ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΡΩΜΕΪΚΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΘΗΝΑ 7-9-2021.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Η νεοταξική περιπλάνηση τού κατασκευασμένου κορονοϊού συνεχίζεται μέσα στα δήθεν ελεύθερα έθνη με τη δρομολόγηση τού επόμενου κύματος και των νέων εμβολιασμών πέραν τής τρίτης δόσης. Η αντίδραση των γονέων στην κυβερνητική βούληση για τον εμβολιασμό των παιδιών μας είναι σθεναρή και ανυποχώρητη, την ίδια ώρα που οι ολέθριες συνέπειες των εμβολιασμών για την ανθρώπινη υγεία αποκαλύπτονται διαρκώς. Και την ίδια ακριβώς στιγμή η οικονομική κατάρρευση καλλιεργείται μέσα από την προώθηση τού ζητήματος τής κλιματικής αλλαγής και τού κλεισίματος των συνόρων και των συναλλαγών για λόγους τάχα μου ασφαλείας από τον κορονοϊό.

 

Τις τελευταίες ημέρες έχουν γίνει κάποιες επιμελώς περιορισμένες αναφορές στην αναμονή μειώσεως τής κυκλοφορίας και αντίστοιχα αυξήσεως των τιμών στα είδη πρώτης ανάγκης, όπως στο ψωμί, τα τρόφιμα και τα καύσιμα λόγω τής ελλείψεως στις πρώτες ύλες και την ενέργεια, αλλά και τής αυξήσεως στα μεταφορικά έξοδα. Οι εκτεταμένες πυρκαγιές που σάρωσαν μεγάλες εκτάσεις δασικού πλούτου και καλλιέργειας αγαθών από την μία πλευρά και οι περιορισμοί των μετακινήσεων εντός και εκτός συνόρων για λόγους υγειονομικής κρίσης όπως μας λένε, πρόκειται να εκτινάξουν τις τιμές των αγαθών τής καθημερινότητας στα ύψη. Η δε εξάρτηση τής Πατρίδος μας στους τομείς των μεταφορών και των ενεργειακών πόρων και καυσίμων στον ξένο παράγοντα θα προκαλέσει πρόσθετο κώλυμα στην καθίζηση τής οικονομίας, από την στιγμή που η παραγωγή εθνικού προϊόντος και συναλλάγματος τέθηκε στο περιθώριο.

 

Οι πολιτικοί τού ντόπιου νεοταξισμού επιχειρούν να κρατήσουν την ερχόμενη και σαφώς δρομολογημένη φτωχοποίηση σε χαμηλά επίπεδα ειδησεογραφίας. Σε όλες τις χώρες τα δεινά τού κορονοϊού, των πυρκαγιών και τής εξίσου στημένης κλιματικής αλλαγής καλλιεργούνται στον ίδιο βαθμό ώστε η αποτυχία στην διαχείριση τής κρίσης να χρεωθεί στο θεσμικό ρόλο τού εθνικού κράτους με την πτώχευση όλων των κρατών, προκειμένου να αντικατασταθούν αυτά από την σιωνιστική παγκόσμια διακυβέρνηση τού αντίχριστου νεοταξισμού. Κι έτσι η ταυτοποίηση τού ανθρωπίνου προσώπου μέσω τού εμβολιαστικού αντίχριστου σφραγίσματος βρίσκει τη συνέχειά του στην εξάρτηση τής ανθρώπινης και τής εθνικής επιβίωσης από τα κατασκευάσματα των μεταλλαγμένων και άκρως επικίνδυνων προϊόντων των παγκοσμιοποιητών κερδοσκόπων.

 

Σε αυτό ακριβώς το πλαίσιο βγήκε ο ελληνόφωνος πρωθυπουργεύων τού χρεοκοπημένου ψευτορωμέϊκου σε ξένο μέσο επικοινωνίας των σταυρωτήδων εντολέων τού κατοχικού καθεστώτος και των ομοίων του ανά τα έθνη και είπε ότι πρέπει να αλλάξουμε δραστικά τον τρόπο με τον οποίο παράγουμε ηλεκτρικό ρεύμα, χτίζουμε τα σπίτια μας, παράγουμε τρόφιμα και μετακινούμαστε. Και μάλιστα ο κ. Μητσοτάκης μάς είπε ότι αυτό πρέπει να γίνει και να το αρχίσουμε τώρα. Ο δε υπουργός ανάπτυξης μίλησε για τις σχετικές ανατιμήσεις. Κι αυτή η υβριδική μορφή τροφοδοσίας μού έφερε στο μυαλό αμέσως την προφητεία εκείνη τού Αγίου Πατροκοσμά τού Αιτωλού που είχε πει ότι τα πιάτα μας θα έχουν τα πάντα αλλά δεν θα τρώγονται!

 

Η ελληνική κοινωνία έχει φανεί πολλές φορές ευκολόπιστη όσον αφορά τις προτάσεις τής υποτιθέμενης επιβιώσεως που προσφέρουν οι πολιτικοί τού δημοκρατικού ψευτορωμέϊκου προς έναν ηττοπαθή λαό που δεν μπορεί τάχα μου να ζήσει δίχως ξένες πλάτες. Από την δεξιά μέχρι την κεντροαριστερά, όλοι τους οι ψευτορωμιοί διαλύουν οικονομία, κοινωνία και εθνική κυριαρχία σε αγαστή συνεργασία, καταστρέφοντας ο ένας ό,τι αφήνει πίσω του ο άλλος. Όλοι τους μισούν το Έθνος και θέλουν μια Ελλάδα δίχως Έλληνες. Είναι οι ίδιοι που οι πολιτικοί τους πρόγονοι εγκατέλειψαν τις σκλαβωμένες ελληνικές πατρίδες και οι σημερινοί απόγονοί τους θέλουν να αφελληνίσουν την Μητέρα Ελλάδα εγκαταλείποντάς την στα χέρια του γυρολόγου βαρβαρισμού και καιροσκοπισμού. 

 

Εκείνοι που αγαπούν το Έθνος φροντίζουν και τα εθνικά και τα κοινωνικά ζητήματα ομοίως, θέτοντας στην υπηρεσία τού Έθνους την οικονομία και φυσικά φροντίζουν πολιτεία και πολίτες να διαθέτουν τούς ίδιους ωφέλιμους για το λαό και την εθνική συνέχεια σκοπούς. Κι αυτοί που αγαπούν το Έθνος είναι μόνον οι Εθνικιστές που ναι, είναι παράλληλα και Κοινωνιστές αφού επιδιώκουν και επιτυγχάνουν την κοινωνική δικαιοσύνη και συνοχή μαζί με την εθνική ισχύ και την φυλετική ομοιογένεια τού ενωμένου και ανίκητου Ελληνισμού. Είναι η σύζευξη εθνικισμού και αληθινού σοσιαλισμού που είχε επιδιώξει και ζητήσει ο Εθνικιστής μέντορας και πρόγονός μας Ίων Δραγούμης.

 

Σήμερα λοιπόν το δίλημμα είναι εντελώς προφανές και η απάντηση ομοίως πρόδηλη. Ελλάς ή ταν ή επί τας. Όπως ακριβώς σαν τέτοιες ημέρες ο Λεωνίδας τής Σπάρτης και ο Δημόφιλος των Θεσπιών μαζί με τούς άντρες τους πολέμησαν μέχρις εσχάτων προκειμένου να ψυχωθεί ο Ελληνισμός και να ενωθεί για να συντρίψει τον βάρβαρο εισβολέα. Η Ελλάς δεν πρόκειται μήτε να αλλοιωθεί μήτε να σβήσει από την παγκοσμιοποίηση εφιαλτών πολιτικών και σταυρωτήδων νεοταξιτών. Αυτό που θα πτωχεύσει και θα συντριφτεί είναι το ψευτορωμέϊκο. Η Επανεκκίνηση που θέλουμε να επιτύχουμε εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές και Κοινωνιστές αφορά την αναγέννηση τής Ελεύθερης, Αληθινής, Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος. Η Ελλάς που θέλει να ζήσει θα γίνει Μεγάλη Δύναμη με τα χέρια, την εργασία και την μαχητικότητα των Πιστών σε Θεό και Φυλή Ελλήνων. Ελληνικός λαός, Ελληνικός Εθνικισμός και Ελληνικός Στρατός σχηματοποιούμε από κοινού την Χρυσή Αυγή τού Ελληνισμού μας.       

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: