ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

ΑΘΗΝΑ 24-11-2020.


Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Οι δήθεν συμμαχικοί οργανισμοί που σχηματίστηκαν μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο υποθήκευσαν σταδιακά τις πολιτικές ελευθερίες και τα οικονομικά αποθέματα των δήθεν κυρίαρχων εθνών. Δέσμευσαν τις πολιτικές αποφάσεις των λαών στα χέρια διεθνών εντολέων που εγκατέστησαν δικούς τους εντολοδόχους πολιτικούς στα προτεκτοράτα και τοποθέτησαν τον οικονομικό πλούτο σε ορυκτά και υδρογονάνθρακες ρευστοποιημένο σε διεθνείς τοκογλυφικούς οργανισμούς. Σκοπός των σιωνιστών επικυρίαρχων τού πλανήτη ήταν η σταδιακή αποδυνάμωση των εθνικών κρατών στο δρόμο τής παγκόσμιας διακυβέρνησης μέχρις ότου να τα καταργήσουν.

 

Οι παγκόσμιοι εντολοδότες θέσπισαν το πολιτικό σύστημα τής αστικής δημοκρατίας προκειμένου να δικαιολογήσουν τις καταστρεπτικές πολιτικές σε βάρος των εθνών μέσα από την νομιμοποίηση τής εξαπατημένης λαϊκής ψήφου. Η μέθοδος που εφαρμόστηκε ήταν το τάξιμο εργασίας, οικονομικών ενισχύσεων και δανεισμών που εξασφαλίζονταν από τον κλεμμένο και υποθηκευμένο εθνικό πλούτο που εμφανιζόταν ως δήθεν ξένοι πόροι. Αυτή η τακτική εφαρμόστηκε σε βάρος και τού Ελληνικού Έθνους που προώθησε στην εξουσία τούς πραιτοριανούς τής ντόπιας και διεθνούς κλεπτοκρατίας στο πρόσωπο των κομματικών, οικονομικών και επικοινωνιακών νταβατζήδων στο όνομα τής ευημερίας και τής διεθνούς ειρήνης τάχα μου, στο όνομα δηλαδή τής παγκοσμιοποίησης. Ο ελληνικός λαός δηλαδή εξαπατήθηκε μέσα από την αστική δημοκρατία με την ψήφιση κομμάτων που υπηρετούσαν  και υπηρετούν τον παγκόσμιο σιωνισμό.

 

Η ελληνική πολιτεία λοιπόν παρέδωσε το κράτος, την δύναμη και το αυτεξούσιο τού λαού στα ξένα κοράκια. Και τώρα στις εσχατολογικές μέρες τής εκκολαπτόμενης παγκόσμιας διακυβέρνησης τού αντίχριστου επιχειρείται η σκόπιμη αποτυχία τού εθνικού κράτους και η αλλοίωση τής φυλετικής ταυτότητας και τής εθνικής συνοχής τού λαού. Αφού λοιπόν διαμορφώθηκε ένα δυσθεώρητο και ψεύτικο οικονομικό χρέος, επιστρατεύτηκε η διεθνοποίηση των εθνικών πόρων, η λαθρομετανάστευση και η καλλιέργεια τής κατασκευασμένης ιώσεως τού κορονοϊού προκειμένου να παραιτηθούν τα κράτη από τις εξουσίες τους επισήμως υπέρ ενός παγκόσμιου πολιτικού και θρησκευτικού διευθυντηρίου.

 

Η Ελλάς βιώνει την διεθνοποίηση των εθνικών της πόρων στο πλαίσιο των κατευθυνόμενων πιέσεων που δέχεται στον διαμοιρασμό τής εθνικής της κυριαρχίας στο Αιγαίο, τη Θράκη και την Ανατολική Μεσόγειο από την Τουρκία. Οι ελεύθερες πλόες που διενεργούνται από τον ερευνητικό και πολεμικό στόλο τής Τουρκίας από τα κρητικά ύδατα έως το Αιγαίο και την Κύπρο έχουν την έγκριση των Ηνωμένων Εθνών που αποδέχονται το τουρκολιβυκό σύμφωνο και την ελλιπή συμφωνία ΑΟΖ ανάμεσα στην Ελλάδα και την Αίγυπτο που αφήνουν τα ελληνικά ύδατα και τα νησιά τού ανατολικού Αιγαίου ακάλυπτα. Οι δε διεθνείς ερευνητικοί και πολεμικοί στόλοι των κάθε λογής συμμάχων δίνουν τον βαθμό τής μοιρασιάς τού ελληνικού πλούτου με την αιτιολόγηση τής δήθεν αποφυγής πολεμικών συγκρούσεων.

 

Τα δε κύματα των λαθροεισβολέων που εισέρχονται παρανόμως στη χώρα μας προέρχονται κυρίως από την Τουρκία και αφορούν ισλαμιστές μάχιμης ηλικίας με τζιχαντιστική δράση στις χώρες προέλευσης. Σκοπός που υπηρετούν είναι η αντικατάσταση τού ελληνικού πληθυσμού που διαρκώς μειώνεται λόγω υπογεννητικότητας και νεομετανάστευσης, ενώ παράλληλα οι λαθρομετανάστες ενσωματώνονται από τούς προδότες πολιτικούς και υποστηρίζονται με εγγυητική προστασία από την Τουρκία. Οι ελληνόφωνοι προδότες πολιτικοί άνοιξαν το τζαμί στο Βοτανικό ως σημείο αναγνωρίσεως των μουσουλμάνων εισβολέων, όταν οι ψευτορθόδοξοι οικουμενιστές υπέγραψαν με τις ψευτοθρησκείες την πανθρησκεία. Κι όλα αυτά, όταν στα μνημόνια με το δήθεν οικονομικό ενδιαφέρον οι πολιτικοί τής προδοτικής αστικής δημοκρατίας έχουν υπογράψει την κατάργηση τού εθνικού κράτους και των εθνικών και θρησκευτικών εκδηλώσεων.

 

Στη συνέχεια ήρθε η ώρα τού κατασκευασμένου κορονοϊού προκειμένου οι ντόπιοι και διεθνείς τύραννοι να επιβάλλουν το χαρακτήρα τού φόβου τής ζωής ώστε να υποταχθεί ο τρομοκρατημένος ραγιάς. Με τον κορονοϊό μάθαμε ότι μπορεί να αντιμετωπιστεί μια υποτιθέμενη πανδημία με την απουσία τής φυσικής παρουσίας τού λαού! Δηλαδή μάς λένε ότι μπορεί να λυθεί το πρόβλημα άμα κρυφτούμε από αυτό. Κι ύστερα, αφού δεν έχει γίνει η παραμικρή έρευνα ευρέσεως φαρμακευτικής αγωγής, μάς πήγανε απευθείας στον εγκλωβισμό, εκμηδενίζοντας το ζωντανό εθνικό εισόδημα και την παραγωγική μηχανή και αγορά. Κλείσανε μαγαζιά, στείλανε κόσμο στην ανεργία και τη φτώχεια και μάς είπανε ότι θα βγει ο λαός πάλι στην κανονική ζωή μόλις κάνει το εμβόλιο το οποίο για πρώτη φορά θα συνοδεύεται από την ενσώματη ψηφιακή ταυτοποίηση τού αντίχριστου χαράγματος.

 

Την ίδια στιγμή κλείσανε τις εκκλησίες και απαγόρεψαν την Θεία Λειτουργία και την Θεία Κοινωνία γιατί μεταδίδουν, λένε οι αντίχριστοι, τάχα μου τον κορονοϊό. Σε μια περίπτωση μάλιστα, όπως πληροφορήθηκα, ο παπάς έβαλε τούς πιστούς από την πίσω πόρτα τής εκκλησίας προκειμένου να εκκλησιαστούν. Πρόκειται για ανήκουστο διωγμό τής χριστιανικής πίστης. Την ίδια στιγμή τα προπαγανδιστικά παπαγαλάκια τού συστήματος μάς λένε ότι στη Βρετανία παρουσιάστηκε πληθώρα κρουσμάτων κορονοϊού στα σουπερμάρκετ, τα νοσοκομεία και τα σχολεία. Ωστόσο στα νοσοκομεία όπως γνωρίζουμε έχουν απαγορευτεί οι επισκέψεις και στα ιατρεία εισέρχεται μονάχα ο ασθενής άνευ τού συνοδού. Τα δε σχολεία έκλεισαν με την εφαρμογή τής τηλεκπαίδευσης κατ’ οίκον. Τι θα κάνουν άραγε τώρα; Μήπως ονειρεύονται να κλείσουν και τα σουπερμάρκετ, οδηγώντας τον ελληνικό λαό από τη φτωχοποίηση στην πείνα;

 

Το μόνο που δεν έχουμε δει ακόμη είναι να διενεργείται αστυνομικός έλεγχος στις αυλές των σπιτιών μας και μέσα στα σπίτια μας μήπως συνυπάρχουν άτομα που υπερβαίνουν τον ανώτερο αριθμό των συναθροισμένων! Γιατί κι αυτό έχει ακουσθεί από τα παπαγαλάκια τού συστήματος. Ο δε Σόρος και οι λοιποί σιωνιστές μάς λένε σε όλους τούς τόνους ότι και μετά τα αντίχριστα εμβόλια με το τσιπάκι η κατάσταση θα συνεχιστεί στον ίδιο ρυθμό χωρίς επιστροφή στην κανονικότητα. Επιπλέον οι μόνοι που θα κινούνται ανά τις οδούς θα είναι αυτοί που θα έχουν κάνει το διαβόητο εμβόλιο που σπεύσανε να δημιουργήσουν οι νεοταξίτες σε χρόνο ταχύτερο των υποτιθέμενων δοκιμών. Η δε κυβέρνηση τής κατεχόμενης Πατρίδος μας έσπευσε να δηλώσει ότι θα χαλαρώσει τα μέτρα, επιτρέποντας την κίνηση τού λαού για τις ημέρες των εορτών Χριστουγέννων και Θεοφανείων, για να επανέλθει στη συνέχεια στον εγκλεισμό.

 

Εις ό,τι αφορά την καθ’ ολοκληρία σιωνιστικά ελεγχόμενη ψευτοευρωπαϊκή ένωση, δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτα απολύτως το θετικό. Τον αρνητικό της ρόλο τον είδαμε ακόμη μια φορά όταν ο πρωθυπουργός τής Πολωνίας κατήγγειλε ξεκάθαρα ότι η «Ευρωπαϊκή» Ένωση είναι μια ολιγαρχική σπείρα. Αιτία υπήρξε ο εκβιασμός σε βάρος Πολωνίας και Ουγγαρίας προκειμένου να αποδεχτούν τούς λαθρομετανάστες αλλά και την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια στα πλαίσια τού δήθεν κράτους δικαίου προκειμένου να ενισχυθούν από τον μακροχρόνιο ευρωπαϊκό προϋπολογισμό 2021-2027! Στην πρόκληση αυτή η Πολωνία και η Ουγγαρία προέβαλαν βέτο με την υποστήριξη και τής Σλοβενίας.

 

Το κάθε κράτος πρέπει να σκεφτεί πολύ προσεκτικά το ζήτημα τής ελευθερίας του. Η Ελλάς τόσο στα ζητήματα τής οικονομικής και υγειονομικής αιχμαλωσίας όσο και στο ζήτημα τής επιχειρούμενης αλλοίωσης τής ορθοδόξου πίστης και τής εθνικής μας ταυτότητας οφείλει να απαντήσει με την αποκατάσταση τού αυτεξούσιου και τής εθνικής της ανεξαρτησίας. Ο ελληνικός λαός, το Ελληνικό Έθνος, σύσσωμη η Ελληνική Φυλή, οι Ζωντανοί και Πιστοί σε Θεό και Πατρίδα Έλληνες οφείλουμε να πάρουμε το κράτος, την δύναμη τής οργανωμένης ελληνικής πολιτείας στα χέρια μας. Αυτή είναι η ιστορική μας αποστολή, τιμώντας τούς προγόνους μας που αγωνίστηκαν υπέρ τής ελευθερίας ημών και αποδίδοντας την Ιερή Ελλάδα μας αλώβητη και ακέραιη στα χέρια των παιδιών μας και των επόμενων γενεών. Αυτή ακριβώς είναι η πολιτική πρόταση και το κάλεσμα στον πατριωτικό αγώνα για την απελευθέρωση τής Ελλάδος που απευθύνει το Λαϊκό Εθνικιστικό μας Κίνημα προς τον πιστό ελληνικό λαό τον οποίο πιστεύουμε ως γνήσιο συναγωνιστή μας μαζί με τον ένδοξο ελληνικό στρατό μας.

 

Να απεγκλωβιστούμε άμεσα από τούς διεθνείς νεοταξικούς οργανισμούς. Να λάβουμε την υγεία, την συνοχή τού λαού και τις εθνικές αποφάσεις στα χέρια μας απόλυτα και ολοκληρωτικά. Να συνάψουμε μια στιβαρή και αδιάσπαστη Λαϊκή Εθνοκρατία. Να απομακρύνουμε κάθε ξένο στοιχείο οικονομικής και λαθραίας κατοχής από την Ιερή Ελλάδα μας. Να λάβουμε την γη των προγόνων μας και να οδηγηθούμε στην ανάπτυξη αυτής με την εργασία μας και τούς φυσικούς πόρους της. Να διακηρύξουμε ότι στα θεοβάδιστα χώματά μας Θεός, Βασιλέας, Πατέρας και Αρχηγός ημών είναι μονάχα ο Ιησούς Χριστός με τον Λόγο τής Αληθείας που διακηρύττει οικουμενικά η Ορθοδοξία μας. Κι ακόμη να πούμε ότι η Ελλάς δεν παραχωρεί ούτε μια πέτρα ελληνικής γης, παρά μονάχα λευτερώνει προσωρινά αλύτρωτες ελληνικές πατρίδες. Το χάραγμα τού αντίχριστου δεν θα έρθει ποτέ στην Ιερή Ελλάδα. Και τις συμμαχίες μας τις καθορίζουμε με γνώμονα τα εθνικά μας δίκαια και συμφέροντα. Εθνικιστικός Αγών λοιπόν για την Χρυσή Αυγή τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας.  

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: