ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΑΘΗΝΑ 15-11-2019.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

Τα ελεύθερα κράτη στον καιρό της παγκοσμιοποίησης είναι είδος εν ανεπαρκεία. Διότι τα ελεύθερα κράτη διαχειρίζονται τις πολιτικές αποφάσεις, την οικονομία και την εθνική επικράτεια αυτοβούλως. Όμως ο έλεγχος των εθνών από τον παγκόσμιο τύραννο έχει ήδη επιβληθεί και μάλιστα με συνθήκες ανήθικες και αδιαφανείς.

Η κρίση στα κράτη διέρχεται από όλα τα στάδια τής ζωής των εθνών. Είναι η κρίση στα δημόσια οικονομικά με την περιστολή των χρηματικών διαθεσίμων και την αύξηση του χρέους που οδηγεί στον σκοπούμενο διεθνή δανεισμό. Στην περίπτωση αυτή βλέπουμε την Ελλάδα να μην δύναται να ασκήσει έλεγχο συνόρων και αμυντική αποτροπή, γιατί πολύ απλά έχει εκχωρήσει την εθνική κυριαρχία στους σταυρωτήδες κηδεμόνες της.

Υπάρχει επιπλέον η κρίση που περνάει από την ελεύθερη είσοδο σε ξηρά, θάλασσα και αέρα επιθετικών ενεργειών με το κάλυμμα της ελεύθερης διακίνησης για δήθεν καλό σκοπό. Μια τέτοια περίπτωση είναι οι χημικοί αεροψεκασμοί που διενεργούνται από ειδικά διαμορφωμένα αεροσκάφη που πετούν σε πολύ μεγάλο ύψος, είτε φανερά στο γυμνό μάτι είτε κάποιες φορές πίσω από τα σύννεφα.

Μια χώρα που δεν μπορεί να ελέγξει τον ουράνιο θόλο της από ρίψεις επικίνδυνων ουσιών εν καιρώ μάλιστα ειρήνης, έχει ήδη καταληφθεί από τον εχθρό χωρίς καν να το έχει πάρει είδηση. Οι αεροψεκασμοί και το φαινόμενο του haarp είναι μια διαδικασία για την οποία ανεπισήμως έχει συζητηθεί από υπεύθυνους τάχα φορείς και μέσα ενημέρωσης στο ξεκίνημα τής υπόθεσης.

Έκτοτε τα γνωστά σεσημασμένα αεροπλάνα, άσπρα στο χρώμα, δίχως διακριτικό σήμα και εφοδιασμένα με χημικά δηλητήρια είναι γνωστά, έχουν υποστεί επιθεωρήσεις και σκορπούν οδυνηρές συνέπειες. Είναι φωτογραφημένα, είναι απολύτως υπαρκτά και οδηγούν σε μια ποικιλία αρνητικών αποτελεσμάτων. Το σκηνικό είναι πάντα το ίδιο. Αμέσως μετά τις υπερπτήσεις των ψεκαστικών αεροσκαφών, απλώνονται στον ουρανό χημικές ουρές που αντί να διαλύονται όπως συμβαίνει με τα φυσιολογικά πτητικά αέρια, τα χημικά αέρια απλώνονται και σχηματίζουν τεχνητά νεφελώματα με ακανόνιστα γεωμετρικά σχήματα.

Οι ουσίες που περιλαμβάνονται στα ψεκαστικά αεροσκάφη τού ανήθικου νεοταξισμού ποικίλλουν αναλόγως με τον εκάστοτε επιχειρούμενο σκοπό. Γνωρίζουμε ότι τα τεχνητά νεφελώματα περιλαμβάνουν οπωσδήποτε αλουμίνιο, βάριο και συγγενή αυτών αέρια μέταλλα. Γνωρίζουμε ότι υπάρχει από πολλούς χρόνους πίσω η τεχνολογία μετατροπής των περιβαλλοντικών και καιρικών συνθηκών. Αν ζούσε σήμερα ο ειδικός επιστήμονας και ερευνητής κ. Γκιόλβας θα μάς έλεγε πολλά.

Η ποικιλία των τεχνικών εκδηλώσεων των αεροψεκασμών οδηγεί σε αντίστοιχη ποικιλία συμπτωμάτων στο περιβάλλον και τον άνθρωπο. Το θέαμα στον ουρανό δεν αμφισβητείται από κανένα, σχετικό ή άσχετο. Ένα αποτέλεσμα είναι η απότομη αλλαγή τού καιρού και οι βίαιες εκδηλώσεις αυτού. Ξαφνική βροχή, καταιγίδες, ανεμοθύελλες και άλλες τινές καταστάσεις που σε καμία περίπτωση δεν περιλαμβάνονται στα μετεωρολογικά δελτία.

Αυτός ο περιβαλλοντικός αιφνιδιασμός που όμως δεν προβλέπεται «περιέργως», ερμηνεύεται από τούς δόλιους εγκεφάλους τής παγκοσμιοποίησης ως … κλιματική αλλαγή για την οποία ευθύνεται, όπως λέγεται, η αλόγιστη ανθρώπινη ενέργεια, από την οποία όμως εξαιρούνται αβασάνιστα τα εν λόγω ψεκαστικά αεροσκάφη. Δεν μάς εξηγούν όμως πως συμβαίνει η βιομηχανική δραστηριότητα λόγου χάρη να εκτρέπεται σε τέτοιου είδους απότομο βαθμό στις μέρες μας, μέσα από μια διαδικασία με παρελθοντική και ανύποπτη τότε αφετηρία.

Οι άμεσες συνέπειες των δολοφονικών πτήσεων είναι υπαρκτές και καταγεγραμμένες από έναν κοινό νου που αναλύει τα συμπεράσματα των ορατών παρατηρήσεων. Απότομες αλλαγές ζεστού και κρύου αέρα, πλην όμως πάντοτε ακολουθούμενου από υψηλά ποσοστά υγρασίας. Υψηλά ποσοστά καρκινικών, καρδιακών και αναπνευστικών παθήσεων με υψηλή θνησιμότητα που ταυτίζεται χρονικά με την διενέργεια των αεροψεκασμών. Καταστροφή καλλιεργειών αποτελούμενων από αγαθά που σιτίζουν την κοινωνία και την εθνική οικονομία.

Αυτά είναι τα συμπεράσματα που δίδουν το ορατό στίγμα τους στο ανθρώπινο μάτι. Δεν είναι όμως τα μοναδικά. Διότι όπως είπαμε, η ύπαρξη τεχνολογίας που επηρεάζει τον λεγόμενο έλεγχο τού νου δεν αμφισβητείται από την επιστημονική κοινότητα. Τα πρωτοφανή γεωπολιτικά και οικονομικά κρούσματα με την συσσώρευση των πολιτικών εφαρμογών στα χέρια υπερεθνικών διεθνών οργανισμών έχουν ανάγκη την πεισιθάνατη αποδοχή των λαών. Και στον τομέα αυτόν ακριβώς, ο λαός μας έχει ανεχθεί κάμποσα βάσανα.

Αρκούν ωστόσο οι ψεκασμοί για να πείσουν τον οποιονδήποτε λαό να δεχτεί τον εγκλωβισμό του στον οιοδήποτε βρώμικο σχεδιασμό; Όχι, δεν αρκούν. Χρειάζονται οι πολιτικοί και οι συναφείς θεσμοί τής πολιτείας με την παραπλάνηση τού λαού και την εξαχρείωση ηθών και αξιών. Χρειάζεται δυστυχώς κι ένας ηττοπαθής λαός που αρκείται σε κάποια ψίχουλα οικονομικών αμοιβών, όταν δεν σκέφτεται ότι δεν θα έχει αυτός ο λαός που να στεγάσει τον εαυτό του, τα παιδιά του και τα ψίχουλα, αν δεν συντριφτούν αυτοί που σηκώνουν ψεύτικα χρέη, κρίσεις και πολέμους. Όλα τα δεινά απεργάζονται από κοινού το χαμό μας.

Το λοιπόν, η Ελλάς πρέπει να γίνει απόλυτα και ολοκληρωτικά ελεύθερο κράτος. Να αποκτήσουμε τον έλεγχο τής εθνικής μας επικράτειας σε ξηρά, θάλασσα και αέρα. Να αξιοποιήσουμε την ενέργεια και το περιβάλλον με την θετική τους οπτική, τις δε αποτρεπτικές αυτών ιδιότητες να τις αξιοποιήσουμε σε βάρος των εχθρών μας και όχι σε βάρος αθώων υπάρξεων και τής φύσης. Η φύση είναι το εργαστήριο, ο σιτοβολώνας και το Κάστρο που αναπτύσσει το Έθνος.

Εκείνοι που εισβάλλουν στην εθνική μας επικράτεια με ψεκαστικά ή πολεμικά αεροσκάφη αλλά οπωσδήποτε δολοφονικά μέσα, καταρρίπτονται και αφανίζονται. Ο αποτελεσματικός έλεγχος και η θωράκιση τού εθνικού μας χώρου με την αποτροπή τού κινδύνου βλάβης τής ανθρώπινης ζωής είναι ιερό χρέος τής Εθνικής Πολιτείας. Η δε καταγγελία των επικίνδυνων μεθόδων που χρησιμοποιούνται στα διεθνή αρμόδια όργανα είναι τακτική υποχρέωση των ελεύθερων κρατών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: