ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ.

ΑΘΗΝΑ 11-7-2023.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Το Κράτος εκείνο που συνομιλεί με τούς εχθρούς του μη διεκδικώντας τίποτα όταν εκείνοι ζητούν και πάλι τα πάντα δεν είναι εθνικά κυρίαρχο αλλά προτεκτοράτο τού νεοταξισμού και πάσης λογής βαρβάρων. Αυτό το υποτιθέμενο Εθνικό Κράτος δεν είναι καν Ελληνικό αλλά ο απόλυτος ραγιάς και συνεργάτης των εχθρών τού Ελληνισμού, ένα ψευτορωμέικο δήθεν κράτος, ξεκάθαρα εχθρικό κι αυτό τού Ελληνισμού.

 

Το ελληνόφωνο πολιτικό καθεστώς τής αστικής κατοχικής δημοκρατίας δεν σέβεται καν την ιστορία τού Έθνους που έχει δολίως αναλάβει τις εθνικές και πολιτικές του τύχες. Δυστυχώς ο πολλαπλώς εξαπατηθείς ελληνικός λαός εξακολουθεί να ανέχεται τούς λαοπλάνους προδότες τής Εθνικής του Κυριαρχίας με την ψευδαίσθηση τής υποτιθέμενης διασφάλισης τής Ειρήνης και τής απρόσκοπτης ανάπτυξης δίχως τάχα το χύσιμο αίματος και με την αντιπαροχή επιδομάτων επιβίωσης. Τι κι αν έχουν χαθεί ζωές με τις αυτοκτονίες επί μνημονίων ή με τα δήθεν υγειονομικά μέτρα ή αν χάνονται ελληνικά σπίτια λόγω ληστρικών δανείων; Οι πολιτικοί μας προσποιούνται ότι μπορούν, καίτοι αδιάφοροι για την δεινή καθημερινότητα τού Ελληνισμού, να λύσουν τα εθνικά μας ζητήματα.

 

Για μια ακόμη φορά το ελληνόφωνο κράτος υπακούει στις υποτιθέμενες συμμαχικές πλάτες όταν στην πραγματικότητα αυτοί οι ίδιοι οι ψευτοσύμμαχοι εκφράζουν τον παγκοσμιοποιητή εντολέα των ελληνόφωνων πολιτικών. Οι δε πολιτικοί υπάλληλοι τού εν Ελλάδι σιωνιστικού νεοταξισμού έχουν επιδοθεί στην εξαχρείωση και την πλήρη κατάρρευση των ελληνικών ηθών και παραδόσεων τής εθνικής, κοινωνικής και θρησκευτικής μας ζωής απολύτως συνειδητά και προσχεδιασμένα. Θέλουν ξεκάθαρα μια αποδεκατισμένη και ασφαλώς διόλου Ελληνική Ελλάδα.

 

Όπως μάθαμε λοιπόν από τούς ταγούς τής συμφοράς, στις 12 Ιουλίου στην πρωτεύουσα τής Λιθουανίας Βίλνιους στο περιθώριο τής Συνόδου τού ΝΑΤΟ θα γίνει η νέα συνάντηση Μητσοτάκη και Ερντογάν προκειμένου να βρεθεί η περιλάλητη λύση στις διαφορές Ελλάδος και Τουρκίας. Ο ελληνόφωνος πρωθυπουργός λέει ότι η μόνη διαφωνία που έχουν οι δύο χώρες μεταξύ τους αφορά τις θαλάσσιες ζώνες τής υφαλοκρηπίδας και τής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης μαζί με τον εναέριο χώρο των 10 ναυτικών μιλίων.

 

Επί τής ουσίας η Ελλάς τού ψευτορωμέικου έχει δεσμευτεί ότι δεν θα αυξήσει διόλου τα χωρικά της ύδατα στο Αιγαίο στα 12 ναυτικά μίλια όπως μάς αναγνωρίζει τούτο το δικαίωμα το διεθνές δίκαιο τής θάλασσας. Επιπλέον το ελληνόφωνο προτεκτοράτο έχει δεσμευτεί ότι δεν θα κάνει καμία έρευνα για την άντληση των γεωφυσικών μας πόρων στο Αιγαίο. Επομένως η Ελλάς με τούς κατοχικούς πολιτικούς εκφραστές της πάει στις ελληνοτουρκικές συνομιλίες διεκδικώντας το απόλυτο τίποτα αποδεχόμενη την Τουρκία ως συνομιλητή που ζητάει τα πάντα.

 

Κι έτσι η Τουρκία με επικεφαλής τον Ερντογάν ζητάει την καθολική αποστρατιωτικοποίηση των νησιών τού ανατολικού Αιγαίου μας και την ολική ανάληψη ευθύνης για την έρευνα και διάσωση ανατολικά τού 25ου μεσημβρινού. Η Τουρκία έχει μιλήσει επίσης για την ύπαρξη νησιών και νησίδων μας που τάχα ανήκουν στην ίδια κι όχι στην Ελλάδα μας. Οι Τούρκοι λοιπόν δεν θέτουν πλέον την συγκυριαρχία αλλά την διχοτόμηση και αρπαγή κυριαρχίας στο Αιγαίο. Επομένως δυστυχώς έχει ανοιχθεί εμπρός μας ο δρόμος για την δημιουργία ενός προδοτικού νέου σχεδίου τύπου Πρεσπών τού Αιγαίου.

 

Ακόμη και στο διεθνές δικαστήριο τής Χάγης η Ελλάς θα πάει άφωνη με την Τουρκία να διεκδικεί τα πάντα. Κι ας μην ονομάζει το ψευτορωμέικο την προδοσία ειρήνη. Ας μην ομιλούν λοιπόν οι προσκυνημένοι για μια ψεύτικη ειρήνη. Διότι την ειρήνη την κατακτά μονάχα ο ζωντανός λαός που στηρίζεται στις δικές του δυνάμεις Ενωμένος και σπάει τα δεσμά των έως σήμερα αλύτρωτων αδερφών του. Διότι όπως αποδεικνύεται για πολλοστή φορά, όταν ο λαός που έχει υποστεί εθνικές απώλειες κάθεται στα τέσσερα πόδια και προσκυνάει τούς δήθεν συμμάχους του βαρβάρους, τότε αυξάνει εκ νέου τις εθνικές απώλειες χάνοντας κι άλλα εδάφη και ψυχές ελληνικές.

 

Η Ελλάς ωστόσο μένοντας ακόμη πιστή στα ελληνόφωνα δεσμά των δοσίλογων πολιτικών βλέπει τις προκλήσεις σε βάρος της να κορυφώνονται ενώ το Κάστρο διαλύεται εκ των έσω. Στην κατεχόμενη μα πάντα Ελληνική για εμάς τούς Αληθινούς Έλληνες Σμύρνη μας ο Ιερός Ναός τού Αγίου Βουκόλου μετατράπηκε σε μια νύχτα σε ντισκοτέκ με την άδεια τής δημοτικής αρχής που πρόσκειται στους Κεμαλικούς. Οι αρμόδιες αρχές τής Πατρίδος μας από το υπουργείο εξωτερικών εξέδωσαν μια έντονη ανακοίνωση για τα μάτια τού κόσμου όταν η Ελληνορθόδοξη Κοινότητα τής Σμύρνης όρθωσε σφοδρή αντίσταση δικαίως στην μέγιστη αυτή πρόκληση προς τον Θεό, την Ιερή Ελλάδα μας και τις ηρωικές ελληνικές ψυχές. Οι δε κατοχικές αρχές τού Δήμου Σμύρνης ζήτησαν κατόπιν εορτής ένα υποκριτικό συγνώμη.

 

Δυστυχώς το ψευτορωμέικο κράτος έχει απεκδυθεί τόσο τον ελληνικό όσο και τον ορθόδοξο χαρακτήρα του Αληθινού Ελληνισμού μας. Κι έτσι είδαμε και μάθαμε ότι μετά από μια συνάντηση τού νυν υπουργού παιδείας και θρησκευμάτων με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος θα γίνει μάς είπανε αντικατάσταση των εικόνων στις εκκλησίες με ταμπλέτες και ηλεκτρονικές οθόνες υψηλής ευκρίνειας. Η νέα αυτή πρόκληση σε βάρος τής Πίστης μας ακολουθείται όπως μάθαμε εκ μέρους τού κράτους από την κατάργηση τού πολιτικού αυτοδιοίκητου τού Αγίου Όρους.

 

Η νέα σιωνιστική τάξη πραγμάτων συνεχίζει την αποστολή εκπόρθησης τής Ορθόδοξης Πίστης Τού Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και Θεού μας στην Ιερή Πατρίδα Του και Πατρίδα μας, την Κοιτίδα τής Ιερής Γης τού Φωτός. Βάλλεται λοιπόν η Πατρίδα μας, βάλλεται η Πίστη μας, βάλλεται παράλληλα και ο Πολιτισμός μας με τούς λαθροεισβολείς που μάς στέλνουν Τούρκοι και παγκοσμιοποιητές, βάλλεται και η Ελληνική Οικογένεια με την αναγνώριση των ομοφυλόφιλων ψευτοοικογενειών. Βάλλονται και οι ελευθερίες τού λαού μας μέσα από την διαρκή παρακολούθηση που λέγεται ψηφιοποίηση προσώπου και συναλλαγών.

 

Αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ, τα τείχη τής Ελλάδος έχουν Φρουρούς. Είναι οι μόνοι Γνήσιοι και Αληθινοί Έλληνες, όλοι εμείς που πιστεύουμε στον Θεό, την Ελληνική Φυλή που μάς γέννησε και μάς έδωσε το Ελληνικό Αίμα, την Ελληνική Οικογένεια και τον Ελληνικό Πολιτισμό Δικαίου, Τιμής και Ισχύος των Ελλήνων. Η δικαίωση τού Ελληνικού Εθνικισμού είναι προφανής και αυταπόδεικτη. Εμείς οι Αληθινοί Έλληνες Εθνικιστές είμαστε η Φωνή τής αλήθειας που διέπει την ζωή τού Ελληνισμού και οι εκφραστές των δικαίων και των συμφερόντων τής Ελλάδος και τής Ελληνικής Φυλής.

 

Ο Έλλην Εθνικιστής δεν ενδιαφέρεται να κερδίσει κοινοβουλευτικά έδρανα και κοινοβουλευτική αποζημίωση υποταγής. Ο Έλλην Εθνικιστής έχει εντολέα του τον ελληνικό λαό και διοικεί το Κράτος υπηρετώντας αποκλειστικά το Έθνος χωρίς καμία απολύτως συναλλαγή με τούς πάσης λογής ανθέλληνες, προσκυνημένους και βαρβάρους. Η Ελλάς ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά στους Έλληνες που αγωνίζονται για την Πίστη, την Ελευθερία και την Ισχύ τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας και της Ελληνικής Φυλής. Το δίκαιο και η ελευθερία ταυτίζονται με την ισχύ και την ενότητα των Ελλήνων. Ιδού η οδός για την Ανατολή τής Χρυσής Αυγής τού Ελληνισμού μας.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: