερική κατοχή και κατοχική κυβέρνηση. Και έρχεστε να συγκρίνετε το Ελληνικό Αίμα και την ελληνική προσφυγιά με το επιδοτούμενο και αλλοδαπό πλιάτσικο.

Οι καραβιές των λαθροεισβολέων μάς έρχονται από χώρες παραβατικές και εμπόρους ανθρώπων. Προέρχονται από την Τουρκία στην οποία δεν διεξάγεται αυτήν τη στιγμή καμία πολεμική πράξη και καμία εμφύλια σύρραξη. Από κατά δικά μας προσωρινά σκλαβωμένα ελληνικά εδάφη. Οι παρανόμως μετακινούμενοι πληθυσμοί προέρχονται ομοίως από χώρες είτε τής Ασίας είτε τής Αφρικής που στην συντριπτική τους πλειοψηφία διάγουν ομαλό και ατάραχο πολιτικό βίο. Κι όταν ακόμα οι λαθρογυρολόγοι έρχονται από ταραχώδεις περιοχές, αυτοί έχουν συμμετάσχει με παράνομες πράξεις τους στις συγκεκριμένες ταραχές σαν τζιχαντιστές και μισθοφόροι «επαναστάτες» τού νεοταξισμού…

Οι ευπαθείς και δυστυχισμένοι τάχα εισβολείς εισέρχονται στην Πατρίδα μας από χερσαία και θαλάσσια σύνορα που έχουν εγκαταλειφθεί αφύλακτα τόσο από το ελλαδικό προτεκτοράτο που καμώνεται το κράτος όσο και από τις δήθεν επικουρικές δυνάμεις φύλαξης των … ευρωπαϊκών συνόρων!!! Οι ψευτορωμιοί έχουν μετατρέψει στρατό, πολεμικό ναυτικό, λιμενικό και αστυνομία σε φροντιστές, σιτιστές και ξενοδόχους των λαθρογυρολόγων μέσα σε στρατόπεδα, σε νοσοκομεία, σε υπερπολυτελή ξενοδοχεία.

Οι ψευτοδυστυχείς έρχονται στην Ελλάδα έχοντας δαπανήσει ένα σωρό χρήματα για μεταφορά, με κινητά τηλέφωνα που διαθέτουν ηλεκτρονικούς χάρτες τελικού προορισμού, λαμβάνοντας επιδόματα υγείας και νοσηλείας. Επιπλέον οι λαθρογυρολόγοι συμμετέχουν σε κρατικά προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης για την πρόσληψή τους και τα παιδιά τους εισέρχονται με παράνομους αναγκαστικούς νόμους στα ελληνικά σχολεία. Ο λόγος τής παραμονής των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα που φτωχαίνει από τα ληστρικά μνημόνια και την υπογεννητικότητα είναι η εκμηδένιση τού Ελληνισμού μας.

Οι συναλλαγές που συνάπτονται στα σύνορα μεταξύ διακινητών και μεταφερομένων πληθυσμών είναι γνωστές στα μέσα επικοινωνίας και σε γνώση των κατοίκων που παρακολουθούν την εισβολή με μεγάλο κόστος εις βάρος τους σε παραβατικότητα. Κλοπές αγαθών και περιουσιακών στοιχείων από κήπους και σπίτια, εγκληματικότητα κατά ζωής, βιασμούς ελληνόπουλων, τόσο στην κοινωνία όσο και στα σχολεία.

Την ίδια στιγμή, οι Τούρκοι που αλωνίζουν στην Ελεύθερη Θράκη μας κάνοντας τουρκικά «επαγγελματικά» συνέδρια σε κοινοτικούς χώρους, τουρκικούς πολιτισμικούς συλλόγους και προωθούν αντίστοιχους κυνηγητικούς συλλόγους, ζητούν Τζαμιά και δίδουν προστασία στους λαθρομετανάστες, με τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις να ετοιμάζονται για εισβολή σε Έβρο και Αιγαίο.

Τα πολυπολιτισμικά συναπαντήματα και οι οικουμενιστικές συναθροίσεις ταιριάζουν σε αποικίες και σε σκλαβωμένα εδάφη. Η Ελλάς δεν είναι αποικία τής παγκοσμιοποίησης. Έχει κατακτηθεί με την αφαίρεση τής εθνικής της κυριαρχίας και θα λευτερωθεί με την πτώση των προδοτών. Η Ελλάς δεν έχει ανάγκη από βρώμικο χρήμα και μπόλιασμα πολιτισμού υποκρισίας. Η Ελλάς διαθέτει πλούσια γη, έχει παραγωγική δυνατότητα σε διαρκή εξέλιξη και πολιτισμό αρχών και αξιών.

Η Ελλάς είναι κράτος εθνικό και λαϊκό, είναι κράτος ορθόδοξο και φυλετικό, είναι κράτος κυρίαρχων Ελλήνων. Τις εξουσίες, τις αποφάσεις και τις στρατηγικές πολιτικές επιλογές τις λαμβάνουν και τις εφαρμόζουν απόλυτα και ολοκληρωτικά μονάχα οι Έλληνες. Υποχρέωση τού κράτους είναι να προασπίσει, να εξελίξει, να αναπτύξει και να λευτερώσει το Έθνος. Το Έθνος διοικεί το κράτος. Κι όταν το κράτος πληγώνει το Έθνος, τότε το Έθνος συντρίβει το παράνομο κράτος και φτιάχνει σωστό Εθνικό Κράτος.

Η Ελλάς μαστίζεται από δημογραφικό μαρασμό την ίδια ώρα που οι Έλληνες τής διασποράς αυξάνονται μέσα από νέα μεταναστευτικά ρεύματα ένεκα τής φτώχιας που σκορπούν οι νεοταξίτες και οι προδότες. Η Ελλάς συνορεύει με σκλαβωμένα ελληνικά εδάφη γεμάτα με ζωηρούς πλην σκλαβωμένους αδερφούς μας σε χώρες που ζητούν εδάφη που μάς εποικίζουν μάζες ατάκτων εισβολέων.

Τούτες οι αλήθειες μάς δείχνουν την ορθή οδό. Η Αληθινή Ελλάς στέλνει το λογαριασμό των χρεών στους υπεύθυνους. Η οικονομική κηδεμονία πάει στα σκουπίδια. Η εθνική παραγωγικότητα τίθεται σε επαναλειτουργία από ελληνικά χέρια. Η Εθνική Οικονομία στηρίζεται σε ελληνικά χέρια και ελληνικό χρήμα που μαζί με τις πλουτοπαραγωγικές μας πηγές ενισχύουν την ελληνική οικογένεια και ΜΟΝΟΝ, με σκοπό την γέννηση πολλών ελληνόπουλων.

Η Μητροπολιτική Ελλάς δημιουργεί ενιαίο διοικητικό και επιχειρησιακό κέντρο με την Ελληνική Ομογένεια σε οικονομικό και γεωπολιτικό επίπεδο. Η συμμαχική πολιτική λαμβάνει υπόψη της τη δημιουργία ζωνών ασφαλείας για την αποτροπή λαθραίων ή στρατιωτικών εισβολών, με γνώμονα πάντα την προάσπιση τής εθνικής ταυτότητας και κυριαρχίας. Τα ελληνικά σύνορα σφαλίζουν με την ενεργοποίηση τού Ελληνικού Στρατού και οι προσωρινά σκλαβωμένες πατρίδες μας εντάσσονται άμεσα στον στρατηγικό σκοπό τής επαναφοράς τους στην Μητέρα Ελλάδα.

Μεγάλη Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών και Εθνικιστών έρχεται, η ολοκληρωτικά δική μας Ελλάδα. Λαός, Στρατός και Εθνικισμός είναι η Φωνή και η Συνείδηση, το Βουλευτήριο, το Εργαστήριο και η Λόγχη τού Ελληνικού Έθνους. Ελλάς Δύναμη Δικαίου, Εργαστήριο Πολιτισμού και Άρμα Πάντων των Ελλήνων. Περισσότεροι Έλληνες σε μια πλατιά Ελλάδα. Ότι στο Κράτος τα ηνία βαστά μονάχα το Έθνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: