ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΜΑΣ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΙΠΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΕΝΑΟΣ ΠΡΟΜΑΧΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ

ΑΘΗΝΑ 23-10-2020.


Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Η Ιερή Πατρίδα μας Ελλάς υπόκειται σήμερα σ’ έναν εσωτερικό πόλεμο εξόντωσης, μια ξεκάθαρη εσωτερική γενοκτονία υποτίθεται σε καιρό ειρήνης. Δεχόμαστε δηλαδή επί τής ουσίας μια υποταγή και μια καταδίκη σε μαρασμό και εν τέλει αφανισμό τής Ελληνικής Φυλής με κατεβασμένα χέρια και άτιμο συμβιβασμό. Από την μια πλευρά οι ελληνόφωνοι τύραννοι που επιδιώκουν ξεκάθαρα μια Ελλάδα δίχως Έλληνες. Και από την άλλη πλευρά ένας λαός που υποβάλλεται στην επικοινωνιακή προπαγάνδα ενοχοποίησης τού Εθνικισμού. Κι έτσι φτάσαμε στην καταδίκη και την καταδίωξη τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος από ένα ψευτορωμέϊκο που έχει στήσει στα τέσσερα βήματα ολάκερη την Ελληνική Φυλή.

 

Η ιερότερη υποχρέωση ενός αληθινού και λεύτερου ελληνικού κράτους είναι η διαιώνιση τής Ελληνικής Φυλής. Περισσότερες ελληνικές οικογένειες, περισσότερα ελληνόπουλα, περισσότερα ενεργά μυαλά στην κοινωνία μας, περισσότερα εργατικά χέρια, περισσότεροι πολεμιστές. Τα ελληνόπουλα είναι η ευτυχία τής ζωής μας, το αίμα τής καρδιάς μας, ο νους τής Ελληνικής Φυλής και ο αέναος Ελληνισμός μας. Είναι ο πολιτισμός μας, το μέγιστο επίτευγμά μας και ο αδιαπέραστος θώρακας τού Γένους μας. Αρκεί βέβαια η Ελληνική Πολιτεία να στηρίζει την ελληνική οικογένεια στα βάρη τής ζωής και να παρέχονται στα ελληνόπουλα ελληνικά ήθη και ελληνική παιδεία.

 

Όλα αυτά βέβαια ισχύουν για ένα κράτος απόλυτα και ολοκληρωτικά εθνικό. Και κράτος απόλυτα και ολοκληρωτικά ελληνικό είναι αυτό που υπηρετεί το Έθνος το Ελληνικό, την Ελληνική Φυλή, τις αρχές και τούς σκοπούς τού Ελληνισμού. Όμως σήμερα αυτό που εξουσιάζει την Γη των Μαρτύρων και των Ηρώων είναι ένα ελεεινό, ανήθικο και ανθελληνικό προτεκτοράτο τού σιωνιστικού νεοταξισμού. Αντί λοιπόν η Αληθινή Ελλάς να κάμει το ιερό χρέος της γεννώντας Έλληνες, το υπάρχον ψευτορωμέϊκο σκοτώνει τούς Έλληνες. Το δημογραφικό ζήτημα τής Ελλάδος έχει εξελιχθεί σε μεθοδική και μεθοδευμένη πληγή τής Φυλής μας, την ίδια ώρα που μάς αντικαθιστούν με τούς τουρκοφερμένους και νεοταξικοφερμένους ισλαμιστές λαθροεισβολείς και στρατιώτες τής παγκοσμιοποίησης.

 

Τα στατιστικά στοιχεία υπάρχουν και είναι σαφή, επαληθεύονται δε με μια απλή ματιά τού ακοίμητου και ουχί ορθίως κοιμώμενου Έλληνα μέσα στη ζώσα καθημερινότητα τής κοινωνίας μας. Σύμφωνα με τα στατιστικά δεδομένα, από το 1990 που εισβάλλει η λαθρομετανάστευση, αρχής γενομένοις από την Ελληνίδα Χερσόνησο τού Αίμου που την γέμισαν με κατσαπλιάδες κατακτητές ελληνικών εδαφών και εν συνεχεία από Ασία και Αφρική, έως το 2010 οι γεννήσεις των Ελλήνων είναι οριακά περισσότερες των θανάτων. Από το 2011 και μετά, έχοντας ήδη εισβάλλει στην Πατρίδα μας οι διεθνείς νεοταξίτες με τα μνημόνια, οι θάνατοι των Ελλήνων είναι περισσότεροι από τις γεννήσεις στις οποίες πλέον σημαντικό μερίδιο έχουν οι γεννήσεις των αλλοδαπών.

 

Έχουμε λοιπόν την είσοδο τής λαθρομετανάστευσης στην ελληνική κοινωνία ως σύγχρονου δούρειου ίππου για την κατάληψη τής Ελλάδος με το εκ των έσω άνοιγμα τής πύλης τού Κάστρου που λέγεται Ελλάς μέσα από μια νέα Κερκόπορτα. Οι λαθροεισβολείς είναι νέας κατά βάση ηλικίας, ισλαμιστές στο θρήσκευμα, προερχόμενοι από χώρες που μισούν κατά πλειοψηφία την Ορθοδοξία που διώκουν και την Ελλάδα. Έρχονται με πληρωμένα όλα τα έξοδα μετακίνησης και άρτιο επικοινωνιακό εξοπλισμό στην Πατρίδα μας, λαμβάνουν στέγη και υγεία δωρεάν και τα παιδιά τους τοποθετούνται στα σχολειά μας. Την ίδια στιγμή κάθε ελληνόπουλο που γεννιέται από την πρώτη στιγμή που βλέπει το φως τού κόσμου φορολογείται ως τεκμήριο, όταν η ελληνική οικογένεια μαστίζεται από φτώχεια, ανεργία και υπογεννητικότητα.

 

Η πορεία των λαθροεισβολέων εν Ελλάδι συνοδεύεται από συγκεκριμένα στοιχεία πλήρως δηλωτικά των προθέσεων των ιδίων και των νεοταξιτών εντολέων τους. Έχουν προβεί σε πάμπολλες αξιόποινες και κακουργηματικές πράξεις, όπως στέρηση ζωής Ελλήνων, καταπάτηση ελληνικών περιουσιών, σύληση και καταστροφή εκκλησιών. Προσφάτως μάλιστα εκδηλώθηκαν στο πλευρό τού κατοχικού πολιτικού συστήματος υπέρ τής εξαλείψεως όλων ημών των Ελλήνων Εθνικιστών με τις ψεύτικες ενοχές δια δήθεν ποινικά αδικήματα σε βάρος τής Χρυσής Αυγής. Πολλοί από αυτούς, προερχόμενοι από περιοχές στις οποίες έχουν δράσει ως τζιχαντιστές, υποστηρίζουν ανοικτά την Τουρκία σε μια πολύ πιθανή πλέον σύγκρουση με την Ελλάδα μας.

 

Η ίδια η Τουρκία που χαρακτηρίζει ως δήθεν Τούρκους τούς Έλληνες μουσουλμάνους τής Ελεύθερης Θράκης μας έχει ταχθεί στο πλευρό των λαθροεισβολέων ως εγγυήτρια δύναμη, διεκδικώντας εδάφη στα οποία ήδη έχει εγκαταστήσει αυτούς, με την παρουσία ωστόσο των λαθρομεταναστών να απλώνεται σε ολάκερη την εθνική μας επικράτεια, ακόμη και στα πλέον ευαίσθητα συνοριακά σημεία. Την ίδια στιγμή ελληνικά στρατόπεδα έχουν κλείσει και έχουν γίνει λαθροκαταυλισμοί. Οι δε ψευτοσύμμαχοι αμερικανοί όπως είδαμε έστειλαν τον επιτετραμμένο τής εν Αθήναις πρεσβείας τους και τη νέα γενική πρόξενο εν Θεσσαλονίκη στην Θράκη μας προκειμένου να συναντηθούν μεταξύ άλλων με εκπροσώπους τού τουρκικού κόμματος DEB!

 

Ήρθε η ώρα να μιλήσει ο Ζωντανός Ελληνισμός. Ο Ελληνισμός στην πίστη, στην καρδιά, στην ψυχή, στη συνείδηση, στην ενεργητικότητα για ζωή και υπεροχή τής Ελληνικής Φυλής. Αυτός ο Ελληνισμός έχει οπωσδήποτε ως ιδεολογικό του χάρτη τον Ελληνορθόδοξο Εθνικοκοινωνισμό του. Είναι ο Αληθινός Έλλην που οπωσδήποτε, είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα, είναι Εθνικιστής. Επιζητεί και εργάζεται συνειδητά για το γεννοβόλημα τής ολόχρυσης αυγής τού Ελληνισμού. Είναι ο Έλλην που έχει βιοθεωρία του το πλάτεμα των ελληνικών γεννήσεων και ψυχών, και κοσμοθεωρία του τη μεγέθυνση τού Ελληνισμού σε ολάκερες τις πατρώες εστίες του. Σκοπός λοιπόν τού πηγαίου και λαϊκού εθνικισμού μας είναι να ανθοβολήσουμε την ελληνική κοινωνία με ελληνικές οικογένειες και ελληνόπουλα στα οποία θα κληροδοτήσουμε μια ολόφωτη και ακέραιη Ελλάδα προκειμένου να μάς ξεπεράσουν στη συνέχεια με τα δικά τους λαμπρά έργα.

 

Η σύγχρονη Κερκόπορτα που κάποιοι θέλουν ανοικτή θα σφραγιστεί δια παντός. Η πύλη τού ελληνικού κάστρου ανοίγει μονάχα σε μια περίπτωση, προκειμένου να υποδεχτεί στην αγκαλιά της τα ελληνόπουλα τής ομογένειας που οι προδότες διώξανε, να στεφανώσει με τα ελληνικά λάβαρα τούς προσωρινά αλύτρωτους αδερφούς μας και να εφαρμόσει στην πράξη τον Εθνικό Σύνδεσμο πάσης εθνικής μας κοινότητας. Οι λαθροεισβολείς και οι διεθνιστές συνοδοί και χορηγοί τους δεν έχουν καμία θέση στην ιερή ελληνική γη. 


Το Εθνικιστικό Κίνημα είναι αλύγιστο. Είμαστε και ενεργούμε ως η φωνή πάντων των Ελλήνων. Ο εθνικιστικός μας αγών γίνεται για την ελευθερία των παιδιών μας μέσα σε μια Ελλάδα εθνικά καθαρή, ασφαλή και ισχυρή. Και αξιόπιστος συναγωνιστής τού Εθνικιστικού μας Κινήματος είναι ο πιστός ελληνικός λαός και ο σιδηρόφρακτος ελληνικός στρατός. Το Εθνικιστικό μας Κίνημα δεν πίπτει γιατί είναι ο αέναος πρόμαχος των παιδιών της Ελληνικής Φυλής. Σχηματίζουμε τον Εθνικό Σύνδεσμο για την Μεγάλη Ελλάδα τής καρδιάς μας και πορευόμαστε για την Νίκη τής Αληθινής Ελλάδος.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: