ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΘΗΝΑ 31-10-2020.


Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Η Ελλάς διάγει την πιο κρίσιμη περίοδο τής ιστορίας της. Βρισκόμαστε αναμφίβολα στα έσχατα χρόνια τής απόπειρας εξάπλωσης σε παγκόσμιο επίπεδο τής παγκόσμιας διακυβέρνησης τού αντίχριστου. Είναι οι κρίσιμες στιγμές για τις οποίες μάς έκαναν σαφή λόγο και μάς προειδοποίησαν οι Άγιοι Γέροντες τής Ορθοδοξίας μας με τις προφητείες τους. Η Πατρίδα μας βάλλεται εκ των έσω προκειμένου να χτυπηθεί πισώπλατα. Οι Τούρκοι αποτελούν την στρατιωτική λόγχη τού σιωνιστικού νεοταξισμού. Περιμένουν γνωρίζοντας ότι έχουν τούς δικούς τους συνεργάτες εντός των τειχών μας, δεδομένου ότι κι αυτοί είναι αναλώσιμα εργαλεία τής παγκοσμιοποίησης.

 

Η υπόθεση τού κορονοϊού έχει εξελιχθεί σε ωρολογιακή βόμβα στα θεμέλια τού κατεχόμενου κράτους. Οι κατοχικές αρχές τού ελληνόφωνου κομματικού συρφετού τής αστικής δημοκρατίας προχωράνε σε προαποφασισμένους τοπικούς εγκλεισμούς προκειμένου να φτάσουν βάσει βρωμερού σχεδίου στον γενικό και πανελλήνιο εγκλεισμό. Πρόσχημα είναι η δήθεν προστασία τής δημόσιας υγείας των Ελλήνων που επί τής ουσίας έχουν βαλθεί να εξαθλιώσουν και να εξαλείψουν οι νεοταξίτες. Σκοπός τους είναι η παγκόσμια χρεοκοπία. Έχουμε να κάνουμε με την μεγαλύτερη απειλή σε βάρος τού Έθνους μας και τής ανθρωπότητας. Μιλάμε για έναν εργαστηριακά κατασκευασμένο ιό που υποτίθεται ότι έχει υψηλή θνητότητα, όταν άλλοι ιοί έχουν προηγηθεί με πραγματικά ποσοστά θνητότητας χωρίς ποτέ άλλοτε να έχουν παρθεί δήθεν μέτρα προστασίας.

 

Αυτό που θέλουν οι παγκοσμιοποιητές τύραννοι είναι να προκαλέσουν πτώση τού ανοσοποιητικού συστήματος και θανάτους σε ευπαθείς ομάδες. Οι μάσκες δεν σώζουν αλλά εκτραχύνουν το πρόβλημα, με στόχο το εμβόλιο για την αντίχριστη ενσώματη ταυτοποίηση, δηλαδή το χάραγμα. Προβαίνουν λοιπόν στην φτωχοποίηση των λαών και τού έθνους μας προκειμένου να μάς οδηγήσουν εκβιαστικά μέσα από μια βολική για τούς ανθέλληνες ψευτορωμιούς και παγκοσμιοποιητές πολιτειακή ανωμαλία στην υποταγή και τον ψηφιακό τους έλεγχο. Το νεοταξικό σχέδιο θέλει τη χρήση των συστημικών μπράβων και συνεργατών τους. Στην κατεύθυνση αυτή κινούνται οι λαθροεισβολείς και οι αναρχοπράκτορες.

 

Η έξαρση τής ισλαμικής τρομοκρατίας έδωσε τα διαπιστευτήριά της στον νέο ρόλο της στη Γαλλία με τα δύο κρούσματα αποκεφαλισμών. Κι ενώ την 28η Οκτωβρίου στην σκλαβωμένη εν καιρώ ειρηνικής τάχα τυραννίας Ελλάδα μας είχαμε συλλήψεις Ελλήνων που ήθελαν να τιμήσουν την εθνική μας επέτειο τού Όχι που είπε στους Ιταλούς ο Εθνάρχης Ιωάννης Μεταξάς οδηγώντας τούς ενωμένους προγόνους μας σε ένδοξες νίκες, είχαμε την ελεύθερη διαδήλωση τής ΑΝΤΑΡΣΥΑ και λαθρομεταναστών με αίτημα την παροχή προσφυγικού ασύλου, την ισλαμοποίηση δηλαδή τής Πατρίδος μας και την αντικατάσταση των Ελλήνων με τον αφανισμό μας εν μέσω λαθροεισβολέων. Οι δε αναρχοπράκτορες λειτουργούν ως το μακρύ χέρι των σταυρωτήδων στην υπηρεσία τού εντολοδόχου ψευτορωμέϊκου για την περιθωριοποίηση και την εξόντωση τού Ελληνικού Εθνικιστικού μας Κινήματος στην κατεύθυνση ενός πολύ πιθανού πλέον νέου συμμοριτοπόλεμου.

 

Οι στιγμές είναι ιστορικές και κορυφαίες. Ή θα ζήσει η Ελλάς συντρίβοντας το πέρασμα τού αντίχριστου και βάρβαρου νεοταξισμού ή θα συντριβούμε και θα αφανιστούμε από τον χάρτη. Ο Εθνικισμός μας αναλαμβάνει να εκφράσει την βούληση τού Ελληνισμού για αυθυπαρξία και ισχύ εθνική και φυλετική. Η εθνικιστική κορύφωση εκφράζεται και είναι στην πράξη η ένωση και η ισχύς των Ελλήνων. Το σύνθημα Ελλάς ή ταν ή επί τας είναι πλέον υπόθεση εθνικής μας επιβίωσης. Το ζητούμενο είναι ξεκάθαρο. Χρειαζόμαστε την ανατροπή των τυράννων και την αναγέννηση τής Ελεύθερης Ελλάδος μας στα καθάρια ελληνικά χέρια μας. Ελληνικός Εθνικισμός, Ελληνικός Στρατός και Ελληνικός λαός απαιτούμε και έχουμε κάθε δικαίωμα και χρέος να πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας.

 

Η Ελλάς ένεκα τής ορθόδοξης αληθείας, τής πολιτισμικής υπεροχής και τής εθνοφυλετικής της παράδοσης σε χώματα και νερά αιματοποτισμένα και πλούσια σε γεωφυσικό και γεωπολιτικό επίπεδο, είναι προορισμένη να στραφεί στην ενότητα των πιστών και μαχόμενων Ελλήνων για το θρίαμβο των δικαίων και των συμφερόντων της. Πρώτη και βασική προϋπόθεση είναι η σύμπτυξη ενός ενιαίου εθνικού μετώπου όλων των υπερασπιστών τής Πατρίδος μας για την νικηφόρα εξάπλωση των ιδανικών μας. Ταυτόχρονα οι διεθνιστές αρνητές των ιδανικών τής Ελληνικής Φυλής δια νόμου πρέπει να μάς απαλλάξουν από την παρουσία τους. Σκοπός μας είναι η απόλυτη και ολοκληρωτική ταύτιση πολιτείας και πολιτών.

 

Ο γνήσιος λαϊκός εθνικισμός και ελληνορθόδοξος εθνικοκοινωνισμός μας επιδιώκει το χτίσιμο τής Νέας Ελλάδος των Ορθοδόξων Χριστιανών, Πατριωτών και Εθνικιστών Ελλήνων. Σ’ αυτήν την Ιερή και Μεγάλη Ελλάδα δεν έχει δικαίωμα παρουσίας κανείς βάρβαρος, είτε λαθροεισβολέας είτε τοκογλύφος. Σ’ αυτήν εδώ την Ελληνίδα Γη των Μαρτύρων και των Ηρώων η Αλήθεια τού Θεού και η Ορθοδοξία μας είναι αποστολική διδαχή που μεταλαμπαδεύει το Ελληνικό Έθνος. Ο Ελληνικός Πολιτισμός είναι τρόπαιο ευημερίας και υπεροχής τής Φυλής μας που εξαπλώνεται μαζί με τα ελληνικά αυτοκρατορικά λάβαρα σε όλες τις προαιώνιες εστίες μας. Η Ελλάς είναι η κληρονομιά που αποδίδεται δια των χειρών μας στα παιδιά μας, ώστε να την λαμπρύνουν κι αυτά με τη σειρά τους. Ήρθε η ώρα να κάνουμε την Ελλάδα μας ασφαλή και Μεγάλη Δύναμη.  

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: