ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΘΗΝΑ 4-11-2020.


Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία μας υπόκεινται σ’ έναν διωγμό μέσα σε ένα καθεστώς απαξίωσης των ιδανικών τής Φυλής μας, με τον λαό εγκλωβισμένο στα αδιέξοδά του δίχως αντιστάσεις και όραμα έμπνευσης για την αναγέννηση τού Έθνους μας. Οι πολιτικές δυνάμεις τού τόπου έχουν υποθηκεύσει την εθνική κυριαρχία, αλλοιώνουν την εθνική φυσιογνωμία τού κράτους, έχουν υποθηκεύσει τα περιουσιακά στοιχεία και το ίδιο το μέλλον τής Φυλής μας. Προχωρούν στην παράδοση τής Πατρίδος μας στα νύχια τής παγκοσμιοποίησης και στον αφανισμό τής Ελληνικής Φυλής. Προκειμένου λοιπόν να πετύχουν τον σκοπό τους, νεοταξίτες και ψευτορωμιοί καταργούν στην πράξη και με σύμφωνα υποταγής την Ορθοδοξία και το Ελληνικό Έθνος.

 

Η καταστροφή τής Πατρίδος μας είναι χρόνια και διαρκής κατάσταση μέσα από διάφορα στάδια σιωπηρού στην αρχή και καταφανούς στην συνέχεια εκφυλισμού. Ξεκίνησε μέσα από τον διχασμό τού λαού, την εγκατάλειψη των σκλάβων ελληνικών πατρίδων και την ένταξη τής Πατρίδος μας σε διεθνείς οργανισμούς τού νεοταξισμού με την οικονομική κηδεμονία στα χέρια των σιωνιστών αμέσως μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Ακολούθησε η πολιτική τής απαξίωσης τής εθνικής μας παραγωγής, τής εισόδου των πολυεθνικών επιχειρήσεων, των δανείων και τής παράδοσης τής χώρας στις ορέξεις των διεθνών τοκογλύφων τραπεζιτών. Κατόπιν ήρθαν τα μνημόνια «τακτοποίησης» τού δήθεν εθνικού χρέους με τα οποία καταργήθηκε το εθνικό μας κράτος και η εθνική μας κυριαρχία, διαγράφηκαν οι θρησκευτικές και οι εθνικές εκδηλώσεις τής Ορθοδοξίας και τής Ελλάδος μας, καταργήθηκε η ελληνική ιστορία και στην θέση τής Αληθινής Ελλάδος εισέβαλλαν ο πολυφυλετισμός και η πανθρησκεία.

 

Το πρόσωπο τού πολυφυλετισμού το αντικρίζουμε στην λαθρομετανάστευση που εισήγαγαν και ενσωματώνουν όλα τα κόμματα τής αστικής δημοκρατίας τα οποία συμμετέχουν σε όλες τις φάσεις τής αλλοιώσεως και τού αφανισμού τής Ελλάδος μας και τής Ελληνικής Φυλής οικουμενικά. Την πανθρησκεία την βλέπουμε να εκδηλώνεται σε εφαρμογή ομοίως διεθνών συμφωνιών στις διαθρησκευτικές συνάξεις με την συμμετοχή των ψευτορθόδοξων οικουμενιστών που υπογράφουν την ανίερη ένωση τής μίας και μόνης Αληθινής Πίστης τής Ορθοδοξίας μας με τις ψεύτικες θρησκείες και αιρέσεις. Νεοταξίτες πολιτικοί και οικουμενιστές ψευτορθόδοξοι αποτελούν το πολιτικό και θρησκευτικό αντίστοιχα σκέλος τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης.

 

Όλοι οι ελληνόφωνοι πραιτοριανοί τής παγκοσμιοποίησης θέλουν την κατάργηση και τον αφανισμό τού Ελληνικού Εθνικιστικού Κινήματος. Ο λόγος είναι σαφής. Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές δίδουμε τον καλό αγώνα στον όνομα τής ομοούσιας και ακατάλυτης Πίστης στο Θεό και την Ελλάδα. Πιστεύουμε στον Λόγο τού Ιησού Χριστού και Θεού μας ως Θεού, Βασιλέως και Αρχηγού των Ελλήνων, όπως κάθε πιστός λαός. Πιστεύουμε στην αδιάλειπτη εθνική και φυλετική μας ταυτότητα, στον ελληνικό πολιτισμό, στην αναλλοίωτη διαιώνιση τής Ελληνικής Φυλής, στην αυτάρκεια και ανάπτυξη Ελλάδος και Ελλήνων και στην ελευθερία όλων των προαιώνιων ελληνικών πατρίδων.

 

Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο μπροστάρης των εχθρών μας είναι ο αντίχριστος σιωνισμός και στο πλευρό του οι προδότες ελληνόφωνοι πολιτικοί και όλοι οι βάρβαροι που μάς ζώνουν προσωρινά. Το βέβηλο πρόσωπο τού σκοτεινού αντίχριστου είναι ο εχθρός τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας. Η σκέψη που έχω σαφώς διαμορφώσει και προτάσσω είναι ότι η Ελλάς χρειάζεται την δυναμική επανεκκίνηση τού Ελληνικού Εθνικισμού, ζήτημα που αφενός μεν αφορά την μια και μόνη οδό επιβίωσης τής Ελληνικής Φυλής, αφετέρου δε είναι ιερό χρέος πάντων ημών των Εθνικιστών Μαχητών τού Ελληνισμού μας. Ζητούμενο ξεκάθαρο είναι η λευτεριά τής Ελλάδος. Λευτεριά η οποία είναι συνώνυμη με την ανάληψη τής ιστορικής αποστολής τού Ελληνικού Έθνους και την Ισχύ τής Ελλάδος ως Μεγάλης Δυνάμεως. Συναγωνιστές τού Ελληνικού Εθνικιστικού μας Κινήματος είναι η ψυχή και η φρουρά τής Φυλής μας. Φωνή λοιπόν τής Ελληνικής Φυλής είναι ο Εθνικισμός μας, ψυχή ο πιστός λαός μας και Φρουρά ο ατσάλινος στρατός μας.

 

Ο εχθρός έχει κρούσει την πόρτα τού Έθνους μας και τής Πίστης μας στην τελική ευθεία της μάχης. Το ζήτημα τού κορονοϊού έχει γίνει η βόμβα στα θεμέλια τού Ελληνισμού και πάσης τής ανθρωπότητας. Στην Πατρίδα μας τα μέτρα τής υποχρεωτικής χρήσης μάσκας παντού, τού κλεισίματος τής εστίασης και τού περιορισμού των μετακινήσεων επεκτείνονται με τις συστημικές σκέψεις και αποφάσεις περί περιορισμού τής μετακίνησης πληθυσμών από περιφέρεια σε περιφέρεια και τελικό σκοπό τον γενικό και πανελλήνιο εγκλεισμό. Στο τέλος αυτής τής δήθεν υγειονομικά ορθής διαδρομής για τον «περιορισμό» τού κατασκευασμένου κορονοϊού είναι η φτωχοποίηση τού ελληνικού λαού, η μείωση τού πληθυσμού και η υποχρεωτική αποδοχή τού εμβολίου με το αντίχριστο ενσώματο χάραγμα τής λεγόμενης ψηφιακής ταυτοποίησης.

 

Παράλληλα η έξαρση τής ισλαμικής βίας, συμμάχου των αναρχοπρακτόρων, στην Ευρώπη μεθοδευμένα και στοχευμένα λαμβάνει την μορφή τής δίωξης τού Χριστιανισμού. Μετά από τούς αποκεφαλισμούς στη Γαλλία, είδαμε τον βαρύ τραυματισμό ενός Έλληνα ιερέα στη γαλλική πόλη Λυών. Όμως τούτη η έκρυθμη κατάσταση δεν εμποδίζει τούς ελληνόφωνους πολιτικούς να μπολιάζουν αυταρχικά την ελληνική κοινωνία με τον διαρκώς αυξανόμενο αριθμό των ισλαμιστών λαθροεισβολέων που νομιμοποιούν προσθέτοντας το Τζαμί τού Βοτανικού που έθεσαν σε λειτουργία στην υπηρεσία τους. Κι αυτό όταν στο ανατολικό Αιγαίο και την ανατολική Μεσόγειο ασκούνται από κοινού και συμμαχικά το τουρκικό και το πακιστανικό πολεμικό ναυτικό. Δεν έχουμε όμως στην ηγεσία τής Πατρίδος μας Έλληνες αλλά ανθέλληνες που αρνήθηκαν το μνημόσυνο των συναγωνιστών μας Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, αυτούς που επιπλέον θέλουν την εφαρμογή τής απάνθρωπης μείωσης και ακύρωσης των χειρουργείων σε ποσοστό 80% λόγω τού κορονοϊού!!!  

 

Είναι λοιπόν αντιληπτός ο λόγος που ο ελληνόφωνος και βαρβαρόφωνος νεοταξισμός θέλουν το Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα νεκρό. Η απάντησή μας είναι σαφής. Οφείλουμε να αναγεννηθούμε και θα αναγεννηθούμε. Οφείλουμε να εφαρμόσουμε την επανεκκίνηση τής πολιτικής μας σταυροφορίας για τού Χριστού την Πίστη την Αγία και τής Ελλάδος την Ελευθερία και Ισχύ. Ο Ελληνικός Εθνικισμός μας εδώ στην γενέτειρα που γαλουχήθηκε και ανατράφηκε δεν είναι ένα ακόμη κόμμα, αλλά Κίνημα και Κάστρο τής Ενωμένης Ελληνικής Φυλής. Κόμματα είδε πολλά ο τόπος μας. Ο Ελληνικός Εθνικισμός όμως υπήρξε πριν και θα υπάρξει ασφαλώς και μετά τα κόμματα. Διότι ο Εθνικισμός μας είναι ο Εθνικός Σύνδεσμος τής Μεγάλης Ελλάδος και πάντων των Μαχητών Ελλήνων που μορφοποιούν τον Ζωντανό και διαχρονικό Ελληνισμό, ολάκερο τον πιστό ελληνικό λαό. Αναλαμβάνουμε λοιπόν την πραγμάτωση τής διαταγής των προγόνων μας και των παιδιών μας όπως την νιώθω έντονη μέσα μου κι εγώ και άπαντες οι συναγωνιστές μας για το Νέο Ελληνικό Εθνικισμό τής Αληθινής Ελλάδος μας.   

 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: