ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΙΔΕΩΝ.

ΑΘΗΝΑ 4-7-2023.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Οι νεοταξίτες έμποροι ψεύτικων ιδεών εφαρμόζουν το σχέδιό τους για την πτώση των Εθνικών κρατών και τον θάνατο των εθνών. Οδεύουν σε αυτήν την προκλητική και απεχθή ενέργεια μέσα από πονηρά πολιτικά βήματα και αποφάσεις σε βάρος τής εθνικής και δημόσιας ασφάλειας.

 

Οι σύγχρονοι πόλεμοι δεν γίνονται αποκλειστικά ή απευθείας μέσω των όπλων. Υπάρχουν ως ενδιάμεσα στάδια οι διάφορες οικονομικές και υγειονομικές κρίσεις και πανδημίες. Όμως η μεγαλύτερη κρίση και πανδημία όλων των εποχών είναι η παγκοσμιοποίηση που χρησιμοποιεί επιπλέον μεταξύ των βασικών όπλων και εργαλείων της την αποσάθρωση των ηθών και την εμπορευματοποίηση των ανθρώπων ως στρατιώτες και δούλους της.

 

Στις μέρες μας διεξάγεται μια μεγάλη μάχη ανάμεσα στην αλήθεια τής ελεύθερης ζωής και στο ψέμα τής σκλαβιάς. Υπάρχουν από την μία πλευρά τής αναμέτρησης οι Γενναίοι Ιδεολόγοι και από την άλλη πλευρά οι Θρασείς Καιροσκόποι. Οι Γενναίοι Ιδεολόγοι είναι οι γεννημένοι νικητές τής Αθάνατης Εθνικής Ιδέας που αγαπούν το Έθνος τους απόλυτα και συνειδητά. Είναι οι Εθνικιστές που τιμούν τον λόγο τους με τις πράξεις τους κι έτσι αγαπούν τον Θεό, την Πατρίδα, την Φυλή και τον Άνθρωπο εξίσου απόλυτα και συνειδητά.

 

Οι Θρασείς Καιροσκόποι από την άλλη πλευρά προσποιούνται ότι αγαπούν έναν λαό στον οποίο ουδόλως ανήκουν και εκμεταλλεύονται τον άνθρωπο ως αγοραστική αξία, περαστική ψήφο και διεθνή σκλάβο. Σκοπός τους είναι η διασφάλιση τής ευδαιμονίας τους ως πολιτικοί υπάλληλοι τού παγκοσμιοποιητή εντολέα.

 

Στη Γαλλία προσφάτως, με αφορμή όπως μαθαίνουμε την αφαίρεση τής ζωής ενός 17χρονου ξένης καταγωγής από Γάλλο αστυνομικό, ξεκίνησαν πολυήμερες επιθέσεις μουσουλμάνων λαθρομεταναστών και αριστερών κατά Γάλλων Πολιτών. Η κυβέρνηση αντέδρασε με χλιαρές εντολές προς τις αστυνομικές δυνάμεις, οι λεηλασίες απλώθηκαν με την βιαιότητα των λαθροεισβολέων σε όλη τη χώρα και η γαλλική αστυνομία αντιδρά ζητώντας ενίσχυση. Οι Γάλλοι αστυνομικοί βλέπουν την αλήθεια στις κινήσεις τού νεοταξικού παρακράτους. Σκοπός των νεοταξιτών είναι η αποδοχή τής εθνολογικής νόθευσης και αλλοίωσης από τον φοβισμένο λαό.

 

Τούτες τις κρίσιμες ώρες που επελαυνει η τυραννία τής σιωνιστικής παγκόσμιας διακυβέρνησης μού έρχεται έντονα στον νου μια απολύτως καθοριστική προφητεία που μάς έχει πει πριν την Εθνική Επανάσταση τού 1821 ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός. Είχε πει λοιπόν ο Άγιος Πατροκοσμάς ότι θα ωθήσουν κάποια στιγμή τούς ρέμπελους να επιτεθούν κατά των Ελλήνων. Ο Άγιος Κοσμάς έχει πει πολλές κρίσιμες προφητείες ακόμη και για τις τουρκικές προκλήσεις σε βάρος τής Πατρίδος μας στο Ελληνικό Αρχιπέλαγος Αιγαίο μας.

 

Η Ελλάς μας οφείλει να λάβει τα κατάλληλα μέτρα εθνικής προστασίας. Το ψευτορωμέικο κράτος όμως που προσποιείται πως είναι Ελληνικό δρα εντελώς διαφορετικά. Στην ψευτοευρωπαϊκή ένωση ελήφθη απόφαση να πραγματοποιηθεί η ελεύθερη εγκατάσταση παράνομων μεταναστών στην Ευρώπη ως τάχα μέτρο αντιμετώπισης τής παράνομης διακίνησης αυτών από κυκλώματα γνωστά στους νεοταξίτες. Οι μόνοι που αρνήθηκαν την λαθροεισβολή είναι οι Ούγγροι και οι Πολωνοί. Η νεοταξικώς κατεχόμενη Ελλάς και όλες οι υπόλοιπες συναφείς χώρες είπαν ναι στην πολυπολιτισμική έφοδο και εθνολογική αλλοίωση. Τα δε κόμματα που εμφανίζονται ως όψιμοι τάχα σωτήρες τής Πατρίδος μας και δήθεν Εθνικιστές δεν έλαβαν και δεν ανέφεραν καμία απολύτως θέση για το θέμα αυτό.

 

Λαός προσκυνημένος δεν έχει καμία απολύτως τύχη να παραμείνει όρθιος και ζωντανός. Ο απροσκύνητος λαός είναι εκείνος που ασκεί τις εξουσίες και τις αποφάσεις του ο ίδιος. Είναι το Ζωντανό Έθνος που βαστάει στα χέρια του τη ζωή του και διοικεί το Κράτος που είναι όντως Ελληνικό και εκφράζει την δύναμη τού Ελληνισμού. Αυτή είναι η πάγια θέση ημών των Αληθινών Ελλήνων Εθνικιστών αφού η εθνική ασφάλεια είναι συνάρτηση τής Εθνικής μας Ταυτότητας και τού σεβασμού τής ανθρώπινης ζωής στον απόλυτο βαθμό.

 

Το Ελληνικό Έθνος ανήκει στους Έλληνες στην Πίστη, στο Αίμα και την Εθνική Συνείδηση απόλυτα και ολοκληρωτικά. Κάθε ανθρώπινη ψυχή έχει δικαίωμα να προασπίσει την Πατρίδα του από την νεοταξική λαίλαπα. Ο Λαϊκός Εθνικισμός και Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός μας οδηγεί με σαφήνεια τον Ελληνισμό μας στην ολόχρυση αυγή τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας ως Κάστρο ακατάλυτο τής Ελληνικής Φυλής.

 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: