ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


OΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, Ο ΡΑΓΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΛΛΗΝ

ΑΘΗΝΑ 7-4-2020.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

Οι τρομοκράτες τής νέας τάξης σιωνιστικών πραγμάτων και οι πολιτικοί εκφραστές τους συνδυάζουν με επιτηδειότητα διαφορετικούς τρόπους ψυχολογικής και σωματικής βίας προκειμένου να φορέσουν στα έθνη τις αλυσίδες τής παγκόσμιας τυραννίας. Με την οικονομική κηδεμονία αφαίρεσαν την εθνική κυριαρχία. Με τον κορονοϊό αφαίρεσαν θρησκευτική και προσωπική ελευθερία, σκορπώντας φόβο στις ψυχές μας. Και τώρα μάς λέγουν όλοι οι οπαδοί τού σατανά από κοινού ότι πρέπει να έρθει η παγκοσμιοποίηση ως μόνη λύση!

Μέγας στόχος παραμένει όπως έχουμε ξαναπεί η Ελλάς. Δεν θέλουν οι νεοταξίτες, ελληνόφωνοι και βαρβαρόφωνοι, να σηκώσουμε κεφάλι, γιατί το Ελληνικό Έθνος είναι πάντοτε ο σημαιοφόρος τής ελευθερίας. Έτσι λοιπόν έχει επιστρατευτεί όλο το ψέμα ως χείμαρρος βρώμικης νεοταξικής προπαγάνδας σε βάρος μας και μάλιστα με το αζημίωτο. Οι εχθροί τού Ελληνισμού είναι οι ίδιοι οι εχθροί τού Εθνικισμού μας. Διότι εμείς οι πιστοί Έλληνες Εθνικιστές ανήκουμε μονάχα στο Θεό και το λαό μας.

Είδαμε πριν λίγες ημέρες την καταγγελία ενός δυστυχούς αδερφού μας ο οποίος έχασε τη μανούλα του, να τού ζητάνε κάποιες «αρχές» να συναινέσει στην καταγραφή ως αιτίας θανάτου τής μητρός του τον διαβόητο κορονοϊό. Φυσικά ο υιός τής εκλιπούσης δεν συνήνεσε σε κάτι που πολύ απλά δεν ίσχυε. Οποία αναλγησία και απροκάλυπτη σκοπιμότητα. Σκοπιμότητα και αναλγησία που επιβλήθηκε ωστόσο και στις περιπτώσεις τής παρανοϊκής επιδόσεως προστίμων σε αστέγους αδερφούς μας γιατί δεν μείνανε σπίτι! Στο σπίτι που τούς αφαίρεσαν τράπεζες και κράτος…

Τα Μέσα Μαζικού Επηρεασμού και Εξαπάτησης βεβαίως συνεχίζουν την μαζική πλύση εγκεφάλου και την ανεύθυνη παραπληροφόρηση. Άλλωστε το ψευτορωμέϊκο έχει δώσει 11 εκατομμύρια ευρώ στα ΜΜΕ προκειμένου να πραγματοποιήσουν την προπαγάνδα τού Μένουμε Σπίτι. Στην Κύπρο μας την πονεμένη πάντως συνέβη κάτι που με την Πρόνοια τού Θεού μάς έδειξε την οδό τής αλήθειας των δεινών που ζούμε. Κι έτσι, κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου τού Κύπριου υπουργού υγείας, ενώ γινόταν σύνδεση με το τηλεοπτικό κοινό, ο υπουργός μη γνωρίζοντας ότι ήταν στον αέρα, είπε στους δημοσιογράφους απλώς την αλήθεια. Δεν είναι τίποτα ο κορονοϊός, απλά μια ίωση!

Στο μεταξύ τα μαγαζιά εξακολουθούν να παραμένουν κλειστά. Η ρευστότητα στενεύει. Τα χαράτσια θα μείνουν ανείσπρακτα, αφού τράπεζες και κράτος δεν προσαρμόζουν τις απαιτήσεις τους αναλόγως τής πτωχευτικής καταστάσεως των ζημιωμένων και των ανέργων. Στάση πληρωμών προς τούς δανειστές μας δεν έχει συμβεί, γιατί πολύ απλά οι διεθνείς τοκογλύφοι οδηγούν στοχευμένα το κράτος σε στάση πληρωμών και πτώχευση. Ήδη ελληνόφωνοι και βαρβαρόφωνοι νεοταξίτες προέβησαν στην ομολογία τόσο τής οικονομικής καταστροφής όσο και τής ανήκουστης επερχόμενης βαρβαρότητας.

Ακούσαμε τον Κύρτσο, τον ευρωβουλευτή τής κυβερνώσας νουδούλας στο κανάλι OPEN να μάς μιλάει για το χρονικό βάθος απροσμέτρητο που θα κάτσει στο σβέρκο μας ο κορονοϊός, τον οποίο απλώς τον αφήνουνε σκοπίμως ασύδοτο όντας απλή ίωση, και πως τα ταμειακά διαθέσιμα φτάνουν μετά βίας έως τον Ιούνιο. Φυσικό και επόμενο, αφού το εθνικό εισόδημα πεθαίνει μαζί με το εθνικό προϊόν και τα όποια δήθεν μένοντα χρήματα είναι εικονικά, είναι τραπεζικά, είναι ανύπαρκτα. Χρέη κατασχεμένα.

Ο νεοταξισμός ακολουθεί την αγαπημένη του συνταγή. Δημιουργεί πρώτα το πρόβλημα και στη συνέχεια φέρνει τη βολική γι’ αυτό λύση. Μάς είπε λοιπόν ο κ. Κύρτσος ότι επειδή η οικονομική καταστροφή που έρχεται είναι τεράστια, μόνη λύση είναι η εθνική συνεννόηση των κομμάτων τού συνταγματικού τόξου. Αυτό πολύ απλά σημαίνει οικουμενική κυβέρνηση. Και είπαν οι Άγιοι Γέροντες τής Πίστης μας ότι η τελευταία κυβέρνηση τού ψευτορωμέϊκου πριν αυτό πέσει θα είναι οικουμενική. Ναι λοιπόν, να γενεί και τότε ο κόσμος θα πάρει τούς πολιτικούς με τις πέτρες, όπως ακριβώς μάς είπε ο Άγιος Παίσιος ο Αγιορείτης.

Όποιος ανοίγει τον λάκκο τού άλλου, πέφτει ο ίδιος μέσα, όπως λέει και ο σοφός λαός μας. Διότι ο σχηματισμός τής οικουμενικής κυβερνήσεως θα γίνει προκειμένου να υπαχθεί η Πατρίδα μας στην πολιτική διοίκηση τής παγκόσμιας σιωνιστικής διακυβέρνησης. Η πτώχευση θα σημάνει την κατάργηση τού ελεύθερου έθνους και την απόδοση πάσης εξουσίας στους επάρατους σταυρωτήδες ακολούθους τού αντίχριστου. Το ίδιο θα συμβεί σε κάθε δήθεν ελεύθερο έθνος, καθώς η πτώχευση θα είναι παγκόσμια. Το ενιαίο νόμισμα, η ενιαία οικονομία, οι συνδεδεμένες συναλλαγές είναι δεσμά που δεν κάνουν διάκριση κρατουμένων.     

Έτσι λοιπόν, μέσα στα πλαίσια τού βρωμερού σχεδίου βγήκε ο πρώην υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ, ο σιωνιστής Κίσινγκερ και τι ακριβώς μάς είπε; Ότι ο κορονοϊός μπορεί να προκαλέσει παγκόσμια οικονομική καταστροφή για πολλές γενιές και ότι χρειάζεται ένα παγκόσμιο όραμα και πρόγραμμα συνεργασίας όλων των χωρών! Είναι η παγκόσμια διακυβέρνηση που λυσσάνε και τη ζητούν άμεσα οι πολιτικοί σαν τον Παπανδρέου και την Ντόρα. Γι’ αυτό φέρνουν επιπλέον τούς λαθρομετανάστες και γι’ αυτό ανοίγουν τον δρόμο στις ορέξεις των Τούρκων. Διότι έχουν ρίξει ήδη τα σύνορα, την ώρα που Τούρκοι και λαθρομετανάστες αποτελούν τον στρατό και την εμπροσθοφυλακή τού νεοταξισμού.

Η Ελλάς είναι η Πατρίς τής Πίστεως και τής Ελευθερίας. Η Αλήθεια δυναμώνει τον Πιστό Μαχητή. Οι απατεώνες πολιτικοί αποκαλύφτηκαν πέραν πάσης αμφιβολίας. Το δολοφονικό σχέδιο είναι προφανές. Το ένστικτο τής επιβίωσης και η επαναστατική φύση τού Ελληνισμού τώρα θα ενωθούν και θα φέρουν την ολική ανατροπή. Διότι αυτό είναι το ιερό χρέος μας. Να ξεριζώσουμε από τα αιματοβαμμένα χώματά μας την κατοχή, εσωτερική και εξωτερική. Ήρθε η ώρα να αποφασίσει ο λαός μας αν θα μείνει ραγιάς ή αν θα ξαναγίνει κυρίαρχος Έλλην. Διότι και τα δύο μαζί δεν γίνονται. Ή ραγιάς ή Έλλην.

Ήρθε η ώρα που θα δώσουμε τον υπέρτατο αγώνα για την λευτεριά τής Ελλάδος μας. Η δε λευτεριά τής Πατρίδος μας έχει ένα ξεχωριστό χαρακτήρα, είναι συνώνυμη τής Ισχύος μας. Ελεύθερος είναι ο εύψυχος, ο δυνατός, ο πιστός. Αυτός είναι ο αληθινός Έλλην. Δεν είναι μήτε ο προδότης μήτε ο συμβιβασμένος. Αχρείαστοι και απόβλητοι, προδότες και συμβιβασμένοι. Τώρα ήρθε η ώρα να μην μείνει λίθος επί λίθου στους τυράννους. Χριστός και Ελλάς υπεράνω όλων. Ένωσις πάντων των Αληθινών Ελλήνων. Γιατί η ελληνοποίηση θα σαρώσει και θα αφανίσει από προσώπου γης την σατανική παγκοσμιοποίηση.

Η κάλπη δεν λευτέρωσε ποτέ τον σκλάβο. Διότι ο σκλαβωτής έχει στα χέρια του μέσα εξαπάτησης και έλεγχο εκλογικών αποτελεσμάτων. Λαϊκή ετυμηγορία είναι ο ίδιος ο λαός. Ο Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός μας είναι η φωνή τού ελληνικού λαού. Οι εχθροί Ελληνισμού και Εθνικισμού δεν τολμούν να μάς αντιμετωπίσουν ισοτίμως. Επομένως λαός, στρατός και εθνικισμός έχουν τον λόγο. Ο στρατός θωρακίζει τη χώρα και την απαλλάσσει από ξένα σώματα. Ο λαός δίνει την δύναμη στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και εμείς χτίζουμε Μεγάλη, Ορθόδοξη και Εθνικιστική Ελλάδα. Άλλος δρόμος ουδείς.



Δεν υπάρχουν σχόλια: