ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

ΑΘΗΝΑ 21-7-2023.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Στους έσχατους χρόνους τής νέας αναδυόμενης και εκκολαπτόμενης τυραννίας που λέγεται παγκόσμια διακυβέρνηση ο πόλεμος σε βάρος των εθνικών συνειδήσεων και ελευθεριών διεξάγεται πέραν των συμβατικών με τα λεγόμενα βιολογικά όπλα. Είναι η ολέθρια χρήση τής τεχνολογίας για τον έλεγχο των κινήσεων, των σκέψεων και των προθέσεων των πρώην ελεύθερων ανθρώπων και εθνών από την αντίχριστη σιωνιστική παγκοσμιοποίηση που νομίζει πως μπορεί να πάρει τη θέση τού Ενός και μόνου Αληθινού Θεού, Τού Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και Θεού Τής Αληθινής Αγάπης. Η Αλήθεια τής Θείας και Εθνικής Νομοτέλειας πάντα νικά το ψέμα των εχθρών Θεού και Ανθρώπου.

 

Στο ζήτημα τής τεχνολογίας δεν υπάρχει ασφαλώς καλή ή κακή μορφή αυτής παρά μονάχα καλός ή κακός χρήστης αυτής τής τεχνολογίας. Τα τελευταία χρόνια τής εφόδου τού νεοταξισμού στις ζωές μας βιώνουμε έντονα την μεγάλη έξαρση και καταστροφική εξάπλωση στις ζωές μας των πυρκαγιών. Κάθε καλοκαίρι μαζί με την συνηθισμένη και απολύτως φυσιολογική άνοδο τής θερμοκρασίας ακολουθούν κάποια εντελώς αφύσικα φαινόμενα και καιρικές μεταβολές που μαρτυρούν την παρέμβαση των ανθρωπίνων χεριών εκείνων των ανόητων και ανελεύθερων κακών χρηστών τής τεχνολογίας.

 

Κάποια αεροσκάφη άσπρου συνήθως χρώματος, όχι πάντως ιδιαιτέρως ορατά, πετούν σε τέτοιο μεγάλο ύψος στους αιθέρες όπου κανένα άλλο αεροσκάφος δεν πετάει και εξαπολύουν κάποια περίεργα αέρια στον ουρανό. Πολλοί συνάνθρωποι μας έχουν παρατηρήσει το φαινόμενο αυτό. Τα συγκεκριμένα αέρια δεν διαλύονται μετά την έξοδό τους από τα εξειδικευμένα αυτά αεροσκάφη αλλά απλώνονται, σχηματίζουν αιωρούμενα επί πολύ ώρα τεχνητά νεφελώματα, μέχρις ότου όλως περιέργως τάχα μεταβάλλουν τον καιρό.

 

Κάποιοι ειδικοί επιστήμονες που έχουν κάνει σχετικές αναλύσεις και μελέτες κάνουν λόγο για την ύπαρξη χημικών αερίων μέσα στα ύποπτα αιωρούμενα καυσαέρια. Αναφέρομαι στους γνωστούς αεροψεκασμούς και το καινοφανές νεοταξικό φαινόμενο που καλείται HAARP. Κάνεις δεν αμφισβητεί την σύγχρονη πατέντα των τελευταίων νεοταξικών χρόνων. Η διαφωνία εντοπίζεται στον σκοπό αυτής τής τεχνικής παρέμβασης, καθώς υπάρχουν κάποιες ελάχιστες συστημικές φωνές που λένε τάχα μου ότι είναι για το καλό μας και την προστασία τάχα μου τού περιβάλλοντος.

 

Οι παρενέργειες ωστόσο που πλανώνται γύρω μας μαρτυρούν το εντελώς αντίθετο αποτέλεσμα καθώς οι καιρικές μεταστροφές που επέρχονται σε αυτές τις περιπτώσεις έχουν καταστρέψει αγροτικές εκτάσεις, έχουν επιφέρει εδαφικές αλλοιώσεις, έχουν εξαφανίσει μεγάλες ποσότητες αγροτικών προϊόντων και άλλες σχετικές φθορές. Έρευνες μάλιστα ειδικών επιστημόνων αναφέρονται ακόμη και στην δυνατότητα πρόκλησης σεισμών.

 

Κάποιοι έχουν βάλει σκοπό με τις παρεμβάσεις τους να μάς κάνουν να ξεχάσουμε τούς νόμους τής φυσικής που μάθαμε στο σχολείο. Στις τελευταίες ημέρες τής ολέθριας σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης μαθαίνουμε πως κάποιοι βάλθηκαν να δώσουν ονομασία στα περίεργα και απάνθρωπα πειράματα που λαμβάνουν χώρα με διάφορους τρόπους και ανθρώπινη πάντα παρέμβαση πάνω από τα κεφάλια μας. Έτσι λοιπόν ακούμε από τα ιδιοφυή τάχα μυαλά τού νεοταξικού στρατοπέδου ότι η ανθρωπότητα αντιμετωπίζει το πρόβλημα τής κλιματικής κρίσης με την υπερβολική έξοδο στην ατμόσφαιρα διοξειδίου τού άνθρακα που υποτίθεται ότι οφείλεται στην αλόγιστη χρήση απλών πολιτών.

 

Την ίδια μάλιστα στιγμή ακούμε πολιτικά πρόσωπα από τις ΗΠΑ και λοιπές νεοταξικές δυνάμεις να λένε ανοικτά και ξάστερα πως χρειαζόμαστε τάχα μου ως λύση την μείωση τού ανθρώπινου πληθυσμού και νέες, τεχνητές και πιο καθαρές μορφές ενέργειας. Τα αποτελέσματα των απολύτως σκόπιμων νεοταξικών παρεμβάσεων εξαπλώνονται μέσα από τις επικίνδυνες παρενέργειες ενάντια στο περιβάλλον και τα δήθεν ελεύθερα έθνη.

 

Η υπερθέρμανση τού πλανήτη γίνεται πεδίο πυρκαγιών. Η πλειοψηφία αυτών των πυρκαγιών οφείλεται αποδεδειγμένα σε εμπρησμούς. Στις δε σκόπιμες πυρκαγιές που έχουν σημειωθεί στην Ιερή Πατρίδα μας Ελλάδα οι εμπρηστές στην πλειοψηφία τους είναι δήθεν τυχαία λαθρομετανάστες. Οι εμπρησμοί, όπως πληροφορούμαστε από την καταγραφή των μέσων ενημέρωσης, τα τελευταία χρόνια έχουν σημειώσει κατακόρυφη άνοδο σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες. Τα δε παρελκόμενα ολέθρια αποτελέσματα αυτών των επικίνδυνων φαινομένων είναι σαφή. Ξεχέρσωμα γης και καλλιεργειών, εξόντωση κοπαδιών τής κτηνοτροφίας, διατροφική κρίση και έλλειψη αγαθών πρώτης ανάγκης και βασικής διατροφής, αλλά και απώλειες ανθρωπίνων ζωών και βέβαια καταστροφή σπιτιών, ανθρωπίνων περιουσιών και μόχθων μιας ολόκληρης ζωής.

 

Μετά από τις απώλειες γης και ψυχών ακολουθεί διόλου τυχαία η εγκατάσταση των διαβόητων νέων μορφών ενέργειας για τις οποίες μιλάνε από κοινού όλοι οι πολιτικοί τής νεοταξικής αστικής δημοκρατίας, βαρβαρόφωνοι και ελληνόφωνοι ψευτορωμιοί. Κι έτσι βλέπουμε σε όλες τις καμένες βουνοκορφές να εγκαθίστανται οι γνωστές μας ανεμογεννήτριες. Ένα ακόμη βιολογικό όπλο μετά τις πανδημίες και τα πειραματικά εμβόλια σαρώνει τα πάντα. Το βιολογικό αυτό όπλο έχει πάρει το όνομα κλιματική κρίση και τα στάδια τής έκφρασης της δεν είναι σε καμία περίπτωση αποτέλεσμα κακής περιβαλλοντικής χρήσης απλών πολιτών ή έστω κάποιων οικοπεδοφάγων σαν αυτούς που ξέραμε. Εδώ μιλάμε για πλανητοφάγους και αρχομανείς τού αίσχιστου είδους.

 

Οι ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας μαζί με την πυροσβεστική και τούς εθελοντές πυροσβέστες έχουν δώσει μέγιστο και ηρωικό αγώνα ζωής. Το φαινόμενο τής σκόπιμης καταστροφής τής γης μας έχει εξελιχθεί σε έναν ιδιότυπο πόλεμο. Εκείνοι που δεν μπορούν να ελέγξουν την ασφάλεια τού Έθνους στον ουρανό και το έδαφος και την ύπαρξη λαθροεισβολέων και διαφόρων τύπων που λεηλατούν την Πατρίδα μας δεν είναι ικανοί να ασκήσουν πολιτική εξουσία. Αυτοί οι ελληνόφωνοι πολιτικοί και τα καθεστωτικά νεοταξικά τους κόμματα δεν είναι φύλακες τού Έθνους και δεν αποτελούν πολιτικούς εκφραστές τού Ελληνισμού.

 

Εμείς οι Αληθινοί Έλληνες Εθνικιστές πιστεύουμε ξεκάθαρα ότι όλοι όσοι προσβάλλουν τον ελληνικό αιθέρα, τον αέρα που αναπνέουμε, την γη μας, την γεωργία και την κτηνοτροφία μας, τα δάση, τα σπίτια και τις ζωές μας, ολάκερο τον Ελληνισμό μας, πρέπει να αντιμετωπίζονται ως εισβολέας εχθρός. Και ο εισβολέας εχθρός συντρίβεται προκειμένου να επιβιώσει ο Ελληνισμός. Είναι τελείως διαφορετικό ζήτημα η πρόκληση μιας ζημίας λόγω αφέλειας από την αφαίρεση τού δικαιώματος τής ζωής μας σκόπιμα από δολοφόνους που δεν έχουν καμία θέση και κανένα δικαίωμα ζωής ανάμεσά μας. Εκείνον που θέλει να σε αφανίσει τον αφανίζεις εσύ πρώτος.

 

Η Ελλάς ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά στους Έλληνες στο Αίμα και την Εθνική Συνείδηση που μάχονται για την Ελευθερία τής Ιερής Ελλάδος μας και την ζωή των παιδιών τής Ελληνικής Φυλής. Είναι ο πηγαίος Λαϊκός Εθνικισμός και Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός μας με τον οποίο αγωνιζόμαστε για την ολόχρυση αυγή τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: