ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΑΣΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΑΣ ΕΙΣΕΛΕΥΣΕΤΑΙ

ΑΘΗΝΑ 17-4-2020.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

Οδεύουμε εν μέσω ιδιότυπης αιχμαλωσίας στην Ανάσταση τού Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και Θεού μας με ακλόνητη πίστη και ψυχική δύναμη. Ο Χριστός μας υψώθηκε στον Τίμιο Σταυρό τού Μαρτυρίου για να άρει τις ανθρώπινες αμαρτίες. Κι εμείς τιμούμε τον Αρχηγό τής Πίστης και τής ζωής μας, δίνοντας τη δική μας ομολογία τής ακατάβλητης πίστης στον Πατέρα μας. Είμαστε μάλιστα έτοιμοι να δώσουμε την μαρτυρία ενός πέρα έως πέρα νικηφόρου αγώνα για την ανάσταση τής Ελεύθερης και Ισχυρής Ιερής Ελλάδος μας.

Δεν πτοούμεθα μήτε από άθεους μήτε από βάρβαρους μήτε από αντίχριστους εχθρούς. Ίδιοι είναι όλοι τους και κοινή καταγωγή φέρουν. Αυτοί που καμώνονται τούς άθεους μισούν ταυτόχρονα Θεό και Ελληνισμό. Αυτοί που έρχονται εναντίον μας ως βάρβαροι, είτε ως στρατοί είτε ως λαθροεισβολείς, έχουν το ίδιο ακριβώς μένος. Και οι αντίχριστοι που μάς ζητούν κατάργηση τής Ορθοδοξίας και των εθνικών μας συνόρων είναι οι εντολείς των άθεων και των βαρβάρων, είναι οι σιωνιστές σταυρωτήδες τού Θεανθρώπου.  

Εμείς οι Έλληνες είμαστε οι Απόστολοι τής Αγάπης και τού Δικαίου. Είμαστε οι άσβεστοι πυρσοί τής Ορθής Δόξας και τού Αληθινού Λόγου τού Θεού. Είμαστε οι εκπολιτιστές τής πλάσης που φέραμε τις τέχνες, τις επιστήμες, τον λόγο, την υγιή ανάπτυξη στον κόσμο μέσα από την ελευθερία τού ανθρώπου από τα δεσμά τής ύλης. Είμαστε οι Έλληνες που οι δικοί μας πρόγονοι προσήλθαν με όλη τους την καρδιά να ακούσουν τη διδασκαλία τού Χριστού, για να λάβουμε από τον Κύριο το Μέγα Χρίσμα τής αποστολικότητας ως φορείς λόγου που γεννά λογισμό. «Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο υιός τού ανθρώπου. Ελλάς γαρ μόνη ανθρωπογονεί, φυτόν ουράνιον και βλάστημα θείον ηκριβωμένον. Λογισμό αποτίκτουσα οικειούμενον επιστήμην», μάς είπε ο Χριστός.

Δεν πρόκειται λοιπόν να πτοηθούμε από τούς ληστές τής γης μας που πιάσανε τα πόστα των παράνομων εμπόρων των τόκων και τής εξουσίας. Αυτοί είχαν τα ηνία και στην εποχή τού Χριστού, όταν ο Αρχηγός τής Πίστεως και τής Ζωής μας τούς έδιωξε από τον Οίκο τού Θεού. Δεν θα φοβηθούμε από τούς μισθοφόρους κατακτητές δια τής βίας γης ελληνικής και τούς καταπατητές των ορθόδοξων ναών μας. Τούς νικήσαμε όταν ήρθαν ως στρατοί κατακτητικοί και θα τούς απομακρύνουμε από την στιγμή που ήρθαν ως ιερόσυλοι. Και δεν πρόκειται να προσκυνήσουμε την παγκοσμιοποίηση, δεν πρόκειται να αρνηθούμε την Πίστη και τη Φυλή μας, δεν θα παραδοθούμε στο χάραγμα τού αντίχριστου.

Βιώνουμε την Μεγάλη Εβδομάδα τού Θείου Πάθους περνώντας το δικό μας Ελλήνων πάθος. Δεν παραπονούμαστε για τα δεινά μας. Βλέπουμε μια δοκιμασία μέσα από την οποία καλούμαστε να αφήσουμε πίσω τις δικές μας αμαρτίες, να ατσαλώσουμε την πίστη μας, να αποκτήσουμε ορμή μα και πόθο ώστε να κάνουμε τις αξίες που μάς έδωσε ο ίδιος ο Χριστός και Θεός μας οικουμενικά αποδεκτές. Ευχαριστούμε τον Θεό που επέτρεψε να σταυρωθεί ο Υιός Του για τη σωτηρία μας. Ευχαριστούμε τον Θεό που μας έδωσε Αγάπη, δοκιμασίες και αντοχές, προκειμένου σήμερα να δώσουμε ως μαχητές τού καλού την υπέρτατη μάχη κατά τού κακού.

Η Ελλάς έχει δύο ακατάβλητες και ανίκητες δυνάμεις, την Ορθοδοξία και τον Ελληνικό Πολιτισμό. Η Ελλάς είναι ο Ναός τής ψυχικής ωραιότητος, το Κάστρο τού αδούλωτου ανθρώπου, το εκστρατευτικό σώμα που σαρώνει με το φως δυνάμεως και δικαίου τα σκότη τής τυραννίας. Η Ελλάς είναι η Ηγέτιδα Δύναμη που καρποφορεί τη γη και σπάζει ταυτόχρονα δεσμά δουλείας. Διότι όταν ο άπιστος σού κλέβει ιστορία, εκκλησιές και ψυχές, εσύ Έλληνα ενώνεις την πανώρια Φυλή σου και παίρνεις πίσω τις πατρίδες σου, τα εδάφη σου, την ιστορία σου, τα θεοβάδιστα χώματα.

Αναφωνούμε λοιπόν με όλη την δύναμη που έχουμε στα σωθικά μας πως θα εορτάσουμε την Ανάσταση τού Χριστού μας με το Φως τής Αγάπης που μάς χάρισε ο Πατέρας και Αρχηγός τής Πίστης και τής Ζωής στην καρδιά μας ανεξίτηλα. Ανάσταση Χριστού θεασάμενοι και η Ελλάς εισελεύσεται στην αληθινή ζωή ως χώρα παραδείσου. Θα σταθούμε όρθιοι στις επάλξεις μας και θα δώσουμε το βροντερό παρών στο μέγα προσκλητήριο τού καιρού που μάς πέμπει ο Θεός. Θα πάρουμε στα χέρια μας την Ιερή Ελλάδα και θα συντρίψουμε το κράτος τού εχθρού.

Ήρθε η ώρα τής καθάρσεως και τής Θείας Δίκης. Ήρθε η ώρα να γίνουμε Μεγάλη Δύναμη, διδάσκοντας ποια είναι η φύση ενός αυθεντικά Ισχυρού Έθνους. Και αυθεντικά Ισχυρό Έθνος είναι αυτό που εμπνέει σεβασμό και προσφέρει διδαχή ήθους στους άλλους λαούς. Είναι το ηθικό και ατσάλινο συνάμα Έθνος. Είναι το Ελληνικό Έθνος που διαχέει παντού το Φως τής μιας και μόνης Πίστης στον έναν και μόνο Θεό, το Φως τής Ορθοδοξίας μας. Είναι το Ελληνικό Έθνος που ενώνει όλες τις Ελληνικές Κοινότητες σε ένα και μόνο συμπαγές Φυλετικό Σώμα. Είναι το Ελληνικό Έθνος που βαδίζει τροπαιοφόρο στην κορυφή τής πλάσης με την γαλανόλευκη σημαία και το σύγχρονο Εν Τούτω Νίκα, τιμώντας τον Εσταυρωμένο Ιησού Χριστό μας.

Ο Χριστός συνέτριψε τον θάνατο μέσα από τον δικό Του πρόσκαιρο θάνατο και την μετά τριήμερον Ανάστασή Του. Οδήγησε την ανθρωπότητα και τα έθνη από τον κόσμο τον φθαρτό στον κόσμο τής αφθαρσίας. Συνέτριψε την υποκρισία και παραμέρισε τούς αρνητές Του με τρόπο σεισμικό και καταλυτικό. Με την Ανάστασή Του κατέδειξε την νίκη τής Αλήθειας κατά τού ψεύδους και τής δυνάμεως τού δικαίου κατά τής σατανικής κατοχής. Ο Χριστός μάς έδειξε την οδό που καλούμαστε τώρα να περπατήσουμε. Αυτή είναι η Ελλάς των Ελλήνων Χριστιανών και Εθνικιστών, η Ελλάς τής Αγίας Ρωμανίας μας. Έλληνες, Καλή και Ευλογημένη Ανάσταση Χριστού!!! Καλή και ευλογημένη ανάσταση συνακόλουθα και τού Ελληνισμού μας!!! Καλή και ευλογημένη ανάσταση σωμάτων και ψυχών!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια: