ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο ΣΥΝΩΜΟΤΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΝΤΟΠΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΣΜΟΥ

ΑΘΗΝΑ 21-9-2021.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Ο συνωμοτικός κύκλος τού ελληνόφωνου και τού διεθνούς νεοταξισμού περιστέλλει διαρκώς τις ελευθερίες και τα κυριαρχικά δικαιώματα τού Ελληνικού Έθνους. Ο κατασκευασμένος κορονοϊός στενεύει μέσα από τα δήθεν υγειονομικά μέτρα την κίνηση στις παραγωγικές μονάδες εθνικού προϊόντος, ενώ παράλληλα το κατοχικό κράτος εξακολουθεί να προωθεί τούς εμβολιασμούς τής τρίτης δόσης, όταν οι διεθνείς ρυθμιστικές αρχές κάνουν πίσω. Και την ίδια στιγμή το Εθνικιστικό Κίνημα τής Χρυσής Αυγής εξακολουθεί να βάλλεται από τούς δήθεν πατριώτες τού ψευτορωμέϊκου επειδή τιμά την εθνική μνήμη, όταν στα χωρικά μας ύδατα βαθαίνει η προδοσία και στην διεθνή γεωπολιτική σκηνή καλλιεργείται το περιβάλλον ενός τρίτου παγκοσμίου πολέμου.

 

Κάποιοι ανεύθυνοι δήθεν υπεύθυνοι θέλουν να ξοδέψουν τούς εμβολιασμούς ταυτοποίησης τού ανθρωπίνου προσώπου στην ελληνική κοινωνία την ώρα που τόσο ο λαός μας όσο και οι υπόλοιποι λαοί αντιδρούν και αποκρούουν τα ολέθρια αποτελέσματα αυτών. Ήδη οι ρυθμιστικές αρχές στο ζήτημα τού κορονοϊού σε Αμερική και Ευρώπη βάζουν στην άκρη την τρίτη δόση εμβολιασμού για λόγους υγείας. Κάποιες πηγές λένε για την εμφάνιση κάποιων φαρμάκων καταστολής τού κορονοϊού. Οι δε εμβολιασμοί δεν δίνουν στους σταυρωτήδες παγκοσμιοποιητές τα αποτελέσματα που θέλουν και τα επόμενα βήματα που ξετυλίγονται είναι η παγκόσμια πτώχευση και ο παγκόσμιος πόλεμος.

 

Η χαμηλή ζήτηση και η έκρηξη των τιμών στις πρώτες ύλες, τις πηγές ενέργειας και τις μεταφορές αγαθών ήδη στενεύουν το βιοτικό επίπεδο των λαών διεθνώς. Ωστόσο τις τελευταίες ημέρες η Ιερή Ελλάς μας δέχεται τις έντονες διεκδικητικές πιέσεις τής Τουρκίας. Τα ερευνητικά σκάφη των Τούρκων με την συνοδεία πολεμικών κάνουν έρευνες για υδρογονάνθρακες στα νότια τού Καστελόριζου, στα ανατολικά τής Σάμου, ενώ οι ελληνικές έρευνες στην Κρήτη αποκρούονται από τούς Τούρκους που μιλάνε για δήθεν τουρκικά συμφέροντα και δικαιοδοσία, επικαλούμενοι το παράνομο κι όμως κατατεθειμένο τουρκολιβυκό σύμφωνο στον ΟΗΕ.

 

Οι Τούρκοι διεκδικούν ξεκάθαρα την ελληνική ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα στο Αιγαίο μας στα όρια τής συγκυριαρχίας τουλάχιστον τού μισού Αιγαίου και τα ύδατα τής Κρήτης. Ο ελληνόφωνος πρωθυπουργεύων Μητσοτάκης στη ΔΕΘ είπε ότι δεν θα κάνει τάχα διάλογο με τον Ερντογάν. Όμως ο Τούρκος πρόεδρος είπε την αλήθεια καρφώνοντας τον πρωθυπουργό τού ψευτορωμέϊκου ότι τού ζήτησε ραντεβού στην επόμενη σύνοδο κορυφής τού ΟΗΕ. Είναι σαφές ότι υπάρχει μυστική ατζέντα των γραικύλων με τούς Τούρκους στα πλαίσια συμπεφωνημένης και  προδοτικής ήττας και απωλειών στα εθνικά μας θέματα. Την ίδια στιγμή Αμερικανοί, Αυστραλοί και Βρετανοί διαλύανε τη συμφωνία παραδόσεως γαλλικών υποβρυχίων στην Αυστραλία, οι Γάλλοι αποσύρανε για διαβουλεύσεις τούς πρεσβευτές τους από ΗΠΑ και Αυστραλία και Αμερική, Κίνα, Γαλλία, Ρωσία υποβλέπουν ο ένας τον άλλο.

 

Κι ενώ οι παγκοσμιοποιητές σατανάδες οδηγούν στα άκρα τα διεθνή πράγματα θέλοντας την αντίχριστη παγκόσμια διακυβέρνησή τους, οι ελληνόφωνοι νεοταξίτες τής αστικής δημοκρατίας απαγόρευαν στη Χρυσή Αυγή να τιμήσει την μνήμη τής σφαγής των Ελλήνων Πατριωτών από τούς κομμουνιστοσυμμορίτες στο Μελιγαλά στις υποτιθέμενες κρατικές γιορτές τους. Η Χρυσή Αυγή με τούς έντιμους και πιστούς αγωνιστές της παρέμεινε στο Ηρωικό Πεδίο και στη συνέχεια τίμησε όπως ακριβώς ορίζει το αρχέγονο ιερό χρέος και η Πίστη στο Θεό τούς νεκρούς τής Ελληνικής Φυλής. Διότι η Ελλάς δεν πίπτει, μάχεται και νικά. Και τώρα πάλι που τα αντίχριστα όρνεα τού σιωνιστικού νεοταξισμού φέρνουν γενικευμένη πείνα και πολεμική φωτιά, η Ελλάς δεν παραδίδει τα φυσικά και αμυντικά οχυρά της σε στεριά και θάλασσα. Διότι την Ιερή Ελλάς ορίζουν ο Εθνικισμός της, ο Στρατός της και ο Πιστός Ελληνικός λαός. Και εμείς οι Πιστοί Έλληνες Εθνικιστές δεν δίνουμε μήτε γη μήτε ύδωρ. Λευτερώνουμε και τρανώνουμε την Αγία και Μεγάλη Ελλάδα με τις αυτοκρατορικές της ρίζες.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: