ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΑΘΗΝΑ 6-2-2021.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

Εκπρόσωπος Τύπου Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Το Ελληνικό Έθνος ασφυκτιά. Η υγεία και η ζωή του που ονομάζεται ελευθερία βρίσκεται σε κατάσταση κινδύνου. Η παράνοια των μέτρων που εφαρμόζουν οι ελληνόφωνοι εντολοδόχοι τού νεοταξισμού έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Τα παράλογα παρουσιάζονται για λογικά και τα αφύσικα για φυσικά κυριολεκτικά όπως μάς είπαν προφητικά οι Άγιοι Γέροντες τής Ορθοδοξίας μας. Η φίμωση τού οξυγόνου πίσω από μια μάσκα και τού λόγου πίσω από μια λογοκρισία παραλύουν την ζωή τής ελληνικής κοινωνίας και σέρνουν τον ελληνικό λαό στον διχασμό προκειμένου να ναυαγήσει το κράτος και να παραδοθεί το Έθνος αποδεκατισμένο και αφελληνισμένο στα δίχτυα τής παγκοσμιοποίησης.

 

Μάς ενημέρωσαν λοιπόν ότι τα κρούσματα τού κορονοϊού αυξάνονται και η αττική βρίσκεται σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού. Ένας κόκκινος συναγερμός που επεκτείνεται βήμα προς βήμα και στις υπόλοιπες περιοχές τής Ελλάδος. Όλες οι διαδικασίες στην εργασία και στην παιδεία διενεργούνται με την μέθοδο τού διαδικτύου. Τηλεργασία και τηλεκπαίδευση έχουν οδηγήσει την αγορά εργασίας και την παιδεία στην απομόνωση ημών και των παιδιών μας με ολέθρια αποτελέσματα. Η πνευματική ζωή νεκρώνεται, η κοινωνική αλληλεγγύη εγκαταλείπεται και η εθνική μας οικονομία οδεύει στην χρεοκοπία και την πτώχευση.

 

Τα μέτρα που επιβάλλονται μετατρέπουν την ελληνική κοινωνία σε φυλακή δίχως κάγκελα. Ελληνόφωνοι πολιτικοί και συμβουλάτορες βοηθούν στον περιορισμό των δικαιωμάτων τής ελευθερίας τού ανθρώπου που συνδέεται άρρηκτα με την πραγματική υγεία τού Ελληνικού Έθνους. Ο αναπληρωτής καθηγητής ποινικού δικαίου τού Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης κ. Κωνσταντίνος Βαθιώτης παραιτήθηκε από τη σχολή λέγοντας την αλήθεια για τα τραύματα τής παιδείας και τής αξιοπρέπειας που γέμισε η ψυχή τού Έλληνα. Ο δάσκαλος μοχθεί να μεταφέρει γνώση στο ελληνόπουλο δίχως να κοιτάζει στα μάτια τον μαθητή του, εξ αποστάσεως. Και οι ρουφιάνοι τού συστήματος μέσα από την καθοδηγούμενη ανωνυμία στηλιτεύουν και λογοκρίνουν την άρνηση τής υποταγής.

 

Φτάσαμε στο σημείο να ζητούμε μέσα από τα ηλεκτρονικά μηνύματα την άδεια εξόδου από τις αόρατες φυλακές μας. Τα μαγαζιά κλείνουν βαθμιαία και οι άνεργοι αυξάνονται ραγδαία. Το ζεστό παραγωγικό χρήμα μειώνεται και περιορίζεται στα απολύτως αναγκαία. Οι ευθύνες για τα κρούσματα τού κορονοϊού που δήθεν όλως τυχαίως συνδυάζονται με την αυξομείωση των διενεργούμενων τεστ αποδίδονται στο λαό που προβαίνει στο  υποτιθέμενο ολίσθημα να βγαίνει στην κοινωνία. Και την ίδια στιγμή μαθαίνουμε για τις εισαγόμενες μεταλλάξεις τού κορονοϊού που σίγουρα δεν χωράνε εμβόλια, για τα πρωκτικά τεστ και για τα δημοκρατικά στρατόπεδα συγκεντρώσεως στη Γερμανία προκειμένου να εμβολιασθούν υποχρεωτικά οι απείθαρχοι ελεύθεροι άνθρωποι.

 

Από την μια πλευρά έχουμε τη μάσκα, αυτό το φίμωτρο που φοράνε οι σύγχρονοι σκλάβοι των καιρών μας όπως παλιά στους ρωμαϊκούς χρόνους προκειμένου να μην φέρνουν αντιρρήσεις, να δείχνουν την υποταγή τους, να κάμπτονται με την εξαχρείωση και να ξεχωρίζουν από τούς λεύτερους και ισχυρούς τυράννους. Από τις 6 η ώρα το απόγευμα το Σαββατοκύριακο κλεισμένοι στα σπίτια. Και σε όλα αυτά τα δεσμά που φοράει η σιωνιστική παγκοσμιοποίηση στους δήθεν ελεύθερους λαούς συμφωνούν όλες οι δημοκρατικές παρατάξεις, δεξιοί, αριστεροί, κεντρώοι και τα παραρτήματά τους. Διεθνιστές όλοι τους που μισούν τα Έθνη, την Φυλή και τον Χριστιανισμό. Διότι αυτή είναι η αναμέτρηση που διεξάγεται σήμερα. Αντίχριστοι διεθνιστές από την μια πλευρά για την παγκοσμιοποίηση και εμείς οι Πιστοί Εθνικιστές από την άλλη για την διαιώνιση τού Έθνους.

 

Πίσω από την ασθένεια που οι δυνάμεις τής παγκοσμιοποίησης χρησιμοποιούν ως τροχοπέδη των λαών αντί να προβούν σε λύσεις ιατρικώς ορθές, τα σχέδια του νεοταξισμού προχωρούν δίχως αντιστάσεις. Ήρθε η ώρα λοιπόν να δώσουμε τον υπέρτατο αγώνα για να κατακτήσουμε την υπέρτατη υγεία που λέγεται ελευθερία. Θέλουν μια Ελλάδα μικρότερη δίχως Έλληνες, κουβαλώντας κάτω από την σκιά των υγειονομικών φυλακών λαθρομετανάστες, Τούρκους και εμβόλια επικίνδυνα με ηλεκτρονικά χαράγματα ως πιστοποιητικά ελέγχου. Κι εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές θέλουμε μια Ελλάδα γεμάτη με κυρίαρχους, θεληματικούς, ενεργητικούς και αυτεξούσιους Έλληνες να παράγουν ελληνικά αγαθά και ελληνικό πολιτισμό.

 

Θέλουμε τα παιδιά μας να μαθαίνουν ελληνικά γράμματα και να γεμίζουν με τα χαμόγελα και τις ικανότητές τους την ελληνική κοινωνία. Θέλουμε τις εκκλησιές μας γεμάτες πιστούς. Θέλουμε τις ελληνικές οικογένειες να γεμίζουν ελληνικές ψυχές κάθε ελληνική γωνιά. Θέλουμε τούς προδότες και τούς βαρβάρους που μάς κουβαλούν έξω από την Ιερή Ελλάδα μας που την θέλουμε Μεγάλη και Ισχυρή. Για τις ασθένειες υπάρχουν φάρμακα. Για την ασθένεια την μεγαλύτερη τής παγκοσμιοποίησης υπάρχει ασφαλές φάρμακο ο Λαϊκός Εθνικισμός και η Πίστη. Είναι η φωνή και το δόρυ τής  ακατανίκητης Ελληνικής Φυλής. Εμπρός λοιπόν, Νίκη για την ολόχρυση αυγή τού Ελληνισμού μας.

 

 

2 σχόλια:

Νικος είπε...

Εύγε συναγωνιστή .Έτσι είναι.Ο αγώνας μας γίνεται για του Χριστού την πίστη την αγια και της Πατρίδος την ελευθερια και σύνθημα μας ειναιΠΑΤΡΙΔΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ αποτιωντας φόρο τιμης όσων αγάπησαν την Πατρίδα μας

polapopsis είπε...

Ευχαριστώ πολύ αδερφέ μου Νίκο!!! Βασιλεύς Χριστός - Μεγάλη και Αυτοκρατορική Ελλάς - Λαϊκός Εθνικισμός - Οικογένεια - Στρατός για την Χρυσή Αυγή τού Ελληνισμού μας!!! Να είσαι πάντα καλά κι εσύ και η οικογένειά σου!!! Σπυρίδων Κ. Καραχάλιος