ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΝΕΟΤΑΞΙΚΕΣ ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ, ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΠΡΟΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

ΑΘΗΝΑ 24-5-2022.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Ο ασκός τού Αιόλου ανοίγει πάνω από την κοινωνία των δήθεν ελεύθερων εθνών. Τίποτα δεν μπορεί να ανακόψει την πορεία τού ολέθρου. Ήρθε ή ώρα τής μεγάλης κρίσεως για την ανάδειξη των δίκαιων υπερασπιστών πίστης και αξιών. Το προσκλητήριο τού Θεού σήμανε. Οι Μαχητές τής Πίστης και τής Ελευθερίας απέναντι από τούς Τυράννους τής Αντίχριστης Παγκοσμιοποίησης και τής σκλαβιάς. Ο διεθνής καβγάς για τα παγκόσμια πρωτεία παράγει ασθένειες σώματος και ψυχής και στήνει τα στρατόπεδα τού νεοταξισμού σε θέσεις μάχης. Η ώρα των ευθυνών για την προάσπιση των εθνικών συνειδήσεων και των ανθρωπίνων ψυχών έφτασε.

 

Η έννοια τής πανδημίας έχει γίνει κεντρική ιδέα τής επιχείρησης τρομοκρατήσεως των λαών από την υπέρτατη και πραγματική πανδημία που λέγεται παγκοσμιοποίηση και έχει ανοίξει το φρενοκομείο των βιολογικών εργαστηρίων. Παντού μέσα στην κοινωνία μας ακούω την ίδια φράση από το στόμα απλών ανθρώπων όπως είμαστε κι εμείς. Κι άλλη πανδημία μάς ετοιμάζουν; Κι έτσι ακούσαμε και μάθαμε την εμφάνιση τής λεγόμενης ευλογιάς των πιθήκων. Και το σκηνικό που συνοδεύει αυτήν την νόσο είναι το συνηθισμένο. Είχε προηγηθεί τής εμφάνισής της ένα διεθνές συνέδριο στο οποίο είχε γίνει άσκηση προσομοίωσης για την αντιμετώπιση αυτής. Οι δε επιστημονικοί συνεργάτες τής νεοταξικής συμμορίας μάς λένε ότι έχει βρεθεί ήδη το εμβόλιο!

 

Η συνήθης πρακτική βρίσκεται και πάλι εμπρός στον δοκιμαζόμενο λαό. Οι τύραννοι φτιάχνουν το πρόβλημα και φέρνουν την λύση που έχουν σχεδιάσει. Το πρώτο κρούσμα τής ευλογιάς των πιθήκων όπως μαθαίνουμε έχει κάνει την εμφάνισή του και στην Πατρίδα μας. Κάποιοι μάλιστα επιστήμονες μάς λένε ότι ανακαλύφτηκε επιπλέον και ένα κρούσμα λέπρας. Και ποιος είναι ο λόγος για αυτόν τον κατακλυσμό νόσων που δραπετεύουν από τα νεοταξικά βιολογικά εργαστήρια; Η απάντηση ήρθε από τούς υπεύθυνους των ερευνητικών προγραμμάτων τού αμερικανικού πενταγώνου και από την γνωστή Pfizer τού Μπουρλά. Βρήκανε μάς είπαν το βρώσιμο χάπι με το βιολογικό μικροτσίπ που θα παρακολουθεί το ανθρώπινο σώμα συνεχώς για να το προφυλάξει από τις νόσους…

 

Την ίδια στιγμή οι προπαρασκευαστικές ενέργειες τού επερχόμενου τρίτου παγκόσμιου πολέμου εντείνονται. Και ο νους μου αμέσως έρχεται στον αγαπημένο Άγιο Γέροντα Παίσιο τον Αγιορείτη που είχε πει ότι δεν θα μπορέσουν οι τύραννοι να μάς φέρουν το αντίχριστο χάραγμα γιατί τα πολεμικά γεγονότα θα προλάβουν τα ιατρικά. Κι έτσι ακούσαμε τούς Ρώσους να απαγορεύουν την είσοδο στο έδαφός τους σε όλους τούς κορυφαίους Αμερικανούς αξιωματούχους, 963 στον αριθμό συμπεριλαμβανομένων τού προέδρου των ΗΠΑ και των επικεφαλής τού υπουργείου εξωτερικών και των μυστικών υπηρεσιών. Την ίδια στιγμή ο αρχηγός τού αμερικανικού στρατού είπε στους απόφοιτους τής αμερικανικής σχολής αξιωματικών ότι έρχεται μεγάλος πόλεμος των ΗΠΑ ενάντια σε Ρωσία και Κίνα με τη χρήση όλων των υπερσύγχρονων φονικών όπλων.

 

Από την άλλη πλευρά οι Τούρκοι προσεγγίζουν τις παλαιές συμμαχικές χώρες τής οθωμανικής αυτοκρατορίας, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, τη Σαουδική Αραβία, το Κατάρ και την Αίγυπτο η οποία ουσιαστικά εγκαταλείπει τη συμφωνία ΑΟΖ με την Ελλάδα. Μια συμφωνία που άφηνε ακάλυπτη ούτως ή άλλως την Πατρίδα μας από την μισή Κρήτη έως και το Ανατολικό Αιγαίο. Οι Τούρκοι ισορροπούν μεταξύ Ρωσίας και ΝΑΤΟ διότι επιθυμούν το φυσικό αέριο και την στρατιωτική συνεργασία των Ρώσων στο επίπεδο τού πυρηνικού οπλοστασίου ενώ συνεχίζουν να συνομιλούν με όλες τις αντιμαχόμενες πλευρές. Ο Ερντογάν εσχάτως κάνει τον δύσκολο στον φίλο του τον Μητσοτάκη και μάς λέει ότι δεν τού ξαναμιλάει επειδή τού έκανε κριτική κατά την επίσκεψή του στις ΗΠΑ. Προφανώς επειδή οι Τούρκοι επιθυμούν κάποιο θερμό επεισόδιο σε βάρος μας καθώς μετά από τα νησιά τού ανατολικού Αιγαίου τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη προσέγγισαν στα δυόμισι μίλια τις ακτές τής Αλεξανδρούπολης. Με το ψευτορωμέϊκο και τις στρατιωτικές αρχές του να τηρούν αδρανές το αντιαεροπορικό σύστημα τής χώρας.

 

Τα υγειονομικά και τα πολεμικά μέτρα για την δήθεν προστασία τής υγείας μας από την μια πλευρά και για την τιμωρία τού «κακού» από τον «καλό» τής παγκόσμιας διακυβέρνησης από την άλλη πλευρά έχουν εκτινάξει την ψυχολογική πίεση και την φτώχεια σε παγκόσμιο επίπεδο. Τα αγαθά πρώτης ανάγκης και οι ενεργειακοί πόροι τής Πατρίδος μας έχουν δεσμευτεί πλήρως από τούς διεθνείς κηδεμόνες τού σιωνιστικού νεοταξισμού με την πλήρη συνεργασία των συνοδοιπόρων τους πολιτικών τής αστικής δημοκρατίας. Ο δε συμμαχικός παράγοντας είναι παντελώς ανύπαρκτος. Δεν υπάρχουν σύμμαχοι. Υπάρχουν μονάχα συμφέροντα που θέλουν το κάθε ένα την παγκόσμια εξουσία για λογαριασμό του. Τούς είδαμε όλους τούς ψευτοσυμμάχους όταν υποστήριξαν τούς Τούρκους στον Πόντο, στην Ιωνία, στην Κύπρο, στα Ίμια, παντού. Ακόμη και η ρωσική πρεσβεία τής Τουρκίας στην τελευταία ανακοίνωση που εξέδωσε για την 19η Μαΐου και την Ποντιακή Γενοκτονία μίλησε υπέρ τού σφαγέα τού Ελληνισμού Μουσταφά Κεμάλ.

 

Τα γεγονότα τού επερχόμενου τρίτου παγκόσμιου πολέμου θα σημειωθούν οπωσδήποτε στα εδάφη τής νυν και αεί Ελληνικής Βυζαντινής Αυτοκρατορίας μας που προσωρινά κατέχει το ψευδοκράτος των Τούρκων μακελάρηδων τού Ελληνισμού μας. Η Τουρκία έχει ήδη κλείσει τα Στενά τού Βοσπόρου. Τα γεωπολιτικά περάσματα που οδηγούν σε όλα τα γεωστρατηγικά σημεία και τον μεγάλο γεωφυσικό πλούτο τής περιοχής μας διέρχονται από τη Μαύρη Θάλασσα και τον Βόσπορο έως το Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο. Οι προσωρινά Μεγάλες Δυνάμεις θα συγκρουστούν με τη χρήση των πυρηνικών τους οπλοστασίων και ό,τι άλλο σύγχρονο μέσο διαθέτει η αλαζονεία τους. Επομένως οι μεγάλοι θα κοντύνουν και η Τουρκία θα σβηστεί από τον χάρτη. Όμως ο εχθρός τής παγκοσμιοποίησης μήτε θα απαλειφθεί με μιας μήτε η σωτηρία τού Ελληνισμού θα έρθει από μόνη της.

 

Η Εντολή τού Έθνους προς τον σύγχρονο Ελληνισμό μας είναι σαφής. Είναι η Πίστη, η Ενότητα και η Πειθαρχία των Πιστών Μαχητών τής Φυλής μας και τού ελληνικού λαού στον κοινό αγώνα για την πλήρη απελευθέρωση τής Πατρίδος μας. Ο πρώτος εχθρός που πρέπει να νικήσουμε είναι ο εσωτερικός ελληνόφωνος καθεστωτικός εχθρός και μαζί με αυτόν ο εγωισμός και η ηττοπάθεια τού μαχόμενου Ελληνισμού. Από τις Θερμοπύλες και την Άλωση τής Βασιλεύουσας των Ελλήνων Κωνσταντινούπολης έως και τις μέρες μας η ζημιά γινόταν και γίνεται πάντα μέσα από τα τείχη τού Κάστρου τής Ελλάδος. Οι ιδιοτελείς κερδοσκόποι πλούτου και εξουσιαστικών θέσεων ως τοποτηρητές και συγγενείς κάποιοι εξ αυτών των σιωνιστών συνομιλούν διαχρονικά με τον εχθρό Θεού και Ανθρώπου και διχάζουν τον λαό.

 

Τούτες τις ιστορικά κρίσιμες στιγμές που ζούμε τόσο για την ελευθερία τής Πατρίδος μας όσο και για την υγεία τού Έθνους που συνιστά η διαιώνιση τής Ελληνικής Φυλής και η εθνική μας κυριαρχία, το Έθνος επιτάσσει την επικράτηση τού ενιαίου στρατηγικού σκοπού πάνω από τις μεμψιμοιρίες και τις εγωπάθειες. Μία και μόνη παράταξη Όλων των Πιστών Ελλήνων είναι η Ελλάς. Και ο Εθνικισμός μας είναι η μια και αδιαίρετη Φωνή όλων των Ελλήνων. Ο Εθνικισμός μας είναι η απόλυτη Ελληνική Ιδέα. Ο προορισμός τής Ελλάδος και ημών των Μαχητών τής Ελληνικής Φυλής φλογίζει τις καρδιές, κατευθύνει τον νου και οδηγεί τις πράξεις όλων μας στο ίδιο σημείο.

 

Η Εθνική Ισχύς και η Κοινωνική Δικαιοσύνη, η αυθυπαρξία τής Πατρίδος σε χέρια απολύτως ελληνικά και η αξιοποίηση των χαρισμάτων τής γης μας και τού Ελληνικού Πολιτισμού, η ελευθερία όλων των Ελλήνων από κάθε είδους δεσμά και η ανάπτυξη τής Ελλάδος μας ως Μεγάλη Δύναμη Δικαίου και Ισχύος είναι Εντολή που αποτελεί φύση τού Ελληνισμού μας που μάς κληροδότησαν οι πρόγονοί μας. Και εμείς ως Ιχνηλάτες Τρανών Προγόνων ήρθε η ώρα να γράψουμε τη δική μας ιστορία. 


Η Εθνική Συνεννόηση και ο κοινός Εθνικός και Εθνικιστικός Αγών είναι η οδός για την αναγέννηση τής Αιώνιας Ελλάδος μας. Και η Ελλάς δεν είναι μια μάζα δουλική, είναι ένας λαός αυτοκρατορικός, ένας λαός που διδάσκει την οικουμένη με εντολή τού Θεού όπως είχε πει ο Άγιος Νεκτάριος. Η Ελλάς είναι Γη τού Φωτός ετυμολογικά και κυριολεκτικά, είναι Γη Μαρτύρων και Ηρώων. Όλοι μαζί με σύμμαχο και συναγωνιστή τον Ενωμένο Ελληνισμό θα βαδίσουμε στην Νίκη ενάντια στην παγκοσμιοποίηση για να ανατείλει άμεσα Χρυσή η Αυγή τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας.  

 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: