ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΘΗΝΑ 8-11-2019.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

Πολιτική είναι οι σκέψεις, οι αποφάσεις και οι πράξεις που εκφράζουν και διαμορφώνουν οι πολίτες τής εθνικής κοινότητος σ’ ένα κράτος ελεύθερο και κυρίαρχο. Το πολίτευμα είναι ο οδικός και καταστατικός χάρτης των κανόνων που οδηγούν στην συμπόρευση πολιτείας και πολιτών μέσα από απολύτως νόμιμες διεργασίες και ενέργειες.

Όταν λοιπόν οι αποφάσεις λαμβάνονται από πρόσωπα ξένα ως προς την εθνική κοινότητα και από ιδιοτελή κερδοσκοπικά συμφέροντα, οι ενέργειες που ακολουθούν καλούνται πλιάτσικο και όχι πολιτική. Το δε πολίτευμα που εκφράζεται από ξένους εισβολείς και προδότες, σε αντιδιαστολή με την καταργημένη λαϊκή εντολή, είναι άκυρο και παράνομο.

Ποιος αλήθεια λαός ενέκρινε τα μνημόνια ενός λογιστικά ανύπαρκτου εθνικού χρέους; Ποιο κυρίαρχο τάχα κράτος επέτρεψε στις τράπεζες να συνάπτουν δάνεια με ποσά μεγαλύτερα τού αρχικού κεφαλαίου τού δανειολήπτη; Ποιο κράτος νοείται να υποθηκεύει την εθνική περιουσία και να καταργεί την εθνική κυριαρχία ένεκα χρέους το οποίο υπολείπεται τής εθνικής περιουσίας; Πότε ρωτήθηκε ο λαός και έδωσε έγκριση τής ουσιαστικής πώλησης τού κράτους του; Πότε έδωσε την έγκρισή του ο ελληνικός λαός για τα μνημόνια και την ενσωμάτωση των λαθροεισβολέων, δήθεν μεταναστών και προσφύγων, στην ελληνική κοινωνία;

Ο ελληνικός λαός δεν έδωσε ποτέ την έγκριση ώστε να πιστωθεί στο λογαριασμό του ένα ληστρικό, επαχθές και ιδιωτικό χρέος ως τάχα εθνικό. Το σκόπιμο χρέος ένεκα τού οποίου υποθηκεύτηκε το μέλλον τού Ελληνικού Έθνους είναι οι παράνομες περιουσίες και το υπερβολικό κόστος βολέματος πολιτικών τής αστικής δημοκρατίας.

Το κράτος που έχει απεμπολήσει την εθνική του κυριαρχία δεν λαμβάνει καμία πολιτική απόφαση και δεν ασκεί ούτε καν αμυντική πολιτική δίχως την έγκριση των κηδεμόνων του. Αυτό το κράτος που πουλάει περιουσιακά του στοιχεία, ενσωματώνει ξένους πληθυσμούς παράνομους και πουλάει εθνικά θέματα και εθνική γη, είναι κατοχικό και ο λαός οφείλει να το ανατρέψει και να σηκώσει στη θέση του αληθινό κράτος, απόλυτα ορθόδοξο και ελληνικό.

Ιδεολογία είναι η βιοθεωρία και η κοσμοθεωρία που αναπτύσσονται μέσα από φιλοσοφικές, εθνικές και οικονομικές θέσεις που δίδουν απαντήσεις στα προβλήματα και τούς πόθους τής εθνικής κοινότητας. Ο ελληνικός λαός αναπτύσσεται με τις δικές του ενέργειες, τις δικές του παραδοσιακές αξίες, την δική του εργασία, το δικό του εθνικό εισόδημα, την πλήρη και πλέρια ελευθερία γης και ψυχών ελληνικών. Φροντίζει την διάδοση τής Πίστης του, φτιάχνει ελληνική οικογένεια, φτιάχνει παιδεία, υγεία, εξοπλισμό σε μια καθάρια ελληνική πατρίδα.

Εκείνος που υπηρετεί ξένα συμφέροντα και κατοχικές αρχές, εκείνος που καταργεί το εθνικό συμφέρον που έως τότε επικαλείτο, δεν έχει ιδεολογία παρά ενοχικό ποινικό μητρώο σε βάρος τής Πατρίδος του. Είτε προδίδει κάποιος την Πατρίδα του από θέση αρχής είτε προδίδει τις πρώην δικές του θέσεις που είχε για λόγους ψηφοθηρίας είτε δύναται να σώσει την Πατρίδα του αλλά αδιαφορεί σκόπιμα για το μέλλον τής Φυλής και τού λαού, δεν έχει κανένα δικαίωμα πολιτικής παρουσίας και λόγου.

Η δική μου σχέση με την πολιτική υπήρξε πάντα ένας ασυμβίβαστος Εθνικός Αγώνας Πίστης σε Θεό, σε Πατρίδα, σε Οικογένεια. Η Ιδεολογία μου υπήρξε πάντοτε ο Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός. Είναι η Ορθή Δόξα τού Πατρός Θεού μας, το αποστολικό χρίσμα που μάς έδωσε ο ίδιος ο Θεός για την διάδοση τής κοσμογονικής αληθείας, τής αρμονικής σχέσεως τηρήσεως τού οικογενειακού δεσμού και τής οντολογίας τού Έθνους. Είναι η ελευθερία και η πολιτισμική δημιουργία τού Ελληνισμού με την απόλυτη σύνδεση εθνικού πληθυσμού και εθνικού εδάφους, δίχως την ύπαρξη τυράννου επάνω σε ελληνική ψυχή και γη. Είναι η Ορθοδοξία, η Κοινωνική Δικαιοσύνη και η Εθνική Ισχύς.

Ιδού ποιος είναι ο διαχρονικός Εθνικιστικός μου Αγών. Η προσήλωσή μου στο Ελληνικό Έθνος στο οποίο με ενέταξε ο Θεός και διά το οποίο Θείο Δώρο Τον ευγνωμονώ, υπήρξε η γενεσιουργός αιτία που με οδήγησε στην ισόβια αγάπη μου προς τον λατρεμένο και αγαπημένο ελληνικό λαό. Η φιλοσοφία και η ιστορία τού αέναου Ελληνισμού που διέδωσε Θεό και Πολιτισμό σε όλα τα μήκη και τα πλάτη τής γης με ώθησαν να διαμορφώσω την ορθή αντίληψη περί πολιτικής.

Και η ορθή αντίληψη περί πολιτικής είναι η διαμόρφωση διαρκώς νέων καθάρια ελληνικών πολιτισμών, είναι η ανάπτυξη τού Έθνους με χέρια απόλυτα ελληνικά, είναι η διαπαιδαγώγηση τής ελληνικής νεολαίας πάνω στην αρετή και την αξιοποίηση των χαρισμάτων της σε τέχνες και γράμματα, είναι το ζωντάνεμα των γραφών στη ζώσα πραγματικότητα, στην επικαιρότητα, στο σήμερα, στο Πεδίο τής Τιμής, με μια Ελλάδα πλήρη και πλέρια. 

Ο ελληνικός λαός θα σπουδάσει τη Φυλή του, θα εργαστεί και θα πολεμήσει ως ένα αδιαίρετο σώμα, προκειμένου να δώσει πνοή στο Έθνος και κληρονομιά γερή στα παιδιά του. Ο ελληνικός λαός είτε θα ζήσει και θα προοδεύσει ενωμένος με την θρησκευτική και την εθνική του ταυτότητα αδιατάρακτη είτε θα απορροφηθεί από τούς τυράννους του και θα χαθεί για πάντα. Είτε θα επανέλθει στην κορυφή τής πλάσης ως αποστολικός εκφραστής Δικαίου και Ελληνικής Ισχύος, ως κοσμοπλάστης λαός είτε θα εκπνεύσει αφήνοντας χώρο στον παγκόσμιο σιωνιστή και αντίχριστο τύραννο.

Ιδεολογία λοιπόν είναι μία και μόνη, η Αγία και Μεγάλη Ελλάς. Αρχηγός τού Ελληνικού Κράτους είναι ο Ιησούς Χριστός και Θεός μας. Πολιτική πράξη είναι η ενέργεια που διασφαλίζει τα ελληνικά δίκαια και συμφέροντα, τις ανάγκες και τούς πόθους, την ενότητα των Ελλήνων σε Κράτος και Ομογένεια με τον Πανελληνισμό μας, την ανάληψη των τυχών τής Πατρίδος από τούς δίκαιους και τούς μαχητές τής Ελληνικής Φυλής. Πολίτευμα είναι ο εθνικός κανόνας που ταυτίζει την νομιμότητα με την εθνική κυριαρχία. Ιδεολογία λοιπόν είναι η Ελλάς. Πολιτική πράξη είναι ο Πολιτισμός τής Μεγάλης Ελλάδος. Πολίτευμα το Αθάνατο και Αιώνιο Ελληνικό Έθνος. Κεφαλή τού Ελληνικού Έθνους είναι ο Θεός.

Η έως σήμερα εμπειρία και εικόνα που έχω διαμορφώσει από την «ελληνική» πολιτική είναι πως αυτή η αγοραία ύπαρξη δεν είναι διόλου ελληνική. Έχω δει παρατηρητήρια και ιούς, πολιτικούς και δημοσιογραφικούς, ολικά διεθνιστές αρνητές τού Έθνους, να με κατηγορούν ως ανελεύθερο, ενώ εγώ είμαι καθάρια αντισιωνιστής. Έχω δει ανθρώπους που διατείνονται ως «ακροδεξιοί», να αρνούνται την ενιαία και αδιαίρετη φύση τού Ελληνικού Εθνικισμού ως ταυτόσημη τού Ελληνισμού δίχως κομματικούς διαχωρισμούς.

Ο καθάριος Ελληνικός Εθνικισμός κοινωνεί την αθάνατη Ελληνική Ιδέα σε όλους τούς Έλληνες Πατριώτες, δίχως να βαστάει κλειστά τα ιδεολογικά σύνορα σε κάποιους … εσωτερικούς κύκλους. Ο αληθινός Ελληνικός Εθνικισμός δεν συνεργάζεται και δεν προσχωρεί στους κόλπους ξενοκρατίας και διεθνισμού. Ο Αληθινός Εθνικισμός ανήκει σε όλους τούς Πιστούς και Πατριώτες Έλληνες, στους οποίους διαδίδεται με πνεύμα απόλυτης και συμμαχικής πολιτικής επικοινωνίας από εμάς τούς Εθνικούς Αγωνιστές Ορθοδοξίας και Ελληνικής Φυλής.

Ιδεολογία τού Ελληνισμού λοιπόν είναι ο Ελληνικός Εθνικισμός. Η Ελλάς θα προοδεύσει με το άπλωμα γέννας απόλυτα ελληνικής σε πίστη, σε αίμα, σε συνείδηση. Οι Έλληνες εργάζονται και μάχονται, διδάσκουν και διδάσκονται, διαγωνίζονται και προοδεύουν σε ικανότητες, σε γνώσεις και σε αγάπη προσήλωσης και προσφοράς προς τα παιδιά και την Ελληνική Φυλή, ομού και αδιαίρετα. Οι Έλληνες στηρίζουν τον αδερφό τους και κάνουν Πίστη και Πατριωτισμό την ενιαία οδό Ελλάδος Μεγάλης και Δυνατής, για μια νέα και αιώνια Αγία Ρωμανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: