ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

ΑΘΗΝΑ 12-11-2019.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

Εσχατολογικές και αποκαλυπτικές φανερώνονται οι ημέρες που βιώνουν τόσο ο Ελληνισμός όσο και τα λοιπά ευρωπαϊκά έθνη. Νόθευση ηθών και πληθυσμών σημειώνεται σε βάρος των χριστιανών από τον σιωνιστικό νεοταξισμό. Η τεχνητή οικονομική κρίση και η λαθροεισβολή μετατρέπονται σε μηχανισμό πτώσης τής πίστης και τού εθνικού κράτους, με την προώθηση καταναγκαστικών μέτρων ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.

Από την μια πλευρά προωθούνται οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί για την είσπραξη των ληστρικών δανείων σε βάρος ακόμη και τής πρώτης κατοικίας. Από την άλλη πλευρά η εξέλιξη των μνημονίων βρίσκει τη διάδοχη κατάστασή της στην διεθνή διαρκή επιτροπεία και την διαμόρφωση των καρτών τού πολίτη που έρχονται να ενώσουν όλες τις συναλλαγές τού πολίτη και να λάβουν ταυτόχρονα τη θέση ταυτότητας και πορτοφολιού.

Είναι σαφής λοιπόν η λειτουργικότητα τής ηλεκτρονικής διακυβέρνησης που έχει λάβει τόσο υπουργική όσο και κεντρική κυβερνητική θέση. Ο σκοπός νεοταξιτών και αστικοδημοκρατών ψευτορωμιών γίνεται εμφανής στην ενίσχυση τού ψευτοπροσφυγικού κλίματος, στην αντικατάσταση χριστιανικών ναών από τζαμιά και ψευτοθρησκείες, αλλά και στην σαφή τοποθέτηση υπέρ τής κατάργησης των συνόρων σε Ελλάδα και Ευρώπη. Είναι η επιχειρούμενη τοποθέτηση τού αντίχριστου σατανά στην κορυφή τής παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα είναι υπέρμαχος και εκφραστής τού Παραδοσιακού Κράτους που εκφράζει την Εθνική Κοινότητα και τις αξίες της.  Η Ελλάς είναι Ορθόδοξο και Εθνικό Κράτος. Το Ελληνικό Έθνος, ως όμαιμη εθνική και φυλετική κοινότητα, διαμορφώνει και επανδρώνει το κράτος με αποκλειστικό γνώμονα την βιοθεωρία και την κοσμοθεωρία τού Ελληνισμού. Το δε κράτος υποτάσσεται και εκφράζει τις αποφάσεις τού λαού. Έτσι λοιπόν, η Ελλάς προσδιορίζεται σαφώς από την Ορθόδοξη Πίστη, το Ελληνικό Αίμα, την Ελληνική Γλώσσα, τον Ελληνισμό Πολιτισμό, επάνω στη θεμελίωση τής ελευθερίας και τής αυτοδιαθέσεως των Ελλήνων.

Πατρίς των Ελλήνων είναι απόλυτα και αποκλειστικά το Εθνικό Κράτος τής Ελλάδος και καμία ευρωπαϊκή ένωση ή άλλου είδους συμμαχία. Πίστη των Ελλήνων είναι η Ορθή Δόξα τού Κυρίου ημών Ιησού Χριστού που μάς έδωσε ο ίδιος ο Ένσαρκος Λόγος τού Θεού. Πίστη μας λοιπόν είναι η Ορθοδοξία, ο αυθεντικός λόγος τού Χριστού μας που διαδίδεται αποστολικά. Η Ορθοδοξία και ο Ελληνικός Πολιτισμός είναι οικουμενικές αξίες που μεταλαμπάδευσε ο Μεγάλος και Αποστολικός Ελληνισμός. Η βούληση και η ελευθερία των λαών δεν δεσμεύονται από καμία ηλεκτρονική παρακολούθηση, οι δε δυνάμεις που πρόσκεινται στον Σκοτεινό Διάβολο και την Παγκοσμιοποίηση είναι εχθροί μας και θα συντριφτούν.

Αν ποτέ κανείς υποκύψει στην ενιαία ηλεκτρονική συναλλαγή, πρέπει να γνωρίζει ότι το επόμενο βήμα θα είναι το προφητευμένο ενσώματο χάραγμα τού Άνομου. Ήδη αυτό το χάραγμα έχει εφαρμοστεί τόσο σε οικόσιτα ζώα όσο και σε μεγάλες ανθρώπινες κοινότητες με το ούτως ή άλλως αισχρό κάλυμμα τής επιχειρηματικής καινοτομίας και τής δήθεν ανθρώπινης διευκόλυνσης. Προβάλλουν οι επάρατοι την άμεση οικονομική συναλλαγή, την αυτόματη χρήση συσκευών τής καθημερινότητος, την προστασία τού πολίτη από την εγκληματικότητα.

Ο σιωνιστικός νεοταξισμός χρησιμοποιεί όλα τα συστημικά προβλήματα που ο ίδιος έσπειρε στις εθνικές κοινωνίες, προκειμένου να δώσει τις υπαγορευμένες «λύσεις» του. Η ασυλία των κερδοσκοπικών δοσοληψιών και των αδιαφανών συναλλαγών, η εισαγόμενη τρομοκρατία των λαθρογυρολόγων και των παρακρατικών ενεργούμενων τής παγκοσμιοποίησης, η φοροκλοπή των τοκογλύφων, η ασύδοτη κυκλοφορία προσώπων και αγαθών, τα πάντα λεηλάτησαν τη ζωή των λαών που κινδυνεύουν από φτώχια και απώλεια ακόμη και τής ίδιας τής ζωής τους.

Η πρόταση των διεθνιστών σιωνιστών πάσης κομματικής υφής, σοσιαλιστών και φιλελεύθερων, είναι η σύμπτυξη των πολιτικών συστημάτων τού νεοταξισμού και η εφαρμογή κοινής πολιτικής ενάντια στην ελευθερία τού Χριστιανισμού και τού Εθνικισμού. Ενάντια δηλαδή στην ελεύθερη διακονία τής Αληθινής Πίστης και τής Εθνικής Ταυτότητας. Θέλουν εν συνεχεία τον αυτοματισμό τής ομογενοποιημένης ανθρώπινης κοινότητος κάτω από ένα διεθνές εξουσιαστικό σχήμα, για το οποίο φέρνουν ακόμη και πόλεμο.

Η θέση ημών των Ελλήνων Εθνικοκοινωνιστών είναι η κατοχύρωση τής ελεύθερης εθνικής πρωτοβουλίας και τής λήψεως των επιλογών από τον ίδιο τον πολίτη. Και ο ελληνικός λαός είναι ξεκάθαρα εκφραστής τής Πατερικής Παραδόσεως. Γεννηθήκαμε Έλληνες και θα παραμείνουμε Έλληνες δίχως καμία απολύτως μεταβολή. Πιστεύουμε στον Πατέρα Ιησού Χριστό που μάς έκανε Έλληνες και μάς τοποθέτησε στη Γη των Πατέρων μας, όπως και κάθε ένα λαό. Δομήσαμε Πολιτισμό, χτίσαμε Ελληνικές Κοινότητες και θα συσφίξουμε τούς δεσμούς με τα αδέρφια μας, προκειμένου να χτίσουμε νέο Ελληνικό Πολιτισμό, να διαδώσουμε τις αλήθειες που παραλάβαμε και να κάνουμε τη διεθνή θέση τής Ελλάδος ισχυρή.

Η τεχνολογία υπάρχει για να υπηρετεί τον άνθρωπο κι όχι ο άνθρωπος την τεχνολογία. Την διακυβέρνηση τού Εθνικού Κράτους την ασκούν αποκλειστικά εκείνοι που πιστεύουν στο Έθνος. Η πίστη, η εργασία, η οικονομία τελούνται αυτοτελώς, δίχως να γίνονται εξωθεσμικές παρεμβάσεις. Ο Ορθόδοξος Ναός είναι ο Οίκος τού Ενός Ζώντος Θεού και η Πίστη μας δεν συνομιλεί με την Πανθρησκεία τού Νεοταξισμού. Η εργασία εκτελείται από τα μέλη τής Εθνικής Κοινότητας, παράγοντας εθνικό εισόδημα που επιστρέφει στο λαό και τούς εθνικούς σκοπούς. Η ταυτότητα τού πολίτη όπως ακριβώς και η ταυτότητα τής οικονομίας απεικονίζονται με απτά δείγματα γραφής που δεν φακελώνουν τον κάτοχο.

Το Εθνικοκοινωνικό μας Κίνημα απορρίπτει κατηγορηματικά τον θρησκευτικό οικουμενισμό και την πολιτική παγκοσμιοποίηση. Ως εκ τούτου, το Εθνικό Κράτος απορρίπτει την ηλεκτρονική διακυβέρνηση και κάθε παρελκόμενο αυτής. Οι αποφάσεις τού Εθνικού Κράτους λαμβάνονται από την όμαιμη φυλετική κοινότητα και μόνον. Συμμαχικούς οργανισμούς μπορούμε να έχουμε μονάχα με χριστιανικές και πατριωτικές κυβερνήσεις, τηρώντας ο καθείς πάντα την δική του αυτοτέλεια. Οι συναλλαγές γίνονται από τα φυσικά πρόσωπα που τις διενεργούν. Η δε Πίστη τού Ελληνικού Έθνους είναι η Ορθοδοξία τού Ιησού Χριστού και Θεού μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: