ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΟΝΤΑ ΨΕΥΤΟΡΩΜΕΪΚΟ

ΑΘΗΝΑ 14-9-2021.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Το κατοχικό ψευτορωμέϊκο τής αστικής νεοταξικής δημοκρατίας ολοκληρώνει την επιχείρηση υπαγωγής τής Ελλάδος σε επαρχία τής παγκοσμιοποίησης πλησιάζοντας στο σημείο μηδέν που αντιστοιχεί σε κάθε προδοτική ύπαρξη, στην οριστική κατάρρευση. Εφόσον το κράτος θέτει σε κίνδυνο την ζωή των παιδιών τού Έθνους και σκορπά την εθνική ασφάλεια στις διαθέσεις των εχθρών του, τότε το Έθνος οφείλει να απαλλαγεί από το ελληνόφωνο κράτος, σηκώνοντας ένα νέο κράτος που διοικεί απόλυτα και ολοκληρωτικά η Ελληνική Φυλή. Διότι εδώ είναι η Γη Μαρτύρων και Ηρώων, η Αγία και Μεγάλη Ελλάς, πιστή σε Θεό και Φυλή Ελληνική.

 

Το ελληνόφωνο καθεστώς ζητάει τον εμβολιασμό των παιδιών μας με τα σατανικά πειραματικά σφραγίσματα τού κατασκευασμένου κορονοϊού και μεθοδεύει όπως μαθαίνουμε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό ο οποίος επεκτείνεται διαρκώς σε νέες κάθε φορά κατηγορίες ηλικιών και επαγγελμάτων. Ήδη στα σχολεία στήνονται υπεύθυνες δηλώσεις τις οποίες «οφείλουν» να συμπληρώσουν οι γονείς και κηδεμόνες των παιδιών, στις οποίες αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι αποδεχόμαστε την εφαρμογή όλων των αποφάσεων που θα λάβει η ελληνόφωνη πολιτεία για την αντιμετώπιση τού κορονοϊού. Σε κάποιες ανάλογες υπεύθυνες δηλώσεις υπάρχει ακόμη και η πρόβλεψη κινητών συνεργειών που θα εμβολιάζουν τα παιδιά μας στα σχολεία τους.

 

Όποιος γονέας δεχτεί να υπογράψει μια τέτοια δήλωση δίχως ρητή απαίτηση τού σεβασμού τής δικής του απόφασης, αυτομάτως αποδέχεται την εφαρμογή των υποχρεωτικών εμβολιασμών στα σχολεία τής Πατρίδος μας. Όχι, δεν θα αποδεχτούμε τα εμβόλια γονιδιακής μετατροπής και ταυτοποίησης που επιπλέον βαρύνονται με βαρύτατες έως θανατηφόρες παρενέργειες να εφαρμοστούν στα παιδιά μας. Ήδη στα παιδιατρικά νοσοκομεία ακούμε από το υπουργείο υγείας ότι κατασκευάζονται μονάδες εντατικής θεραπείας. Όχι και πάλι όχι, τα χέρια που θα απλωθούν πάνω στα παιδιά μας, στα παιδιά τής Ελλάδος μας θα ξεραθούν. Οι αποφάσεις λαμβάνονται από εμάς τούς γονείς, τούς πιστούς προστάτες των παιδιών μας και οι πράξεις που ασκούνται επάνω τους είναι αυτές που εγκρίνουμε εμείς ρητά και κατηγορηματικά.

 

Την ίδια στιγμή οι Τούρκοι ανακοίνωσαν την έναρξη των στρατιωτικών τους ασκήσεων με πραγματικά πυρά στο κεντρικό Αιγαίο από τις 13 Σεπτεμβρίου έως τις 27 Οκτωβρίου. Η απάντηση τού ψευτορωμέϊκου υπήρξε ένας κοινός και υποκριτικός λεονταρισμός με την αναφορά στις παραβάσεις και παραβιάσεις δικαιοδοσιών και εθνικού εναερίου χώρου τής Ελλάδος από την Τουρκία, η οποία ωστόσο συνεχίζει τις προκλήσεις της έχοντας απέναντί της τούς ψευτορωμιούς τής ελληνοτουρκικής «φιλίας» και συγκυριαρχίας. Στον δε τομέα τής οικονομίας ο πληθωρισμός μέσα από τη χρήση τού εικονικού τραπεζικού χρήματος με την μηδενική παραγωγή εθνικού προϊόντος οδηγεί τα πράγματα στην έκρηξη των τιμών και την πτώχευση κράτους και πολιτών. Σε αυτήν την κατεύθυνση συνέτειναν και τα δήθεν υγειονομικά μέτρα κατά τού κορονοϊού που οδήγησαν σε κλείσιμο συνόρων, αύξηση μεταφορικών εξόδων και ακρίβεια ενεργειακών πόρων.

 

Την οικονομία την φτιάχνουμε από την αρχή, όσο και όποτε χρειαστεί να επιτύχουμε το θετικό αποτέλεσμα. Οι πλουτοπαραγωγικοί πόροι και η εύφορη γη στα χέρια ψυχωμένων Ελλήνων αρκούν για να επανέλθουμε και μάλιστα ισχυρότεροι από πριν. Η άμυνα είναι ζήτημα τού Έθνους που θέλει να ζήσει λυτρώνοντας τα αδέρφια του, με την Πατρίδα μας κάστρο πιο γερό από κάθε άλλη ιστορική περίοδο. Το Έθνος όμως που θέλει να ζήσει είναι αυτό που φροντίζει την υγεία των παιδιών του για να τούς παραδώσει μια Ελλάδα που ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά στους Έλληνες. Είναι το Έθνος που τα παιδιά του αποτελούν το αίμα τής καρδιάς και τής ψυχής του. Όλα λοιπόν για την ευτυχία και την ακεραιότητα των παιδιών μας σε μια Αγία, Μεγάλη, Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάδα.  

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: