ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΚΑΙΡΟΣ ΘΥΕΛΛΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΑΘΗΝΑ 13-10-2020.


Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Ο καλός ο καπετάνιος στις φουρτούνες φαίνεται, λέει ο σοφός λαός μας. Σήμερα ο Ελληνισμός μας πλέει ακριβώς σε πελάγη με πελώρια κύματα που τον απειλούν και τον ζώνουν προκειμένου να τού πάρουν τη ζωή. Βρισκόμαστε στον καιρό τής παγκοσμιοποιητικής θυέλλης που γυρεύει να διχάσει τον λαό και να πάρει την γη που τον ανέθρεψε και τού ανήκει, γη πληρωμένη με ατελείωτο ελληνικό αίμα. Ο εχθρός θέλει να μάς αφαιρέσει την εθνοφυλετική μας αλληλεγγύη και να διαχωρίσει τον εθνικισμό από τον πατριωτισμό προκειμένου να μάς απομονώσει σαν Έθνος και σαν λαό. Αυτός ο εχθρός έχει εισχωρήσει στα τείχη τού κατοχικού προτεκτοράτου και μιλάει ελληνικά με ξένη καρδιά και εντολέα.

 

Βάλθηκαν λοιπόν οι συνδαιτυμόνες τής νεοταξικής αστικής δημοκρατίας όλων των συστημικών κομμάτων να θέσουν στην παρανομία τον Ελληνικό Εθνικισμό. Διότι αυτό επιδιώκουν με την προσπάθεια να θέσουν στο περιθώριο την Χρυσή Αυγή και μάλιστα με τις εντολές και τις καθοδηγήσεις των διεθνών σιωνιστών, όπως ξέρουμε πλέον οι πάντες με την ομολογία των πρωταγωνιστών. Η αποστολή τού Ελληνικού Εθνικισμού είναι να ενώσει όλους τούς Έλληνες που πιστεύουν στο Θεό, στην Ελληνική Φυλή, στο Ελληνικό Αίμα, στην Ελληνική Οικογένεια. Είναι οι Έλληνες που μοχθούν για να βγάλουν με την εργασία τους το ψωμί τής οικογένειάς τους, είναι οι οικογενειάρχες που διασφαλίζουν την αγάπη και την διαιώνιση τής Ελληνικής Φυλής στο γλυκό πρόσωπο των παιδιών τους, είναι οι Έλληνες που συντηρούν το κράτος και επιθυμούν τη λευτεριά των αδερφών τους σε πάσα προσωρινά αλύτρωτη ελληνική γη. Αυτός ο γνήσιος και πηγαίος Ελληνισμός μας έχει ως πολιτική φωνή του τον Εθνικισμό μας.

 

Ο Ελληνικός Εθνικισμός δεν είναι ένα ακόμα κόμμα, είναι Κίνημα που συσπειρώνει ολάκερη την Ελληνική Φυλή κάτω από τα λάβαρα τής Ορθοδοξίας και τής Ιερής Ελλάδος μας. Ο Εθνικιστής δεν είναι πολιτικός, είναι Μαχητής τής Ελληνικής Ιδέας και Στρατιώτης τής Ελληνικής Φυλής. Είναι το ξυπνητήρι των εθνικών συνειδήσεων, ο ενωτικός σύνδεσμος και το προσκλητήρι τού λαού για συσπείρωση και συναγωνιστική συλλογική ενέργεια προκειμένου να εργαστεί ο λαός για να κτίσει το κράτος και τις δομές του με τα δικά του χέρια, με τις εξουσίες στα χέρια του. Να υπάρξει δηλαδή η πλήρης ταύτιση πολιτείας και πολίτη. Ο Εθνικιστής δίνει το χέρι του στον αδερφό του και λύνουν από κοινού τα προβλήματα μα και δίνουν σχήμα στους πόθους τους για Ελλάδα Μεγάλη και Ισχυρή.

 

Ο Εθνικισμός μας λοιπόν εκφράζει όλους τούς Έλληνες που πιστεύουν στην Ελλάδα και την Ελληνική Φυλή. Ο Εθνικισμός μας εκφράζει όλους τούς Έλληνες που επιζητούν κοινωνική δικαιοσύνη, λευτεριά και αξιοπρέπεια εθνική και λαϊκή. Κι αυτό ακριβώς είναι που ενοχλεί τούς υπηρέτες τού νεοταξισμού και τού διεθνούς σιωνισμού. Όλοι αυτοί οι ανθέλληνες, ελληνόφωνοι και βαρβαρόφωνοι, έχουν μάθει να υπάρχουν οι δήθεν αντίθετοι μα βαθύτατα ομοφρονούντες και ομονοούντες κομματικοί και από την άλλη πλευρά χρόνια ολόκληρα ένας διασπασμένος πατριωτικός χώρος χωρίς ιδεολογικό βάθος και χωρίς αξιώσεις, ένας πατριωτικός χώρος που δεν διεκδικεί να κυβερνήσει με το δικό του εθνικιστικό πρόγραμμα, παρά να υπάρχει μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Αλλά αυτός ο χώρος δεν είναι μήτε εθνικιστικός μήτε Κίνημα, αλλά παραδουλεύτρα συντήρησης των ολετήρων τής Φυλής μας.

 

Να λοιπόν ποιος είναι ο λόγος που οδηγήσανε οι νεοταξίτες την Χρυσή Αυγή ενώπιον τής ελληνικής δικαιοσύνης με ψευδές κατηγορητήριο και πολιτικά κίνητρα, όταν η εισαγγελέας τής έδρας λέει ξεκάθαρα σε όλους τούς τόνους ότι δεν υπήρξε ποτέ εγκληματική συμμορία. Να τελειώσουν οι ελπίδες τού ελληνικού λαού για ανάκαμψη και ανάληψη τής ζωής στα δικά του και μόνο χέρια. Να μην βρεθεί φωνή αντίστασης. Να αποθαρρυνθούμε εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές από την ελπίδα και τη βεβαιότητα τής συσπείρωσης τού λαού μας μπροστά στα κοινά μας πεπρωμένα. Θέλουν να μάς εξομοιώσουν με όλα τα πολιτικά μαγαζιά τής ειρηνικής κατοχής, τής πολυπολιτισμικότητας και τής μικρής και φτωχής Ελλάδος με ελάχιστους Έλληνες. Διότι ενώ ο Εθνικισμός μας δέχεται ανέντιμη και πρόστυχη επίθεση, τα προβλήματα φουντώνουν και πνίγουν τον Ελληνισμό.

 

Είδαμε με πολύ προσοχή το πνεύμα που επεδίωξαν να περάσουν στον αγώνα των μαθητών  παιδιών μας ενάντια στις μάσκες οι γνωστοί άγνωστοι αναρχοπράκτορες τού συστήματος. Είδαμε την εισχώρηση στον αγνό αγώνα των παιδιών μας διεθνιστών που συμφωνούν με τις μάσκες, προκειμένου να δημιουργήσουν επεισόδια, φόβο και διάσπαση τού μαθητικού κινήματος. Την ίδια στιγμή οι κυβερνώντες εντείνουν τα νέα μέτρα τοπικού εγκλεισμού με πρόσχημα τον κορονοϊό, με αρχή την Αττική που σηκώνει λόγω μεγέθους μεγάλο βάρος τής εναπομένουσας εθνικής οικονομίας, όταν η παραγωγική επαρχία μαραζώνει διαρκώς. Παράλληλα οι διάφορες «ευπαθείς» και λαθρομεταναστευτικές ομάδες εγείρουν απαιτήσεις κυριαρχίας τους μέσα στην ελληνική κοινωνία με ταραχές, διαδραματίζοντας τον ρόλο που τούς έχει αναθέσει ο αντίχριστος νεοταξισμός. Το κατοχικό καθεστώς επιζητεί τη διάσπαση τής ελληνικής κοινωνίας, έναν νέο αναρχικό και πολυφυλετικό συμμοριτοπόλεμο, υποχρεωτικούς έλεγχους και νοσηλείες σε χώρους απομόνωσης με πρόσχημα τον κορονοϊό, όπως συμβαίνει ήδη σε κάποιες χώρες.

 

Ταυτόχρονα οι ελληνόφωνοι νεοταξίτες προχωρούν στην κατάργηση των στρατιωτικών και των μαθητικών παρελάσεων τής 28ης Οκτωβρίου με πρόσχημα τον κορονοϊό. Κι έτσι μαθαίνουμε μέσα από τούς όρους τού τρίτου μνημονίου που έχουν διαρρεύσει ότι η κατάργηση των παρελάσεων και των θρησκευτικών εκδηλώσεων, η κατάργηση τής ελληνικής ιστορίας στα σχολεία, η καταγραφή των εδαφών που μάς έχουν αφαιρέσει όπως στην περίπτωση τής λεγόμενης Βόρειας Μακεδονίας των Σκοπίων στο μάθημα τής γεωγραφίας, οι επισκέψεις των παιδιών μας σε συναγωγές και τζαμιά και άλλες ενέργειες αφαιρετικές τής εθνικής μας κυριαρχίας έχουν επιβληθεί με όρους μέσω των μνημονίων. Κι ενώ λοιπόν ο διεθνιστικός εσμός και οι δήθεν πατριωτικές φωνές τού συστήματος θέλουν την ποινικοποίηση τού Ελληνικού Εθνικισμού, οι Τούρκοι την 28η Οκτωβρίου, την ιστορική ημέρα τού Όχι που οι συστημικοί δούλοι τής παγκοσμιοποίησης μέσω τής αστικής δημοκρατίας καταργούν τις παρελάσεις, θα κάνουν στρατιωτικές ασκήσεις στο Κεντρικό Αιγαίο, ακριβώς επάνω στον 25ο μεσημβρινό τού μισού Αιγαίου που θέλουν να μάς αρπάξουν και στο ακριτικό Καστελόριζο. Στο Καστελόριζο που οι Τούρκοι 12 τού Οκτωβρίου εισήλθαν ξάφνου με το ερευνητικό πλοίο Oruc Reis και τη συνοδεία 14 πολεμικών σκαφών εν μέσω των προδοτικών συνομιλιών με το ψευτορωμέϊκο για νέες έρευνες στην ελληνική υφαλοκρηπίδα!!!

 

Ο ελληνικός λαός έχει αρχίσει να καταλαβαίνει ότι οι εχθροί τής Πατρίδος μας τού ετοιμάζουν νέα τουρκοκρατία. Έχει καταλάβει ότι τον θέλουν σκυμμένο χωρίς δύναμη στα χέρια και την ψυχή του. Μέσα στον καιρό τής θυέλλης έχει αρχίσει να γίνεται συνείδηση ότι ο σκοπός τού διεθνιστικού κόμματος των ενωμένων πολιτικών κομμάτων τού κατοχικού καθεστώτος είναι η μετατροπή τής χώρας σε μια Ελλάδα δίχως Έλληνες και δίχως ούτε μια πέτρα ελληνική. Τώρα λοιπόν Έλληνες οφείλουμε να δώσουμε ενωμένοι την στιβαρή εθνική απάντηση και να σπάσουμε τα δεσμά τής δουλείας. Ο Εθνικισμός μας μήτε τρομοκρατείται μήτε καταργείται. Ο Εθνικισμός μας κάμει τον ελληνικό λαό μια ενιαία και αδιάσπαστη Φρουρά τού Έθνους που σφίγγει τα χέρια ο αδερφός τού αδερφού και αποδιώκουν από την ιερή γη τούς άρπαγες και μισητές της. Ο Εθνικισμός μας αποκαθιστά την Αγία και Μεγάλη Ελλάδα με Βασιλέα τον Θεό και στράτευμα τον Ελληνισμό στο Αίμα, την Πίστη και την Συνείδηση. Ο Εθνικισμός μας επιβάλλει την κοινωνική δικαιοσύνη και την εθνική αυτάρκεια. Διαφυλάττει την ευρωστία τής Ελληνικής Φυλής και φέρνει ολόχρυση την αυγή τής Νέας Εθνικιστικής Ελλάδος μας.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: