ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ

ΑΘΗΝΑ 3-5-2022.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Φουντώνει στις μέρες μας η απαξίωση τής ανθρώπινης αξιοπρέπειας με την εξαθλίωση τού λαού και την ομηρεία τού Έθνους στην διεθνή νεοταξική συμμορία. Είναι ένας πόλεμος που διεξάγεται από την καθεστωτική υποκρισία ενάντια στην αλήθεια σε όλα τα δήθεν ελεύθερα έθνη και φυσικά και στην Πατρίδα μας Ελλάδα. Σκοπός τής νεοταξικής συμμορίας είναι να προκαλέσει την φτωχοποίηση, την απώλεια τής λαϊκής αυτοκυριαρχίας, τον πλήρη έλεγχο των εθνών και το ανακάτωμα των μαζών σε μια παγκοσμιότητα που θα οδηγηθεί ηττημένη στα δεσμά τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης. Κι όλα αυτά μέσα από έναν γεωπολιτικό και πολεμικό εν τέλει όλεθρο.

 

Κάποιοι στις μέρες μας έχουν φροντίσει να μοιράσουν τούς ρόλους στο θέατρο τού παραλογισμού που βρίσκεται σε εξέλιξη. Διότι μέτοχοι και συμμέτοχοι είναι όλες οι πολιτικές δυνάμεις τής διαβόητης αστικής δημοκρατίας. Φιλελεύθεροι, σοσιαλιστές, αριστεροί και τα πολιτικά παραμάγαζα που έχουν αυτοί συστήσει προωθούν την αιχμαλωσία τού Έθνους ως κυβέρνηση και προσποιούνται πως αντιστέκονται ως αντιπολίτευση εναλλάξ. Ειδικότερα στις μέρες τής φιλελεύθερης ακρίβειας και ανεργίας οι αριστεροί θυμήθηκαν φέτος την Εργατική Πρωτομαγιά προκειμένου να δηλώσουν τα δήθεν φιλολαϊκά τους αισθήματα και την διάθεση υπεράσπισης τάχα μου τού λαού. Κι όλα αυτά όταν όλοι τους θέλουν στην πραγματικότητα μια Ελλάδα δίχως Έλληνες, όταν γινόμαστε μειονότητα στον τόπο των πατέρων μας.

 

Στο σημείο αυτό καλό είναι να τούς θυμίσουμε ότι την Εργατική Πρωτομαγιά την καθιέρωσε με νομοθετικό και αναίμακτο τρόπο στην Ελλάδα ο Εθνικός Ηγέτης και Εθνικοκοινωνιστής Ιωάννης Μεταξάς χτίζοντας στην κυριολεξία ολόκληρο το Ελληνικό Εργατικό Δίκαιο που κατόπιν γκρέμισαν δεξιοί, αριστεροί και κεντρώοι. Πρέπει ακόμη να πω ότι είχα την τύχη να έχω συνάδερφο την εγγονή τού υπουργού εργασίας τού καθεστώτος τής 4ης Αυγούστου και τού Μεταξά, τού Δημητράτου και ως εκ τούτου να μάθω και να επαληθεύσω τις πραγματικές αλήθειες. Ο Δημητράτος ήταν γνωστός κομμουνιστής συνδικαλιστής τής εποχής εκείνης και εκλήθη στο γραφείο τού Εθνικού Κυβερνήτη. Ο Ιωάννης Μεταξάς είπε στον Δημητράτο ότι έχουν τις ίδιες απόψεις για τα εργατικά ζητήματα και πως αν μπορεί και θέλει να τις κάνει πράξεις, να έρθει ως υπουργός εργασίας να πραγματοποιήσει το έργο αυτό αναλαμβάνοντας την πλήρη ευθύνη των πράξεών του. Έκτοτε και μετά από το οκτάωρο, τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας και όλα τα θεμελιώδη εργασιακά δικαιώματα, ο Δημητράτος έγινε ένθερμος και συνειδητός Εθνικιστής συνοδοιπόρος και βασικός συνεργάτης τού Ιωάννη Μεταξά.

 

Όταν λοιπόν θέλεις να βελτιώσεις την ζωή τού λαού σου και να παγιώσεις την εθνική ασφάλεια γνωρίζοντας την καταιγίδα που έρχεται παγκοσμίως σε πολιτικό και πολεμικό επίπεδο εργάζεσαι επάνω στο ζήτημα τής εθνικής ενότητας. Ενώνεις τις παραγωγικές τάξεις, την εργοδοσία και την εργατική τάξη, καταργείς στην πράξη την στημένη πάλη των τάξεων στην οποία στηρίζει την εικονική αντιπαράθεση το κομματικό ψευτορωμέϊκο και φτιάχνεις ισχυρή και αυτάρκη σε ασφάλεια, οικονομία και αγαθά Ελλάδα με ελληνικά χέρια. Αυτό όμως που ισχύει για τον Ελληνικό Εθνικισμό δεν ισχύει για τούς ελληνόφωνους πολιτικούς νεοταξίτες και την αστική δημοκρατία σε ντόπιο και διεθνές επίπεδο.

 

Το ψευτορωμέϊκο έχει αναλωθεί σήμερα στην διενέργεια πράξεων που έχουν στόχο την πλήρη εξάρτηση τής ελληνικής κοινωνίας από τις δυνάμεις τής παγκοσμιοποίησης και την τελική εκμηδένιση των λαϊκών αντοχών και τής εθνικής μας φυσιογνωμίας. Την ίδια στιγμή λοιπόν που τα μέτρα εκβιασμού και αντιπαραθέσεως στις συναλλαγές αγαθών, κεφαλαίων και μεταφορών εντείνονται μεταξύ Δύσεως και Ρωσίας καλλιεργώντας κλίμα αφόρητης ακρίβειας των αξιών, στην Πατρίδα μας πολιτικοί και θεσμικοί παράγοντες καλοπερνούν και προκαλούν τον ελληνικό λαό. Ένας χορός εκατομμυρίων ευρώ έχει στηθεί για την παροχή μετοχών δημοσίων οργανισμών σε στελέχη, για τις υποτιθέμενες έρευνες σχετικά με τον κατασκευασμένο κορονοϊό, ακόμη και για συμπληρωματικούς προϋπολογισμούς που σκορπούν πρόσθετο δημόσιο χρήμα σε κρατικούς φορείς. Κι όλα αυτά όταν η ενεργειακή ανεπάρκεια στην οποία μάς οδήγησε το κατοχικό καθεστώς έχει αφήσει χωρίς ρεύμα χιλιάδες ελληνικά νοικοκυριά.

 

Το πολιτικό καθεστώς τού ελληνόφωνου νεοταξισμού ωστόσο μέσω τής κυβέρνησης έχει το θράσος να βαστάει ψηλά τούς φόρους την ώρα που έχει συρρικνώσει εφιαλτικά το εθνικό εισόδημα και παρατηρεί με υποτιμητικό τρόπο τον ελληνικό λαό ως τζαμπατζήδες. Οι πολιτικάντηδες λέγουν με θράσος ότι δεν μπορούν να βρουν πρόσθετους πόρους, όταν με την υποταγή τους στον παγκοσμιοποιητή τύραννο και τις προσωρινές μεγάλες δυνάμεις έχουν εγκαταλείψει κλειδωμένες τις εθνικές μας ενεργειακές πηγές και αδρανή τον πρωτογενή παράγοντα, ολάκερο τον πλουτοπαραγωγικό παράγοντα υποθηκευμένο. Η δε αγορά των καυσίμων γνωρίζει νέα δυσβάστακτη έκρηξη τιμών.

 

Την ίδια στιγμή τα παγκόσμια σιωνιστικά αφεντικά μιλούν ανοικτά για τον ψηφιακό έλεγχο προσώπων και συναλλαγών με την παροχή προνομίων μονάχα για όσους υπακούν στα κελεύσματα τής παγκόσμιας νέας τάξης πραγμάτων, το δε παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ προαναγγέλλει το αντίχριστο χάραγμα. Οι Τούρκοι πραγματοποιούν διαρκώς πυκνές υπερπτήσεις πολεμικών αεροσκαφών πάνω από τα νησιά τού Αιγαίου με τούς ψευτορωμιούς πολιτικούς να δίδουν οπλισμό και να συμμετέχουν στις κυρώσεις κατά τής Ρωσίας στο πλευρό των νατοϊκών ψευτοσυμμάχων όταν δίνουν γη και ύδωρ στο Αιγαίο και οι πάσης λογής «σύμμαχοι» σιωπούν. Παράλληλα οι πολιτικάντηδες μάς λένε ότι θα αδειάσουν τις δομές φιλοξενίας των λαθροεισβολέων είτε δήθεν απελαύνοντας είτε δίνοντας άσυλο στους λαθρεποίκους που ήδη έχουν φουντώσει αριθμητικά, προερχόμενοι κυρίως από φιλοτουρκικές χώρες. Και παράλληλα τα στρατόπεδα τού εντεινόμενου τρίτου παγκόσμιου πολέμου απλώνονται από την δυτική Ουκρανία έως την Υπερδνειστερία και με βλέψεις ακόμη και στα βαλκάνια.

 

Οι δοκιμασίες που αντιμετωπίζει το Ελληνικό Έθνος είναι πολλές και προέρχονται από τούς σταυρωτήδες και τούς εφιάλτες τής παγκοσμιοποίησης. Ο εχθρός έχει εισχωρήσει εντός των πυλών με σκοπό την υλοποίηση τής πτώσης τού Ελληνισμού με τρόπους θεσμικούς από το ανθελληνικό καθεστώς. Το ζητούμενο λοιπόν τούτες τις κρίσιμες και ιστορικές στιγμές που βιώνουμε είναι η απελευθέρωση τής Πατρίδος μας. Ναι αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ, πρέπει να λάβουμε την Πατρίδα στα χέρια μας, να την θωρακίσουμε, να την αναπτύξουμε και να την κάνουμε Μεγάλη Δύναμη. Η λύτρωση τής Ελλάδος είναι συνυφασμένη με την Νίκη μας ενάντια στους κλέφτες γης και ψυχών ελληνικών. Να αποδιώξουμε αυτούς που μισούν τον Θεό και τον Άνθρωπο. Να δώσουμε το χέρι στον Έλληνα και την Ελληνίδα όπου γης και να ανθοβολήσουμε την γη μιας ακόμη μεγαλύτερης Ελλάδος με περισσότερες ελληνικές οικογένειες και περισσότερους Έλληνες.

 

Το μεγάλο κλειδί τού αγώνα αυτού είναι η Ενότητα που πρέπει να επεκταθεί τόσο ανάμεσα στους Έλληνες που πιστεύουμε σε Θεό και Ελληνική Φυλή όσο και σε ολάκερη την ελληνική κοινωνία που πιστεύει στα ίδια ιδανικά και έχει βυθιστεί στην ηττοπάθεια και την απελπισία. Όχι, κανείς Έλλην δεν είναι μόνος του. Το Εθνικό Όραμα υπάρχει και είναι η Εθνική Ιδέα, είναι η Ελληνική Ιδέα, ο Ανίκητος και Ενωμένος Ελληνισμός. Ο Αγών που καλούμαστε να δώσουμε είναι Αγών Εθνικός και το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, οι Μαχητές τής Ελληνικής Φυλής που διαπνεόμαστε από έναν γνήσιο Ελληνορθόδοξο Εθνικοκοινωνισμό είμαστε έτοιμοι να τον δώσουμε στο πλευρό τού λαού. Γιατί σύμμαχος μας είναι μονάχα ο Θεός και ο Ενωμένος Ελληνισμός. 


Είναι η ώρα που η Αλήθεια τής Μεγάλης και Παραγωγικής Ελλάδος των Αθάνατων Ιδανικών θα συντρίψει δια παντός την υποκρισία τής δήθεν μικρής, ανίσχυρης και φτωχής κατεχόμενης γης. Η Πίστη μας είναι μεγάλη, η γη μας είναι πλούσια και ο πόθος μας για την Τρανή Ελλάδα στην κορυφή τής οικουμένης για την ευτυχία των παιδιών μας σταθερός και νικηφόρος. Εμπρός για το ξημέρωμα Χρυσής τής Αυγής στην Αγία και Μεγάλη Ελλάς μας.  

       

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: