ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΘΗΝΑ 27-11-2020.


Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Έχουμε πει ξεκάθαρα και σε όλους τούς τόνους ότι ο εχθρός τού Ελληνισμού και τού Ελληνικού Εθνικισμού είναι ο αντίχριστος σιωνισμός με την σατανική του παγκοσμιοποίηση. Ο Ελληνισμός είναι στο στόχαστρο τού εχθρού Θεού και Ανθρώπου διότι είναι το προπύργιο υψώσεως, δημιουργίας και ελευθερίας τής ανθρωπότητας με την Ορθοδοξία και τον Ελληνικό Πολιτισμό. Και ο Ελληνικός Εθνικισμός βρίσκεται στο ίδιο στόχαστρο διότι ως γέννημα, τρόπος ζωής και κοσμοαντίληψης, ως βιοθεωρία και κοσμοθεωρία τού Ελληνισμού, είναι το δόρυ τής Φυλής μας ενάντια στον μισελληνισμό και τον μισανθρωπισμό με το χτίσιμο μιας νέας Ελλάδος, ισχυρότερης πάσης άλλης ιστορικής περιόδου, με Βασιλέα τον Ιησού Χριστό και Θεό μας. Και μείς πάλι οι Πιστοί Εθνικιστές Μαχητές τής Ελληνικής Φυλής είμαστε που θα συγκρουστούμε με κείνους τούς απόβλητους τής ιστορίας που θέλουν την καταστροφή των εθνών.

 

Οι σταυρωτήδες νεοταξίτες έχουν επιστρατεύσει για την αποδόμηση και την κατάργηση των εθνικών κρατών τον εργαστηριακώς κατασκευασμένο κορονοϊό. Χρησιμοποιούν διάφορες διεθνείς συνθήκες με οικονομικό και υγειονομικό κέντρο αναφοράς προκειμένου να επιφέρουν την τρομοκράτηση και την υποταγή των λαών δίκην αποσυντονισμένων μαζών όπως τούς θέλουν, ώστε να αποδεχτούν την ανάδειξη ενός νέου και ομογενοποιημένου κόσμου δίχως ίχνος αξιών και ταυτοτήτων. Η στρατηγική των εχθρών μας λέγεται φόβος απώλειας τής ζωής και απόλυτη φτωχοποίηση. Επιδιώκουν να τερματίσουν τον παραδοσιακό τρόπο ζωής τού Χριστιανισμού και τού Εθνικού Φρονήματος με την επανεκκίνηση τής υφηλίου στην διάθεση τής παγκόσμιας και ασύνορης διακυβέρνησης.

 

Αλλά για να επιτευχθεί η παγκοσμιοποίηση, οι σιωνιστές χρειάζονται την πλήρη και απόλυτη δομική αποτυχία τού εθνικού κράτους. Η πανδημία όπως την εμφανίζουν τού κορονοϊού με τα απροσδιόριστα κρούσματα και τα στημένα τεστ εξακοντίσεως των υποτιθέμενων κρουσμάτων και θυμάτων κατευθύνουν την διάλυση τού συστήματος υγείας που επιθυμούν προκειμένου να εφαρμόσουν τον απόλυτο και αδιάκριτο έλεγχο των πολιτών. Ο δε εγκλεισμός τής παραγωγικής μηχανής και τής αγοράς εργασίας με την παράλληλη χρήση μάσκας και την αποστασιοποίηση των ανθρώπων εξυπηρετούν την παγκόσμια οικονομική χρεοκοπία και την ψυχολογική πίεση τού λαού προκειμένου να μην υπάρξει συντονισμός αντιστάσεων, αλλά καταβαράθρωση ηθική και τάση υποταγής ή απώλειας ανθρωπίνων ζωών.

 

Οι παγκοσμιοποιητές τύραννοι μιλάνε στα ίσα για την μεγάλη επανεκκίνηση τού κόσμου. Έχει γραφτεί μάλιστα ένα ομότιτλο σύγγραμμα από δύο μεγαλοπαράγοντες τού Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ που έχουν στη διάθεσή τους όλοι οι πολιτικοί πραιτοριανοί και πρωθυπουργεύοντες εντολοδόχοι τού νεοταξισμού, μεταξύ αυτών και ο εν τη κατοχική Ελλάδα μας συνεργάτης τους. Οι σταυρωτήδες τού Χριστού και τής Ελλάδος μιλούν για την μετεξέλιξη τής νέας τάξης πραγμάτων στην επάρατη νέα εποχή. Οι ίδιοι οι σιωνιστές μάς έχουν πει ότι ακόμη και όταν φέρουν το καταραμένο εμβόλιο με το ενσώματο χάραγμα τού αντίχριστου, δεν πρόκειται ποτέ να επανέλθει η κανονικότητα που ξέραμε. Οι δε ελληνόφωνοι θεσμικοί εκφραστές τής δήθεν υγειονομικής ορθότητας μάς μιλούν για την έλευση τού τρίτου κύματος τού κορονοϊού που θα είναι λένε το χειρότερο όλων.      

 

Το πολιτικό σύστημα τής ξενοκίνητης και ανθελληνικής αστικής δημοκρατίας με τον συνολικό κομματικό της βόθρο έχει επιστρατεύσει διάφορα κρατικώς σιτιζόμενα μέσα μαζικής ψευτοενημέρωσης και κάποιους δήθεν πατριώτες προκειμένου να κατηγορήσουν όλους όσους αντιστεκόμαστε στη διάλυση τού Ελληνικού Έθνους και τής Ορθοδοξίας μας ως δήθεν συνομωσιολόγους και ψεύτες. Βλέπουμε δημοσιεύματα για τον θάνατο συμπολιτών μας που είχαν υποκείμενα νοσήματα ως θύματα όπως μάς λένε τού κορονοϊού επειδή οι θανόντες αδερφοί μας δεν πίστευαν στον κίνδυνο τού κορονοϊού. Και κάποιοι άλλοι ειρωνεύονται την ανύπαρκτη κατά αυτούς παρουσία και διάχυση στον ανθρώπινο οργανισμό τού τσιπ στην διαδικασία τού εμβολιασμού. Σιγά μην πάθετε τίποτα από το δήθεν χάραγμα, μάς λένε οι «πατριώτες» τού πάτου που μάς λένε ότι δεν πρέπει να κυκλοφορήσουν ανάμεσά μας όσοι δεν εμβολιαστούν. 

 

Μα αυτό ακριβώς λένε και οι εντολείς των ελληνόφωνων ρουφιάνων τής παγκοσμιοποίησης. Επαληθεύουν τούς Άγιους Γέροντες τής Ορθοδοξίας μας που μάς προείπαν με τις προφητείες τους εκ μέρους Θεού τού Ζώντος ότι όσοι δεν πάρουν το ενσώματο σφράγισμα τού αντίχριστου δεν θα μπορούν μήτε να αγοράζουν μήτε να πωλούν μήτε να εργάζονται μήτε να μετακινούνται. Ο δε Κινέζος πρόεδρος είπε στα πλαίσια τού Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ ότι έρχεται το ενσώματο ψηφιακό πιστοποιητικό με σκοπό την αποκατάσταση τού τουρισμού και των ταξιδιών που επλήγησαν από την υποτιθέμενη πανδημία τής οποίας τα ποσοστά είναι αστεία απέναντι στα ποσοστά άλλων νόσων αλλά και των θανάτων από φτώχεια και πείνα. Μάς λένε λοιπόν ο Κινέζος πρόεδρος και οι παγκόσμιοι οργανισμοί τής οικονομίας και τής υγείας αυτό που λένε και οι ελληνόφωνοι εντολοδόχοι τους, ότι όποιος δεν λάβει το εμβόλιο με το αντίχριστο χάραγμα δεν θα μπορεί να κυκλοφορεί στην κοινωνία και θα λιμοκτονεί από πείνα και φτώχεια!!!

 

Όσον αφορά την ύπαρξη τής ψηφιακής ταυτοποίησης όπως αναφέρουν κεκαλυμμένα το τσιπάκι οι ειδήμονες και οι διαφημιστές των εμβολιασμών τού κορονοϊού, ο πρώην υφυπουργός των κυβερνήσεων Σύριζα κ. Νίκος Μαυραγάνης αναφέρθηκε με θάρρος στην ύπαρξη τού λεγόμενου βιοτσίπ στα συγκεκριμένα εμβόλια το οποίο εξασφαλίζει την παράνομη ηλεκτρονική καταγραφή των στοιχείων ταυτότητας τού εμβολιασμένου. Όσοι δεχτούν τον εν λόγω εμβολιασμό θα βρίσκονται στη διαρκή παρακολούθηση των κινήσεων και δοσοληψιών τους χωρίς καμία επιστροφή ή μεταμέλεια από την ηθελημένη κόλαση που θα έχουν επιλέξει. Η δε φαρμακοβιομηχανία Pfizer που έχει αναλάβει την παραγωγή των εμβολίων διαθέτει μεγάλη κεφαλαιακή κίνηση μέσω εξαγοράς ανταγωνιστών της, έχει παρασκευάσει φάρμακα με οδυνηρά αποτελέσματα και ποινικές καταδίκες, εξαγορά ιατρών και αθέμιτη προώθηση φαρμάκων.

 

Το κράτος τής αστικής δημοκρατίας, το ψευτορωμέϊκο που προσποιείται ότι φέρει την ιδιότητα τού ελληνικού κράτους έχει αποδεχτεί τόσο με τα μνημόνια όσο και με διεθνείς συμφωνίες στα πλαίσια των ψευτοσυμμαχικών οργανισμών την κατάργηση τού εθνικού κράτους και των εθνικών και θρησκευτικών εκδηλώσεων. Οι δε οικουμενιστές ιεράρχες τής διοικούσας εκκλησίας έχουν αποδεχτεί ενυπόγραφα την ύπαρξη τής πανθρησκείας μέσω τού οικουμενικού πατριάρχη. Στο ζήτημα τού κορονοϊού ακούσαμε πρόσφατα τον Μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης να μάς λέει ότι είναι επικίνδυνοι οι θερμοί πιστοί που δεν ακολουθούν τις οδηγίες τού κατοχικού κράτους! Τού ψευτορωμέϊκου κράτους που ενσωματώνει κύματα λαθρομεταναστών στην ελληνική κοινωνία που πεθαίνει από υπογεννητικότητα και νεομετανάστευση, μια κοινωνία που αυτοκτονεί όταν έρχεται σαρωτική ανεργία και πείνα. Την ίδια στιγμή ο τουρκικός ερευνητικός και πολεμικός στόλος οδεύει με ειδική ναυτική οδηγία σε απόσταση λιγότερη των 6 ναυτικών μιλίων από το Καστελόριζο, όταν το Αιγαίο οδεύει σε προσυμφωνημένη προδοτική μοιρασιά με τούς Τούρκους και τούς ψευτοσυμμάχους μέσα από την επικείμενη έλευση παγκόσμιου πολέμου.

 

Όλοι πλέον καταλαβαίνουν γιατί οι ελληνόφωνοι και οι βαρβαρόφωνοι νεοταξίτες βλέπουν τον μεγαλύτερο εχθρό τους στο πρόσωπο τού Ελληνικού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Γιατί είμαστε όντως αντίθετοι και πολέμιοι των δήμιων τού Ελληνισμού. Καλούμε κάθε πιστό σε Χριστό, Ελλάδα και Ελληνική Φυλή Έλληνα και Ελληνίδα στο πλευρό μας ώστε να σχηματίσουμε ένα στιβαρό, ατσάλινο και ενιαίο λαϊκό και πατριωτικό μέτωπο για την επανεκκίνηση τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος. Σημάνουμε τις σάλπιγγες τού εθνικού και εθνικιστικού αγώνος για την επανάκτηση των εξουσιών τής Φυλής σε χέρια ελληνικά. Δίδουμε εκ νέου τον αγώνα για τού Χριστού την Πίστη την Αγία και τής Ιερής Ελλάδος την ισχύ και ελευθερία. Διότι ελεύθερος είναι ο ισχυρός, αυτός που υπηρετεί ταυτόχρονα τα δίκαια και τα συμφέροντα τού Ελληνικού Έθνους.

 

Η απάντηση ημών των Ελλήνων Εθνικιστών απέναντι στην παγκοσμιοποίηση είναι η ελληνοποίηση. Η απάντησή μας απέναντι στην πανθρησκεία είναι η οικουμενική ελληνοορθοδοξία. Επιθυμούμε το απόλυτο αυτεξούσιο τού αυθεντικού ελληνικού κράτους και τον σχηματισμό τής Μεγάλης Ελλάδος των Ελλήνων Χριστιανών και Εθνικιστών. Διότι ο Εθνικισμός μας δεν είναι το μίσος έναντι τού άλλου όπως μάς λένε λαού. Ο Λαϊκός Εθνικισμός των Ελλήνων είναι η Πίστη και η Αγάπη στο Θεό, την Ελλάδα και την Ελληνική Φυλή. Κι αυτός που αγαπά το Αίμα που τον γέννησε, αυτός μονάχα ενδιαφέρεται ειλικρινά και δύναται να διαφυλάξει την υγεία τού Ελληνικού Έθνους, την υγεία την σωματική και την πνευματική. Κι αυτοί που ονειρεύονται να καταργήσουν σύνορα και ελληνικότητα, δεν έχουν θέση ανάμεσά μας. Η Ορθόδοξη και Εθνικιστική Ελλάς που φέρνουμε θα αξιοποιήσει τα φυσικά της προσόντα και θα μεγαλώσει λευτερώνοντας εδάφη και ψυχές ελληνικές. Ο οικουμενικός Ελληνισμός όπου γης και η Μητροπολιτική Ελλάς θα κάμουν τις αξίες μας στοιχεία Μεγάλης Δυνάμεως κυβερνώντας την Μεγάλη Ελλάδα για την ανάδειξη τής Χρυσής Αυγής τού Ελληνισμού.   

    

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: