ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΗ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ – ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ


ΑΘΗΝΑ 10-4-2020.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

Οι στημένες δολοφονικές κρίσεις που μεθόδευσε ο σιωνιστικός νεοταξισμός στις εσχατολογικές μέρες που βιώνουμε θα φέρουν νομοτελειακά την πτώση των ιδεοληψιών που θέλησαν να καμωθούν με θράσος τον χαρακτήρα τής ιδεολογίας. Είναι αυτές οι μασκαρεμένες πολιτικές θεωρίες που σπάρθηκαν ως τάχα ανθοφόρες σκέψεις στην ζωή των λαών για την παροχή λύσεων και αποδείχτηκαν δηλητηριώδη αγκάθια. Είναι ο κοσμοπολιτισμός και ο διεθνισμός, οι καταστροφείς πίστης, γης, ψυχών και οικονομίας.

Φτιάξανε κόμματα διάφορα οι έμποροι των πατρίδων. Κεντρικά καταστήματα και φθαρτά υποκαταστήματα. Προσποιήθηκαν αναμεταξύ τους τούς αντιπάλους με τάχα διαφορετικά μεταξύ τους δόγματα. Εμφανίστηκαν ως δεξιοί, ως αριστεροί, ως κεντρώοι, με εναλλακτικές ταμπέλες σαν τούς απατεώνες που θέλουν να μπερδέψουν τα θύματά τους. Θύμα ο λαός που όντως μπερδεύτηκε. Άφησε την πίστη και την πατρίδα άνευ προστασίας και επιχείρησε να πιαστεί από μια εφήμερη σανίδα σωτηρίας. Και η σανίδα βυθίστηκε σκόπιμα, οδηγώντας το δήθεν ελεύθερο έθνος στο βυθό.

Οι διαφορές ανάμεσα στην Ιδεολογία την βιωματική και κοσμοπλάστρα και την ιδεοληψία την εκτρωματική και κοσμοπνίχτρα ωστόσο δεν είναι δύσκολο να ανιχνευθούν. Θέλει απλώς λογική και αγάπη, νου και προσήλωση στις αξίες ζωής αληθινής τούτη η ανίχνευση. Αρκεί να πάρουμε ως μέτρο σύγκρισης την αντίχριστη και αντεθνική παγκοσμιοποίηση. Τι μάς λέγουν οι δεξιοί και οι κεντρώοι στην οικονομία; Ανοίξτε τα σύνορα στις συναλλαγές όλου τού κόσμου. Τι μάς λέγουν οι αριστεροί στην κοινωνία; Ανοίξτε τα σύνορα στις μάζες όλου τού κόσμου. Ανοίξτε τα σύνορα, καταργήστε τα, διαλύστε τα έθνη. Αυτό λέγουν οι δήθεν αντίπαλοι με τον κοινό σκοπό.

Η παγκοσμιοποίηση έχει έναν σαφή σκοπό. Θέλει να διοικήσει όλους τούς λαούς τής γης κάτω από το τυραννικό της σκήπτρο, το ένα και αδιαίρετο. Θέλει τον αντίχριστο ηγέτη στο τιμόνι μιας σκλάβας ανθρωπότητας. Διότι μόνο ο σκλάβος πειθαρχεί στον τύραννο. Τον δε ελεύθερο η παγκόσμια διακυβέρνηση τον θέλει νεκρό. Κι έτσι βάλθηκε ο νεοταξισμός να διαλύσει τούς συνεκτικούς δεσμούς των λαών, την Πίστη και την Φυλή. Θέλει να βγάλει το Θεό και το Δεσμό τού Αίματος από την ζωή των λαών για να γίνουν αχταρμάς, μάζα δίχως εθνική ταυτότητα.

Την ίδια στιγμή, απέναντι από την Σκύλλα και την Χάρυβδη των κομματικών διχαστών τού λαού, στέκει μια και μόνη έπαλξη αντίστασης και απόκρουσης των νεοταξικών εισβολέων τής ζωής. Είναι η μία και μόνη Ιδεολογία, είναι το στρατόπεδο των μαχητών τής ζωής που λέγεται Εθνική Ιδέα. Είμαστε εμείς οι Πιστοί Εθνικιστές που διαθέτουμε σταθερό αξιακό κώδικα, θέσεις βιωματικά διαμορφωμένες και μια τεκμηριωμένη αντίληψη τού κόσμου. Πιστεύουμε με συνέπεια και πάθος στον Θεό των Πατέρων μας, στην Θεία Νομοτέλεια τής Πατρίδος, στην Κοινωνική Δικαιοσύνη, στην τήρηση τής εθνικής και φυλετικής μας μοναδικότητας. Και θέλουμε έτσι να αισθάνεται κάθε έθνος και κάθε λαός. Και αγαπούμε με πάθος το δικό μας λαό, το δικό μας πανώριο Ελληνικό Έθνος.

Ιδεολογία σχηματοποιεί μια πάγια και συνειδητοποιημένη φιλοσοφία που θέλει να επιλύσει τα προβλήματα τής Εθνικής Κοινότητος και να αναπτύξει τις δυνατότητες και τα χαρίσματα τής Φυλής. Ιδεολόγοι είναι οι ενεργοί πολίτες τού Έθνους που εργάζονται, μάχονται και σμιλεύουν ακμαίο πολιτισμό μέσα στον οποίο οι αξίες τής ζωής γίνονται αποδεκτές από κάθε ελεύθερο ανθρώπινο νου. Η Ιδεολογία είναι η ασπίδα τής πλάσης και το δόρυ τής ελευθερίας, η ορμητική πεθυμιά για την ασφάλεια τής εθνικής κοινωνίας και την αυθυπαρξία τού λαού. Χαρακτηριστικά γνωρίσματα τής Ιδεολογίας είναι η βιοθεωρία και η κοσμοθεωρία της. Απορρίπτει ξεκάθαρα την αθεΐα και την Παγκοσμιοποίηση. Επομένως Ιδεολογία υπάρχει μονάχα μια, η Εθνική Ιδέα, ο Εθνικισμός.

Η ώρα τής αλήθειας και τής φανέρωσης των προθέσεων των κομμάτων τής αστικής σιωνιστικής δημοκρατίας ήρθε. Και η αλήθεια είναι πάντα αμείλικτη και ξεκάθαρη. Η παγκοσμιοποίηση θέλει τούς διχασμένους λαούς φοβισμένους και τα κόμματα των εκτρωματικών ιδεοληψιών ενωμένα. Φιλελεύθεροι, σοσιαλιστές, κομμουνιστές, άπαντες συμμέτοχοι σε μια οικουμενική κυβέρνηση και το λαό ολάκερο κάτω από την δήθεν μόνη λύση τού διεθνιστικού νεοταξισμού. Λύση που θεραπεύει τάχα τα προβλήματα που οι ίδιοι οι ιδεολήπτες τυχοδιώκτες άφησαν να αλώσουν την εθνική ζωή κατά τας εντολάς των παγκοσμιοποιητών. Οικονομική πτώχευση, υγειονομική καταστροφή, πολεμικές συγκρούσεις.

Και έτσι θέτουν υπό διωγμό οι νεοταξίτες την Ορθοδοξία και το Έθνος. Κυνηγούν οι αντίχριστοι τα Κάστρα τής Αλήθειας και τής Ελευθερίας, τον Χριστό και το Κτίσμα τού Πατρός, τα Πιστά Έθνη. Με πρώτο στόχο των εβραιοσιωνιστών τον Ελληνισμό που ανέλαβε από την αρχή τής πλάσης τα πρωτεία τού αποστολικού και εκπολιτιστικού Έθνους. Η Ελλάς ως πύλη εισόδου των χριστιανικών εθνών δέχτηκε και δέχεται την μαζική εισβολή λαθροεισβολέων προερχόμενων από λαούς αντιχριστιανικούς και αλλόφυλους. Λαθρομετανάστες που μάς κουβαλούν οι οργανώσεις και οι οργανισμοί τού νεοταξισμού, κρατικοί και μη, με κίνητρο την μισθοφορική επιστράτευση υπέρ τής νοθεύσεως των εθνών και την επιβολή τής πολυφυλετικής και πολυπολιτισμικής κοινωνίας.

Ο απροσδιόριστος τύπος τού πρόθυμου να υπηρετήσει τον παγκόσμιο αφέντη σκυφτού ανθρώπου ενώνει όλα τα πολιτικά υποπόδια. Κι έτσι οι πωλητές τής Μακεδονίας Μας αριστεροί ενώνονται με τούς διαλυτές τής ελληνικής κοινωνίας φιλελεύθερους και σοσιαλιστές! Ο κομματικός αχταρμάς προχωράει στην αποδοχή και την νομιμοποίηση τού διεθνούς αχταρμά. Είδαμε μάλιστα  την εγκατάσταση λαθρομεταναστών στις Σέρρες, στη θέση Κλειδί τού δήμου Σιντικής σε ανοικτή δομή «φιλοξενίας» και με αφεντικό, σύμφωνα με τοπικούς άρχοντες, τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης! Το υπουργείο «μετανάστευσης» έσπευσε να διαψεύσει τούς τοπικούς άρχοντες, μιλώντας για δήθεν κλειστές δομές με έλεγχο από την αστυνομία. Το άσυλο όμως των πολύχρωμων κοινωνιών που τόσο λατρεύουν οι πολιτικοί προχωρά κανονικά σε βάρος τού Ελληνισμού μας.

Κάποιες φυλλάδες τού ελληνόφωνου νεοταξισμού τόλμησαν να γράψουν για τις αναπόδεικτες και αστήρικτες φήμες για δήθεν νεκρούς λαθρομετανάστες από Έλληνες!!! Την ίδια στιγμή, τα ελληνόφωνα ΜΜΕ έμειναν βουβά στον πέρα έως πέρα υπαρκτό τραυματισμό τριών Ελλήνων στρατιωτών στις Καστανιές τού Έβρου από σίδερα που πέταξαν  Τούρκοι στρατιώτες. Ένας από τούς στρατιώτες μας μάλιστα έμεινε και στην εντατική νοσοκομείου, όπως μάς είπαν ακρίτες αδερφοί μας. Οι δε Ισραηλινοί κλείσανε για τον πιστό λαό τον Πανάγιο Τάφο ένεκα τού κορονοϊού των παγκοσμιοποιητών τυράννων που κλείσανε τούς ορθόδοξους χριστιανικούς ναούς, την ώρα που οι βολικές «θρησκείες» που στηρίζουν Τούρκοι και νεοταξίτες στήνουν μαζί με τούς οικουμενιστές ψευτορθόδοξους την πανθρησκεία τους!!!

Το μέγα προσκλητήριο σήμανε. Και είναι ο Πατέρας μας Θεός και οι ένδοξοι πρόγονοί μας που μάς καλούν να δώσουμε αγώνα υπαρξιακό. Το διακύβευμα είναι ιερό και μέγα. Τα προβλήματα και οι κρίσεις έως σήμερα υπήρξαν το αποτέλεσμα τής απομακρύνσεώς μας από τις ρίζες μας. Είναι οι δοκιμασίες τής πρόκρισης των Ζωντανών Ελλήνων ενάντια στις σκιές τής παγκόσμιας τυραννίας. Είναι η Νίκη τού  Φωτός τής ζωής Χριστού Μας ενάντια στο Σκότος τού πεπτωκότος Σατανά. Είναι η Μάχη τής Εθνικής Ταυτότητας ενάντια στο χαμένο μονοπάτι τής παγκόσμιας φυλακής. Είναι ο θρίαμβος τής Εθνικής Ιδέας ενάντια στους κλέφτες γης και ονείρων. Η φτώχεια δεν μάς τρομάζει και οι πάσης λογής παθογένειες θα σβήσουν μαζί με τούς πτωχευμένους τυράννους. Διότι ο πλούτος τής Φυλής μας είναι απαράγραπτος. Διότι Ορθοδοξία και Ελλάς θα αναστηθούν με Αρχηγό το Θεό μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια: